I hate Sundays

Igår var riktigt grymt.. Även om jag troligen var väldigt dissande mot folk som jag inte borde vara det mot.. Jag ber om ursäkt för detta i alla fall. Känner du dig träffad så vet du att jag inte menade det egentligen. Jag tycker att min alkoholnivå var alldeles lagom, dock är jag lite smått slutkörd när natten blev längre än jag förväntade mig.. Återigen hatar västtrafik!

-"Jag ville verkligen tro att allt hade ändrats, men när allt är bra så kommer något som skjuter mig tillbaka till problem. Det kommer inte att bli som innan jag har lovat mig själv att inte hindra det som skall vara. Ni två skall veta att ni får göra vad ni vill! Ingen annan skall komma i vägen för er.."

Dagarna tickar på och idag är det äntligen den sista dagen i januari. Det har både varit en jobbig och en bra månad, extremt mycket har hänt. Det är nu i alla fall på tiden att denna fucking månaden tog slut. Jag blir 19 på fredag vilket jag inte riktigt ser fram emot längre. På min födelsedag skall jag också fira David som fyller år.. Jag återkommer med hur han vill fira sin födelsedag. :)
Jag längtar verkligen till den 25 April! Det är dagen som jag och Cicci åker till Rhodos för att njuta av livet. Vi skall sola, bada, festa, ha massor av skoj och även äta massor av fetaost <3
Nu undrar jag verkligen var Cicci har tagit vägen :S

Aja, skall nu hjälpa min syster med Matte A.. Detta kommer bli kul.. Over and out!

Full, fullare - Ellie.

Tjolahoppsan!
Ellie är för full för att skriva något just nu så jag, awesome II har fått äran att uppdatera lite! Humöret är på topp och det kommer att bli en awesome kväll! Massa skoj, massa trevliga människor och awesome I & II together out again!
Ha det bäst! Peace <3

Cicci är awesome!

Hej!
Jag är nu hos miss Awesome II, det vill säga jag är glader. Idag har varit en riktigt lång dag och det har hänt väldigt mycket.. Inte allt som har varit bra men man kan väl inte alltid ligga på topp ^^
-
Vi är nu trötta (och david petar på cicci)(eller tror att han har fått uppfattning om att hon är katt)
Jag har verkligen inget att säga egentligen..
-
-"Var glad och nöjd med allt som livet ger och allting som dig kring dig ser med sorger, bekymmer och besvär.."

Till och med över mina principer

Godmorgon!

Idag skall jag åka till Sportlife och träna innan skolan (!) Det är inte något jag brukar kunna göra och även jag är alldeles för lat för att göra.. Det sköna med detta är väl att det inte kommer att vara så mycket folk där och man kan slippa trängas som man vanligtvis får göra.

I skolan har jag idag bokseminarium och det kan gå hur som helst. Vågar inte säga att det kommer gå bra, vi får helt enkelt se. Ikväll blir det årets första fotbollsträning :D Så klockan 19 så är det kärna som gäller. Många kanske undrar (eller kanske inte undrar men jag säger det ändå) om det är utomhus och då är mitt svar att det är det inte..

Det hade varit alldeles för kallt i så fall. xD

-"Jag skulle ju sova den här natten och istället sov jag mindre än vanligt"
(dvs Ellie är trött!)


Blandat!

Hej!
-
Nu sitter jag och pluggar på den fucking fysiken ännu en gång.. Jag har precis skrivit klart formelsamlingen som jag skall ha till provet imorgon och det känns hyfsat.. Kommer ju att få sitta ett par timmar till om jag vill få ett bra betyg men det får väl bli värt det!
-
Skall ha läst ut en bok tills på torsdag också känns kanske inte så bra att jag har läst ungefär 12 sidor.. Aja världen ger mig plågsamma deadlines och då blir inte allt så bra ^^
Skall ta och anmäla mig till högskoleprovet ikväll också.. Jag måste få bättre än förra gången ;)
-
"Då får jag gilla det när jag kommer hem :O detta har jag missat xD"
"Haha det har du inte alls gjort xD du har gillat den xD"
"Aha... Hmm.. Jag skyller på att jag var psykiskt trött igår (A) :D"
-
Hahaha kanske ingen som fattar men det var ganska roligt för stunden ;)
-
Nu MÅSTE jag tillbaka till böckerna! ._.

No, I don't believe you!

I don’t mind it
I don’t mind at all
It’s like you’re the swing set
And I’m the kid that falls
It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion’s there
So it’s got to be right
Right?
-
No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all
-
I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
It’s like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You’ll come around
Right?
-
No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all
-
Just don’t stand there and watch me fall
Because I, because I still don’t mind at all
-
It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passions there
So it’s got to be right,
Right?
-
No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all
-
I don’t believe you

Outside

Jag har inte så mycket att säga längre.. Återkommer när jag har det.
-"Times like these are the most difficult"

I will love you until my heart am lost

Hejsan!
Ja nu är det natten mellan fredag och lördag. Är inte särskilt trött så kommer nog att se ytterliggare ett avsnitt av min älskade serie One tree hill. När jag sitter på MSN eller liknade runt datorn vill jag ha något som går i bakgrunden.. Eftersom jag är ganska dålig på musik så gillar jag film eller en serie. Vad jag dock har svårt för är ju om det är en film jag inte har sett tidigare och då inte kan förstå vad som händer utan att jag kollar på den konstant.
En serie som One tree hill eller OC är perfekt för mig. Jag har sett alla avsnitten innan och det blir att jag inte behöver se filmen för att hänga med. Utan de spelas mer i bakgrunden.
Människor tror dock att jag kollar på exakt allt och de tycker jag är för beroende bara för jag kollar/lyssnar på massa avsnitt varje dag. Men om man kollar på hur många timmar jag spenderar framför datorn på kvällen då blir det väldigt många avsnitt :P

Jag har lite svårt att sitta och inte lyssna på något när jag är vid datorn.

Kvällen blev riktigt lyckad! Vi spelade charader och det blev en väldigt härlig stämning. Till och med de människorna som var anti charader i början fick ut ett par skratt och på så vis blev mer positiva till detta spel.
Jag fick inga bilder denna dag vilket jag är besviken på :( jag skall försöka åka och ta lite bilder imorgon :D blir min bästa modell naturen som får ställa upp idag med :P
Det blev längre än planerat men det bjuder jag på :D
Sov så sött!
-"Försök inte att följa den väg de visa vandrat, sök vad de sökte"

Hjälp av Cicci!

Godkväll!

Idag är det fredag och jag skall ha "vuxenmiddag" hemma. Skall snart börja med maten, eller kanske skall sätta Cicci i jobb med det ;) Det blir potatisgratäng och entrecoté blir säkert mumsigt! Till efterrätt blir det marängswiss. Det är ju ännu bättre..

Hade slutprov förut och där kan jag inte riktigt veta hur det gick alls.. Kan ha blivit riktigt bra eller helt åt helvete.. Återkommer till de som faktiskt vill veta när det är rättat ^^

Måste bara tillägga att jag längtar som fan till Rhodos! Det kommer bli så underbart :D

Men nu måste jag börja med maten :P

Ha en bra helg allihoppa :D

Headache with homework

Hej!
Huvudvärken spränger i mitt huvud och jag är riktigt omotiverad på att sitta och plugga överhuvudtaget! Har slutprov imorgon så det gäller ändå att man anstränger sig lite under dagen för att bli godkänd på det provet..

Imorgon skall jag ha middag hemma hos mig och det skall bli väldigt trevligt! Känner väl att jag skulle vilja haft många mer med men har fått begränsa mig stort och förlåt om du blir sårad.. Skall satsa på att ha Grillparty när det blir lite varmare istället där många mer kan komma och göra kvällen spektakulär!
Har en hel del att städa idag.. Usccccch! ._.
Hoppas ni har en bättre dag än mig!

A new day of opportunities

Godmorgon!
Sitter nu och är helt klar för att åka till skolan. Idag får jag skjuts av Gunnar och Alinde som kommer med bilen från Tjörn! Det blir också att förbereda sig mentalt för 3 h och 20 minuter fysik det känns inte särskilt motiverande.. För att göra det hela ännu värre så har vi fysikprov igen på onsdag vilket jag inte ser fram emot..
Mitt rum ser ut som ett bombnedslag så jag vet ju verkligen vad som väntar mig när jag kommer hem från träningen ikväll. Kommer säkert att bli att jag skjuter upp det tills imorgon.. Det är ju egentligen fredag som jag behöver ha allt städat då jag kommer få lite middagsgäster för att fira min födelsedag lite tidigare än planerat. Skulle egentligen velat ha fler personer med men jag har fått begränsa mig :/
Nej nu måste jag springa för att inte de skall få vänta på mig.. Ha en bra dag!

Viktigaste!

Glömde att tillägga att vår resa har blivit framflyttad en vecka.

Vi åker istället den 25 April till Rhodos! :D
Det är 95 dagar kvar idag!
(lite nörd-varning vi vet) xD

Live your life

Hej!
Sitter nu och pluggar på teknikutveckling och företagande (för långt ord på en kurs tycker jag). Allt detta plugg gör mig ännu mindre omotiverad på nästa år. Skall snart fixa allt som står på min "Att Göra-lista" den är låååång men mycket kommer att gå snabbt att fixa.
Tänkte nu lägga upp några bilder och för att inte få problem med vilka som är med välja den trogna, som alltid ställer upp på kort.
-"Att leva är farligt - man kan dö - men ingen vet om det är farligt att dö"

Out from under! (Uppdaterad version)

Hej!
Ny vecka, skolan har börjat att bli lite mer stressig nu och jag kommer att ha ett gigantiskt arbete att skriva den kommande tiden. Men det är väl bara att börja. Det svåraste kommer ju bli att komma ihåg hur allt började. :P
Har ett mål med veckan och det är att träna minst 4 gånger (får väl se om jag kommer att lyckas med detta) jag skall i alla fall försöka..  Första gången blir idag, då jag skall till Sportlife och träna med min mamma.. Någon som vill följa med mig i veckan kan ju bara säga till ;)
Det känns som Januari har varit en väldigt lång månad och att det snart borde vara lön! Ändå är det massor av dagar kvar.. Ge mig pengar nu :D
Tänkte jag skulle bjuda på en bild idag på två av mina vänner..
Men valde tydligen fel så den åkte bort.


-"Gör vad du vill, men uteslut aldrig någon ur ditt hjärta"

Rise Against the world

Hej!
Vaknade för en liten stund sedan. Kom hem från Cicci ganska sent igår, så det blev en lång sovmorgon för min del. Det var väldigt skönt att sova ut.
Den kommande veckan behöver jag:
  • Plugga inför slutprovet på fredag.
  • Träna!
  • Börja med programmeringsuppgiften
  • Fixa planer om min födelsedag
  • SKRIVA en ledighetsansökan till Rhodos!! :D
Det kommer bli en vecka då man ägnar väldigt mycket tid på att plugga och träning för att inte tappa för mycket. Jag kommer att vara väldigt osocial mot väldigt många den kommande tiden för att just hinna med allt som skall göras.
Denna här veckan som vart har varit extremt annorlunda, man kan beskriva den som extremt långsam och att det har hänt väldigt många olika grejer, samtidigt har veckan flugit fram och man hann inte tänka att dagarna gick. Det har nog varit så att jag har vart lite zombie lik den här veckan. Har gått i mina tankar och inte tänkt på allt som passerade.
Må den kommande veckan bli lite lugnare än den förra. Det är för mycket plugg som har vart den senaste tiden.

- "Hela världen är en rad underverk, men vi är så vana vid dem att vi kallar dem vardag"

En grym låt!

Min syster har fixat min design och nu tvingar hon mig att göra den mycket mer uppdaterad.. Så nu lägger jag in en grym låt :D

Resa!

Resa resa resa resa.. osv.. Vi har faktiskt bokat en RESA!
Man tröttnar nog aldrig på att säga det.

Om 93 dagar åker jag och awesome II till Rhodos och blir borta i 8 dagar :O

Längtar så jag kan spricka!
Planet lyfter från sverige den 18 april klockan 06.15..

YAY!! :D



Fucking helvetes dag!

Usch för denna dag! Västtrafik ligger inte på min positiva sida just nu!

Det började med att jag missade tåget som skulle gå 14.47 med ungefär 2 minuter. Jag bestämde mig då för att köpa mig dagens lunch under den halvtimman som jag behövde vänta på nästa tåg. Jag kommer tillbaka till centralen klockan tre där jag då går till tåget och det avgår enligt tidtabellen 15.17.

Vi hinner då till höjd med backaplan där tågkonduktören meddelar oss att det är ett tåg framför oss som har fått tekniska problem. De lät då som vi skulle behöva stå där i ungefär 5 minuter. Men efter 20 minuter säger de till oss att tåget som står framför oss har havirerat helt så vi måste bogsera tillbaka tåget till göteborg central. Då var klockan 16.05 då tåget började bogseras. Tåget som jag skulle åkt med hade då blivit inställt och vi hade då även missat ett tåg på centralen.
För att grädda situationen lite till så meddelade de oss att tåget som skulle gå 16.17 från centralen också var de tåget som vi bogserade in tillbaka till centralen. Alltså nästa tåg 16.45.
Detta orsakade en mycket stressad Ellie eftersom det är fysikprov imorgon (!) Flydde hem till Cicci. Det kände verkligen omöjligt att ta sig hem idag så det blev ytterligare ett besök här. Känns bra att man är välkommen här i alla lägen :)

Hur mitt fysikpluggande går skall vi inte prata om!
Fuuuck FYSIK OCH VÄSTTRAFIK!!!

Dessa tider.

"Folk kommer folk går. Frågan är väl vilka som stannar?"

Den senaste tiden har jag funderat på framtiden. Hur allt kommer att bli efter studenten. Det finns ju olika frågor som rullar i mina tankar, frågor såsom vilka människor som kommer att vara kvar och hur allt kommer att bli. Allt känns tungt och det gör väl att jag är lite mer knäpp än vanligt. Många beslut som måste fattas på kort tid, tillsammans med allt detta och skolan blir jag helt utmattad. Känner ofta en smått ångest!
Kan inte bara någon bestämma åt mig? :(
Har för mycket plugg att göra denna helgen och det är nu natten mellan lördag och söndag och jag ligger ungefär 48 timmar efter i mitt pluggande. Känns inte allt för bra..
Jag är inte för positiv just nu. Stå ut med det eller dra ;)

Snart börjar plågeriet igen.

Hej alla glada! Idag har Awesome II fått äran att uppdatera Awesome I's blogg lite..
Har väl inte jättemycket att skriva men kan alltid ordbajsa lite!
Snabb uppdatering:
* Nyår var najs!
* Jag och Ellie är fortfarande Awesome.
* Skolan börjar i morgon och man är inte pepp någonstans! :Q
Oj, jag är dålig på det här med blogginlägg känner jag nu. Borde egentligen fortsätta med pluggandet som var dagens egentliga sysselsättning. Awesome I & II är dock inte sugna på plugg just nu. Man kan ju i och för sig inte vara bra på allt, inte ens vi (Ellie och jag). Kommit fram till att vi ska hårdplugga i helgen i stället då vi inte har tillgång till något internet. Facebook är djävulens påfund!
Idag har vi i stället för att plugga varit och handlat mat (tjockis-mat), suttit vid våra datorer, varit allmänt slappa och klagat på det ALLDELES för kalla vädret.
Slutresultat av dagen: Den gick snabbare än befarat då det inte blev så mycket plugg som planerat, man har lite ont i magen för man har ätit alldeles för mycket mat (snart blir det chokladpudding med!) och man har fortfarande vääärldens ångest för att man har så otroligt många och krävande läxor kvar som måste bli klara inom en snart framtid om man inte ska vara helt körd och få IG i alla dessa otroligt irriterande ämnen. Kommatecken är överskattade by the way. :)
Hoppas att ni har det bra i Rysslandskylan och att ni inte har en massa ångest!
Puss på er! // Cicci aka. Awesome II

RSS 2.0