Sjuk

Ja, jag har inte blivit bättre. Fortfarande sjuk så därför har jag flyttat min andra labration imorgon bara för att kunna få chansen att bli bättre.

Om 5 dagar så sitter jag på tåget hem. Skall bli väldigt skönt att ta det lugnt och bli frisk.

Har inte hänt så mycket. Därför skriver jag inte mycket mer. Ta hand om er och håll er friska


Sjuk och dugga imorgon

Rubriken säger det mesta och det är verkligen ingen bra kombination. Vill bara lägga mig under täcket och vara lite död. Men det blir bra 4 minuter till med rast sen är det ett par timmar med slutspurt av plugg. Hoppas att duggan går bra för jag vill verkligen ha extra poäng till tentan.

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!

Skratt förlänger livet!

Godmorgon! Eller God förmiddag!

Idag är jag lite extra glad. Sitter nu med de sista kapitlen i matematiken och det går riktigt bra. Hoppas verkligen att jag lyckas fullt ut denna gång. Med tanke at jag inte har pluggat matematik på nästan ett år så är jag glad att allt kommer tillbaka såpass snabbt.

Nu närmar det sig den hemsk veckan fylld med plugg. På onsdag har jag dugga, det är ett prov som man kan få extra poäng till den riktiga tentan. Torsdag och fredag har jag laborationer mellan 8 och 17. Måste också se till att bli klar med  dessa denna veckan eftersom jag åker hem om 9 dagar. Vill inte lämna de andra i sticket.

Skall bli väldigt kul att komma hem. Det verkar ha hänt lite grann på hemfronten så det skall bli kul att bli uppdaterad om allt. Sen när det är dags att åka tillbaka till det som är mitt hem nu så skall jag få med mig massa saker som kommer vara en underhållning att ha här. Typ min nya hårdisk hihi!

Om 2 timmar blir det träning! Tror vi bestämde Bodypump men det kan också ha blivit spinning i 75 minuter. Båda är riktigt bra med träning så det skall bli kul!

Som jag sa jag är lite extra glad idag så det är bara att vara glad för mig. Ha det bra tills vi hörs eller syns!

Shopping på Bergvik

Hej på er!

Igår hade vi som Kristin nämnde PINK-PARTY vilket var väldigt roligt. Kul att se hur många hade tagit det på största allvar och verkligen varit kreativa med de rosa detaljerna. Det var allt från rosa byxor till en rosa nagel. Sen var det sjukt mycket folk i vårt kök. Kanske var det största festen som har varit på Campus i år. När jag väl kom i säng var jag väldigt tacksam för mina öronproppar jag kunde stänga ut allt oljud och bara koppla av.

Imorse ringde kusinis och väckte mig. Hon hade dock fått ringa ett tag eftersom jag hade ju i mina öronproppar fortfarande. Vi åkte i alla fall till Bergvik i detta tråkiga höstväder. Jag kom därifrån med en väska, två koftor och en riktigt fin klänning. Hoppas att den kommer väl till användning under höstens mörka tider.

Nu när vi har kommit hem med väldigt många påsar så bestämde vi för att se på film ikväll. Det kommer att bli 2 filmer först blir det Remember me och sen en film som jag såg igår. Filmer heter Sisters keeper, denna film är en film som man inte kan hålla tårarna tillbaka. Det är en film som lätt hade kunnat bli vardag och det är nog därför många kan relatera till filmen och blir berörda. Så klockan sju kommer kusinen och vi i korridoren se på film. Massa mys.

Hade tänkt ladda upp lite bilder men det verkar inte vilja fungera så ni kan se dem på facebook istället.

Kristin bjuder in sig själv

hejhej!
kristin här, ellie är och hämtar över ifrah och hennes klasskompis till mitt rum. så hon praktiskt taget tvingade mig till det här, för att jag tog tillbaka min dator som hon tog från mig hehe. men men, ellies ord - min lag. typ som att hon tvingade mig att söka till högskoleprovet.
men i alla fall, vi har rosa fest idag i köket. ellie och jag har ätit pizza och fixat oss och är nu så gott som klara. dricker cider och lyssnar på bra musik.

Jag är så glad över att jag träffat ellie här borta i karlstad. vägg i vägg. vi har redan så många planer som vi ska hinna med, jag kommer till gbg om två veckor så då får jag väl träffa några av er som läser detta :) ellie ska även till mig i sthlm någon gång och så ska vi till ania i polen och ifrah i england. det kommer bli grymma år här!

det är svårt att blogga från en annans blogg, vet inte riktigt vad jag ska skriva. så det får räcka såhär.
Hade så bra allihopa!
<3


En dag fylld med grejer att göra

Jag har nu bokat biljetter så jag kommer att komma hem den 5 Oktober och stannar i 6 dagar hihi så roligt!

Idag träffade jag Elias, inte så länge men det fick mig allt att vilja åka hem lite extra. Så det blev att jag bokade ett par biljetter hem. Så vill ni göra något då så är det bara att höra av sig. Jag är alltid pepp på att ses det vet ni.

Nu skall jag och min kusin åka ner till centrum för att träna lite på Sats. Skall allt bli skönt dock är min träningsvärk från igår lite brutal så det kan bli intressant men man får stå ut ändå.

Senare ikväll skall vi fira Ifrah! Hon vet inte något om det, vilket gör det hela ännu roligare. Igår bakade vi en tårta till henne- Ni får se bilder senare.

Valvaka

Nu är jag åter hemma efter en grym helg i Säffle tillsammans med SEKE! Vi har umgåtts, druckit alkohol, lagat makaroner och druckit lite till. Nu när vi inte längre är nollor utan första årstagare börjar allvaret. Blir liksom startskottet på en mycket ambitiös Ellie som nu skall plugga massor. Håll tummarna för mig.

Måste förtydliga att jag saknar er hemma väldigt mycket, min familj och vänner ni betyder och jag saknar som sagt er väldigt mycket!

Nu sitter jag och Kristin och valvakar, vi har  funderingar att gå ner till Universitetet och kolla på det där med alla andra. Det blir dock inte så, kanske satsar på det nästa gång även om det är 4 år. Vi får se vilka som vinner. Kan bli en bra kväll!



Bilden har absolut inget med inlägget att göra men det fick bli så ändå.

Hajk fre-sön

Nu bär det snart av på Hajk! Skall bli enormt roligt :D
Åter på söndag.

Promenad

Kom precis in från 2 varv av slingan med kusinen.

Hon tog en bild, så nu ser ni hur fint spår vi har här i Karlstad.


Har försökt publicera detta hela dagen men det har krånglat lite. Nu sitter jag i alla fall och pluggar ;)


Take care!

Ellie uppdaterar

Idag har jag varit duktig, var i skolan i tid och koncentrerade mig väldigt noga under föreläsningen. Jobbade på effektivt under grupp-matten sen blev det att jobba på bra med Alexander under våran labb. Uppgiften var inte lätt och det krånglade väldigt mycket så tyvärr blev vi inte klara. Vi jobbade i alla fall fram till 17.40.

Sen när jag kom hem var det middag + lunch som tillagades. Det fick bli fiskpinnar + potatismos vilket jag tycker är så himla gott! Efter maten gick jag, Josse och Kristin ut och promenerade ett varv på slingan. Hurtigt av oss.

Måste också tillägga att jag nu har ätit spansk omelett vi fick det av Iris som är en spansk utbytesstudent som bor i samma korridor som mig. Riktigt gott var det.

Så nu med en mätt mage skall jag sova gott.

The end of week 36

Planer inför de kommande 5 åren:

Klara utbildningen: Det är det viktigaste målet, som jag redan idag har upptäckt kommer krävas engagemang och en jävla massa tålamod det kommer bli en tuff match men det är också en match som jag skall klara!

Stockholm, Oslo, Göteborg, Tallin: Detta är städer som jag och Kristin har planerat att åka till under våra år här. Självklart är Göteborg en del i av att hon åker med mig hem och vi utforskar staden på samma sätt som Stockholm blir för min del. Alltid bra att ha en privat guide.

Börja träna: Mitt problem nu har blivit att jag har blivit alldeles för lat och alla ni som känner mig vet att jag egentligen älskar att träna och tycker sånt är roligt men nu på senare tid har jag blivit slapp och inte kommit så mycket längre. Det skall det allt bli ändring på för det finns väldigt fina spår och har från och med i fredags skaffat ett gym-kort så det är bara att sätta igång.

Listan kommer säkert att fyllas på under tiden men detta är min grundplan. Det är ju ganska rimliga mål med vad jag behöver lyckas med under 5 år.

Hade inte mitt internet varit väldigt jobbigt just nu hade jag laddat upp en bild på när vi var ute första gången i Karlstad och även bilder på min städade lägenhet. Det får bli en annan gång.

Nu blir det istället till att sova. Godnatt på er.

Söndag återigen

Nu har jag varit duktig och pluggat i två timmar. Det kommer bli fler men först bär det av mot Bergvik med Jossan. Hon skall handla mat och jag skall hitta lite grejer till skolan.

Om det är någon som har lust att komma upp och hälsa på är det bara att skriva ett sms så ordnar jag det. Nästa helg är dock inte möjligt för då skall jag på hajk med SEKE. Vilket skall bli extremt roligt.


Lite synd att jag inte hinner träffa Elias denna gången heller. Det går inget bra med att ha tur och hinna träffa honom varje gång han åker förbi. Surt som bara den.

Hinner inte skriva något mer för nu skall jag gå till bussen och åka iväg. Kanske kan skriva lite ikväll :)

Lite mer ingående

Nu skall jag försöka att uppdatera lite mer om hur mitt liv är i Karlstad så att alla ni som inte träffar mig särskilt ofta kan få höra lite också.

Jag vet i alla fall att det är en människa i Karlstad som har sett min blogg. Detta är Kristin, hon är den som jag har pratat med mest i Karlstad och jag tror att vi båda har börjat skifta lite dialekter med varandra. Så nu pratar jag lite dialekter från Göteborg/Karlstad/Stockholm. Mamma kommenterade tidigare idag att jag har börjat skifta. Detta är jag självklart medveten om men man vill nog inte tro på det fullt ut :)



En sådan här lägenhet är det som jag bor i. Det är allt en mysig lägenhet enda nackdelen kan vara att köket är utanför rummet. Egentligen finns det plats för kök, de sparar bara massa pengar. Troligtvis kommer det inte att jag bor här mer än detta året. Får väl se vad alla de andra kommer att göra. Är roligt att se var de tar vägen.

Nollningen är i full gång. Idag var jag, Kristin, Ifrah och alla andra på KAU nere vid älven för att kolla på flottracet. Min förening vann eftersom de var snabbast ner för älven. Tror dock inte de vann designen eftersom vi inte klassas som särskilt kreativa.

Nu skall jag sova. Så det får bli bilder på mitt rum en annan dag. Ha det bäst! :)

Internet!

Nu har jag bott i Karlstad i 16 dagar. Först nu har jag mitt egna internet som jag inte kommer att lämna ifrån mig på länge. Är kär i det!

Hade jag inte varit så himla trött nu så hade jag skrivit om hur mina dagar har varit men det får bli en annan gång för nu skall jag försöka vara lite mer social mot Kristin än vad jag varit den senaste timmen. Sen blir det att lägga sig! Vi hörs snart igen! :D

RSS 2.0