The day before

Halloj!

Nu har jag precis städat undan det värsta. Att leva i en flytt är inte lätt någonstans, på måndag börjar jag så smått att flytta in i min nya lägenhet. Skall bli så extremt kul. När jag vaknade imorse så yrde snön ner och man blev ju bara allmänt deprimerad. Nu får det vara slut på gråa dagar och snö ge mig vår! Tur att det nu på eftermiddagen har blivit bättre väder och solen skiner på mig.

Snart blir det att åka ner till centrum och fixa nya hörlurar, eller skall försöka få ut dem på garantin för jag köpte dem precis. Tror att min tågresa imorgon blir väldigt lång utan musik. Därför kan det vara bra att ha fixat min hörlurar innan dess. Skall efter det bege mig till gymmet och ett par timmars träning. Sen blir det hem och äta en ordentlig middag och bara ladda inför tentan.

Skriver imorgon när jag sitter på tåget skulle jag tro :) Ha det bra tills dess!

Someday

Godmorgon!

Har inte sovit särskilt bra inatt. Var super trött runt tio men sen började jag tänka, brukar oftast vara så efter tentan i alla fall så kunde jag inte somna. Tror inte jag lyckades slappna av förrän halv två typ. Och nu när klockan ringde halv sju så är jag väldigt trött. Skall ändå tvinga mig själv att jag gå upp så det blir en del plugg gjort idag.

Ikväll skall jag träna och bränna lite av det som finns kvar av mig, av två anledningar egentligen. Det är väldigt skönt att träna för man känner efter ett tag att det börjar ge resultat och då är det ju roligare, sen så sover jag ju 1000 gånger bättre om jag har gjort kroppen trött inanan läggdags. Och dagen innan en tenta så är det väldigt bra om kroppen är trött. 

Är positivt överraskad om att spinningen som jag körde i söndags, monsterpasset på 120 minuter, inte har gett mig någon träningsvärk. Trodde att jag dagen efter skulle ha stora problem med att röra sig men det hade jag inte vilket betyder att jag stretchade väldigt bra och jag återgav all den vätska och mat som kroppen behövde, för att må bra igen, efter träningen.  

Tisdag morgon och det är 36 timmar tills jag är i Göteborg. 24 till tentan och det är min signal till att det är dags att gå upp. Hoppas ni får en bra tisdag alla mina vänner!

Tenta 1 av 2

Hej hej!

Tentan gick inte allt för bra, får hoppas att det blev godkänt i alla fall. Imorgon är det massor av timmar effektivt plugg med mekanik inför tentan på onsdag. Så den går vägen i alla fall. Jag är ganska trött nu men inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, satt ändå till halv sju och det är 4,5 timma prov. Men hur som helst blir det nog att jag skall försöka sova ganska så snart ändå. Väntar bara att tvätten skall bli klar.

Har inget speciellt att skriva idag. Tänkte bara uppdatera lite kort om tentan.

Sovmorgon!

Idag är mattetentan men eftersom den ligger så sent så har jag tvingat mig själv till sovmorgon. Vaknade strax före sex och kände att jag inte skulle somna om men efter att ha drömt lite lätt så somnade jag om igen och vaknade bara varannan timme. Vid kvart i tio bestämde jag mig för att gå upp. Nu har jag ätit en ordentlig frukost och skall strax gå upp och gå till affären för att få så mycket syre i hjärnan som möjligt. Kan blir en utmaning i sig att sitta koncentrerade i skolan till 19 men att också få klart alla talen och få dem rätt är en helt annan utmaning men det kommer nog att gå bra!

Till alla er som vill att jag skall svara på när vi skall ses och allt sånt får vänta med svar fram till onsdag! Det är alldeles för mycket i hjärnan och jag kan inte koncentrera mig på något annat än allt jag har här. Sen vill jag inte ha för mycket att göra heller för det kommer att göra att min ledighet blir jobbig istället så ha lite tålamod för jag är inte hemma för att få en stressigare miljö. Kommer vara hemma en hel del i April så ni kan ta det lugnt. Det finns tid för er alla men inte alla på en gång.

Nej nu skall jag ta mig i kragen och gå iväg till affären. Ha en bra måndag så kanske jag uppdaterar efter. Det beror lite på hur man mår.


Min eftermiddag

Har varit på spinning 120 minuter. Jag är död.


Ställa om klockan

Godmorgon! Idag ställer man ju fram klockan, en timma mot sommaren! Hur som helst så vaknade jag precis och det är dags att gå upp verkligen. Skall nämnligen försöka att hinna gå på cykel 90 minuter i eftermiddag och då måste jag ju ha hunnit göra en del innan dess.

Insåg precis att det är imorgon (!!!!) som jag har tentan! Hjälp vilken känsla som jag inte var förberedd på typ. Nog att jag visste att tentan låg den 28:e men jag har ju hela tiden räknat ner till onsdag så man skall åka hem och inte riktigt tänkt på att denna tentan kom. Nu är det i alla fall så och det är bara att ta tag i allt och sätta fart. Så ni får ha en bra söndag för nu skall jag iväg och plugga. Wish me luck!!!


Motivation

Hej hej!

Idag har motvationen varit på topp och på botten på en och samma gång. Jag har lite motivation när det kommer till att plugga men det är bara för att jag vet att om jag lyckas så finns det mer tid att göra annat. Men min motivation är i botten av ungefär samma anledning, jag vill hellre göra annat så det är svårt att hitta rätt gnista för att orka göra något. Men när jag stod i duschen för en stund sedan kom jag på en annan synvinkel på ett tal som jag hade kört fast med. Sen vips hade jag löst tre tal. Lite kul det där.

Om en timma är det Earth Hour och det skall jag som tidigare nämt spendera med Kristin. Kajsa skall också vara med så det skall bli lite roligt. Vi har klätt upp oss bara för att vi skall ha någon slags förändring i alla pluggande. Vi får se vad som händer efter men det blir säkert bra!

Nä nu skall jag gå in till Kristin och se till att hon blir klar! Ha en bra lördag gott folk!

"Jag tänker på dig!"


Earth hour

Godmorgon!

Det här med att vakna tidigt har jag blivit expert på. Nu behöver jag knappt ställa klockan längre utan det blir att jag vaknar runt halv sju, sju utan några som helst problem. Det kanske kan vara ett bra tecken men när man försöker att vila upp kroppen är det ett stort problem att man vaknar för att man vet att man har så fruktansvärt mycket att göra. Kommer bli intressant att se om jag får sova igen lite av den sömnen som jag behöver sen när jag är hemma. Är lite tveksam eftersom jag kommer att ha väldigt mycket att göra när jag är hemma denna gången också, men jag får väl tvinga mig själv till att ta det lugnt på morgonen även om jag kunde sova längre än till sju.

Idag är det Earth Hour klockan 20.30. Då tycker jag att ni skall släcka och vara medvetna om att idag försöker hela världen tillsammans jobba ihop för att förbättra vårt klimat. Hade vi jobbat mot ett gemensamt mål lite oftare så hade kanske inte världens klimat varit så hotat och vi hade levt i en bättre värld. Men hur som helst så får man väl börja någonstans om man vill nå ett mål.

Jag och Kristin har i alla fall pratat om att spendera den timmen i centrum där de skall ha olika grejer man kan titta på som inte drar någon el. Bland annat så kommer det att vara en eldshow och det kan ju vara lite roligt att titta på.



Nu skall jag i alla fall gå upp ur sängen så man kan börja tenta-plugga någon gång idag. Hade ju varit jobbigt om hela denna dagen hade gått utan att man hade gjort något så nu blir det att sätta fart.

Massor av kramar till er!


Koncentrations svårigheter

Nu har jag en sådan där dag där jag klättrar på väggarna igen. Räknar minuterna och får inget gjort. Förstår inte varför, det känns hyfsat bra med min pluggning vissa minuter andra känns det rent åt helvete. Blä. Jag vill fokusera men det går inte för bra. Jag stannade hemma och pluggade idag, det skall jag inte göra imorgon! Då blir det skolan till klockan 17 typ. Jag är så trött på att inte orka fokusera att alltid ha tankarna någon annanstans. Så skicka lite motivation till mig så jag klarar dessa tentor så hade det varit bra.

Oj jag somnade, min kropp är nog ganska trött. Blir att ha en lugn kväll hemma och ta tag i allt imorgon. Jag orkar tyvärr inte förtsätta är  fortfarande nyvaken.

Friday morning

Godmorgon!

Nu har jag precis avklarat att betala månadens räkningar, det är aldrig kul att känna att alla pengar försvinner. Eller kanske inte alla men en stor del. Denna månaden försvinner ju mer pengar än vad som någonsin har försvunnit på mitt konto men det är ju för att jag flyttar. Hur som helst så finns det lite separations ångest med mina pengar.

Nu tror jag äntligen att Kristin och jag har kommit fram till en resa vi skall göra till sommaren. Vi tänkte åka till London först och sen med tåg vidare till Paris efter några dagar. Jag har ju inte varit i någon av de städerna så jag är lika glad för båda. Vi skall nog boka flygbiljetter och sånt i eftermiddag. Roligt värre.

jag längtar lite till i eftermiddag , men det gör jag alltid nu för tiden för det är då jag kan vara väldigt social mot en speciell person. Hur som helst så skall jag ägna hela helgen åt att plugga som en lite gnu för nu är det tenta på måndag klockan 14-19. Mardröms tid kan jag ju tillägga. Och sista tentan är på onsdag 8-13:15. Och för att jag inte skall kugga båda så gäller det väldigt mycket engagemang från min sida. Så idag blir det skolan och möjligtvis att jag sätter mig i tysta rummet för full koncentration men det vet jag inte än. Finns det ett rum så sätter jag mig med de andra.



Innan julsittningen!

Nej men nu skall jag ta tag i mig själv, sitter fortfarande i sängen. Ha en bra fredag!

"Du gör mina dagar"


Solen gör allt mycket gott!

Hej!

Jag gick till skolan vid kvar över åtta men kände att jag bara blev sämre så vid halv elva gick jag hem. Nu har det släppt lite i alla fall och jag hoppas att det fortsätter i den riktningen. Har inte tid att bli sjuk nu överhuvudtaget. Jag har trots min huvudvärk och feber symptom jobbat ett par tal och jag hoppas att det fastnar. Skall om en liten stund ta mig ner mot stan för att fixa lite på banken. Tror att lite frisk luft inte kan skada. Särskilt inte när vädret är så sjukt underbart! Vi har dock fortfarande snö här i Karlstad så jag kommer nog få en chock när jag går av tåget i Göteborg då jag har hört att det inte är någon snö alls. Men jag klagar verkligen inte för jag är så trött på det här vädret så man vill bara att de skall försvinna. Ge mig vår och mer tid tack!



Den 2:a Maj 2009

Jag sitter ofta nu och kollar igenom gamla bilder. Jag är glad för mina minnen och jag ser ljust på framtiden. För trots alla bakslag har det gjort att jag är den personen jag är idag. Man kan liksom inte ångra en stor del av livet, det fanns en mening med att allt skulle bli så som de blev. Det är därför du är så som du är idag. Detta är absolut inget som jag syftar mot Elias utan jag pratar rent allmänt. Bilden speglar bara en av de dagar då man blickar tillbaka och minns glädje och goda vänner. Vänner är det bästa som finns och jag vet vilka jag har och som jag hade gjort allt för. Den känslan är ju underbar!

Kan ju lyfta fram att jag saknar Elias också när jag ändå håller på och jag tycker en roadtripp och glass vid röda sten är ett måste inom en snar framtid! :D

Nej nu skall jag räkna några mer tal, nu när mitt humör steg lite extra.

Ha en bra dag och kom ihåg. "Fyll inte livet med dagar, utan dagar med liv!"

Torsdag morgon!

Godmorgon!

Torsdag och nu börjar tentorna närma sig med storsteg. Jag längtar tills de är över men det är lite läskigt att början av detta året har gått så sjukt fort. Jag har snart varit i Karlstad 3/4 delar av ett läsår. Snart har jag gått 1/5 av min utbildning. Den känslan är helt sjuk. Det kunde varit igår som jag tog studenten istället är det 9 månader sen. Känslan är konstig det må jag säga.

Efter skolan igår tog jag det lugnt och lagade lite middag. Kristin var i köket samtidigt och vi bestämde oss för att vi var tvugna att röra på vårt fläsk lite grann. I alla fall så tog vi en cykeltur ner till ICA haha det känns som jag är där varje dag men så är inte läget. Skönt var det när man sedan kände att man hade rört på sig tillräckligt. Jag färgade också hennes hår som jag får ta en titt på senare, fick aldrig se resultatet igår.

Idag blir det skolan i massor av timmar och sen lite hårdare träning, Nu har jag inte tränat hårt sen i måndags så nu är det dags. Vet inte vilket pass jag skall gå på riktigt än men något trevligt finns det säkert. Finns Boxning, Spinning och Bodypump på torsdagar om jag inte minns helt fel.

Jag måste även gå till banken idag för att fixa allt inför min flytt. Wiiie. Nu är det nära och jag gillar läget!!! :D

Längtar tills jag är påväg hem om 6 dagar! Att träffa alla månniskor jag längtar efter! Jag lever allt ett bra liv, så mycket glädje så kan inte mycket vara fel.

Men nu blir det att kliva ur sängen och börja göra mig i ordning så jag får tentapluggat alla de timmar som behövs. Idag blir det att plugga mekanik.

Ta hand om er!


Menar du nu?

Godmorgon!

Somnade innan klockan nio igår! Super skönt och det var inte allt för jobbigt att vakna imorse. Även om jag inte har gått ur sängen än. Skall alldeles strax gå och duscha och äta frukost men jag tänkte att jag skulle ta en liten lugnare start på dagen så att jag behåller den här känslan att jag är utvilad ett litet tag.

Igår cyklade jag ner till Ica och handlade lite mat, en alldeles lagom runda att cykla ändå eftersom det är uppförsbacke hela vägen hem. Hur som helst fick jag inte mina revbenspjäll och potatissallad för det var slut. Istället blev min middag så fruktansvärt oseriös som den bara kan bli men det gör inget. Skall lägga lite mer energi på frukosten!



"I feel it in my fingers, I feel it in my toes!"


Stanna tiden

10 och en halv timmar i skolan och jag är död. Blir ju inte mer motiverad när jag vet att jag har något så sjukt många timmar kvar och att de timmarna inte räcker till. För man behöver alltid mer tid! Det är ett vanligt problem i samhällets vardag! Hur man än bär sig åt så behöver man alltid mer tid. För hur många går en vecka utan att stressa eller att känna press från tiden. Det var längesen jag inte kände press och sorgligt nog tror jag aldrig den slutar. Men hur som helst är det bara att se glad ut och göra det för inget blir ju bättre av att tänka på allt man har att göra, utan bara ta en dag i sänder.



Tror att jag skall ta en promenad ner till Ica och handla lite grejer, känner att det hade varit väldigt gott med revbensspjäll och potatissallad. Så det skall jag nog köpa. Sen skall jag även köpa lite grejer så det blir lite lättare att hålla uppe energin under allt detta tentaplugg. Men för att kompensera upp allt som man får i sig under tentaperioderna tänkte jag fortsätta med min dagliga träning. Idag blir det att gå ner och handla istället för att ta bussen. Bara man gör något om dagen så känns det ju bra.




Nu har jag inte så mycket mer att uppdatera er om, så ta hand om er!


Ta igen sömn

Godmorgon!

Verkar som inlägget jag skrev igår kväll inte puplicerades eller sparades men det var inte så viktigt så det gör väl inget. Inatt har jag sovit väldigt djupt men lite smått oroligt. Kommer ihåg många drömmar men mellan varje gång mobilen ringde så somnade jag stenhårt och var precis som telefonen ringde för första gången varje gång.

Tror att jag skall gå och lägga mig betydligt mycket tidigare ikväll för att få en ordentlig natts sömn. Det var väldigt längesen jag fick det. Jag vaknar alltid som vanligt på helgen även om jag vill sova ut. Måste bli lite ändring på det annars kan det bli väldigt jobbigt att aldrig få sova ut, efter tentan kommer jag självklart att försöka att sova ut men det är inte alltid det räcker. Sen händer det ju massor av grejer efter tentan så jag är inte säker på att det är tillräckligt med tid men man kan ju hoppas.

Igår var det boxning för min del men Josse mådde inte bra så jag fick slåss mot någon gubbe som jag aldrig hade pratat med förut, det var ganska mycket annorlunda än vad jag var van vid och jag tycker allt att det är bättre att möta Josse men jag känner ändå i kroppen att jag är helt död vilket ändå är poängen. Får se vad det blir för träning i eftermiddag/kvällen. Tänka sig att till och med jag har fått upp en ordentlig energi till att träna och börjar allt se lite resultat. Känns förjävla bra och hoppas allt att den här energin fortsätter!! Så beach 20' here I come! (Man kan ju inte sätta för starka mål haha)

Nej men nu skall jag göra mig i ordning för skolan. Ni får ta hand om er så att inget dumt händer! Tills vi ses igen, kramar på er!  


Klåverön 12-14 Juli 2008


Hejsan!

Sitter och kollar på bilder och njuter av minnen. Detta var resan till Klåverön , min oturshelg för övrigt och Alinde och Gunnars helg då de blev tillsammans men alla minnen är bra minnen även om jag önskar att mycket inte hade hänt den helgen. 

 

Tre tjejer som skulle packa båten för att vara borta två nätter. Det finns mer som inte är med på bilden. 7



Storm påväg då för man sig redo!



Det blev storm och den var kvar ett tag men minnen är som sagt bra minnen även om man inte tyckte det då, annars hade man inte haft kvar den i minnet! :)


My life

Godmorgon!

Jag hann inte uppdatera er om min dag igår för när jag kom in så var jag alldeles för trött för att orkar göra något. Slockande ganska så direkt efter! Jag var i alla fall i skolan i ett par timmar men inte tillräckligt så det blir ett ordentligt tag idag.

Jag och Kristin åkte i alla fall till Ikea där jag sökte inspiration till min nya lägenhet. Tror allt att jag har funnit det jag sökte så nu är jag redo för att flytta in! Den enda av oss som fick med sig något från Ikea var Kristin, detta blev också en blomma! Tror hon blev lite fundersam när jag inte köpte något men vi har nu i alla fall planerat båda våra framtida lägenheter så jag tror man kan säga att målet blev uppfyllt. Vi fick åtminstonde en massa sol i ansiktet igår eftersom vädret var underbart! Idag ser det dock ut som det blir väldigt molning och trist.

På kvällen gick jag en sån där känsla att jag måste göra något för att kunna somna, detta resulterade i att jag gick ut på årets andra löprunda! En lång en blev det också och jag är fruktansvärt nöjd med mig själv. Idag blir det promenad och boxning. Tänka sig att även jag kanske kan komma i form någon gång under mitt liv. Hade ju varit lite kul!

Nej nu får jag sluta eftersom det ser ut som jag kommer få stressa igen för att hinna till skolan i tid. Ha en underbart bra måndag! En ny vecka, nya möjligheter! :)

"9 dagar!!!"

För att komma till det bästa krävs lite jobb

Godmorgon!

Jag är trött, orkar inte riktigt gå ur sängen. Men snart blir det att ta tag i mig själv. Inte riktigt än men snart. Senare i eftermiddag efter att jag har pluggat tror jag att jag skall åka till Ikea och kolla runt lite på vad som finns fär att få lite inspiration till min nya lägenhet. Jag får den i alla fall om 15 dagar! Hemfärd till Göteborg om 10, livet kunde varit värre. Då har jag ändå två tentor att göra först men det känns ändå bra om man säger så!

Nej nu blir det att gå upp och ta tag i livet så man kan börja njuta av de andra mycket fortare! Ha en bra söndag så ses vi!



Mitt nya KÖK! :)


Fiskar för komplimanger

Hejsan!

Sitter och kollar på dambandyn där Kareby spelar sm-final mot AIK. Känns ganska stort att ett lag som är så nära är i SM final. Kul är det i alla fall. Om en stund skall jag gå och göra lite middag för att sedan ta mig en promenad ner till Jossan för att ha en chillkväll. Vi skall äta morötter med dipp vilket jag tycker är kanon gott och grymt underskattat!



Nu till rubriken, att fiska efter komplimanger är något jag gör dagligen. För hur bra mår man inte av att höra att man är bra eller vad man är bra på. Tycker att alla borde ta det till sig. Att det är bra att ge alla en komplimang då och då för det kan vara det minsta lilla som vänder en fullständigt dålig dag. Det är ju minst lika roligt att få en komplimang som att ge tycker jag. För att se eller bara ana hur glad man gör den andra personen är minst lika skönt för en själv. Så ta mitt tips och ge någon du tycker om en komplimang idag. Det har jag gjort och även fått tillbaka och min helg blev mycket bättre på direkten.


Study morning

Godmorgon!

Sådär 8 timmars sömn och det känns helt okej att vakna nu, även om jag hade velat ligga kvar i sängen är det nu bättre att gå upp och dra iväg till skolan för att få pluggat effektivt i ett antal timmar. Känns som det är söndag men jag blir ju glad över att det fortfarande är lördag och jag har ett antal dagar kvar till tentorna. För det känns ändå som det kan gå vägen om man får lite tid.

Ikväll skall jag umgås med min kusin är tanken, var väldigt längesen vi umgicks tillsammans så det är på tiden. Vet inte än vad vi skall göra men det brukar ordna sig. Hon har säkert tusen frågor som hon skall ställa som vanligt och samma med mig, det är ändå det bästa med att ha en kusin i närheten det går alltid att vända sig till henne och hon vet det mesta utan att man behöver förklara alla detaljer.

Hade en bild från det att jag och Jossan var liten men den gick inte att ladda upp. Finns på facebook om ni är intresserade.


Bra kväll!

kvällen har varit kanon! Först var det tacos buffé vilket alltid är mumsigt! Sen gjorde jag Maria och Josefine sällskap till Willys när vi senare drog hem till mig. Vi såg på Freedom writers har ni inte sett den rekomenderar jag den starkt! Det är en film som har det mesta och har fångat en riktigt bra historia!


Livet!

Läste något väldigt bra så tänkte jag skulle ta och citera detta och försöka att leva efter detta!

"Förr var jag jämt deppig. Jag hade svårt att se vad jag hade här och nu. Uppskattade ingenting. För att kunna bli positiv till sitt liv behöver man leva idag. Tänka på idag, se idag. Man behöver släppa det man gjorde igår, släppa det man sörjde över för ett år sedan. Gå vidare.

För att kunna göra det krävs det att man blir medveten om vad det är som gör att man bli deppig. Ibland kan vi känna oss allmänt deppiga utan att se någon orsak till det, men väldigt ofta kan vi tänka till en extra gång och faktiskt känna vad det är som är fel. Om vi vet vad felet är kan vi motarbeta det. När vi väl gjort det kan vi gå vidare och se vad som händer idag. Vilka människor man vill umgås med idag, vilka som är äkta för en. Det är viktigt att uppskatta saker och människor omkring en om man vill se livet ur ett positivt perspektiv.

Lys upp ditt tänkande och lys upp ditt liv!"




Resultat från läkaren

Hej på er!

Tänkte bara göra en snabb uppdatering om hur det gick hos läkaren. Mitt värde är i alla fall påväg ner krävs lite mer för att få det helt godkänt men det skall inte gå över en natt så jag är nöjd ändå. Nu skall jag plugga en timme sen blir det att åka ner till centrum.

Hoppas på många sms ikväll! :)

Två dagars uppdatering

Blogg inlägg från igår, min datorn krånglade något så fruktansvärt så jag orkade inte gå in igen och publicera det.

Hejsan!

Jag ligger nu och fryser under täcket, jag och Kristin tog oss en promenad ner till Ica och då blev vi båda helt genomkylda. Hade behövt lite närhet för att få upp värmen igen men nu är det ju inte möjligt så jag får hoppas värmen kommer snart i alla fall :)

Jag pluggade på mekaniken fram till klockan 17 sen var jag helt slut och då blev det att jag gjorde laxsoppa. Blev riktigt gott så ser fram emot att äta den till lunch i helgen! Imorgon kväll blir det att gå till Leprechaun och äta tacos buffé med mina underbara vänner. Vi har till och med bokat bord den här gången så att vi alla får sittplats. De senaste gångerna har vi suttit på varandra i stort sett, vilket också kan vara mysigt men när vi är där för att äta så är det oftast lite bättre om man har lite utrymme. Tacos buffén kostar mig 20 kronor så det är ju verkligen värt!!!

Det var allt jag hann skriva igår innan min dator gav upp.

Godmorgon i alla fall!

Jag har pluggdag idag så tänkte att jag skall stanna hemma och få lite vettigt gjort innan jag skall åka till läkaren klockan ett. Alla dessa sjukhusbesök gör mig lite smått galen känns som jag är där något så sjukt men det är ju straffet man får ta när värdet inte var bra. Hoppas jag får en glad nyhet idag så jag inte behöver åka dit så ofta längre.

Hur som helst så var dagen igår skön och jag tror att dagen idag när vi som sagt skall äta tacos tillsammans. Vi har kommit på det att vi är verkligen dåliga på att hitta på saker tillsammans. Efter varje tenta har vi åkt hem varje gång och inte haft en riktigt tentafest någon gång så nu blir det att vi skall ha det efter nästa tenta i Maj. Det var också evigheter sen jag var ute i Karlstad och verkligen gjorde allt som man skall. Detta måste bli ändring på för det är ju så himla roligt att gå ut och dansa och dricka lite alkohol. Så det är bara att ta sig i kragen och göra!!

Nej nu skall jag sätta igång med mitt studerande. Ha det så bra så uppdaterar jag er om hur allt går om en par timmar. Ni får ha en bra fredag!

"någon annanstans..."

Helvete

En lärare lovade att vi skulle få exempel så ju kunde använda alla 10000 formler som hon har gått igenom istället bestämmer hon sig för att stå och säga alla formler en gång till. Det går in genom andra örat och ut genom andra. Har aldrig varit med om något värre än det här. Värsta är att vi har en till kurs med samma lärare jag kommer inte att klara det här. Ta mig här ifrån.

Hungrig som en varg

Har sovit som en stock inatt och jag älskar när man vaknar och känner sig utvilad. Det är sista föreläsningen i Mekanik och för detta faktum säger jag JAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Nu drar Tentapluggande igång på allvar och det känns ändå helt okej för då finns det chans att man kan får in allt och lär sig något det är väldigt svårt att göra det när man hela tiden får nya grejer som skall bli inmatade i huvudet.

Nu kurrar min mage något så fruktansvärt för jag åt bara lite till middag igår eftersom jag hade en sådan brutal magkramp efter att jag hade varit på spinningen,  därför skall det bli jättegott att äta en ordentlig frukost som jag kan stå mig på fram till lunch.

Ikväll skall jag göra laxsoppa, improviserad blir den också men jag känner att smaken kommer att vara god eftersom när man går på instingt av vad som är gott så blir det oftast underbart i slutet. Det är då jag lagar mat som bäst, när jag inte har något som helst recept. Hoppas att det blir det idag också!

Men innan allt som har med ikväll att göra skall jag ta mig ur sängen gå upp och göra mig i ordning. Hoppas ni har haft en bra vecka hittills för nu är det bara idag och imorgon kvar sen är det helg igen. Dock pluggar jag hela helgen så det är väl inte allt för roligt men det är ändå skönt att dagarna tickar på.


Planer

Nu har jag planerat hur allt framöver kommer att se ut massor som händer men kul skall det bli:

* 30 Mars – 3 April hem efter tentan, helt ledig.
* 4 April får jag min nya lägenhet!!!
* 9-10 April kommer mamma och pappa och hjälper mig flytta
* 15 April åker jag hem för återträffen på GTG är hemma till 17 April
* 20-25 April är jag hemma för det är påsk.

Massor av grejer att göra och många resor hem men det skall bli roligt och jag behöver lite det för att hitta motivationen. För att kämpa det sista innan sommaren är här och jag är hemma i tre månader!

Det är 14 dagar kvar till sista tentan och då bär det av mot Göteborg! Det är lite jobbigt att vänta vill bara ha det gjort!

Gaaaaah jag är lite smått frustrerad, tror jag skall åka och träna nu för jag klättrar snart på väggarna efter att ha pluggat sen 8 imorse. Så hoppas jag bränner bort lite energi nu så inte kvällen blir så jobbig.


Plugg-dag

Godmorgon!

Idag är det plugg-dag vilket betyder att jag inte har några lektioner. Skall istället spendera hela dagen med att tenta-plugga. Tror att jag blir hemma de första timmarna i alla fall för jag vill ha tillgång till programmet med lösningar ifall jag kör fast. Kanske drar mig ner mot Universitetet senare när folk börjar komma hem för då brukar det bli en väldans massa ljud här och då går det inte att koncentrera sig. Men nu på morgonen är det helt okej ändå.

Dagen har börjat ganska bra och jag hoppas att det håller i sig för just nu känns det som att bara för jag är glad så motarbetar världen mig med små saker för att göra mig så irriterad som jag bara kan. Sakerna är inte stora men det är liksom tillräckligt för att jag skall lägga märke till dem och tänka ett par tankar på det. En så länge har jag inte behövt bli irriterad men det känns som det bara är en tidsfråga. Jag som vill fortsätta vara glad.

Nu låter min mage som det är på tiden att gå ur sängen och äta frukost så det var allt jag hade för mig.




"De är de små sakerna som vi kommer ihåg, alla tänker olika"


Inget att oroa sig för

Hejsan!

Om någon timme blir det som jag nämnde imorse blir det ett besök på sjukhuset. Inte direkt min favoritsyssla men vad skall man göra liksom.

Idag har varit en bra dag när jag tänker själv men de andra verkar ha sett något annat för de har frågat hur jag mår 99 gånger och att jag ser helt frånvarande ut. Men jag mår bra, bättre än på länge så det är inget att oroa sig över.



Kungälv! <3


Mitt liv, inget nytt

Godmorgon!

Känner att jag kommer få svårt att ta mig ur sängen av två anledningar, den första är att jag fortfarande är väldigt trött och vill inget annat än att sova en liten stund till och den sista och troligen största anledningen är att jag har ont i hela rygg och axelparti efter boxningen igår. Men jag älskar den träningen något så fruktanvärt så jag klagar inte mer än nödvändigt.

Idag skall jag till läkaren klockan tre, skall även dit på fredag. Ibland undrar jag om jag har något liv utanför sjukhuset. Känns som jag är där jämt eller i alla fall att jag kan vara där jämt utan att det skulle kunna vara konstigt. Suger väldigt mycket bara att jag behöver betala för varje sjukhusbesök. Inte alltid positivt att fylla 20..

Näe men nu får jag sätta fart trots min träningsvärk.

"Jag vill ha dig här! :("

Det blev bättre med musik

Nostalgi musik är grymt härligt att lyssna på när man pluggar! Just nu går favoriter från den lugna listan och jag sjunger som bara den. Kanske tur att ingen är här och lyssnar! Carro.A vi kan ju köra singstar den 1 April? ;)

Uppdateringar om annat

Hej på er!

Jag orkade inte blogga något i helgen då jag hellre umgicks med mitt trevliga besök. Helgen kan jag i alla fall sammanfatta som väldigt bra och att jag har fått slappna av ordentligt nu innan tentaplugget drar igång på riktigt. Meningen var att jag skulle sitta kvar i skolan ett stund idag men det slutade med att jag gick hem lite tidigare och skall sätta mig hemma istället, varför kanske ni undrar, jag är trött och när jag är det har jag svårigheter att koncentrera mig och då tycker jag det kan vara bättre att läsa hemma istället.

Jag kommer komma hem om 16 dagar, då finns det tid att träffa mig för de människor som vill. Jag är allt öppen för förslag då jag är helt ledig mellan onsdag-söndag. Så slå mig en pingla så skall jag nog hinna med er! Jessica du är redan inräknad! ;)

Nej nu måste jag plugga, hoppas ni hade en bra helg!


Nu tar jag helg

Efter att långsamt plågat mig igenom den näst sista föreläsningen i mekanik kan jag nu säga att jag är fruktansvärt trött på allt som har med skolan att göra. Därför blir det bara några timmar imorgon i skolan sen skall jag vara mer eller mindre ledig. För så som det har blivit nu måste jag hitta någon slags motivation igen för att kunna ta tag i allt. Hoppas jag hittar lite av det nu till helgen.

Ikväll blir det att sitta framför tv:n och se på film det verkar som det kommer lite folk hit och håller mig sällskap vilket alltid är trevligt. Skall troligen ut och springa på fotbollsplanen senare också. Har inte sprungit eller varit på en fotbollsplan sen jag slutade fotbollen. Har endast hållt mig till Sats och dess träning och massor av promenader. Men idag när solen lyser och det är plusgrader känns det bra att inviga årets första löprunda.

Hur som helst får ni ha en bra helg för jag tror inte det kommer bli allt för mycket uppdatering för jag är upptagen i stort sett hela helgen, men man vet ju aldrig kanske kommer något inlägg.

En stor kram gott folk!


Fredag morgon!

Godmorgon!

Vaknade i natt av att utbytesstudenterna hade efterfest i köket och efter det hade jag väldigt svårt att somna om, för då var klockan runt halv fyra- fyra och jag ville ju inget annat än att somna om men ni vet ju själva att när man vill att något skall hända, särskillt om man tänker att nu måste man sova är det väldigt svårt att somna. Detta hände i alla fall för min del och jag blev lite irriterad.

Idag är det fredag och det är snart helg! Har längtat hela veckan efter att få vara lite ledig eller kanske inte ledig från skolan för det är man aldrig men att inte ha några föreläsningar. Det känns väldigt bra må jag säga!

Nej men nu skall jag gå och göra mig ordning så att tiden mot helgen går ännu lite fortare. Skall bara klara av dagens sista föreläsning i helvetes mekanik så är det lugnt sen. Wish me luck!

Ha en bra fredag!

En kväll närmare helgen

Hej på er!

Har precis ätit middag, det blev pannkakor med keso och hallonsylt, förbaskat gott om jag får tillägga det. Sitter nu och väntar på att det skall hända något, men vet egentligen inte vad som skall hända. Hoppas på något trevligt sms men det tror jag kommer om en stund. Men jag tror att det blir en kväll framför en film och bara njuta kanske till och med poppa lite popcorn, det var längesen jag åt det :)

Idag hade vi återigen lektion till klockan 18 och det gick inte allt för bra att plugga så effektivt vid den tiden så vi satt mest och skrattade och tjuvlyssnade på andras intressanta konversationer. Kan inte säga vad men vi fick många skratt av det i alla fall! Imorgon är det lektion vid 8 igen vilket skall bli ganska skönt för det är så himla mycket bättre att kunna gå hem vid tre-fyra utan att man har skuldkänslor för då har man i alla fall försökt.

Undrar lite vilken film jag skall se, om någon har sett en bra film den senaste tiden kan ni ju hojta till eller skicka ett sms eller något! För jag behöver många alternativ framöver.

Nej men nu orkar jag inte skriva mer, ha en bra kväll!

Vill ha vår

Jaha, torsdag och helgen närmar sig. Hemma skall de ha släktkalas som jag återigen kommer att missa men när man har skola som tar en väldans massa tid så får man lägga tiden istället. Som det ser ut nu kommer jag hem den 30 Mars igen. Då är vi lediga och jag känner att man får passa på medans man kan.

Tittade precis ut genom fönstret och inser igen att det snöar. Jag är så fruktansvärt trött på snö och vinter. Jag vill kunna bara ha på mig en skinjacka och lätta skor. Funderar starkt på att trotsa vintern med att gå ut i tunna kläder men eftersom jag inte vill bli sjuk så är det nog inte särskilt smart. Får vänta tills graderna kommer upp i +10 i alla fall.

Idag börjar skolan klockan två och det är ganska skönt, man tar det lite lugnare på morgonen och så känns det inte så farligt att hålla på i skolan till klockan sex. Det är dock massa uppgifter att gå igenom idag, funderar på om detta någonsin kommer att sluta men jag lever på hoppet om att det blir lättare.

"Längtar som bara den!!"

Skolan igen

Sen jag vaknade klockan halv åtta så har jag hunnit tvätta, städa och plugga. Nu är det bara en timme kvar till skolan börjar sen är det intensivt plugg tills jag skall ner till Sats för att träna. Vet inte vilket pass eller om det blir något pass överhuvudtaget. Det kan bli att jag bara står på maskinerna i en timme eller något.

Nej nu skall jag göra mig i ordning för att hinna till lektionen, glömde totalt av att jag bloggade så nu blir det inte längre. Uppdaterar kanske mer kväll när jag har gjort hela denna dagen :)


Ett bra liv



Den 4 Juni 2010 var en av de bästa dagarna i mitt liv! Jag älskar mina systrar väldigt mycket också för den delen!


Kväll med Kristin

Hej Hej!

Dagens sista uppdatering.

Kan nämna för de som blev oroliga över mitt inlägg imorse att det är inget att oroa sig för utan att det endast är att jag har bestämt mig för att gå vidare i mitt liv, från gamla problem.

Istället skall jag gå framåt och det är med stor förväntan för att se vad det har att innehålla. Längtar som bara den till ett speciellt tillfälle ;)

Jag och Kristin orkade inte baka några semlor istället blev det att vi åkte till Bergvik och köpte oss varsin, det kan tyckas bli jobbigare men det är alltid kul att spendera tid med Kristin och få höra alla hennes klockrena kommentarer! Det gör min dag bättre varje gång! Bästa är att även om vi kan vara flumiga och skratta åt allt så kan vi fortfarande vara där för varandra i de allvarliga sakerna också, det är det bästa med oss. Love you hunny!

Har också lovat att dagens semla skall vara den sista för i år. Jag som älskar semlor, men det är för mitt eget bästa!

Imorgon har jag inte lektion förrän 14:15 så det blir till att ta det lite lugnt på morgonen. Skall tvätta men annars blir det att bara lgga och läsa i min bok (!) som är väldigt intressant. Nej nu skall jag försöka varva ner och sen sova. Hoppas ni hade en underbar tisdag!

Semla

Hej på er!

Idag fick jag reda på resultatet på duggan, 4/6 bonuspoäng som jag kan använda till den riktiga tentan och det känns förjävla bra! Nu gäller det bara att skrapa ihop poängen som saknas så fixar man den tentan. Har även hunnit ikapp en del i matematiken så man kanske kan säga att det känns väldigt bra just nu ;)

Idag är det Semlans dag och det har jag firat redan tyvärr var det totalt misslyckat så kanske att jag gör mig en egen sen när Kristin kommer hem från Salsan. Beror lite på om jag orkar åka iväg och handla.



Hur gillar ni er semla?

- Själv tycker jag om semlan med god grädde och inte för stark mandelmassa. Bullen skall vara alldeles färsk och med lagom med florsocker på locket. Bullen skall inte ligga i varm mjölk en såkallad het vägg för det blir inte gott.


Inget nytt!

En jobbig natt, blev fruktansvärt sårad igår! Egentligen är jag inte förvånad utan det gäller bara att accerptera det. Ni får tolka det hur ni vill, jag orkar inte förklara!

Idag är det en lång plugg-dag framför mig, ligger lite efter och skall ta igen allt idag är meningen. Sedan skall jag ner till Sats för att träna spinning! Kroppen känns ändå helt okej efter att ha kört boxning igår kväll så kände att jag kan nog köra idag också. Imorgon och på torsdag blir det svårt att träna eftersom jag har schema lagda lektioner fram till 18. Usch sikka dagar som kommer! Blir till att gå upp tidigt imorgon med för den enda tvättiden som fanns var 07-11 så det blir att försöka vara så effektiv som möjligt på morgonen!

Näe nu skall jag äta lite frukost. Ta hand om er!


Saknad

C: Måste säga att det är en awesome fotograf.. (a)
E: Är det nu jag skall säga att jag är nöjd med att du tar bilder på mig utan smink och trött? xD
C: 
Ja precis! Dessutom är du jättevacker på bilden och ser inte alls trött ut. :) 
E:  Jag har ju inte sett de andra 150 :P Jag borde ju bli bra på en av dem xD 
C: 
Jag sparade sju av tretton :) 
E: Haha, känns inte tryckt att du har sju bilder på mig som jag inte har sett :O
C: Du borde lära dig att lita på mig darling ;)
E: Det gör jag baby, du borde göra samma med mig och kameran! :D
C: Hmm.. Det är inte du, det är jag.. Kan den fungera? (a)
E: Haha, inte i vårt förhållande. För vi har ju blivit mycket mer samspelta och utvecklat vårt förhållande :D 
C: Utveckling är överskattat ._. 
E: Inte när det gäller oss :D 
C: 
Haha sant.. Men vi är ju redan awesome? :D 
E: Bakom awesome skall det aldrig vara ett frågetecken! :D 
C: Touché! :)

Dålig plugg-dag

Hej hej!

Det är verkligen ingen bra mattedag idag. Har suttit med samma jävla tal sen jag kom hem. Jag hatar sådan dagar så man får ju bara panik och då går det inte framåt alls. Därför skall jag snart ge upp och sen blir det att åka ner till träningen, köra lite boxning och sen tar jag tag i det imorgon igen ;)

Sitter och mumsar i mig ett väldigt gott äpple och även denna gången inser jag hur gott det är med frukt! Tror att jag allt skall köpa en del frukt nästa gång jag handlar och göra en god fruktsallad. Att vispa lte grädda är ju gott till också men absolut inte nödvändigt. Det beror lite på hur effektiv min träning blir denna veckan, men jag är ganska motiverad att köra fullt ut nu av en speciell anledning :)

Nej sista mattetalet nu då :)

Monday morning!

Godmorgon!

Hade väldigt svårt att somna igår kväll. Sen har jag kommit in i en period där jag sover väldigt rörligt och oroligt, igår till exempel när jag vaknade så låg jag helt inrullad i mitt lakan.. Hur jag har lyckats med det kommer jag inte förstå, jag brukar vara väldigt bra på att sparka ner lakanet om jag sover oroligt. Hoppas att detta inte håller i sig allt för länge och verkligen ínte blir värre..

Har blivit lite mer oseriös med mitt uppdaterande men det är för jag har levt på lyckorus den senaste tiden, jag har också mått väldigt mycket bättre, så hoppas denna veckan går väldigt fort så är det snart helg igen. Har dock ingen lunch med mig denna veckan så det blir till att antingen köpa mig en lunch eller gå hem och plugga de sista timmarna, hur som helst ser jag nu att klockan har blivit kanon mycket. Ha en bra måndag!


Mysdag med Jossan

Hejsan!

Idag har varit en väldigt skön dag. Har varit med Josse i stort sett hela dagen då vi har sett Alvin och gänget ätit pannkakor och glass. Ingen nyttig dag men det bryr jag mig inte om alls. Nu ligger jag i sängen och bara njuter av min sista stund av helgen. Längtar redan till nästa helg.



"Hoppas hoppas hoppas hoppas <3"

Mer om mig

Jag började blogga går när jag och Kristin gjorde oss i ordning men det blev aldrig att jag hann skriva klart. Eftersom vi fick stressa som bara den när vi insåg hur mycket klockan faktiskt var. Men vi hann och hade till och med 4 minuter till godo när vi väl var vid bussen. The Ark var förövrigt mycket bättre än vad jag hade kunnat tro. Kanon kul var det att stå där och lyssna men jag har lärt mig en sak att man inte skall ha högklackat på sig när man är på en sådan grej. Mina fötter var lite smått döda när jag kom hem runt halv två. Men tack alla som gjorde hela dagen underbar.

Var även hos Josse och kollade in hennes nya lägenhet, super fint började det blir när jag var tvungen att gå men jag tänkte att jag skall gå förbi sen också så att jag får se hur resultatet blev. Tror definitivt att det kommer att ha blivit kanon hemma hos henne och jag längtar verkligen tills jag flyttar till min lägenhet.

Jag snodde ett test från en annan blogg som jag tänkte att jag skulle lägga ut bara för att ha något mer att skriva om. 

Tio sanningar om mig själv.

1.     Jag är rädd för att misslyckas med min utbildning

2.     Blir glad av minsta sms från folk som betyder

3.     Jag lyckas alltid sätta mig i situationer där jag måste förklara mig själv ur med brutala sanningar.

4.     Är känslig mot vad andra tycker om mig

5.     Har alldeles för mycket grejer för att bo på 24 km2

6.     Tycker om att lyssna på musik från längre bak i min barndom

7.     Älskar semlor

8.     Jag uppskattade inte mitt liv innan på det sätt som jag gör nu

9.     Jag är lite blyg

10.   Jag vill bli bättre på det mesta.

Nio saker jag gör varje dag.

1.     Tänker på alla hemma

2.     Smsar med folk hemma

3.     Vet att skolan ligger i tanken varje dag

4.     Kollar Facebook och bloggen

5.     Planerar för dagen efter

6.     Pratar med Kristin (i stort sett varje dag i alla fall)

7.     Kollar serier

8.     Tänker att jag måste lämna in min dator på service

9.     Lyssnar på nostalgimusik

Åtta saker som irriterar mig.

1.     Skolan

2.     Att bo i korridor

3.     Tiden som är över efter skolan

4.     Damm

5.     Diska!

6.     Att inte få plats i rummet

7.     Tågpriserna för att åka hem

8.     Mitt i på min dator kan driva mig till vansinne.

Sju rädslor.

1.     Att drunkna

2.     Att vara ensam

3.     Ormar

4.     Hissar

5.     Toaletter

6.     Vattentankar

7.     Våld i samhället

Sex vänner jag tycker om extra mycket.
Inte i ordning!

1.     Jessica

2.     Alinde

3.     Kristin

4.     My

5.     Elias

6.     Jonas (finns så många mer och ni vet alla vilka ni är)

Fem saker jag inte kan leva utan.

1.     Mina vänner

2.     Min mobil

3.     Sängen

4.     Duschen

5.     Hoppet om att allt kommer lösa sig

Fyra minnen jag aldrig glömmer.

1.     Rhodos resan med Cicci

2.     Studenten (bal inräknat)

3.     Mot oturs helg (seglingen då Alinde och Gunnar blev tillsammans)

4.     Dagen jag flyttade till Karlstad

Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga.

1.     Oh herregud

2.     Va?

3.     Skolan

Två saker jag önskar att jag kunde göra.

1.     Klara proven utan att behöva plugga

2.     Va på två ställen samtidigt

En person jag litar på.

1.     Mamma<3


Lite av allt

Godmorgon!

Lördag morgon och jag ligger fortfarande i sängen. Lite förvånade kan jag själv tycka många andra tänker att klockan är ju bara halv tio så det är inte konstigt att jag ligger i sängen, men såhär har livet blivit som studerande. Skall snart gå upp och plugga lite grann men det blir mer plugg imorgon för idag skall jag titta på hur min kusins nya lägenhet ser ut, jag skall bege mig ner till Sats för att träna i någon timme och sen skall jag skriva ut min biljett inför ikväll. Ikväll blir det som tidigare nämnt Nöjesfabriken och se The Ark! Deras sista turné börjar idag och det är här på nöjesfabriken. Kanon kul skall det bli eftersom vi är ett gäng som skall gå.

Idag fyller min lilla syster 14 år! Tråkigt att jag inte kan vara där och fira den med henne men hon vet att jag tänker på henne ändå. Så grattis älskade lilla syster! Nu är du officiellt fjortis! Näe skoj lite :)



Johanna i somras

Igår kväll var jag och Kristin med varanda en stund, det händer så himla sällan nu för tiden så jag blir ledsen nästa. Men igår så vände vi allt på den dåliga trenden. Vi åt chokladpudding och spelade Yatzy. Kristin fick Yatch en gång men jag vann de andra gångerna av de tre möjliga vi spelade. så jag tycker jag vann :D

Det största som vi faktiskt pratade om igår var vår resa till sommaren som jag har nämnt innan men det var ett tag sedan. Vi skulle i alla fall tågluffa i Europa men efter allt som har hänt den senaste tiden så bestämde vi oss för att istället satsa på att åka till New York och spendera en tid på något som vi verkligen vill. Så nu gäller det istället att börja spara pengar som bara den för i framtiden finns det massor att göra känner kan på mig. Hoppas allt blir så nu :D



:D 

Ida 20 år

Godmorgon.

Fredag igen och jag kunde inte vara gladare. Sista Mekanik föreläsningen för denna veckan, blir dock till att plugga lite i helgen och ta igen det som jag har missat. Missförstå mig inte jag skall inte plugga så att jag har så sjukt mycket ångst och inte någon helg ledig alls utan jag skall göra något slags mellanting.



Idag blir Ida 20 och jag är riktigt stolt över att jag lyckades komma ihåg hennes födelsedag. Tråkigt bara att hon befinner sig på andra sidan Atlanten på något slags fartyg. Denna bild är från 2008, vi hade bakdag hemma hos Ida. Kommer ihåg att mitt humör rann över strax efter andra peppakakan. Idag du är speciell och ibland går det inte allt för bra men vi vet ändå att vi finns där för varandra. Puss på dig<3

Plugg och funderingar

What's up?

Jag sitter nu och traglar mig igenom mekaniken. Aldrig roligt att hålla på med massor av sånt, men det finns inget alternativ. Vill jag klara detta så blir det att lägga ner lite energi, idag är det torsdag och det känns skumt. Känns som min hjärna har ställt in sig på att det är gamla rutiner redan. Att jag har bara börjat med veckan och att det är långt kvar till vila. Det kan i och för sig bero på att jag har bara gått halvtid i skolan denna veckan. Har varit förbaskat skönt att kunna gå hem och plugga här istället för att vara kvar till sena timmarna.

Jag funderar på vad jag skall göra med mitt hår? Just nu är mitt hår i en slags mellan längd och det går inte att göra något med det! Sjukt irriterande. Funderar på att klippa det så att det i alla fall blir lättare att hantera. Eller så kanske det är bättre att låta det växa. Jag vet inte riktigt får kolla runt bland mina vänner och låta dem bestämma.




kort?
Eller låta det växa?

Frukost

Godmorgon!

Har precis avslutat en kanon frukost, musli med en nötblandning. Att det är nötter i muslin pffar upp den göör mycket. Har aldrig gillat att äta flingor till frukost men nu har det ändrats, nu tycker jag det är väldigt gott med rätt flngor. Många äter ju havregrynsgröt till frukost det gjorde jag för ett år sedan eller någon sånt och jag åt lite för mycket och har inte fått i mig en tallrik sen dess. Men kanske om ett tag är jag redo för havregrynsgröten men inte än..



Musli med nötter!


Metallica

Klockan är snart 22 och det är inte långt kvar till jag skall sova.


Enligt dagens grejer som bestämdes så skall jag gå på Metallica till sommaren. Eftersom jag ändå har lovat Elias ett antal gånger innan så tänkte jag att jag kan ju faktiskt gå med på denna. Nothing else matters är ju förbaskat bra! Så Ullevi i sommar vilka är där?


Maten blev

Makaroner med falukorv som har kallnat och bränd broccoli. Ingen lyx direkt men ibland så blir det så. Jag är ändå glad för min kväll är precis så jag vill ha den! DU gör den underbar!


Mattips? :)

Hej på er!

Ligger nu i sängen och väntar på att klockan skall bli 17 så jag kan börja tvätta. Då är även tanken att jag skall laga lite middag. Undrar egentligen vad jag är sugen på, kan inte riktigt komma på något gott! Eller problemet är att jag inte orkar, har läst lite i min nya bok och även pluggat lite men efter det så dog jag! Får fundera lite till på det där med vilken mat det blir :)

Meningen är att jag skall göra ett ordentligt träningspass idag också men nu har typ hela dagen gått och jag skall sätta igång och tvätta, kan ju ta mig en ordentlig promenad idag igen så att jag får igång kroppen lite i alla fall. Imorgon skall jag gå på spinning detta skriver jag för att jag skall bestämma mig redan nu över att imorgon blir det att träna ordentligt.

Om ni kommer på någon god mat så kan´ni ju meddela mig! För jag lär inte komma på något bra på ett tag ;)

Dreaming people

Godmorgon!

Humöret är bättre än vad det var igår kväll åtminstonde. Har min vän att tacka för det! Det är redan onsdag vilket känns helt sjukt. Idag skall jag vara i skolan till tolv sen tänkte jag gå hem och sedan skall jag äta våfflor tillsammans med Kristin och Regina(?) blev lite osäker på vem av Kristins kompisar men jag tror att det blev rätt. Skall också hinna med och tvätta en jädrans massa, blir ju alltid en del extra när man har haft besök. Senare ikväll skall jag ner till Sats för att träna skiten ur mina muskler. En av de bästa känslorna på hela planeneten är när man är nöjd hur mycket man har tränat.



På lördag skall jag se The Ark på nöjesfabriken. Är inte allt för insatt i hur bra det är men det är ju alltid kul att gå på en livekonsert. Nöjesfabriken här i Karlstad har i alla fall gjort ett enormt lyft och kommer framöver ta hit en väldans massa artister och hade ju varit kul att gå på en del av dem.

Hur som helst innan allt det där kan hända har jag en skolvecka att ta mig igenom. Jag uppdaterar nog er senare igen!

Ha en bra onsdag!


Ge upp

Har så galet tråkigt! Dagen har sprungit på som bara den men ändå känns det som jag står och trampar vatten för att inte sjuka. Dagarna är inte alltid på topp men just nu känns det som jag bara kämpar för att orkar med varje dag. Kan någon ge mig energi och motivation till att leva mitt eget liv?

Nu skall jag ringa Jessica för att försöka få mig själv på bättre humör. Hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har.


Minnen 2010

Jag har alltid varit intresserad av att fotografera men det har blivit lite mindre kort 2010 än vad jag någonsin har tagit även om detta är ett faktum så betyder det inte att alla minnen är mindre viktiga. Nu kommer ett par av av alla minnen. De ligger inte i ordning, det är inte det som är det viktiga.



Tänkte lägga upp lite bilder på minnen under 2010. Johanna åkte skidor för första gången i Isaberg. Måste säga att hon var kanon duktig och efter ett par gånger å kommer du åka väldigt mycket bättre än vad jag är på att åka skidor.



En av mina fotodagar! Denna är under Tjörnbron även där starten till Tjornrunt går av stapeln. Inte långt ifrån här är det underbart att spendera sommardagar!


Piratfesten hos the Dermans! Grymt härlig kväll med en palm i trädgården! Ett minne som påminner mig om sommaren 2010 definitivt!



Hanna och Alinde på min flytta hemifrån-fest! Lycka i att bara se bilden<3

SJÄLVKLART det roligaste på hela året STUDENTTIDEN.



Balen den 17 Maj! Kände mig så himla fin denna dag. Första gången man gick en hel behandling av sig själv. Definitivt inte sista gången jag kommer unna mig själv detta!



Studentdagen - En dag man aldrig kommer att glömma!




Söta Jessicas 18 års dag! Vi överraskade henne med en dag till Ullared och paintball. Bästa av allt var ju att hon kunde gå runt en dag se ut så och fortfarande ha världens självförtroende - Grym är du! Love u!

En del av de minnen som jag har fast inte har några bilder på:
- Nyår 09/10 och 10/11 kanon bra dagar!
- ALLA mina underbara vänner i Karlstad. Alla saker vi har gjort hittills och alla de saker vi kommer göra innan vi är klara med Karlstad. 
- Kristin, förtjärnar en egen punkt, du gjorde mina dagar i Karlstad mycket lättare! En bra start på det nya livet och även om du inte är kvar här sen vet jag att vi alltid kommer vara vänner <3


Nej nu skall jag gå på promenad tillsammans med mina klasskamrater sen blir det optikern.

 


Nu är det inte långt till helgen!

Godmorgon!

Utanför gardinerna ser jag att det är ljust ute bara att detta betyder att det är närmare vår och sommar får mitt humör att fortsätta att vara bra! Det börjar att vara ljust både på kvällen och morgonen och det gör det lite lättare att vakna! Man får liksom en helt annan energi!

Idag är det 1 Mars vilket betyder att det är 35 dagar kvar till att jag flyttar och det pirrar i hela kroppen av bara tanken. Skall bli kanon kul att komma bort lite. Idag får min kusin sin nyckel till hennes nya lägenhet och då blir det ju roligt för henne redan nu! Skall nog hjälpa henne att flytta in till helgen när hennes mamma och bror kommer upp!

Näe nu skall jag försöka att komma ur sängen så att jag hinner till skolan i tid. Det blir en till dag med matematik. Men jag skall gå hem och plugga efter lunch idag igen så det blir helt okej :)

"Du gör mina dagar, kärlek"


RSS 2.0