Tid

Tänkte slänga in en uppdatering också.

Jag tror att tentan gick helt okej, borde ha klarat den men eftersom att man måste ha en viss del poäng på växelström och en annan del på likströmmen är jag inte helt säker på att det kan ha gått vägen. Ni får helt enkelt hålla tummarna. Jag har under de senaste två veckorna fått väldigt många okända samtal till min mobil vilket irriterar mig något så fruktansvärt. Ge upp någon gång?

Hur som helst. Om 4 dagar var det 1 år sedan jag stod tillsammans med alla 3:or på GTG och tog studenten. Kan inte fatta att det har gått ett helt år nu. Jag tänker på er alla så himla mycket och saknar er. Skulle gärna gjort om den underbara dagen så många gånger. Alla minnen vi har ligger mig varmt om hjärtat. Säger bara att nu till sommaren blir det att träffas och ha någon rolig fest eller segling som bara vi kan ordna eller vad säger ni?



Pratade precis en liten snabbis med Alinde men även när hon har sommarlov så har hon lite fullt upp men jag gillar henne ändå. Hon skulle ringa upp om en liten stund så det blir säkert bra!

Tills dess skall jag bara ligga framför datorn och njuta, imorgon drar tentaplugget för sista tentan igång och jag måste ju bara mentalt redo för inget liv fram tills på lördag! För på lördag kommer den bästaste hit och jag blir ju så glad av bara tanken. Tänk då hur glad jag kommer att bli av att han är här!! Iiiiiiiie :D

Nej men nu skall jag avsluta detta och bara njuta! Ha en bra kväll alla!!! :)

Halvtråkigt

Jag tror jag blev utmanad så bara för jag har lite halvtråkigt så blir det att svara på utmaningen!

LISTA/UTMANING

 

Matvanor:

Bästa maträtt? Grillat kött med färskpotatis
Bästa efterrätt? Kladdkaka
Bästa dryck? Tro det eller ej men vatten
Hatdryck och maträtt? Öl och blodpudding?
Bästa alkoholdryck? Strawberry daiquiri.
Använder du smör på smörgåsen? Ja
Smågodis eller färdiga påsar? Smagodis!
Bästa soppan? Skaldjursspoppa
Favoritglass? Mujkglass

Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad? Väldigt lite nu för tiden.
Har du mer skor än kläder? Nej
Favoritplagg? Leggings
Favoritfärg på kläder? Beror på men har mycket svart tyvärr.
Favoritfrisyr: Lockigt
Bästa mönster? Blomigt
Bästa accessoar? Halsband :)
Underkläder? Snygga fast bekväma
Hatplagg? Långklänning (på mig i alla fall)

 

 

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? PLUGGAR..
Vad vill du bli? Färdigutbildad civilingenjör!
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Ja, mycket att göra bara!
Är lönen viktigast? En stor del i alla fall!

 

Lite allt möjligt:
Har du barn?  Nej
Är otrohet okej? Absolut inte!
Älskar du någon? Flera stycken, några mer än andra ;)
Betyder familjen mycket för dig? Ja.
Vart åker du helst på semester? Till solen!
Bästa klimatet? Sol och värme, sommaren är bäst!
Hemmafest eller krogen? En kombination? :D

Skulle utmana också? Johanna, Denise och Malin.


Snart tenta!

Hej på er!

Lyckades sova till halv tio imorse! Vilket är kanon bra eftersom jag nu har tenta om tre timmar och för att orka hela vägen fram så var det bra att sova länge. Nu skall jag sätta mig på cykeln och trampa iväg till skolan. Det är ca 22 grader ute så jag tror att det kommer bli fruktansvärt varmt att cykla idag men det skall väl gå det med!

Jag uppdaterar mer efter tentan! Ha en bra dag i värmen!

Fotografera!











Sugen på att bara vara ute och ta en massa bilder. Jag röstar för att det blir någon sådan dag i sommar, Elias? : )



My sunday!

Goddag!

Jag ligger under täcket eftersom jag fryser som bara den. Det börjar bli varmt nu så jag njuter allt lite grann. Hade självklart att haft sällskap men jag får helt enkelt hålla ut tills på lördag! Idag har jag varit i skolan och pluggat i ett antal timmar, gick ändå helt okej även om tentorna som var de senaste åren var lite svårare, men jag tror det skall ordna sig. Efter ett tag så går det bra även för dem!

Efter att jag vart klar i skolan åkte jag upp till campus för att städa ur lägenheten där. Blir äntligen av med den nu på tisdag och det känns väldigt bra! Gick ganska snabbt att städa den men det är ju för att det inte är så stor yta och definitivt inte så svårt när alla möbler är borta!



Haha jag var bara tvungen att lägga ut den här, hade ju inte klagat om den hade kommit på tentan. Känns som formlerna för parallellkoppling sitter väldigt bra i huvudet.

Nej nu skall jag gå och posta ett brev. Ha en bra kväll alla!


Söndag, Mors dag!

Godmorgon!

Jag har sovit i nästan 11 timmar nu och jag mår återigen bra, skall inom en halvtimme cykla till skolan för att plugga i ett antal timmar. Sen blir det att bara försöka koppla av och ladda inför en ny pluggdag imorgon.Många tänker nu att gud vad tråkigt liv hon har när hon bara pluggar hela tiden och till viss del kan jag hålla med er men att tentaplugga är ändå ganska roligt. För då ligger fokus på att bara lära sig en grej och tillslut kan man faktiskt säga att man förstår och det betydligt mycket roligare.

Jag är nöjd med mitt liv, troligen mycket mer nöjd än många andra. Jag försöker inte få någon att må dåligt nu utan bara utrycka att jag mår bra! Jag trivs med mitt liv och alla i det. Se bara på ett exempel om 11 dagar är jag hemma och har sommar lov. Ytterliggare 5 dagar efter det beger jag och Kristin oss för en resa till först London och sen Paris. Kommer bli spännande. Och Kristin vi får planerar nu till helgen okej? <3

Nej nu skall jag göra mig i ordning! Ha det så bra och hoppas ni får en bra söndag! Vill också gratulera min mamma på mors dag! Jag älskar dig mamma!

Lyckligast!

Hej!

Igår fick jag mig en super duper bra överraskning då Patrik kom till Karlstad och jag blev så väldigt glad så kan inte ens börja att förklara det! Nu finns det motivation att kämpa på för jag vet att priset vid mållinjen kommer göra precis lika glad!

Det blev ett väldigt kort besök denna gången men nästa helg blir längre och det gillas.

Kan inte beskriva det, men allt känns så himla bra! Så ni får inte mycket mer än det!


Friday!

Godmorgon!

Jag har pluggat i två timmar nu och nu skall jag göram ig i ordning för att försöka få avklarat grejerna med läkarna idag så jag inte har det hängande över mig något mer! Skönt!

Jag hade en riktigt bra dröm inatt. Att min lärare som tidigare har varit väldigt elak i sin rättning nu hade kontaktat mig och meddelat att jag hade klarat alla kurser som hon håller i. Önskedröm eller vad. Hade ju varit så sjukt skönt men så är inte fallet. Istället får jag se till att klara de två sista tentorna så tror jag att det kan gå vägen även för mig. Så får jag ta resten i Augusti.

Hur som helst så ser jag fram emot kvällen och jag hoppas fortfarande på något trevligt skall hända efter men jag kanske bara har inbillat mig detta men vi får väl se helt enkelt.

Solen lyser ute så det blir att fortsätta med min trend och cykla till centrum och göra alla mina ärenden.

Ha en bra fredag alla ni super duper vänner! :)

You are always on my mind!

Ja, jag skulle ju försöka uppdatera nu också. Men tyvärr har jag inte så mycket mer fantasi än vad jag hade imorse. När man tentapluggar så finns det inte så mycket annat som exsisterar. Jag kan dock säga att det känns förvånadsvärt bra när det kommer till hur allt går i elen. Det är ju ett antal dagar kvar så jag tror att det kan gå vägen. Det måste göra det helt enkelt. Annars blir jag förbannad och det vill man inte att jag skall bli ;)

I alla fall jag måste säga att jag är väldigt lycklig nu, så det finns inte så mycket att klaga på när det kommer till den fronten, vilket jag verklige ntycker är bra. Detta är mycket tack vare Patrik som bara blir mer och mer underbar varje gång jag ser honom. Tur att det snart är sommar i alla fall. Då blir det att träffa dig i massor <3

Imorgon blir det att åka till sjukhuset för att föra över alla mina mätvärden till min läkare så hon kan intyga att jag kan köra bil. Jag är fullt medveten om hur dumt det låter men det är faktiskt sant. Dumma transportstyrelsen...
Efter det blir det ett annat litet snabbt besök sen skall jag hem och plugga gärnet. Sen senare mot eftermiddagen blir det att gå på TEKLA event, TEKLA är en tjejförening på Karlstad Univeristet som inriktar sig på tjejer i teknikprogramen. Vi skall i alla fall spela bowling på Nöjesfabriken och efter det blir vi bjudna på mat. Skall bli så fruktansvärt gott att äta något lite finare :D



Nej men nu tror jag att jag skall gå och borsta tänderna så jag kommer upp i en hyfsad bra tid.

" Jag har mina aningar men jag vet inte, vågar inte hoppas för jag kommer bli besviken om det inte är så!"

Livet rullar på

Ojsan!

Jag glömde uppdatera igår men det var för att jag kom hem så sent och då skulle jag cykla och allt. I alla fall jag har ändrat min morgon tur från att cykla till centrum och ta bussen där ifrån till att cykla hela vägen. Så just nu cyklar jag ungefär 2 mil om dagen! Detta blir den 5:e dagen i rad som jag gör detta och det känns väldigt bra!

Min nedräkning för sommarlov börjar att bli väldigt liten så snart är jag hemma gott folk!! Om exakt två veckor är jag i Göteborg igen och jag kan knappt börja att beskriva hur gött det känns! Nu är jag i alla fall mitt uppe i tentaplugg. Sitter dagarna i enda för att få ihop allt tills nästsista tentan på tisdag! Spännande spännande!

I alla fall, jag hinner inte skriva så mycket mer men jag skall försöka att uppdatera lite mera när jag kommer hem men eftersom jag har lektion till fem och sen skall cykla hem så får vi se hur mycket det blir med den saken! Ha det bra tills dess i alla fall!!!

110524

Godmorgon!

Jag drömde en väldigt hemsk dröm inatt, det blev inte ett roligt slut på den drömmen heller. Jag får nog sluta att noja upp mig för det påverkar mina drömmar mer än vad jag trodde det skulle göra. I alla fall, det är tisdag och har inte så långt i skolan men det blir nog att räkna en hel del el idag eftersom det är tenta om 7 dagar!

Jag hade tänkt cykla till universitetet idag också. Får se hur länge jag kommer hålla i den där trenden men en så länge så funkar det väldigt bra så kör på ett litet tag till!



Jag bor vid den blå pricken och universitetet ligger vid den röda krysset så det är endå en bra sträcka att cykla varje dag och jag är väldigt stolt över mig själv! Även om jag vet att många andra gör det dagligen så vill jag själv kunna vara stolt över det!

Nej nu blir det frukost, varma scones och äpple! Ha en bra dag allihoppa!

Word

"Live the life you love.
Love the life you live"

"You make your own path"

"What goes around comes around"

110523

Godmorgon!

Jag har kommit in i en period där jag somnar väldig lätt. Egentligen bara att lägga huvudet på kudden och vända sig ifrån fönstrerna som har lysande gatlampor så sover jag på ett par minuter. Sjukt härligt är det ändå. För jag får ändå mina timmar sömn även om jag skulle somna sent när man somnar snabbt. Även om jag just nu hade önskat jag kunde få somnat om och vaknat om ett par timmar istället.

Men har skola mellan åtta och tio sen blir det att tenta plugga. Det känns helt okej att tentaplugga nu, vädret är ju ändå inte det bästa och jag vet att det snart är sommar så det blir kanon. Två tentor kvar och dagarna tickar ner tills jag är hemma igen!

Snart dags för London/Paris resan och det skall bli så sjukt spännande hur vi kommer att lyckas att få allt gjort. Jag har frågor i huvudet såsom, kommer vi hitta från flygplatset till hotellet? har vi verkligen bokat allt? vad skall vi göra i London? När skall vi ta oss till Paris? Vad händer när vi är i Paris? Haha det finns en del men jag tror det är själva äventyret att få ihop allt detta! Spännande kommer det att bli. Jag och Kristin får sätta oss ner och planera allt inom en snar framtid.

Nu insåg jag vad klockan var så jag måste VERKLIGEN gå! Ha en bra måndag!

Blåsigt idag

Go'da!

Har insett att Estrellas extra knapriga är väldigt goda dock ser jag fram emot min middag ännu lite mer. Det blir nämnligen lax och färsk potatis. Mums! Jag har nu på eftermiddagen varit i centrum med min kusin, vi åt glass och blåste bort vid älven men mysigt var det! Skönt att vara pratat av sig lite efter allt som har hänt denna veckan, två stora grejer en som är förjävlig och en som är kanon! Tänker inte säga vad så ni får stå ut med det. Men då är det skönt att ha min kusin att prata med!

Ikväll blir det ingen amerikansk fotboll det blåser lite för mycket så istället blir det att kolla på en film och bara njuta av att ta det lite lugnt!

Jag fick även köpt två linnen och ett par skor när jag var i centrum. Känns väldigt bra att äntligen få något nytt att lägga in i gardroben! Skall köpa lite mer när jag får lite mer fri tid!

Nej nu blir det ingen mer uppdatering för min fantasi har tagit slut! PUSS!

Fredag kväll

Hej på er!

Jag ligger ensam framför datorn och önskar att jag hade haft någon att ha bredvid mig. Vanligtvis längtar man alltid till helgerna men just nu känns det som de är just på helgerna som känns mest ensamma. Jag saknar en person konstant och det är när man har fri tid som är värst haha! Tur att det är sommar snart så jag slipper sakna honom lika mycket!

Dagen imorgon kommer att spenderas framför böcker i elteknik. På kvällen kanske jag kommer att gå och kolla på när Karlstad möter Stockholm i amerikansk fotboll. Tror att det kan bli ganska så rolig eftersom det är några i min klass som spelar och eftersom jag aldrig har kollat in någon match innan. Förra året vann ju Karlstad SM guld i amerikansk fotboll och det ser bra ut även i år.. hoppas bara jag får med min någon, så jag slipper gå själv!



Karlstad i svart!

Inte mer än vanligt

Godmorgon!

Jag skall strax cykla till skolan men jag tänkte köra en snabb uppdatering först! Har inte allt för mycket nytt att uppdatera om idag. Jag skall ha labb mellan ett och fem efter det hade jag planer på att kanske åka upp till campus för att städa ur min lägenhet som finns där. Men det vet jag inte om jag orkar, kan ju ta det till helgen också. Hur som helst hade jag tänkt ha en lugn fredag kväll för mig själv. Kanske köpa lite godis och bara se på någon mysig film! Låter inte alls fel måstej ag erkänna.

Blir i alla fall plugg hela helgen och det är jag ju inte så taggad på, men om jag vill känna mig helt avslappnad nu till sommaren är det bara att ta tag i allt som finns att göras. Så tror jag sommaren kan bli en av de bästa! Jag och Kristin åker ju till London och Paris i mitten av Juli och inte så långt efter det åker jag och Patrik till Grekland! Mys värre!

Under någon av alla dessa underbara dagar har jag tänkt att jag måste åka upp till Karlstad och kolla till min lägenhet, det hade ju varit lite kul om man hade kunnat få ihop ett gäng som hade åkt upp och bara spenderat en helg i Karlstad. har redan pratat med Patrik, Jonas och Elias om detta så det är tre personer som är på, någon mer? Blir säkert kul oavsett!

Nej men nu är det nog dags att sätta sig på cykeln och trampa iväg. Ha en bra dag allihoppa!



Juli 2008

Sorg

Jag är glad för alla som jag har i mitt liv. Det är stunder som dessa som vi alla skall komma varandra närmare och uppskatta vad vi har istället för vad vi förlorat. För vi förlorade men att nu istället stanna upp och minnas den tiden som vi fick, istället är bättre än att vara upprörd över den tiden som vi kunde haft i framtiden.

Självklart kommer det att vara ledsamt ett tag men tillsammans kommer vi komma igenom det här. Det kommer alltid vara en saknad, ingen kommer kunna ta det ifrån oss. Men vi vänder denna saknad till en styrka, en styrka att vi skall fortsätta leva vårt liv så alla kan känna att livet ger oss glädje.

Jag kommer alltid att sakna dig! <3


Stel i kroppen

Solen lyser igenom och jag vet att vädret är underbart ute. Jag har träningsvärk som gör att jag inte kan röra mig ordentligt. Känner nu att den är värre än vad den var igår och då jag inte ens gått ur sängen än. Känner bara att musklerna stramar åt och jag åldrades från 20 till 70 under en natt. Den här dagen blir nog väldigt intressant!

Det är i alla fall skola mellan 8 och 17. Alltid lika segt men finns ju inte direkt något att göra åt det! Bara att hålla ut så har man klarat ytterliggare än dag och då är man en dag närmare sommaren! Om 21 dagar är det över och jag skall ta mitt pick och pack och flytta hem till Göteborg!

Då blir det mys, grillningar, seglingar och en massa badande! Underbart helt enkelt!

Nej nu orkar jag inte skriva mer, får ta mig ur sängen för det kommer nog ta lite extra tid att göra sig i ordning när kroppen är väldigt seg!

Ha en bra dag!


Tisdag morgon!

Godmorgon mina söta vänner!


Har har haft en sådan orolig natt igen. Jag är helt svettig när jag vaknade och undrar verkligen vad det är jag har drömt! Jag vet ju att jag var vaken ett bra tag inatt eftersom jag hade ganska så lågt socker. Men efter att ha ätit lite så blev det ju självklart bättre! Men detta med att drömma borde ju ha släppt efter att sockret gick tillbaka till normalt men nej istället blev det värre och jag undrar veckligen hur varm jag har varit under natten för det känns som jag precis har avslutat en mil av jogging och nu kommer man ner i varv och fryser som bara den. Hmm...

I alla fall, tisdag och har bara en kortis lektion i skolan tror dock att jag skall vara kvar och plugga en massa kemi för att komma ikapp. Beror lite på hur de andra gör. För det brukar vara lättare att plugga i skolan om vissa är kvar annars är det definitivt lättare att plugga hemma. Vi får se helt enkelt!

Det är tråkigt väder också, det regnar inte men det är en massa moln och man blir ju inte alls pepp på att gå ut. Men har man något val? Nej inte direkt!

Tränade boxning igår, var väldigt längesen jag tränade eftersom jag har haft en stukad fot och sen varit förkyld jättelänge. Nu kan man ju säga att jag har ont i foten igen och jag haltar fra lite sakta när jag går. Kanske en väldigt dum idé att köra tränings vecka just denna veckan? Vi får se helt enkelt. Idag blir det en vilodag eftersom My har dykning så det blir väl bra i alla fall!

Nu är det dags för frukost! Ta hand om er!

No words



Med värme i hjärtat kan man komma väldigt långt!


Längre inlägg!

Jag tänkte jag skulle försöka mig på en liten längre uppdatering idag!

Börjar med tentan i lördags morse. Den gick helt okej så nu gäller det bara att hålla tummarna för att det inte blir en mördar rättning som det har en förmåga att bli när Karin rättar. Men det borde ha gått vägen tycker jag. Känns i alla fall som att den känns mer säkert än vågfysiken som hon också skall rätta. Vi får se helt enkelt. Skulle jag ha kuggat så blir det sommarens problem. Tänker inte tänka så mycket på det nu utan bara köra gärnet på de sista tentorna.

Efter att tentan var meningen att jag skulle bege mig ner till centrum och möta upp Patrik! Då kan man ju säga att eftermiddagen blev minst sagt konstig. För jag kunde inte få tag på honom, hans telefon hade fått mega spel och jag försökte och försökte men inget verkade fungera. Han hade då vandrat iväg inne i centrum utan någon som helst aning om att jag försökte få tag på honom. I alla fall så engagerade jag i stort sett alla som jag känner i att jag nu hade en pojkvän som hade försvunnit bland allt folk.

2,5 timma senare så händer något som jag fortfarande inte fattar vad som förändrade situationen av att jag inte hade kunnat nå honom på hela stunden. Jag får ett sms där han undrar var jag är och nu gick det allt att ringa och få tag på honom. Mega skumt.
I alla fall hade han lyckats ta sig hem till mig och med tanke på att det är hans andra gång i Karlstad måste jag säga att jag är stolt! Bra jobbat Patrik!

Jag kommer också att byta tillbaka till min gamla design och detta är för att jag inte orkar eller har tid att ändra den. Jag har inte heller någon bra bild att ha som header. Den bilden jag har nu är fyrkantig (det beror inte på namnet är skrivet nedåt kan jag tillägga) och det var tydligen inte så populärt därför byter jag nu tillbaka. Därför får ni troligen stå ut med den gamla designen i ett antal år till för det ser inte ut som jag kommer ha tid att ändra den inom den närmsta tiden i alla fall.

Nu den kommande veckan blir det att ta tag i allt som jag nu har legat efter i eftersom jag har pluggat till omtentan. Har också två labbar där vi skall försöka göra så smidigt som möjligt! En labb är i Kemi, där måste man vara försiktigt för att inte skada sig själv. Men jag får väl vänja mig vid detta eftersom jag skall plugga kemi i fem år! Den andra labben är i el, första lyckades vi med men det kan bli svårt detta! Håll era tummar!

En till sak som denna veckan innehåller är träning! Blir en sex dagars träningsvecka. Skulle blivit sju men min träningskompis har dykning på tisdag! Det är i alla fall planen men vi får se om det blir så mycket! En träning är ju mer än vad jag har gjort på flera veckor eftersom jag har varit sjuk och plugg upp till öronen! Därför är det alltid något att komma igång.

Nej nu orkar jag inte skriva mer! Det blev ganska långt ändå! Skall försöka att komma ihåg att uppdatera imorgon! Ha det bra!

"Du är underbar!"

Fredagen den 13:e

Oj vad dålig jag är på att uppdatera nu för tiden. Men det är för att jag har lite annat för mig just nu. Imorgon är det omtenta och direkt efter det kommer min pojkvän hit! Vilket skall bli grymt kul! Då blir det tacoskväll här på Bellevue med de människor som kan! Tror vi blir runt åtta för det är en hel del som inte kommer!

I alla fall. Idag är det fredagen den 13:e och jag har för första gången varit med om otur på denna dag. Jag tappade mobilen på bussen och när jag vände på den så hade skärmen spruckit. Det är sjukt segt att nu har en störande moment på displayen hela tiden som påminner mig om denna dag men jag får helt enkelt leva med det! Har inte råd att köpa en ny mobil inom den närmsta tiden så det blir denna!

Just nu har jag en paus då jag bakar en kladdakaka men snart börjar jag igen med det sista att plugga på inför omtentan imorgon! Kul, eller inte! Tur att det är något roligt som händer efter den!

Idag är det också 27 dagar tills det att jag är hemma för sommaren! Gud vad jag längtar dit! Men det är tre tentor kvar och sen är jag där! Jag får stå ut! Ha det bra tills jag uppdaterar igen, vet inte när det blir men troligen inte på ett tag :)

PUSS!

Lär plugga i ett par år till!

Hej!

Har inte mycket tid att uppdatera så det kommer inte bli något direkt inlägg. Dagarna tickar på och snart är det omtenta och då att Patrik kommer hit. Motivationen att lyckas är helt okej, hoppas bara jag har turen med mig på min sida denna gången. Nej men dags att fortsätta! Blääääääää!

Sola i Karlstad

Hej!

Skolan höll bara på till klockan tio idag och sen fixade vi labben lite snabbt och sen var det full fart hem och plugga mekanik! Nu har jag pluggat i ett par timmar och skall cykla och handla lite mat. Det är väldigt tomt i kylskåpet så det blir att fylla på det redan idag.

Sen efter det blir det att plugga i ett par timmar till. Termometern visar 21 grader så det var kanon skönt att sitta ute och plugga. Även om det blev väldigt varmt när det inte blåste något! Men jag klagar inte!



Vår symbol i Karlstad! Sola i Karlstad!

Hade inte så mycket mer att säga! Får blir en längre uppdatering en annan gång :) PÖÖÖSS

Sova tidigt ikväll

Godmorgon!

Ikväll skall jag definitivt sova tidigt! Helst innan halv tio. Det har varit så sjukt svårt att vakna nu två dagar i rad och det är inget bra tecken. Så om jag skall orka att plugga ordentligt till omtentan nu på lördag så är det bra om jag får ta igen de timmar som jag sknar i min dygnsrytm. Så idag SKALL jag komma i säng tidigt! Hoppas bara inte jag får något sms mitt i natten som sedan håller mig vaken. Det är egentgligen anledningen att jag är så trött nu.

Idag är det kemiföreläsningar. och sedan kanske det blir gruppövning annars bär det av hemåt för att plugga stenhårt på mekaniken. Igår satt jag enda fram till klockan nio och jag var riktigt stolt över mig själv! Hoppas jag kan vara lite effektiv idag med! Måste egentligen åka och handla idag men det ser ut som det kommer att få vänta tills imorgon!

På lördag är det omtenta, sen kommer Patrik och då blir det tacokväll hemma hos mig med lite människor. Tror att helgen kommer bli hur mys som helst så det längtar jag efter men först så gäller det att båda tackla en omtenta och en labb. Men det skall nog gå!

Skall snart ta cykeln till torget på min cykelrunda som jag tar varje morgon och eftermiddag. Även om bussarna nu har satt in en buss som går med perfekt tajming om man börjar 08,15 i skolan så känns det bättre att ta och cykla en tur på morgonen! Jag tror definitivt att jag behöver det! Särskilt idag när mina ögon bara vill stängas och att jag skall falla ner på huvudkudden! Aja, ta hand om er och njut nu av det fina vårvädret! <3

Överraskning

Hej på er!

Jag kan nu uppdatera er om vad jag hade för planer igår. Jag hade en ganska stor abstinens av att träffa lite människor hemma så jag satte mig på bussen utan att jag hade talat om det för så många. Så igår gick jag och Carro till Patriks hemma match och jag överraskade då honom med att jag var hemma. Var verkligen kul att se hur hans ansikte lös upp! Lyckorus gånger miljonen skulle jag tro. Vi gick senare ut och hade det allmänt mysigt!

Vaknade upp imorse på det bästa sätt och jag är väldigt glad att jag får känna så denna helg och även nästa helg. Tog mig i alla fall hem och har nu ägnat ett par timmar åt att plugga, har tyvärr några kvar för att hinna göra klart en massa i mekaniken inför tentan om en vecka. Ikväll lutar det åt att jag skall gå på kalas. Om jag inte gör det blir det att träffa Patrik efter! Tror det blir en myskväll helt enkelt!

Nej men nu är det väl bäst att fortsätta med mitt pluggande! Ville bara uppdatera er om hur allt låg till. Blir nog inget mer inlägg förrän jag är tillbaka i Karlstad imorgon. Vill verkligen inte åka tillbaka men jag måste ju! Ta hand om er tills vi ses eller hörs!! PUSS!

The dreams keeps on comeing

Herregud vad jag drömmer nu för tiden! Idag var den ännu konstigare än den igår! Idag handlade det om prärievargar, clinton och Petra! Tror det är bäst att jag låter drömmen vara osagd. För jag börjar tro att mina drömmar är extremt konstiga. Hoppas inte jag drömmer något nu nästkommande natt, vill ju inte ha en historia att berätta varje dag!

Nej nu är det snart dags att gå upp ur sängen! Skall vara hos läkaren klockan kvar över nio, tur att det inte är mer än en 10 minuters cykeltur från Bellevue för att komma dit. Också väldigt härligt att börja dagen med en cykelrunda. Kanske tar en liten extra tur påvägen hem för att få lite motion. Från och med att jag har betalat besöket idag har jag kommit upp i högkostnad kortet. Vilket är att jagn u har gratis sjukvård i ett år? Skönt att nu slippa betala efter att jag har betala dessa 900 kronor för att komma upp i det. Detta har jag också betalat sen i februari då jag blev 20. Känns ganska galet att jag har kommit upp i det så snabbt! :O

Nej frukost! Det låter kanon! Vet bara inte vad jag vill ha för frukost men det ordnar sig! Ha en bra fredag och helg för den delen. Vet inte hur mycket jag kommer hinna att uppdatera. Har en massa plugg!


Drömmar

Godmorgon!

Inatt drömde jag något så sjukt mycket! Jag blev rånad på ICA Maxi och efter detta var jag på flykt genom Kungälv! Hur nu den logiken går ihop vet jag inte. Det var någora spanjorer som rånade samtidigt som min kusins farmor och min moster stod bredvid! Som sagt jag fattade ingen men det känns som jag har drömt väldigt länge. Men jag kollade nu på klockan och har bara snoozade bara i en halvtimma. Denna dagen har börjat lite konstig!

Skolan börjar inte förrän klockan ett och håller på till klockan fem! Det känns ändå helt okej. Innan detta skalll jag hinna iväg till sjukhuset och ta ett HbA1c, skall nämnligen på kontroll imorgon och det provet som de skickade med till mig hade ingen ettikett så jag måste åka dit och ta det! Men jag tänkte även plugga lite Mekanik innan så att jag fortsätter att beta av massa uppgifter inför omtentan!

Imorgon händer en massa grejer dock kan jag inte säga det än för jag vet verkligen inte vilka som läser denna blogg så det kan bli förstört. Uppdaterar er efter helt enkelt. Men jag kan avslöja att det kommer att bli kanon roligt!

Nej jag tror att det är dags att gå upp och börja plugga lite grann! Ha en bra torsdag gott folk! :D

Mynt

Godmorgon!

Solen lyser ute och till skillnad från igår när snön bara öste ner så är jag mycket lycklig. Skola idag mellan 08-17 och det kommer att bli segt. Efter skolan är det hem och plugga Mekanik som jag har lovat! För om jag fortsätter i detta tempo så kanske det kan bli något roligt till helgen. Annars kommer jag bli ledsen.

Räknade i alla fall pengarna i min spargris härom dagen och bara sånt där småskit som man brukar kalla alla dessa mynten kom upp i ett värde av 430 kronor. Är mycket imponerad och ännu mer motiverad om att fortsätta spara på mynten och sen faktiskt göra något roligt av dem! Brukar ju bli en hel del mynt när man är ute på krogen och det är då bra att spara på dem så kanske man kan göra något annorlunda en dag med bara dessa småskit!


Hittade också en 50 öring bland allt detta och det kändes ju lagom meningslöst men skitsamma den kan ju få ligga där och minska i värde för varje dag som går! Tills den en dag kanske ökar igen, vem vet!

Nej nu måste jag göra mig i ordning för att cykla till skolan! Ser allt fram emot en cykeltur längs älven såhär i morgonsolen! Ha en bra dag gott folk!

"You know what I want, but you don't know anyway!"

Saknad av alla

Hej!

Sitter bland alla skolböcker och är ganska nöjd ändå. Har betat av sisodär 30 tal och jag är ett steg närmare! Orkar inte prata om skolan så jag tänkte att jag skulle skriva om något annat idag. Frågan är ju bara vad?

Saknar så himla många människor! Människor som har haft en stor betydelse i mitt liv under en lång tid, folk som jag har glidit ifrån, några som jag såg flera gånger per dag. En människa jag tänker på dagligen. Att sakna någon oavsett hur nära man är riktigt jobbigt. Dock hur mycket jag saknar tiden som var är det dags att inse fakta om att allt inte kan gå tillbaka till det var innan. Jag hade en gång en vän, som jag hade det bra med och tillslut var det så mycket problem att vi slutade prata. Efter x antal månader (år) så har vi nu hittat tillbaka till varandra. Med detta menar jag att det är ingen mening med att gräva ner sig i det förflutna. Man lär sig något på det och ser framåt. Tillslut om det är mening med att hitta tillbaka till varandra så kommer man att sakna den. När någon då försöker att ta upp kontakten med dig så avvisa inte direkt utan att ge det en chans.

Senaste gången jag gjorde detta fick jag dubbel jackpott! Har nu två människor i mitt liv som jag inte kan leva utan!


Bergstopp nr 1

Godmorgon!

Tenta idag och jag är sjukt nervös. Nervös över att jag inte kan tillräckligt och att jag skall misslyckas igen. ehöver verkligen all stöd jag kan få just nu så jag inte tänker på det under tentan och bara gör det. Verkar tyvärr också som om mitt halsont är tillbaka, kan svälja men det går knappt. Vad är felet med mig nu för tiden. Fattar inte riktigt!

Efter tentan idag har jag planerat att sätta mig med Mekaniken och bara köra gärnet med det i ett par timmar. Hade varit skönt så att man känner att man kommer igång med det nu direkt och inte väntar med det in i sista sekund. Efter idag är det tre tentor kvar! Det får jag fixa eller hur? :)

Nej nu är det dags att gå och äta frukost! En stadig än så att man har mycket energi under dagen. Har bakat bananmuffins med som skall hålla min sockernivå på en bra nivå under provet.

Näe men nu får det väl bära eller brista! Sänd en tanke till mig!

kort uppdatering

Sitter och pluggar gärnet! Är väldigt trött på att sitta inne när det är så fint väder utomhus. Vill inget annat än att gå ut i det fina vädret och få lite färg på kroppen. Men det får jag göra på tisdag efter tentan för den slutar klockan elva! Hela dagen att faktiskt få lite helg innan resten av veckan drar igång.

Jah håller fortfarande på att ändrar med min design. Det är mycket kvar men jag gör det bara på den tid som jag har över. Därför får ni stå ut tills den är klar, det kommer att dröja!! :)

Nej nu skall jag fortsätta!

RSS 2.0