58, 57, 56... 55! :D

Jag har precis betalat in det sista på resan till Rhodos! Nu är huvudgrejen klar och nu kan vi börja planera exakt vad vi skall göra.. FÖR FULLT :D
Vad som behövs göras innan vi åker om 55 dagar:
  • Fixa Ciccis pass
  • Växla pengar
  • Hålla projektarbetstal (som jag missar)
  • Fixa medicin intyg
  • Dra fram SOMMARKLÄDERNA
Som ni ser är det inte så mycket som måste fixas längre. Egentligen inget som är så himla tidskrävande och det betyder att dagarna kommer att gå fort!

Jag är så himla glad över resan och ni lär få höra det många, många och många gånger till!

One in i million

Dagen har gått alldeles för fort. Nu sitter jag här och har inte gjort mycket mer än innan jag somnade förut. Jag kommer verkligen att få plugga imorgon. Dock kommer de inte att gå så bra eftersom jag skall sova hos David imorgon för vi skall åka till Sunne med skolan på tisdagen och jag bor ju på bondelandet och då går det absolut inga bussar så jag kan vara på operan så tidigt. Får satsa på att plugga på bussen till Sunne istället, där finns i alla fall ett par timmar att döda vilket lika gärna kan gå till nytta :)

Vi bor i en värld som jag anser är väldigt stor till ytan. Självklart är det ju inte många procent av hur stor universum är men ändå stor. Ändå så bevisas det allt för ofta hur liten jorden faktiskt är. Det är alltid att man får saker kopplade till en själv som man minst anade. Ingen kommer säkert förstå vad det är jag syftar på nu men det är i alla fall lite läskigt..

Skall snart ta och packa ihop allt till Sunne, hatar att göra det varje år men det kommer att vara värt det. Till och med Sunne kommer tycka det är värt det eftersom de kommer få se världens dåligaste skidåkare stå på skidor i en hel dag. Detta kommer jag bjuda på :D
Övar för fullt på den här låten. Måste säga att den har en riktigt bra mening och det gör att jag fastnar för den!



-
"Riv aldrig ner ett staket utan att du vet varför det sattes upp"

Död åt fysik

Goddag!
-
Måste börja med att säga att jag hade en riktigt AWESOME kväll igår. Det blev riktigt lyckat, dock var det den dyraste krogrundan jag någonsin har gjort men det får lösa sig.. Nu har jag kommit hem och satt mig framför fysikböckerna men huvudet säger sitt. Har fått gjort ungefär 2 tal sen jag kom hem och det är alldeles för många kvar xD
Skall sova en stund och sen ta ett ordentligt tag i plugget om ett par timmar.
-
Uppdaterar kanske lite senare om hur det går. Ha en bra dag!

Party at Karisma

Hemma från Heden och ett par timmar av skridskor. Det var chill, dock efter ett mycket plågsamt påk har jag nu stukat handen.. Det är dock inte så farlig längre och jag kommer säkert kunna lufta vikter inom kort.
-
Ikväll har jag blivit övertalad att gå ut, det blir Karisma. Håller tummarna för att det blir en rolig kväll! Har inte allt för mycket pengar att gå ut idag, men får försöka att finansiera detta på ett bra sätt. Får hitta en person som betalar lite för mig, det brukar gå bra i alla fall. Skall snart bege mig in till stan för att hinna förfesta lite. Dock började jag lite innan och har nu hunnit börja på min andra drink :)
-

"I hope for a good night! "

Helg igen

Godmorgon!
Idag blir det skridskor på heden, känns riktigt kul att vi har börjat få in detta lite oftare eftersom vi alla tycker att det är väldigt skoj att åka skridskor. Förhoppningsvis kommer det komma massor av underbara människor som gör oss sällskap. Det har dock trillat av lite människor redan nu och det ser jag ju inte som riktigt lika kul men jag skall försöka se det positiva i det, det finns ju fortfarande människor som är toppen. Cicci var det riktigt längesen jag såg känns det som och självklart skall det blir extra roligt att träffa henne.
-
Vad som händer ikväll är oplanerat. Jag är ganska pepp på att käka pizza och bara snacka. Dock är det ingen annan som vet om detta förslaget så vi får väl se om det blir något. Om inte blir det säkerligen bra ändå. Nej, nu skall jag se till att komma i ordning så jag kan ta mig in till stan snart.. Have a nice day!

Paus

Jag har ingen motivation att skriva något så jag återkommer när jag har det.

GLAD GLADARE GLADAST!

Jessi och jag har varit på poweryoga på Sportlife nu i eftermiddag vilka alltid är lika skoj eftersom vi inte har dess sätt att kunna vara så vig som behövs. Vi gjorde vårt bästa och det blev allt bra tillslut :)
Har skrattat så jag höll på att gå av på mitten idag med, jessi och jag har fått reda ut problem som vi har och det slutade med att vi skrattade åt allt istället. Sen finns det ju självklart andra grejer som har underlättat min dag fast det kanske inte är så viktiga att ta upp ;)
-
Håruppsättning till balen är nu beställd :D Det kommer bli riktigt nice och jag ser fram emot balen nu mer än någonsin! Jag gillar när mitt humör är såhär bra och jag inte kan förklara det. Har nog fått mycket mental överföring av Cicci utan att hon vet det.. Humöret är på topp! :D
-
-"I love my hunny bunny!"

Let the hell begin

Måndag igen, de vill säga skol-helvetet börjar igen. 3 veckor framåt kommer jag inte ha något liv mer än skola. UF ligger vi så långt bak som man bara kan komma vilket gör att jag kommer få jobba röven av mig om vi inte skall få stå på mässan med ingenting! Sen är det massor av andra grejer som måste fixas, prov som skall göras m.m.
-
Åker också till Sunne med skolan nästa tisdag och om det är något som förra året så kommer de bli grymt kul. Vi har ganska roliga minnen från förra resan och jag hoppas verkligen att det blir samma i år. Vi får se helt enkelt ^^
-
Jag funderar bokstavligt talat om hur man skall ta sig till skolan idag, det verkar som om tågen är inställda och de gör ju att bussarna kommer att vara överfulla (!) Dags i alla fall att göra ett försök för att inte komma försent till UF-lektionen.

Lyckorus!



Exactly as it should be

Bästa filmkvällen på länge igår. Känns så himla bra och har sett massor av filmer som jag tänker att se om väldigt snart. Känslan av att de var exakt rätt var längesen jag kände men igår så slapp jag tänka på ett enda problem. Även om de ursprungliga planerna dog innan de hann sägas vill jag påstå att de var för de bästa. De är exakt såhär de skall vara framöver :D
-
Nu är jag vaken och känner mig riktigt motiverad till att sätta en heldag framför matteboken. Musiken är självklart på så det blir säkert en skön dag de här! :D

Bilder utomhus idag

Bilderna blev inte så bra som jag hade tänkt men det är bara för det är svårt att urskilja vit färg. Men lite
föratt demonstrera hur mycket som det faktiskt är :O
Tillägga att bilen är borstad och att snön som låg på parkeringen nu täcker bilen i denna vinkeln xD
Ha en bra snödag!

1 meter snö

Godmorgon!!
-
Trött, det är bara förnamnet idag.
Skall nu ut och försöka komma på vart man skall lägga all snö. Det är HELT galet mycket snö ute nu och det finns inte en chans i småland att man kan ta sig härifrån idag. Så det är bara förbereda sig på en dag med film och lite mer plugg :)
-
Skall också gå ut nu och ta lite bilder. Det händer ju inte särskilt ofta att det är såhär mycket snö som det är nu. Det skall väl vara lite små kul att ha ett bevis för framtida människor att vi har haft en galen vinter. Jag kan ju lägga upp bilderna senare.

Snow and more snow!

Hejsan!
Igår var en bra dag. Jag, Cicci och David var på Avatar i 3D på Bergakungen. Filmen visade sig vara ganska mycket över mina förväntningar. Var liksom inte motiverad till att se den alls. Nu i efterhand har jag fått äta upp min medicin för den var faktiskt riktigt bra! :D
-
Efter filmen åkte vi hem till Cicci där vi spelade kort till fram till morgon timmarna. Jag var nog den som var tröttnast och det gjorde att jag verkligen inte spelade särskilt seriöst. Det blev då att de andra vann hela tiden vilket kanske var tur eftersom de är så himla dåliga förlorare! xD
-
Har agerat huvudkudde under en stund på natten och detta var något som var ganska underhållande att berätta på morgonen. Har nu under dagen spenderat den med David där vi har suttit framför datorn stort sett hela dagen men det har varit chill. För en liten stund sedan kom Cicci men nu är det dags att jag skall ta mig hem i detta helvetes väder som har dragit in över Göteborg. Sägs att det skall bli 35 centimeter snö innan imorgon vilket jag inte är glad för...... GE MIG VÅR OCH SOL NU!!!

Fryser

Har kommit hem från Heden nu. Det blev allt ett hel del åkande idag med. Älskar verkligen skridskor :D
Måste också tillägga att jag inte är glad för det helvetes vädret som har dragit igång nu. Fan vad det snöar :O..
Skall nu hoppa in i duschen och återfå temperaturen i kroppen innan jag skall dra in till stan för att se på Avatar. Det kommer säkert att bli awesome!
Mitt knä har svullnat upp efter att jag blev spetsad av david med skridskorna. Så jag gnäller lite om det. Självklart kunde det gått värre än vad det gjorde :)

asocialaste dagen på lovet

Hej
-
Idag har varit den dagen då jag har varit mest osocial på hela lovet men jag känner att det är så dagen kommer att sluta. Orkar inte riktigt ta en diskussion idag. Det får liksom bli en lugn dag det här.
Den enda konversationen jag har haft idag har varit om möjligheten till att flytta hemifrån. Vi satt i ett par timmar och kollade på lägenheter och saker som jag behöver köpa för att få i ordning på allt. Det är ändå inte fasligt mycket. Så mitt mål kanske inte är allt för långt borta. Får se hur det blir när jag har börjat högskolan och hur möjligheten till jobb blir. Hade inte riktigt tackat nej till att haft mitt eget ställe om man säger så. Har ju alltid varit självständig och jag tror att det hade funkat ganska bra. Vi får se helt enkelt.
-
Imorgon skall jag och förhoppningsvis massa andra åka skridskor. Håller på att se om jag kan samla ihop lite människor så även den dagen blir något bra. På kvällen skall jag gå med Cicci och David på bio. Vi skall se Avatar i 3D. Har aldrig varit motiverad till att se den filmen men jag ser det som ett sätt att vara social mot de andra. Sen hur filmen är spelar mig inte allt för stor roll =)

Saker överallt, NOT

Hejsan :)
-
Förvånad att jag vaknade så tidigt som jag faktiskt gjorde. I alla fall har jag städat undan allt och damsugit upp alla popcorn som har en förmåga att komma på de mest konstiga ställena. Känns bra att de är borta nu. Det blev inte att de andra såg klart filmen då jag bestämde mig för att gå in i vardagsrummet för att sova där. Alla fick en väldans fart vilket inte var meningen men det gick inte riktigt att stoppa dem. Kul bara att jag inte kunde sova när de väl hade åkt så det blev en till film för min del.. Tankarna snurrade alldeles för mycket i huvudet så det var helt omöjligt att sova ._.
-
Idag kommer de bli lite mer plugg! Har fortfarande två kapitel att ta mig igenom och idag kommer de att bli ett mindre förhoppningsvis. Annars kommer jag nog inte att tenta upp mitt betyg i den kursen.. Har också planerat att gå ut på en lång promenad. Kan vara skönt i detta soliga väder plus att det kan motarbeta mitt extremt lata sätt som nyligen har tagit för stort grepp om mig.. So wish me luck xD
-
"The only thing I wish is that you do not lie to me"

Filmkväll pågår

Jag har besök av Jonas, Fia, Cicci och David. Sen skall vi inte glömma Linda som var här förut. Nu har vi sett på It's Compliated och Get ritch or die trying. Filmerna har jag sett sedan innan men det var ändå helt okej att se dem igen. Nu är klockan 2.30 och jag har varit och hämtat min syster hos en kompis. Det var lite kaotiskt väder utanför Kode men vi kom fram så det är ju inget att klaga på :)
-
Vi har precis startat en till film och om jag fattade rätt så blev det dum dummare. Är inte riktigt på humör att se en till film så jag håller mig vaken genom att skriva här. Tror inte många kommer att vara medvetna när denna filmen är slut. David ser ut att ha somnat på Cicci och jag vet att Cicci inte är pigg just nu..
-
Imorgon blir det att plugga, plugga och plugga kan ju inte skjuta upp det mycket längre. Har bara blivit så omotiverad på att plugga på något som jag egentligen inte behöver plugga på. Även detta kommer att bli bra tror jag :)
-
Nu har jag inte så mycket mer att skriva så jag får hitta på något annat att göra. För nu har jag inte fattat något i filmen så det är ju ingen mening med att försöka xD Ha en bra natt!

67

MER SNÖ ._.

Tänk 67 dagar... 67, 67, 67, 67, 67, 67, 67, 67, 67.. :D

Tisdagen 16 Februari

Godmorgon

Skall snart sätta igång med matten, har en gnutta av inspiration. Idag fyller min kära fader år också och det skall vi fira med middag senare ikväll. Efter det kommer mina kära vänner på besök och vi skall ha en filmkväll. Vilka som kommer har har jag inte koll på men det löser väl sig med tiden.

Idag är det Fettisdagen och det innebär att man skall käka massor av SEMLOR. Jag är lite smått galen i det och kan äta massor. Har ätit en hel del detta året reden och ser fram emot att få äta en till idag :D

Nu skall jag sätta igång att plugga :)

När kommer flytten ske?

Hejhej :)
-
Började dagen med att plugga, var till och med ganska ambitiös de första timmarna. Sen stötte jag på problem i form av bråk och det gjorde då att jag blev så trött. Vad jag känner hade varit skönt, är att flytta. Bort från Kode och in till en bra lägenhet någonstans. Har försökt göra noggranna beräkningar på hur mycket det hade kostat att flytta hemifrån. Det är inte som sagt billigt. Det hade varit en kul grej att äntligen få se hur det är att leva på egen hand och slippa att känna att man orsakar fel. Till och med min syster hade tyckt att det varit skönt om jag flyttade så frågan är då egentligen vad hindrar mig?
-
Satt tidigare och räknade på hur mycket pengar jag behöver få ihop till Rhodos och det ser ganska bra ut :D Inte allt för mycket pengar som behövs sparas till det. Det är inte alls långt kvar till vi skall betala allt och det då bara är 40 dagar kvar!! Längtar så jag håller på att spricka :D
-
Känns också som vintern verkligen har tagit ett starkt grepp om oss här i Göteborg. Det ser inte ut som den kommer att försvinna inom den närmsta tiden. Jag kan tycka att snön kan få ligga kvar bara det inte orsakar kaos eller är alldeles för kallt. Tanken om vilket slaskväder det kommer att bli när väl detta skall försvinna finns ju fortfarande i bakhuvudet och det är det jag inte ser fram emot. Men den dagen den sorgen x)
-
I veckan kommer det ändå att hända lite roliga grejer.
  • Träffa min syssling Linda. Som förövrigt blir 21 på onsdag. Grattis till henne<3
  • Skridskor på Heden med massor av människor på torsdag
  • Avatar i 3D på torsdag
  • Träning skall jag klämma in också ;)
  • Fotodag ute vid havet :D
  • Åka pulka, Jonas med flera. (?)
Detta är det jag skall försöka hinna med samtidigt som jag skall lära mig hela Matte E kursen. Hehe som ni förstår kommer jag att få lite ändringar i vad jag kommer att göra men målet är i alla fall att jag skall hinna allt. Bättre att sätta den för högt eller för lågt.
-
Alla ni som kommenterar saker som inte är något viktigt och inte heller skriver namn måste helt seriöst skaffa ett liv. Det spelar mig ingen roll om ni skriver saker som får er själva att må bättre genom att vara elaka. Ingen annan kommer att läsa inlägg sen flera månader tillbaka och tycka att ni skrev en bra kommentar. Så skall ni kommentera så gör det med namn för då kan ni ju i alla fall stå för det. :)

Dina övriga stunder är någon som tycker det är den viktigaste

-Förra inlägget var bara att förtydliga för en person att hålla sig borta, inte säkert att det kommer fram men kunde ju bara vara extra tydlig. Jag vet att många tycket jag har en deprimerande blogg och jag får väl försöka bli bättre på det. Men allvarligt talat skaffade jag inte en blogg för att göra andra glada utan för att få ut känslor som jag känner. Nu har jag dock bestämt att jag skall gå vidare och släppa allt som jag tycker är jobbigt. Det har varit för mycket de senaste månaderna.
-Nu är det i alla fall lov, vilket är skönt. Finns än så länge två dagar som jag har planer på. Sen kommer resten att gå till plugg. Fick även träffa mormor Yvonne (hoppas det är så det stavas) idag, mycket trevligt. Var lite kul att få höra lite äkta skånska måste jag säga. Får se om det blir ett besök ner till Skåne nu till våren så man får höra det lite mer :)
-Nu ser jag på "ledgen of the seeker" och kan säga att jag har ändå fattat det mesta vilket är en chock. Har inte heller stängt av det ännu så det är en förbättring också. Kommer nog se klart hela avsnittet. :O

Forgett me

My dream isn't about you, and it will never be.
If you come back again I will do something I never thought I would do.
You can't run my life, I will not live my life in fear or depending on your life.
I hate you so much!
You will never hurt me or someone else around me again.

Back to my old self

Tog lite bilder igår. Kommentarer är välkommet :)


Balklännig

Jag är hur glad som helst! Har köpt min balklänning!! Den är superfin dock inte alls som jag hade förväntat mig. Kommer se ut som en prinsessa. Fick till och med en annan mamma tvinga sin dotter att prova den som de senare köpte. Känns bra vill säga. :D Bilder på hur den ser ut får ni kontakta mig personligen för att få se. Vill inte förstöra det hela alldeles för mycket. ^^
-
Vad händer idag då? Har väl inget som är planerat direkt, känner att jag kanske skulle vilja gjort något men orkar liksom inte anstränga mig för att få det gjort. Får se helt enkelt. Vill någon göra något är det ju bara att smsa, ringa :P
-
annars får ni ha en bra lördag/helg/lov :)

Fredag kväll, gillar det!

Hejhej!
Nu har alla lov, själv var jag hemma hela dagen och tog det lugnt. Imorgon skall jag och mamma till stan på morgonen för att kolla på balklänning. Jag kommer säkert hitta en mycket fin balklänning och då är det inte långt kvar till studenten. Har ägnat ett par timmar åt att skriva lite jobb ansökningar. Skall även ta chansen och kolla runt nu i veckan efter jobb. Det är inte långt kvar nu och det skall bli så skönt att slippa allt den 4:e Juni! :D
-
Kommer sakna Elias under lovet nu, det hade varit kul om du hade varit hemma. Förstår att du kommer ha det roligt i Åre. Vi får se till att ses när du kommer hem istället! Det är ju inte långt till vi skall åka till Sunne! Det blir säkert grymt :)
-
Det är också tjejkväll hemma idag. Pappa är borta och minstingen är på filmkväll så vi andra ligger lite smått avdäckade i soffan. Hoppas ni alla får en bra kväll och lov. Det är idag 71 dagar kvar <3

Now you're gone

Goddagens!
-
Denna dagen har varit en salu blandning. Har varit extremt roligt, segt och en del bråk. Vår UF grupp har haft lite problem med att dela upp uppgifterna, blir skönt att slippa den rapporten som vi har skrivit nu. Ca 23 sidor var lite påfrestande på mitt tålamod. Skall bara sitta och skriva klart allt så lämnar vi in skiten snart.
-
Såååå om några timmar tar jag officiellt LOV. Känns underbart! Även om det blir väldigt mycket plugg på lovet skall jag låtsas att jag har ett helt lov åt att njuta av att det inte är skola :D

One year is a long time

Det är väldigt långt ett år, men just idag känns det som väldigt kort. Det var nämligen 1 ÅR sedan jag fick mitt körkort. Det har gått galet fort, känns ju inte som det var ett år sedan jag satt i bilen och var så jävla nervös. Det var också en av de bästa stunderna när man gick pappret och ett bevis på att man faktiskt hade klarat det! :D
Älskar att ha körkort och det är nog det bästa med att vara vuxen. :D
-
Råkade tabba mig ganska så mycket imorse, skulle snozza med väckarklockan, råkar då dra handen i ett glas så allt vatten som är i glaset rinner ut och ner över datorn som ligger på golvet. Det gick väl bättre än vad det kunde gjort men det var inte så jag skulle vilja vakna på. Skönt att man kunde somna om en liten stund efter jag hade räddat datorn, detta för att jag skulle få skjuts till skolan. Vilket var skönt!
-
"Vilken idiot som helst kan kritisera, fördöma och klaga - och de flesta idioterna gör det"

Walk down memory line

Tänkte dela med mig om ett minne som jag kom på precis. Det handlar om den tiden jag låg på sjukhus precis efter jag fick diabetes. Under den veckan som jag låg inne fanns det inte mycket man kunde göra. Det som jag gjorde mest var att gå från avdelningen ner till pressbyrån och köpa tidningar. Detta gjorde jag många gånger under den veckan. För att komma till min poäng lite snabbare.. En kväll var jag så uttråkad, man blir ju lätt det efter massor av timmar då man räknat hur många bussar det går förbi Östra Sjukhuset varje timma. Kanske därför jag har en skada, när jag kan alla bussar i huvudet. Anyway efter att jag hade köpt min tidning bestämde jag mig för att ta korridoren som går under marken tillbaka. Det var väldigt obehagligt att gå där vid den tiden som jag gick. Det var inga människor där och lamporna började succsesivt släckas. När jag äntligen kom fram till dörren som gick upp till hissarna och upp till avdelningen berättade jag vilken väg jag hade gått. Fattade ganska snabbt när jag såg blicken jag fick att det inte var en bra väg att gå på kvällen och om jag hade gått tio minuter senare hade jag blivit instängd i underjorden xD.
Det var självlåsning på alla dörrar vid något speciellt klockslag som jag nästan lyckades tajma. Det var ett minne som jag delade med mig idag. Kanske inte särskilt intressant men jag tänkte bara tjöta på idag så dagen tar slut oftare.
Tänkte dela med mig om ett minne som jag kom på precis.
-
Det handlar om den tiden jag låg på sjukhus precis efter jag fick diabetes. Under den veckan som jag låg inne fanns det inte mycket man kunde göra. Det som jag gjorde mest var att gå från avdelningen ner till pressbyrån och köpa tidningar. Detta gjorde jag många gånger under den veckan. För att komma till min poäng lite snabbare.. En kväll var jag så uttråkad, man blir ju lätt det efter massor av timmar då man räknat hur många bussar det går förbi Östra Sjukhuset varje timma. Kanske därför jag har en skada, när jag kan alla bussar i huvudet. Anyway efter att jag hade köpt min tidning bestämde jag mig för att ta korridoren som går under marken tillbaka.
-
Det var väldigt obehagligt att gå där vid den tiden som jag gick. Det var inga människor där och lamporna började succsesivt släckas. När jag äntligen kom fram till dörren som gick upp till hissarna och upp till avdelningen berättade jag vilken väg jag hade gått. Fattade ganska snabbt när jag såg blicken jag fick att det inte var en bra väg att gå på kvällen och om jag hade gått tio minuter senare hade jag blivit instängd i underjorden xD.
-
Det var självlåsning på alla dörrar vid något speciellt klockslag som jag nästan lyckades tajma. Det var ett minne som jag delade med mig idag. Kanske inte särskilt intressant men jag tänkte bara tjöta på idag så dagen tar slut oftare.

I know nothing, I will do nothing

Det finns alltid positiva och negativa stunder. Just nu är jag lite mitt emellan, jag är inte glad och inte ledsen. Utan jag känner inget, det är som tomma tankar. Saker som borde göra mig ledsen och saker som borde göra mig glad är samma. Det finns två exakta saker som sitter fast i huvudet som jag inte kan få bort. Att någon kände så gör att jag inte vet hur jag skall hantera situationen längre. Tänker inte ändra att jag gillar det men kommer ju inte vilja det lika mycket längre..
-
Det låter som jag är ledsen men jag kan lova att de som bryr sig att jag inte kommer vara så ledsen som jag var i höstas. Tänker nog aldrig låta någon påverka mig så mycket att jag kan komma tillbaka till det. Det betyder dock inte att jag skall vara rädd för att någon skall bry sig. Det är så jag har varit den senaste men nu skall jag försöka se vilka som bryr sig och vilka som inte gör det.
-
Idag var bara en dag jag behövde få ut lite ord även om inte många eller någon fattar något av vad det är jag snackar om. Det är mitt sätt att slippa tänka på det hela tiden.

6 Februari

Godmorgon!
Mina vänner har en förmåga att göra mig på bättre humör. Så kvällen slutade bra. Var dock förvånad hur lite jag påverkades igår. Det blev en hel del alkohol men ändå en chill kväll. De får vi göra om någon gång..
-
Tror att David blev nöjd med sin mini-plattång.. Den har i alla fall en väldigt fin färg. Den kommer säkert komma till nytta.
-
Idag är planen att åka skidskor på Heden. Det ser dock ut som folk inte har vaknat riktigt ännu men förhoppningsvis sker det snart också. Senare ikväll skall vi se på film.. Jag är lite smått rädd för hur de skall gå att åka skridskor idag min träningsvärk har dock blivit mildare men det kan fortfarande bli problem att stå emot några eventuella smällar som kan uppkomma. Detta löser sig säkert :)
-
Skall nu åka till stan. Ha en bra dag!

Happy (not so much) Birthday!

Jag har troligen gjort folk mer förvirrade en någon annan dag med min helomvändning i humör! Vill nu bara ligga kvar under täcket och sova bort resten av dagen. Tack vare dig ! Gå och kör upp något!
Men jag skall försöka och sätta på ett happy-face och joyna mina vänner ikväll. David skall få sin present trots allt :)

Happy Brithday!

Idag är det min födelsedag!
-
-
Bilden får jag väl bjuda på ^^   Det är bara för att jag skall låtsas att det är en speciell dag ;)
-
Vill också säga GRATTIS till David!

Day before the (big) B-day

Tänkte göra en uppdatering innan det är dags för sängen.
Imorgon är det min födelsedag. Det är första gången på alla mina år då det verkligen inte känns som MIN dag. Jag är inte ledsen eller något sånt för att det inte känns så utan det har bara blivit att jag inte känner för en födelsedag.. Även om det inte känns så skall jag ut och fira att David också fyller år imorgon! Grattis till honom :)

Vi skall ut och dricka ett par cider och bara chilla på det med våra närmsta vänner. Det lär bli skönt! Efter det får vi se vad som händer.. Vill ni göra något kan ni ju höra av er :)
Ha en bra dag imorgon, för min skull! :)

Way to cool for school!

Det är i alla fall så jag vill känna. Sitter nu på Lindholmen och skriver på sammanställningen av allt vi gjort i UF. Känns lite för segt men varför klaga? Det måste ju göras ändå. :S

Dessa spårvagnar som hela tiden ställer till problem gör att 50 % av min grupp sitter fast och kan inte komma till skolan. Västtrafik ställer alltid till det visserligen är det ju mycket snö som ställer till det men man kan ju tycka att det borde finnas en dag som allt bara kan flyta på men det skulle jag vilja påstå att det inte gör.


På tal om all denna snön :O Det är närmare en halvmeter på många ställen hemma och det känns som den här vintern som kom iår inte har planer på att försvinna på länge. Det kommer i alla fall bli snöbollskrig väldigt snart vilket jag tycker är awesome :D Trots detta roliga grej så ser jag mer fram emot allt försvinner och att våren kommer. Solen är mer än välkommen!


Träningsvärk har jag som fan. Det tar väldigt lång tid att förflytta sig och får lite kalla kårar vid tanken att jag har fotbollsträning senare idag. Jag är fullt medveten om att vi kommer ha fys och det kommar inte bli lätt..


- "Vårt sinne är förmöget att gå förbi gränsen vi dragit för det"

Practice makes perfect

Godmorgon!

Lite senare än vanligt men det händer väl oss alla.
Har precis ätit en gigantisk frukost hemma hos Kähäri's.. Hallonkräm, managrynsgröt och köttbullemacka. Det blir att öka min frukost vana med ungefär 400 %. Jag blev i alla fall väldigt mätt så Cicci är nog nöjd. Hon själv är fortfarande inte klar men det är ju inte överraskning. För de som känner henne vet att hon inte äter särskilt snabbt. Andra skulle nog kalla henne långsam. Med den extra tiden man får över när man väntar på henne kan man ju göra annat skoj. Dock är min fantasi lite trög nu så jag kunde bara komma på att skriva här ^^ den bjuder jag på :)

Vi låg vaken i ett antal timmar inatt och bara pratade av oss. Det fanns så himla mycket som vi behövde säga så orden bara hoppade ur munnen. Efter de senaste månaderna var nog det exakt vad vi behövde så kände jag i alla fall. Vi har kommit fram till hur vi skall ändra på oss för att få mer självkänsla och även fått en bild av hur den andra tänker. För att sammanfatta allt så skulle jag vilja säga att vi troligen kommer ha ont om samtalsämnen i framtiden för vi har nu sagt allt! Ett ämne som vi kan fly till kan man sammanfatta med ett par ord "snygga greker som gillar fetaost"

Jag skall nu ta mig till skolan för att ha en programmeringslektion.




Kähäri's

Hej!
Nu sitter jag hemma hos min gooing! Det är lite plugg och massor av prat.. Kommer att stanna här tills imorgon så det blir najs! Skall också försöka göra lite på programmeringsuppgiften som skall vara inlämnad imorgon. Det känns inte så bra, kommer nog få godkänt i alla fall och det får jag tacka David för :) Utan honom hade jag hoppat av kursen för längesen. Det är tur att man har lite programmeringsnördar till vänner så man kan vinna lite på det.. (6)
Vad som inte är lika nice är denna fucking snön som bara faller ner.. Den är inte välkommen längre. Jag är pepp på vår och vara barbent men det ser mörkt ut :(

Jag gillar familjen Kähäri's speciella egenskaper!
-"Har du satt på vatten?"
-"Ja, det hörde du så du skulle fråga för att du nu skall verka duktig. Så lägg ner"
-"Eh va?"
-"Aa just det"



Ett klipp!

Kollade på en film igår och jag var bara tvungen att visa er det bästa klippet! Fick inte upp det igår så det kommer idag :)
Så vad tycker ni? ^^
snacka om att göra bort sig :P

Kort dag!

Provet gick helt okej, kan faktiskt ha gått riktigt bra. Vi får se om det gjorde det eller ifall det var dåligt! Det bästa med den här dagen var ju att jag kom ifrån skolan klockan två :D Jag gillar kort dagar..
-
Insåg ungefär samtidigt som Cicci imorse att det äntligen är första Februari :D januari var en hemsk månad, det hände så himla mycket som hände och allt skedde i slow motion. Det är nu helt underbart att den är över.. Denna månaden skall bli väldigt mycket bättre, hoppas jag :)
-
Jag och Cicci börjar tänkte läskigt lika på samma tidpunkter. Det har hänt lite för ofta på sista tiden. Beskriver det som awesome II gjorde det.. "Det är läskigt med ändå awesome!" Känns bra att vi börjar känna varandra såpass väl iaf :P
-
"I don't miss, i can't help you and we are not going to be the same"

I work hard for the money!

Godmorgon!
Skrev igår att jag hatar söndagar men varje gång det blir måndag så inser jag att jag hatar dem mer. Det blir ju inte bättre av att jag har litteraturprov så fort man kommer till skolan. Dock är jag inte så nervös för det som jag trodde att jag skulle vara. Det kan få bra även om jag inte är så insatt i vad boken handlar om eller egentligen vad realismen är för något!

Den här veckan kommer att bli lite mer hektisk, finns en hel del man måste klara av den här veckan..
  • Litteraturprov i svenskan
  • Inlämning av programmeringen
  • Se om jag skall hitta någon present
  • Plugga matte
  • Träna som f*n
  • Fylla år!
Som ni ser finns det en del att göra men det rullar på ändå. Jag har också planer på att åka till Cicci någon dag den här veckan.. Det var änna längesen jag sov där.. Kan vara trevligt att få prata lite. Jag vet att hon har mycket att plugga på och jag kommer då få ge henne lite tid till detta. Anledningen till att jag inte har bestämt vilken dag jag skall dit ännu!
Oj vad klockan blev mycket. Take care!