Rhodos!

Vi ar har och det ar underbart! Kan inte riktigt beskriva det pa nagot annat satt!

Det har varit riktigt skona dagar da vi har varit har. Dagen ar ganska chill och vi har gjort det vi kant for. Det som vi akte hit for att gora har ungefar gatt i uppfyllelse! Vi har atit massa godmat, det har blivit massa FETAOST och JORDGUBBAR!! :D

Det ar valdigt laskigt hur lika vara tankar har gatt denna veckan. Allt har blivit samma pa eakt samma tidpunkt! Vi har i alla fall lart oss att vi fungerar pa ungefar samma satt och det gillar vi ju eftersom vi ar Awesome I & II :D

Det kommer att bli en del festande och massa goda drinkar innan vi skall traffa alla er andra igen. Jag kanner dock att jag aldrig vill aka hem sa vi hoppas pa ett nytt vulkan utbrott sa vi far stanna har i ett antal dagar till! Nu skall vi ut i solen igen och ta oss en drink igen!

Hoppas ni har ett lika stort lyckorus som jag.. Da ar nog ert liv ganska sa awesome! Puss pa det <3

Of to Rhodos!!!!!!!

Nu står vårt flyg som nästa flyg att avgå. Gillar det skarpt!

Dagen har gått riktigt snabbt. Vi spenderade dagen nere i Angered tillsammans med Jonas, Elias, Josse, Anna, David och Toni. Vi spelade lite fotboll och det fanns dem som också rökte lite vattenpipa. Sen när solen hade gått ner så försvann det roliga och vi drog hem till mig igen.

Nu har jag kommit ut från en välbehövlig dusch med mycket lena ben. Jag kan nu använda shorts utan att ha dåligt samvete för orakade ben. För om fyra timmar är det dags att köra till Landvetter. Då vi skall checka in och säga hejdå till alla människor genom att väcka dem med ett godmorgon sms. Ni behöver ju inte bli arga på oss om ni vaknar och blir arga utan bara ha förståelse över att vi tänker på er och att vi är allmänt hyper. (A)

Vi kommer vara borta i 8 dagar. Så ni kommer inte höra av oss på många dagar, hoppas ni överlever för jag kommer ha det så underbart så kommer inte bry mig allt för mycket (A) :D

"The day is finally here!"

Lyckorus!

Att det bara är timmar kvar tills vi åker gör att jag mår helt galet bra! Har nästan packat klart och nu väntar jag på Cicci skall komma och vi kan vara hyper tillsammans. Det är iofs om hon kan bli klar med att steka pannkakor åt Mr. David.

Det är nu 19 timmar tills planet lyfter :D :D :D :D :D

Har inte så mycket mer att säga för ni förstår min glädje PUSS PÅ DET :D

Sista fredagen

Det är helt sjukt så mycket som har hunnit hända denna dagen. Gick till tåget kvart över sex med en beslutsam tanke över att jag inte skulle komma försent när jag skulle ha NP. Detta lyckades jag med mycket bra och jag var nöjd med mig själv.

Provet gick förövrigt väldigt bra och jag var klar runt halv tio, då åkte jag och Elias mot stan. På vägen bestämde vi oss för att åka och äta på Lindholmen. Det blev god mat och många andra från klassen började komma in.

Jessica ville träffa mig innan jag sätter mig på planet på söndag, så det blev att jag mötte upp henne i stan när hon hade ätit klart. Vi gick runt i stan men våra huvuden var inte riktigt med, vi bara vimsade runt.

Istället gick vi till Fröken Olsson där vi bokstavligt talat snubblade över barnvagnar. Har aldrig varit med om så många på ett och samma ställe.. Alla hade barn i samma ålder också så det kändes som en "mamma grupp". Vi blev lite rädda för att det där en dag kan vara vi. Efter att vi fikat klart bar det av mot affärerna igen, vi hade inte blivit klokare så efter en stund följde jag Jessi till bussen.

Hann också träffa Cicci på centralen innan jag skulle hoppa på tåget. Det blev dock en mycket kortvarig stund. Sen när jag väl inte trodde jag skulle träffa någon mer så sitter Ida på tåget så vi pratar hela vägen till Kode.

Som sagt en skum dag men mycket har hänt. Efter att jag har städat nu skall jag åka ner till Cicci en stund för att koppla av. Har alldeles för mycket i huvudet och behöver ha något annat att tänka på. Blir nog en uppdatering innan jag somnar ikväll ;)

Boooooring

Vad gör man när man har extremt tråkigt??

Jag har kollat facebook alldeles för många gånger.
Kollat Landvetters hemsida x antal gånger
Ser ifall jag kan hitta lite roliga sommarkläder
Funderat på om man skall plugga
Insett att man har tråkigt


Som ni förstår blir det inte bättre men nu skall jag ut och röra på mig. Sen blir det att förbereda sig inför NP imorgon.

Yttredelen av det inre

Hej igen!

Jag skickade precis in mitt tal som jag egentligen skulle haft idag, men eftersom jag inte kom så långt så tänkte jag att det skadar ju inte att skicka in talet ändå. Kanske kan vinna lite fjäsk hos läraren. Imorgon skriver jag i alla fall ett prov i svenska på FYRA timmar.. Jag gillar det inte, har dock inget val.

Fick tag i mina mediciner och har säkerligen fått alla att skratta åt mig på sjukhuset eftersom jag gjorde bort mig. Kom nog fram som väldigt oansvarig så tur att de inte känner igen mig allt för lätt.

Idag kom lilla bilen hem igen och det gjorde att man blev lite gladare än vanligt. För när jag körde ner till Kungälv så smsade jag med Cicci och hon klagade över bussarna och jag lider med henne för om det är någon buss som aldrig håller tidtabellen är det ju hennes bussar. Lita aldrig på 403/404 för då kommer du att bli besviken, för du kommer inte komma i tid om du inte åker minst med en halvtimmas marginal.

Snart bär det av mot solen och en go drink i handen. <3


Ooa hela natten

Godmorgon!

Jag skall snart åka till sjukhuset och fixa mina mediciner innan Rhodos. De tog slut lite snabbare än vad som var tänkt, men det löser jag utan några problem. Sen blir det att åka och prata med min moster på maxi och tacka henne för att hon hjälpte mig få jobbet.

Senare ikväll skall jag plugga eftersom vi skriver NP i Svenska B imorgon.. Alla ni som känner mig vet att jag hatar svenska och har därför lite små panik inför imorgon!! Det är i alla fall det sista som händer om man ser till skoldagarna innan vi åker iväg. Har fortfarande en hel del att göra i helgen men jag tror att det kommer att gå smidigt.

Har inte så mycket mer att skriva nu. Så ni får ha en bra dag och njuta av att solen lyser.


"Sounds like a fairytale"

Timeless

Helloooo!

Folk är lite dåliga på att kommentera. Det är mycket roligare att blogga om man får någon respons.

Jag sitter nu och kollar på lite sommarklänningar som jag kanske skall köpa.

Politon Dress SEK 599, Mango - NELLY.COM Fylla Tube Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM Summer Flower Dress SEK 449, LOVE - NELLY.COM


Vilken tycker ni? :)

Drömmer om resan som bär av på söndag! Jag skall börja packa snart efter att jag har skrivit klart mitt argumenterande tal. Har sagt det lite för många gånger men jag har inte kommit längre än något annat inlägg ._.

Det har allt varit ett skumt väder idag.. Det har regnat och solen har lyst hela dagen.. Sen att folk har sagt att det har snöat också är jag glad att jag inte har sett något av. Hade blivit för deprimerad om jag hade fått se det. Så länge solen skiner på mig är jag glad så fortsätt med det! (A) :D

Tidsoptimist

Hej igen!

Provet var lätt, det tog ungefär 15 minuter att göra sen gick jag upp till studietorget. Det är här jag sitter nu. Meningen är att jag skall skriva klart min två tal för att jag skall kunna ta bort två av mina nio planerings lappar som jag skrev igår. Det finns lite kvar i skolan men det är med ett ganska jämt tempo så jag skall väl inte klaga.

Det enda ämnet som jag är orolig för är Programmering B vi har inte börjat gå igenom något nytt ännu och det blir att jag börjar tvivla på att man kan hinna så mycket. Jag själv har fem lektioner kvar om man räknar den som är idag. Jag missar ju en lektion nästa vecka när jag inte kommer att vara i skolan.

Att göra innan studenten:
  • v.16 Argumenterande tal
  • v. 16 Nationellt prov i SvB
  • v.17 Projektarbetstalet (missar)
  • v.18 Biografi skrivning
  • v.19 Epok-prov
  • v.19 Fysik B delprov
  • v.20 Fysik B slutprov (Behöver jag nog inte göra)
  • v.21 Företagsekonomi
Det finns en del som skall vara klart till studenten men det är inte allt för hektiskt tempo. Förhoppningsvis kommer det inte att krocka med jobbet som drar igång den 4 Maj. Detta återstår dock att se. Det som inte finns inplanerat är Programmering B eftersom det är ingen som har koll på något när det kommer till den kursen.

Jag är fortfarande glad att det närmar sig både Rhodos och student! Skall till Fritidsresor för att kolla hur det verkar bli med vår resa. Det löser sig i alla fall. Men ni kan ju hålla tummarna!

Ny design

Så vad tycker ni? :D

Min syster är inte helt klar men jag ger henne en applåd nu ändå för jag gillar den starkt! Den utsänder ju ett mer vår och sommar intryck som jag vill ha.

Nu skall jag göra mig i ordning för skolan eftersom jag igår kväll kom på att jag hade lovat att jag skulle ha prov. Det kommer betyda att jag kommer att ha typ 4,5 h timme håltimma sen.. Inte lika roligt men då skall jag skriva mitt tal, jag har även bestämt vad jag skall prata om. Det blir tesen "Världen måste vara mer förberedda på naturkatastrofer!" Jag tror att det blir ganska lätt att slänga ihop 3-5 minuter om det ämnet.

Nu blir det duschen så ha en bra dag! :*

Sleepwalking

Det är nästan så jag får börja inlägget med "Godmorgon" men eftersom klockan är snart sex så är väl det inte så passande men jag sov inte så mycket hemma hos Cicci inatt. Vi låg vakna och pratade till klockan var två och sen snurrade tankarna i huvudet på mig så det var omöjligt att somna. Kollade på klockan när den var 04.05 och då hade jag fortfarande inte somnat. Sen när klockan ringde klockan sex var det som kroppen inte ville samarbeta med mig någonstans. Jag tog mig i alla fall upp och igenom en frukost som jag knappt minns.. Hur som helst lyckades jag ta mig till skolan och igenom hela lektionen.

Jag åkte med snabbaste alternativet hem och det var väldigt skönt att jag hade Derman och prata med på vägen hem annars vet jag inte vart jag hade hamnat. Väl hemma så kämpade jag mot att sova och jag lyckades inte särskilt länge för helt plötsligt hade jag somnat och vaknade för en stund sedan.

Skall nu ta och skriva mitt argumenterade tal i svenska för att inte komma efter i det också. Tror dock att jag skall byta ämne jämfört med den argumenterade texten för att få ett lättare ämne. Nu är då bara frågan vad jag skall prata om.. Någon som har ett förslag???!


Har fått min aftonväska utav farmor såg jag nu och jag tror att den blir riktigt fin till klänningen. Jag kommer att få plats med det lilla som jag kommer att behöva ha med mig så tack för den, farmor!

Min design till bloggen hoppas jag går framåt, jag har inte hört hur det går så jag tolkar att det går bra. Jag gjorde en header som hon skulle använda så nu hoppas jag att jag får se resultat snabbt.

Avslutar detta nu eftersom Cicci är lite stressande med att hon vill ha en uppdatering med att säga att jag vill gärna att luftrummet över Europa öppnar snart.. Vi skall ju snart flyga :( :O

Dags att gå tillbaka till normalt!

Ingen Rhodos = Cicci orsakar värre konsekvenser än ett vulkanutbrott

Hej hopp askkopp! (Cicci är flum)

Jag har spelat fotbollsmatch, och med tanke på att jag egentligen skulle ha slutat är det kanske stort. Inte i gul/svarta kläder som jag har gjort i de andra 13 åren som jag har spelat fotboll utan idag blev det i en väldig röd och en väldigt blå färg.. Jag spelade med Marieholm! Så jag har nu spelat match med båda Kähäri barnen och det var underhållande må jag lova. Fick också ett mycket starkt bevis att jag har tappat alldeles för mycket av min kondition. Tänk att i slutsekunderna var jag nära på att göra mål. men nära skjuter ingen hare så det blev inget mål denna dag.

Cicci var inte så glad för att behöva stå i mål och jag förstår henne eftersom man inte vill stå i mål och se på när det inte går så bra för laget. Vi avslutade i alla fall matchen med en mycket underhållande biltur med Jonas. Wiiie!

Inatt lär det ju bli att jag och Cicci ligger och pratar som alla andra gånger jag sover här. Det brukar alltid vara lite svårt att somna, att vi börjar åtta imorgon kan ju krångla till det lite grann. Känner att det är värt det eftersom det är dessa stunder som gör vår vänskap ännu bättre.

Jag sitter nu och värmer upp Ciccis täcke för att hon inte skall behöva frysa senare. Hon försäkrade mig över att mitt mål var att värma upp rummet sen och detta var min början. Den senaste meningen var bara en lite ordbajs ;)

Imorgon slutar jag elva! jag älskar verkligen schemat nu asså! Har halvdagar nästan varje dag fram till studenten och det gör ju att jag har så himla mycket mer energi. Det är inte så långt kvar till studenten och nu är allt klart och inhandlat! Tänk att jag har två löner kvar också. Blir en mycket chill vår känner jag! :D

Nu skall jag sluta plåga er med mitt ordbajs och gå och hjälpa till i köket så att vi kan få någon mat! Ha en bra kväll och natt! :)

A new week!

Godmorgon!

Det är lite kallt ute idag så det blir nog att ta på sig lite mer kläder än vad man skulle vilja ha. Det är nu vecka 16 och vi skall åka på söndag. Det känns overkligt och sen att man inte vet om flyget kommer att avgå. Om det inte kommer att göra det så kommer vi hitta på något annat för vi skall inte ha tråkigt den veckan som vi skulle ha det bästa någonsin.

Jessi var så söt på sin 18 års dag och nu kanske ni kan förstå att vi fick många sköna skratt av folk som tittade på denna skönhet. Underbar dag i alla fall!

Someday, Sunday

Hej igen.

Så som jag hade planerat dagen blev inte riktigt hur den slutade. Planen var att jag skulle åka på roadtripp med Elias men när han var klar med inköpet av sin kostym var det försent att åka någonstans. När jag senare var påväg hem så ringer min syster och säger att det är livliga diskussioner om studenten och jag bestämde mig för att jag inte ville åka hem. Jag åkte en sväng förbi Cicci för att se om jag kunde prata lite med henne. Det blev inte så mycket prat utan vi åkte istället till Angered och köpte massa tjockis saker. Sen ringer Ciccis inneboende och säger att han kommer ner. Då får Cicci en idé att gå in i duschen för att vi skall sitta där och vara sociala mot varandra och det blev lite tysta och underliga samtalsämnen. Någon dag i framtiden kanske vi kan ha en normal konversation men idag var de inte det. Jag begav mig i alla fall hemåt när Cicci kom ur duschen. Nu är jag i alla fall så mätt att jag inte kommer att äta något mer idag. Det blev alldeles för mycket kakor och donats.

Imorgon är det måndag igen men det känns inte så farligt ändå. Kommer att ha en lektion som kommer att vara mellan 10-50 min och sen blir det att dra hem. Skall dock ta och skriva på de två tal som jag skall ha under de kommande veckorna. Har ett argumenterande tal som skall ske på torsdag och sen skall jag skriva mitt projektarbetstal för att de andra i min grupp skall kunna använda det.

Det verkar inte hända så mycket med min design men jag tänkte att om jag skriver det tillräckligt med gånger så kanske det sker någon ansträngning hos min syster. Vill gärna ha en ny Carro! (A)

Hoppas att ni har haft en bra helg, min har varit lite upp och ner. Vissa dagar var helt awesome andra var extremt jobbiga. Hur som helst är det dags att ta tag i den sista nu innan Rhodos och sen ha en underbar vecka utomlands.. Take care

"Du luktar extremt mycket kaffe"
"Säger du att jag luktar äckligt?"
"Tolka det hur du vill"


Allt borde kunna vara normalt men det är det inte!

Sunday morning....

Godmorgon alla människor!

Solen är tillbaka en av anledningarna till mitt bra humör. Eller i alla fall betydligt mycket bättre humör jämfört med igår. Jag skall snart hoppa in i duschen och sen skall jag åka ner till Elias och vi skall hitta på något. Får låna bilen idag i alla fall och det var väldigt längesen jag gjorde det så därför passar det bra att åka någonstans.

Skall också hinna föra över bilderna från Jessicas BIG 18 förra söndagen.

Min syster skulle leka med min design men just nu ser jag absolut inga förändringar men om de kommer upp under dagen så ser jag fram emot det. För jag vill ha en mer somrig design nu så hon får gärna byta.. Hon kanske ser det här när hon vaknar om sisådär 4 timmar. (A)

Up and down

Godkväll!

Jag sitter nu och dricker en drink hemma och äter lite popcorn. Inte en alltför dum lördagskväll ändå. Det har varit studentinriktat hemma idag också. Vi har valt bild till studentplakatet. Det blev en bild som jag ser väldigt glad ut när jag sitter och badar som liten. Jag sen bestämt hur jag skall ha mitt hår på studenten och balen. Detta finns risken när man inte har allt för mycket att göra.

Jag kollade på gamla konversationer på msn och det blev alldeles för mycket och jag kände att jag inte orkade mer. Orkar inte förklara i detalj.. Utan jag behövde bara förklara lite kort varför min status på facebook förut var lite deprimerande.

Nu skall jag se på millennium och njuta av att det är helg.

Controlled Bleeding

Hejsan!

Dagen har gått riktigt fort och jag har inte gjort något vettigt alls. Känns ju inte så roligt att man tänker efter att redan halva helgen har gått... Men eftersom jag inte har mått alldeles för bra dessa dagar så är det skönt att ligga i sängen. Får se om jag gör något mer denna helgen eller inte :)

Har sett på många avsnitt av himym idag igen. Synd bara att avsnitten är så korta så man jag hinner ikapp, nu har jag inga avsnitt att se på så det blir att kolla på några andra filmer under tiden. Har under dagen försökt sysselsätta min familj i att börja renovera igen. Känns som hela huset står som halvfärdigt och eftersom det nu verkar som vi skall ha studenten hemma så hade jag önskat att de blir lite klara snart.

Bokade i alla fall om håruppsättningen till balen förut. Nu ligger den den 17:e Maj alltså på rätt dag. Det är hetskonversationer på facebook angående balen och det är ganska underhållande att läsa. Så länge man har en pappa som betalar eller en bra kondition så löser sig allt! ;)

Nej men nu skall jag sluta vara så elak och bara fokusera på att allt löste sig tillslut! Det blev liksom inte så himla dumt ändå. Det två grejer som balen krockar med för mig är ett prov i fysik klockan 08.00 dagen efter och min kusins 18 års dag men allt detta löser sig känner jag.

"-Jag hoppas du står där ensam en dag!"

Sunshine with a smile

Goooodagens!

Dagen har varit riktigt najs, har ätit massa tjockis mat. Elias och jag åkte till röda sten för att äta glass. Någon åt glass som en tre åring. Vi skall nu inte peka ut vem det var... Det kan ni ju klura på ett tag. Efter att mamma kommit hem från att lämna min lillasyster blev det pizza. Chockande blev det en pizza med min nya favorit, fetaost!!

Vill påminna Cecilia att jag skall beställa från taxfreen imorgon och behöver veta om ni skall ha något? Tänkte att hon läser denna reglebundet så det var ett bra sätt att påminna henne om ni undrar varför.

Jag skall snart in i duschen innan jag funderar på vad jag skall göra idag. Det är väldigt fint väder så det blir nog att göra något utomhus. Kanske att röra på sig lite också. Så om det är någon som vill göra något är det ju bara att hojta till :D

Ni får stå ut med mitt bubbligt glada humör när det är så underbart fint väder för då blir jag hyper :D

"I was honest today"

Sunny morning

Godmorgon!

Det är fredag! Solen lyser och jag är nu klar för att bege mig till skolan. Jag hinner till och med skriva ett inlägg innan jag skall gå till tåget så det är inte illa för att vara mig! Jag skall ha min sista lektion i privat ekonomi om en stund, det är ganska intressant men man blir ju rädd när man ser hur mycket allting kostar när man skall flytta hemifrån. Jag ser fram emot att börja jobba på maxi och få in en ordentlig inkomst :D

Vulkan utbrottet som orsakar att all flygtrafik är inställd gjorde att jag satte mig och läste tidningen till frukost. Där stod det att den vulkanen som fick utbrott i förrgår har en närliggande "syster" som också kan vakna upp och orsaka extremt stora förödelser. Eftersom det idag är mindre än 9 dagar kvar så blir jag ju inte speciellt lugn när de skriver sådana rubriker. Att all flygtrafik ställs in är inget jag vill höra när jag inte ens har kommit till rhodos utan det kan man istället få höra när man är där att man får sisådär 4 extra soldagar. Jag hade inte klagat asså :D

Vi får ta en dag i taget och om de ställer in vårt flyg tänker jag börja gå ner för ingen skall stoppa mig från att ha min underbara semester som jag har räknat ner till :Q

Nej nu skall jag packa ihop min väska så jag inte kommer försent till tåget. Ha en underbart bra fredag och få nu lite extra färg för det sägs att imorgon skall det bli regn :'(

High-five vs high-two

Har inte kommit så mycket längre än förra inlägget. Fastnade framför datorn och nu har jag kollat på väldigt många avsnitt av himym. Jag har fastnat ganska mycket för den serien, den är roligt. Jag har börjat inse vad alla citat kommer ifrån som många killar runt omkring mig använder.

Det är ändå roligt att se hur alla blir påverkade av olika serier. Det blir ett snabbt utvecklande språk som ingen i den vuxna världen kan förstå. Jag gillar ändå utvecklingen med språket och det är intressant hur de kommer att utvecklas.

Har också insett varför dessa high-five är viktiga. Min hand gillar det kanske inte lika mycket för jag får ju lite små ont när min hand blir tomat röd. Jag för lära mig att göra någon stötdämpande effkekt för att undvika det. Annars blir det svårt att behålla kvar min känsel i handen xD

Meningen med inlägget var högre innan jag började men sen blev det inte så bra. Jag bjuder på det!

Falla fritt

Hello my friends.

Det hade ju kunnat vara roligt att skriva ett helt inlägg på engelska men eftersom mina engelska kunskaper suger hårt så kommer det nog aldrig hända.

Talet gick faktiskt riktigt awesome, fick liksom till det precis som jag hade planerat så nu är jag nööööjd. Vi fick också reda på att vi kommer att få en bal ändå! Den kommer att  vara den 17:e Maj och det är tillsammans med två andra skolor, Move IT och IB Collage. Så när jag kom hem idag tog jag och klippte bort min underkjol på min klänning. Nu känns det lite tomt men klänningen är fortfarande riktigt fin. Imorgon blir det att ringa och boka om håruppsättningen. Vill ju att allt skall vara riktigt fint till balen.

Skall snart ta tag i städningen av mitt rum. Om det skall kunna vistas någon människa i mitt rum i framtiden är det dags att ta tag i städningen innan kläderna är helt täckta av damm. Efter det skall jag gå ut och springa igen. Har ingen träningsvärk från igår så jag kan ju lika gärna ut och springa idag igen. Wish me luck!

There is no sunshine when you're gone.

Godmorgon!

Jag sitter vaken och skall se om jag skall köra lilla bilen till verkstaden. Det verkar dock inte som det kommer att bli idag så jag får snart pallra mig upp och åka till skolan. Vi skall hålla muntliga provet i eftermiddag och det kommer nog att gå bra. Har skrivit ett väldigt oseriöst tal men jag tror ändå att det kan gå hem hos lärarna. Hoppas på det i alla fall. Förhoppningsvis slutar jag tidigt idag också om de delar upp grupperna. Hoppas hoppas!

Veckan har gått extremt snabbt och det är nu redan torsdag (!) det betyder att det snart är helg.. Jag klagar inte över detta men det var lite konstigt att vakna upp idag och inse att det var näst sista dagen på veckan! Att det nu är mindre än 10 :O :O :O dagar kvar till RHODOS känns förjävla bra! Det blir att ta ner resväskan i sluten av helgen för att kunna planera in vad jag skall ha med mig. Skall även se till att Cecilia får ner allting, tvivlar inte på att det kommer gå bra men tror det är bra att ha koll redan från början.

I helgen skall jag vara med Elias! Vi har väl inte riktigt planerat vad vi skall göra ännu men vi bestämde att vi skulle träffas.. Jag håller tummarna för att detta fina vädret består för då tror jag att vi kommer att spendera en hel del tid vid röda sten där vi tar en glass och fotograferar i det fina vårvädret!

Nu skall jag ta på mig och ringa pappa och se ifall jag skall lämna bilen eller bege mig till skolan. Ha en bra torsdag människor så skriver jag hur mitt tal gick senare.

Blood and diamonds

Hej hej ^^

Nu är jag klar med nationella talet, skall bara ta och öva in det och skriva en sammanfattning. Detta tar inte allt för långt tid så jag är ganska glad ändå. Jag lagade middag idag och då blev det ostsnitsel med klyftpotatis. Nu är jag riktigt mätt så det blir att vänta en bra stund innan jag tar och göra den dagliga motionsrunda. Skall även dra med mig pappa ut på detta idag men eftersom han nu sover så är det lämpligt att vänta en lite stund.
Idag har jag ändå hunnit en hel del.

Kom till skolan och efter ca 30 sekunder fick jag reda på att läraren var sjuk så det var ingen lektion den dagen. Kändes väldigt meningslöst att ägna en timma till skolan och en tillbaka. För att inte det skulle bli så meningslöst blev det att jag gjorde ett antal ärenden. Köpte en bikini, växlade pengar och skaffade mig ett VISA kort sen blev det hem och skrev klart talet.

Nu skall jag skriva klart sammanfattningen och sen blir det att springa kode runt. Ha en bra kväll!

Sick and tired

Godmorgon!

Idag är det ytterligare en dag med stålande väder och den här dagen är lite mer annorlunda än många andra. Det händer nämligen massor av grejer hela tiden. Jag har inte sagt det till någon utan jag får se vad som händer istället. Jag sitter och skriver på np talet i svenska nu. Har inte kommit mycket längre än i de två andra inläggen. Men eftersom vi skall hålla de talet imorgon så är det ju verkligen dags att skriva klart det!

Skall ta tåget till skolan om en timme för att sitta på programmeringslektionen ser inte fram emot det alls men jag har bestämt att jag skall ge det ett försök! Jag har nu också hittat någon som faktiskt skulle vilja hjälpa mig med det jag inte fattar! Förhoppningsvis är jag tillräckligt lättlärd så att något går in i huvudet på mig xD

Ni får ha en bra dag i solen!

"It was hard to let you go and I refuse to get hurt by you again!"

Not well done!

Haha, Elin påminde mig nu att jag faktiskt inte skrev vad det var för jobb som jag hade fått idag. Jag skall vara på ICA Maxi i Kungälv och jag börjar jobba den 4 Maj. Det finns många positiva aspekter med jobbet där, ett är ju självklart att det är pengar, sen att det är nära hem och slutligen är det att det finns möjlighet att jobba under alla åren jag kommer att plugga! Jag blir allt glad :D :D

Meningen var att jag skulle plugga nu i eftermiddag men det har inte gått bra eftersom mitt humör gick från riktigt bra till extremt frustrerad på ett par minuter. Det enda jag har fått gjort under dagen när det kommer till plugg är att bestämma vad jag skall prata om på nationella. Jag valde att prata om olika sorters kärlek och hur man kan visa det. Känns som ett ämne jag kan babbla om i ett par minuter. Skall dock försöka att vara ganska neutral i mitt skrivande för det finns nog många olika händelser som kan dra iväg mitt tal på många olika håll.

Jag har nu fått skrivit ut biljetten till Rhodos och imorgon blir det att växla pengar. Detta skall bli klart nu för att jag skall slippa tänka att det är något som är kvar nu. Blir att bara fokusera på att få allt i väskan. Detta har gått bra alla andra gånger så jag tvivlar inte att det blir något problem.
Imorgon har jag sovmorgon men skall sen sitta på en programmeringslektion i 3 h och 20 min ._.

Funderar på att hoppa av den kursen för jag kommer helt seriöst inte klara den fucking kursen....! Usch för det!



-"I will always know"

YaaaaaY!

Hade arbetsintervju idag och den gick så bra som det bara kunde göra. Hade halvvägs genom intervjun fått henne att säga att jag hade fått jobbet och då släppte så himla mycket problem som jag har känt den senaste tiden! Att jag fick ett jobb gör att jag nu inte behöver ha en fattig sommar och att jag kan göra den resan till London innan skolan börjar och jag klagar inte någonstans :D

nu skall jag sätta mig utomhus och skriva på mitt muntliga tal i svenska b, jag är inte så motiverad till att hålla det talet men jag tror att det kommer att gå bra! Nu när solen skiner och temperaturen är ganska hög så har jag lyckorus!

Hoppas ni har lika mycket lycka som jag har just nu! Jag skriver mer ikväll om jag har tid! :*

Sweet dreams

Jag somnade runt halv nio igår så nu har jag sovit många timmar. Har också förlagt min mobil för 111 gången denna veckan. Skärpning på den fronten. Igår morse krävdes det att jag och mamma plus 8 samtal för att lokalisera var mobilen var. Efter det blev jag rädd. Har ju absolut ingen koll längre var jag lägger mina saker längre.

I alla fall så blir man glad när man tittar ut och ser att det är skinande sol! Det är inte heller ett moln på himlen så jag ser riktigt fram emot att gå ut och vara i solen idag! Blir att sätta på sig lite nya vårkläder och ta dagen som den kommer!

Det är nu mindre än 13 dagar kvar!!

"Sol, vind och vatten"

Jessica 18!

Klockan 06.52 tog jag bussen ner till stan för att möta upp de andra. Jag kom fram lite tidigare än alla andra så jag spenderade ett par minuter i mitten på nils ericsson. Efter ett tag började jag känna att någon stirrade på mig, jag började då gå men denna mannen följde då efter mig runt en pelare på centralen och senare in på pressbyrån. Jag fick lite panik men då kom en ängel och räddade mig i form av Jessica som inte hade en aning om vad vi skulle hitta på för busigt idag.

Efter ytterligare en stund så gick vi ut till parkeringen där vi möttes av en pimpad bil med en väldigt underhållade tuta som har ett skrämmande likt läte som en anka! Jessica fick nu en presentation om vart vi skulle denna morgon. Vi var påväg till Ullared. Nu finns det nog dem som kan tänka usch vad tråkigt och dem som faktiskt kan förstå att vi var ganska glada för att komma iväg till Ullared.

Jag agerade chafför hela dagen vilket jag tyckte var väldigt spännande eftersom jag fick köra Alindes och deras speciella bil men även detta gick bra och jag är lite stolt! Det var också första gången som jag stannade och tog rast påväg ner dit men vi gjorde det ultimata av det och hade morgongympa på parkeringen klockan kvart över åtta på morgonen. Undra vad folk kan tro om oss ibland.

Shoppingen på Ullared gick väldigt smärtfritt eftersom vi hade lyckats tajma in en dag som det inte var så mycket folk på, mycket skönt må jag säga. Fick köpt lite av det mesta men det som blev kapet för dagen var nog en fin jeansjacka.. 179 kronor för en sådan är ju inte helt fel.

Efter timmar av shopping och asiatisk mat var det dags att bege sig tillbaka till Göteborg för att planera in andra delen av dagen. Vi blev dock lite tidiga tillbaka så vi åkte ut till Hjuvik där vi verkligen åkte på storstryk när Alindes mormor spelade bort oss i Chicago.. Får nog lära mig det lite mer ^^

Klockan kvart över fyra åkte vi mot Mölndal där vi skulle spela Laserdome med några andra trevliga människor. Vi åkte lite vilse och fick fråga oss runt efter vägen, vi kom dock fram! Vi spelade mot några helt random människor som många inte hade nått upp till längden på 1 meter. Detta gjorde att många i vårt lag blev ganska ägda. De vann över oss. Det var dock en i det laget som vi alla fick lite rysningar av, han uppfattades som lite psykisk. Detta hindrade inte oss för att ha extremt kul och jag kan då avslöja att jag kom på 10:e plats utav 13 möjliga.

Hela dagen har varit så extremt rolig och det har varit precis så som vi hade planerat om inte bättre. Så GRATTIS Jessica på din 18 års dag och vi kan göra om detta något år för det har verkligen varit en rolig dag!
Glömde nämna att vi spökade ut Jessica under dagen och det har varit många blickar över detta. Bilder på vår snygging kommer kanske någon dag. Puss på dig snygging!

-"100411 - en dag jag sent kommer glömma!"

En natt på slottet

Hejsan!

Jag gör egentligen något som är helt meningslöst. Jag sitter och kollar på håruppsättningar som man kunde haft på balen. Men eftersom det nu verkar som balen kommer att bli inställd så är det då meningslöst. Min tanke hur jag skulle vilja haft det kommer nu i en bild.


Jag tror att det hade passat min klänning och mitt nu långa hår alldeles utmärkt. Vad tycker ni?
Om någon nu från GTG läser det här och inte har betalat in balen tycker jag ni skall göra det om ni har gjort det kan ni ju ta tag i någon som inte gjort det och peppa dem för att göra det. Jag vill ha en bal!! :(

Sitter nu och ser på "Flickan som lekte med elden." Det blir väldigt många plötsliga ryckningar när har satt på hög volym på hemmabion, jag har nog varit påväg ur soffan ett antal gånger under filmen men den är ju så bra och om man förstärker effekterna blir den ju bara bättre..

Jag tror att Jessicas födelsedag imorgon kan bli något riktigt bra! Jag kan ju inte säga vad som är planen idag men jag återkommer imorgon med hur det blev. Dock inte förrän till kvällen för vi skall göra det till en heldag!

Hatade, mer hatade och mest hatade provet!

Ja nu var ännu ett helvetes prov över. Det gick inte särskilt bra även denna gång. SÅ det kommer inte att bli några mer högskoleprov för min del.
Nu blir det att ta det riktigt lugnt eftersom det blir att överraska Jessica imorgon. Detta börjar redan klockan halv åtta på morgonen så det kommer inte vara någon sovmorgon imorgon heller. Bussen går 06.52 och det är tidigare än när jag skall till skolan.

Det blir grillade revben, med potatis och fetaost-sallad till middag vilket jag tycker är MUMS.

Nu får jag bara massa hemska känslor. Så nu skall jag lämna det plågsamma provet långt bort och nu sätta mig och söka till högskolan. :)

I gotta feeling

Godkväll!

Har inte lika mycket att säga idag men humöret är fortfarande på topp. Idag har det ju verkligen varit kanon väder och jag, Ida och Elias spenderade timmarna innan lunch på lindholmspiren där vi satt och hade det riktigt härligt i solen.

Idag har jag fått min studentmössa så nu känns det som det är nära till även det. Börjar allt bli lite nervös inför allt som kommer hända den kommande framtiden. Vad det är kommer jag inte säga utan jag kommer att hålla det hemligt ett tag till. Självklart kommer ni att få höra det om det är bra nyheter.

Skall snart äta lite fruktsallad och ha det mysigt framför datorn. Ha en bra fredag kväll!

23.10

Nu har jag pluggat sen klockan fem med en powernap på 15 minuter i mitten. Jag tror att det kan gå bra imorgon. Om provet är som jag har hört människor säga så borde de gå helt okej. För om det bara är rätt/fel frågor har jag ju en 50 % chans på varje fråga och den statistiken gillar jag :D

Nu sitter ligger jag framför TV:n och försöker att bli lite trött, det går inte allt för bra. Kommer att ligga vaken i ett par timmar till men jag skall stänga av datorn och mobilen för att inte få något jobbigt sms under natten. Hur kan folk inte ha någon respekt för den andra människan som man skickar till kommer jag nog aldrig att förstå.

Visst, jag kan skicka till Jessi eller Cicci mitt i natten och de skulle inte bli arga om jag väckte dem eller om det inte var något vettigt alls. Dock till en annan människa som man inte har en tajt relation med finns det något som jag kallar RESPEKT!

Det är sunt förnuft att respektera en annan människa. Man sms:ar eller ringer inte även om det inte är "vanlig" att man inte sover. Om jag blir väckt mitt i natten av någon som jag inte pratar med särskilt ofta irriterar mig. Jag har fått sms klockan tre på natten en skoldag där det var en fråga som var så idiotiskt! Skärpning människor!!!!

Det har i alla fall bestämts att jag inte skall äta något onyttigt fram till Rhodos! Jag har blivit rädd för mig själv nu när jag har slutat fotbollen och inte rör på mig lika mycket som innan.. Har börjat äta alldeles för mycket och jag vägrar att gå upp massa i vikt. Därför blir det att inte äta något som skulle ge mig ångest fram till Rhodos. Eftersom det bara är 16 dagar kvar så borde det inte vara allt för mycket engagemang.

Skall även ta tag i mina dagliga promenader. Jag har varit lite orolig för min hosta men nu vågar jag att ta chansen att börja träna igen. Som ni kanske förstår kommer det ske en förändring inom den närmaste framtiden. Det är inte bara en sak som skall ändras utan egentligen allt men jag känner att jag har turen på min sida precis på samma sätt som jag kommer ha imorgon.

Som det ser ut nu så kommer det inte bli någon GTG-bal det känns verkligen tråkigt att alla de människor som man har gått med under dessa tre år inte vill fira den sista veckan tillsammans. Det kanske är mer av en tjej-grej att klä upp sig och känna sig speciell på för en kväll. Att man nu går på en skola med 80 % killar kanske är en bidragande orsak till att de hellre sitter hemma på kvällen av sin skolbal som händer en gång i livet.
Dåligt måste jag säga!!

Ni har förstått att jag hade en del att skriva av mig men nu skall jag stänga ner min datorn och sitta och plugga in det sista. Har ni läst allt så ger jag er beröm men då kan ni ju skriva en kommentar också.. Det är ju lite roligare att blogga om man faktiskt får lite respons, läste ni det inte så har ni väl bättre saker för er eller så bryr ni er helt enkelt inte. Mig kvittar egentligen, bara de som bryr sig är väl värt att få respons ifrån.

De sista var krångligt jag vet ;)

"Baby, I miss you.. I will never see you again" :'(

Lille plutt!

Dagen har varit så full med så många olika känslor så jag är helt död. Clinton har avlivats och det var inte allt för lätt att höra. Det verkade ju inget fel på honom förra veckan. Sen bidragande effekter till detta att jag har sett saker som har påmint mig om min bebis hela dagen har inte varit för lätt.

Sen har dagen varit full av glädje och saker som kommer att gynna mig i framtiden. Har fått sitta på en så hemsk lång svenska lektion med vetskapen om att jag har prov imorgon. Jag tror jag håller mig neutral och inte säger något om framtiden.
Nu skall jag plugga tills jag somnar och sen skall jag sova!!

Every day is diffrent

Det är VÅR!
Jag har inget tal att göra imorgon!
Gjorde inte provet idag heller.
Det är 17 dagar kvar till Rhodos!
Nära till studenten!
Skall snart till Cecilia!
Sovmorgon imorgon!

Ja ni förstår säkert, livet leker!!

Soon we fly away!

Sitter nu och kollar på flygbiljetten till Rhodos! Ser allt som jag behöver veta och slår mig bara hårdare att det är snart bär av. Jag kommer att leva på molen efter lördag för då har jag inget som är kvar som ger mig magont. Lite kanske finns kvar över nationella provet i svenska men det är inte allt för jobbigt.

Det kommer att bli ett äventyr att få ihop detta med tider, sömn och kläder inför resan men jag tänker inte riktigt låta det dra ner mig utan jag skall definitivt försöka hålla det positiva humöret uppe när det kommer till resan.

Så om 18 dagar !!!! klockan 03.30 åker jag från lilla Kode via Agnesberg för att hämta upp Awesome II och bege oss till Landvetter!!!!!! Klockan 06.15 lyfter planet och vi åker över skog och hav för att komma fram till underbara RHODOS!!!

Som ni förstår i det föregående stycket är jag riktigt glad! :D

More than less

Idag har varit en av de mest effektivaste dagarna när man syftar på skolarbete. Jag och Elias har varit effektiva och vi pluggade mellan 14-20.30 och nu har jag inte lika mycket panik med fysiken och jag kan nu göra provet imorgon. Eftersom jag har varit sjuk så har jag missat en hel del lektioner i detta kapitlet men tack vare Elias och Alinde har jag nu förstått nästan allt så det kommer säkert gå bra imorgon. Elias: Vi pluggar inför nästa prov med?!?!?!

Imorgon börjar jag skolan klockan åtta och det kan bli lite svårt att komma upp. Dock slutar jag direkt efter provet och det är chill!! Skall hem och skriva projektarbetes talet så jag kan börja öva in det.

Så nu skall jag plugga lite till sen blir det film. Hoppas ni är lika nöjda över denna dag som jag är!

Annandag Påsk

Jag började skriva på ett inlägg igår men jag hann inte skriva klart det innan jag hade somnat. Det har allt blivit väldigt många timmar som jag har sovit inatt och det klagar jag inte på. Igår var det en dag som fokuserade mycket på framtiden. Jag ägnade en stor del av dagen åt att drömma och planera vad jag skall göra med mitt liv de kommande åren. Det var allt ifrån bostäder till resor, det var mycket trevligt när man tänker efter.

Idag blir det ett besök hemma hos Elias. Vi skall ta och försöka att förstå oss på fysiken som vi har prov på imorgon. Jag kommer ha så mycket att göra den här veckan så jag har lite smått PANIK över allt.
  • Tisdag: Fysikprov
  • Onsdag: Prov i monterkunskap
  • Torsdag: Hålla muntlig presentation i projektarbetet
  • Fredag: Prov i företagsekonomi
  • Lördag: Högskoleprovet
Tur att schemat glappar en hel del denna veckan så jag har eftermiddagarna att plugga men det kommer verkligen att bli en intensiv vecka. Tänk att från början var det meningen att jag skulle vara ledig denna veckan men det är väl på ett sätt tur att jag inte skall vara det längre.

Jag får väl se om jag kan hinna med att träffa Cicci någon gång i veckan också. Det känns som jag borde hinna med det. Det slutar nog med att hon får lyssna på mitt tal i så fall. Jag hör av mig om det någon dag :)

Nu skall jag plocka ihop alla fysik papper och snart bege mig till Elias. Ha en bra dag!

Påskdagen

Hellosan!

Det är super duper fint väder idag och jag har inga planer på att stanna inne. Förhoppningsvis kommer jag inte vara själv sen heller men just nu väntar jag på svar om planen.

Igår var både bra och dåligt. Lite av det som var dåligt var ju termometern som gick sönder och att ingen i min familj tror på mig när jag berättar vad som hände. Dock kan jag inte säga något mer än det som hände så de får tro på mig för det har inget annat val.. Det var roligt att träffa folket igår men jag kände mig inte riktigt som jag räckte till så det finns säkert folk som inte hade så roligt och det tycker jag är tråkigt.

Sen var det tråkigt att festen vi skulle gå vidare till inte var på den plats vi kom till. Det hade varit riktigt roligt att ha gjort en helkväll av det. Förhoppningsvis är alla nöjda ändå. Måste säga att grillningen blev ändå väldigt lyckad och jag kan tycka att man borde göra det fler gånger fast på lika villkor. Så någon gång i sommar kan vi ju köra det igen. När ingen har något att plugga på!!

Cecilia fick höra mycket av vad som har varit på min hjärna den senaste tiden och det var väl skönt att få ut mycket av det men kanske inte var meningen att allt skulle komma på en och samma gång. Jag tror att hon överlever ändå.

Det är verkligen inte långt kvar till vi åker NU! Dagarna kommer allt närmare mållinjen och jag kunde nog inte vara lyckligare!!!!

Nu har också planerna utformats! Jag och Elias skall åka till röda sten och ta årets första glass! Detta är något som jag kan vänja mig vid för det är verkligen riktigt trevligt att åka dit. Så nu skall jag göra mig i ordning och bege mig till stan. Ha en toppen bra dag!

Påskafton!

Godmorgon!!!

Solen skiner och det är påskafton! Jag har blivit inspirerad av att åka till stranden snart. Det börjar bli lite av en tradition att åka dit. Det är ändå tredje året i rad som det är fint väder på påskafton, vilket jag kan tycka är lite chockerande men jag klagar inte någonstans.

I eftermiddag/kväll kommer lite underbara människor hit och vi skall sätta igång grillen! Det blir ingen traditionell påskmiddag men jag har lärt mig den senaste tiden att man skapar sina egna traditioner.

Nu skall jag hoppa in i duschen och sen bege mig ut i detta underbara väder och jag kommer att finnas på mobilen hela dagen. Människorna som kommer sen kan ju skriva eller ringa om ni har några frågor. Annars ses vi sen!

Alla er andra som jag inte träffar idag önskar jag en GLAD PÅSK!!

Angel in the night

Jag har varit så duktig idag. Har gjort massor av grejer som ger mig vuxenpoäng. Det börjar bli en hel del på den listan nu vilket jag gillar. Det här med att detta är långfredagen känner jag har stämt väldigt bra. Timmarna har gått väldigt långsamt och på grund av detta har jag verkligen hunnit med en väldans massa.

Nu på kvällen har jag kollat på film. Har sett alla tre filmerna Legally Blond och det går ju att diskutera hur bra det är egentligen men det var ändå en trevlig stund. Skall snart starta en till film men jag tänkte att jag skulle uppdatera lite i vad som har hänt. Har pratat med de som jag tror skall komma imorgon och det verkar som det kommer bli en del människor. Trevligt trevligt. Jag håller tummarna för att Elias kommer lite tidigare för att underhålla mig eftersom det verkar som de andra kommer lite senare. Får prata med honom om detta imorgon.


Lutar åt att jag skall se den här snart! Det kan bli roligt.

Långfredagen!

Godmorgon!

Nu har jag varit duktig! Har precis kommit in från att ha tvättat och damsugit båda bilarna på insidan. Så nu skiner de allt fin fint och luktar gott! Skall snart springa in i en varm dusch så att jag inte blir sjuk igen efter att ha varit ute i lite för lite kläder. Senare skall jag fortsätta att vara duktig då jag skall plugga. Skall bland annat skriva projektarbetstalet och plugga fysik. Senare i eftermiddag när städningen är klar i huset får jag se vad som händer men det verkar vara stora grejer på gång.

Imorgon kommer det lite människor hit och vi skall grilla och ha det allmänt skönt! Det kan vara en anledning till att det är crazy storstädning pågång idag. Kanske lite därför jag undviker att vara inne. Vill ju inte hjälpa till alldeles för mycket. Kom på nu att jag har lovat att jag skall åka och handla med mamma också för att få ihop allt som skall vara på morgondagens grillning. Jag röstar för FETAOST! Synd att Cecilia inte kommer att medverka under grillningen så hon kommer att missa denna gudomliga sallad :(

Nej, nu tror jag golvet har torkat så jag kan nu förflytta mig från datorn till badrummet för att ta en efterlängtad dusch! Ha en bra långfredag människor!!

1 April

Hejsan!

Nu är det skärtorsdag och jag har ledigt som alla andra människor, har kanske inte lov men det är fortfarande riktigt underbart att vara ledig i ett par dagar. Denna dag har allt varit riktigt skön. Hade fysik från åtta men vi blev snabbt klara med uppgifterna så vi satt inte kvar hela lektionen. Sen fick jag skjuts av Elias till centralen så jag var hemma väldigt snabbt!

Denna dagen är ju lura-alla-dagen men jag tror att jag hr undvikit det mesta, vilket jag känner är skönt. Jag är vanligtvis väldigt lättlurad, men efter att jag fick höra vad GP hade för aprilskämt direkt när jag kom till skolan har det varit i tankarna hela dagen och på så vis undvikit detta. Dock kanske jag har trott att alla har försökt att luras idag så jag har inte trott på många xD

Idag har det också blivit stora framsteg inom allt som rör studenten, har beställt balbiljett, fixat tid för testning av olika håruppsättningar till balen, planerat för studentpresenter och även kollat på smycken till själva studenten så nu har jag fått motivation till allt igen. Det är inte långt kvar :D

"April, april, jag kan lura dig vart jag vill" ;)

RSS 2.0