Herregud jag flyttar idag :O

Om en fjärdedels timme, 15 minuter, 900 sekunder bär det av.
Då bor jag officiellt inte i Kode längre. Nu kan man snacka om fjärilar i magen. Finns 1000 frågor som jag inte vet svaret på. Allt får man se när vi kommer upp.
Allt ligger i alla fall i bilen nu och är redo.


Kommer ta ett par dagar innan allt är ordning där uppe med internet osv. Men ni hör av mig så fort jag finner mig till ro där uppe.

"Nervös, förvirrande, iver, förväntan, längtan, saknad" Listan kan bli lång men det hjälper inte just nu. Håll era tummar för mig :D


Puss och kram alla mina vänner <3

Lycklig!

Sista dagen är gjord på Maxi i alla fall för detta året. Nu vankas det kräftskiva med de bästa! Hinner inte skriva mer än så för nu skall man hitta något att ha på sig xD

Ha det bra!!

Tickande bomb

Packa är inte roligt, inte någonstans. Bara 3 dagar kvar nu :O

Mina planer föll samman

Idag har inte hänt överdrivet mycket. Man kan väl säga att dagen blev inte som jag hade planerat den. Utan istället tog jag det mer lugnt och undvek ytterligare en dag med packande. Så vad har jag gjort under dagen? Jo, jag fixade linserna i alla fall. Detta tog ungefär 10 minuter sen blev det även några underkläder som köptes. Så efter lite mer än en timma i stan satt jag på tåget hem igen. Hann i alla fall göra en kvinna riktigt irriterad så hon sprang därifrån. Vi kan väl kalla det dagens händelse!

Sen gick timmarna medans jag låg framför tvn. Nu är klockan tio och jag är så extremt trött. Ser detta som ett mycket bra tecken eftersom det är jobb imorgon. Bajs-tidigt. Får se det positivt, det är min näst sista dag för den här sommaren och när jag kommer hem blir det smörgåstårta. Finns det något godare?? :D


Jag, idag vid tåget påväg till Göteborg


Saker överallt och nästan allt ligger utanför, ändå ser det ut som jag vet inte vad xD


Avslutar med en bild från när jag, min syster och Cicci var på Liseberg.

Godnatt!



Tonights gonna be a good night!

Godmorgon!

Nu skall jag snart bege mig in till stan. Har gjort mig i ordning, dock tror jag att leggings blir för varmt idag. Men ett problem som många av oss tjejer står inför så är det att raka benen. Min rakhyvel ligger alldeles för långt nerpackad att jag skall orka göra det nu på morgonen utan får gräva fram den ikväll.

Skall som sagt till synsam för att förhoppningsvis göra en undersökning och sen få nya. Sen hade jag tänkt få med mig någon ner till stan som vill fika med mig :D Kanske även kollar in de andra på Chalmers som är fullt upptagna med nollningen. Skall ta med mig kameran också :D


Skriver senare ta hand om er!


Natti natti

Nu skall jag i alla fall sova :)

Skall till synsam imorgon, för att fixa linser! Sen blir det hem och packa. Hoppas ni hör av er om ni vill hitta på något. Skall verkligen försöka hinna träffa alla som vill.
Godnatt!

I will see!

Det är min lediga kväll! Har varit hemma med familjen och ätit en massa popcorn. Känns väldigt skönt att umgås så mycket som möjligt innan jag åker om 5 dagar. Vill bara tillägga att de människor jag inte hinner träffa innan måndag får vi ses när jag kommer hem eller så är ni välkomna upp :D

Även om min lägenhet inte kommer att vara så stor nu i början så finns det alltid plats för mina vänner! Tror att man hittade en bild på hur planritningen kommer att se ut på min lägenhet. 
Det skall säkert funka! Gäller bara att få det lite hemtrevligt! Några bra tips på hemtrevliga saker?

Har börjat läsa ganska många olika bloggar, jag har alltid bloggat på mitt vis och den har inte alltid varit så glad. Nu har det dock blivit lite annorlunda jag kommer att blogga för att tala om vad som händer runt omkring mig hela tiden. Detta för att alla skall kunna ta del av mitt liv även om de inte är nära mig fysiskt.
Det blir lite "dagbok", kanske inte är så stor skillnad med vad jag redan skrivit men nu har jag gjort det tydligt i alla fall :)

Logik

Ju mer man sover desto tröttare känner man sig?

Ordtorka

Har inget att säga så bjuder på en bild istället.


Tänk att båda klara sig utan skador :O

45 timmar plus flytt

Börjar min sista jobb vecka med att inse att jag har tagit på mig alldeles för mycket jobb. 9 timmar x 5 dagar = En Ellie som inte kommer att orka att flytta om 7 dagar. Det är inte ens roligt just nu att jobba. Känner bara en press över allt som måste ordnas.

Klockan är fem och jag har redan varit vaken i 45 minuter. Såg mig i spegeln och hur svullna ögon jag hade. Vill inget annat än att gå och lägga mig igen. Istället blir det att åka till jobbet om 24 minuter...

Ni får gärna skriva en motiverande kommentar för min motivation har försvunnit helt.

Usch. Finns ingen som hatar det här mer än jag.

Forgett and disappear

Det har varit en lång dag! Nu blir det inget annat än sova.

I gotta feeling

Godmorgon!

Idag blir allt flytt-fokuserat! Måste få i allt jag bara kan i påsar, väskor, kartonger eller något annat som skall med upp. Det ligger ett berg av skor på mitt golv just nu. Inte visste man att man hade så många skor, det måste ligga 13-15 par på golvet. Slipper i alla fall köpa skor den närmsta tiden. Nu är bara frågan hur allt det skall få plats!

Igår var jag i stan efter jobbet och umgicks en stund med mina underbara vänner. Först spenderade vi tiden på båten Alinde med massa folk. Oskar och David kom också och vet icke om David var seriös men han sa att han aldrig hade varit på en båt innan. Hade väl varit roligare om båten faktiskt inte hade legat i hamn. Det får bli en annan gång.

Jag bangade i alla fall när alla skulle gå ut, mådde inte så himlans bra så det var inte läge. Tog tåget hem vilket var fullt med fulla människor. Fick mig en go pratstund eller två under resan hem. Inte visste jag att det gick ett natt tåg till Kode. Men gör det de alltid så är det ju kanon. Är ju sååå mycket bättre att åka tåg :D

Nej men nu måste jag börja med packning. Klockan är efter halv tolv jue :O Take care!

Sista kassadagen

Godmorgon!

Är vaken nu för att jag skall jobba sista dagen i kassan för denna sommaren om en och en halv timme. Sen är det "bara" 5 dagar kvar med att plocka upp varor innan jag säger enoff för denna sommaren. Har fått förlängt men det kommer inte att bli så himla mycket på de stunder som jag kommer hem. Vill liksom träffa min familj och mina vänner under de stunder.

Att min nackspärr sitter i fortfarande, 5 dagar senare, gör det lite mer kaos när det kommer till att jobba. Jag kan inte överblicka allt när jag inte kan röra mig ordentligt. Känns lite som att ha nackkrage på sig konstant.. Tänk er det i 5 dagar så kan ni känna hur det är.

Mitt rum börjar se ungefär som det gjorde i slutet på andra världskriget. Det ligger allt från elektronik till och med regnkläder. Allt detta är väl att förvänta sig eftersom jag FLYTTAR om 9 dagar. :O

Det är en galen tanke. Har massa människor som jag vill hinna träffa innan men troligen inte finns tid att träffa.

Nu blev det lite mer stress för att hinna göra mig klar innan jobbet. Ta hand om er :)

Lägenhet!

Har NU fått en lägenhet i KARLSTAD :D

Brutalt

Det har varit en extremt lång dag.

Har brutal nackspärr som även sitter i axeln.

Detta har gjort att jag inte kan röra mig särskilt mycket och det skall bli mycket kul att arbete imorgon.

Är väldigt ironisk......

Mitt liv

Att ta hela sitt liv till en stad som man aldrig har varit i är mycket mer än vad jag trodde. Vet ju fortfarande inte vad som kommer hända. Visst var det skrämmande att börja på GTG men då hade man tryggheten när man kom hem. Nu finns det dock ingen återvändo, är bara att försöka förtränga min rädsla och bara GÖRA DET.

Skall nu släppa allt som har med bostadssökande, planering och ärenden som måste göras och bara slappna av. För vem behöver inte bara en stund för sig själv där man bara gör det som känns helt rätt! Det känns helt rätt att krypa ner i sängen och bara mysa under täcket. Så godnatt på er!



"Känslorna är olika, men jag vet hur jag känner för dig"

Inflammerad axel

Det värsta jag vet när det kommer till att äta, är att äta frukost. Absolut inget ser gott ut. Därför har jag inte kommit någon vart när det gäller äta det viktigaste målet om dagen. Måste snart gå upp i alla fall för har en hel del att stå i idag.
  • Måste börja packa
  • Fixa linser
  • Besiktiga bilen
  • Ansöka om studiemedel
  • Hämta mediciner
Som sagt det finns en hel del kvar innan jag tar mitt pick och pack och drar norr ut. Söker också bostad som en dåre. Vill verkligen ha en egen lägenhet i början av terminen så jag slipper tänka på det senare. Funderar också på att åka till Danmark. Hade varit väldigt roligt att få göra en resa som man hade kommit ihåg ett tag. Får försöka hitta lite villiga människor som vill följa med mig.

Har fått en inflammation i axeln därför kommer jag att vara ledig ett tag så att det inte blir värre. Maxi-arbetet tog hårdare på mig än vad jag hade förväntat mig. Var på massage igår och det gjorde något sjukt ont när hon försökte få spänningarna att släppa. Var i stort behov det var en sak som var säkert i alla fall.

Men nu skall jag gå in i duschen och undvika att äta frukost en stund till. Ha en bra dag och har ni tråkigt finns jag på mobilen.

"Ledig lördag!"

Har kommit hem från jobbet nu, blev en lång kväll men tillslut kom både jag och min kusin hem. Imorgon skall jag vara ledig från jobbet dock innebär det inte att dagen blir lugn. Den är fullspäckad med massor av grejer.

På morgonen/dagen skall jag träffa mina darlings, Jessica och Alinde. Vi har mycket att ta igen nu så det skall bli riktigt skoj. Senare på dagen så skall det bli flytt-shopping med mamsen för att få i ordning på ännu mer grejer till Karlstad. Om det hinns med så skall jag hem till Fia på kvällen för att säga grattis till Jonas som blev 19 i torsdags. Kommer verkligen inte orka att gå ut som de vill att jag skall göra men kanske kan hinna komma en stund på förfesten i alla fall, jobbar på söndag morgon också så det är inte allt för smart att gå ut lördag :)

Nu skall jag börja sortera bland mina kläder så jag ser vad jag skall ta med mig. Ha det så himla bra så hör jag av mig inom kort.

Ikea

Godmorgon!

Nu bär det av mot Bäckebol och Ikea. Skall handla det nödvändigaste som får plats i bilen påvägen upp till mitt nya hem. Känns nästan som man kan säga mitt nya liv. Självklart vill jag ha kvar en del av mitt gamla liv här i Göteborg också men det blir lite skillnad nu. Mina vänner är där för mig nu och det känns bra att man kommer ha det stödet hela tiden, att man kan lita på dem att finnas där när man kommer hem. De kommer att få räkna med att komma upp till mig och även få en del samtal från mig.

Nu skall jag göra mig klar så att vi kan åka snart. Ha en bra dag, kanske skriver senare vad det var jag köpte.

Karlstad!

Svaret på min förra rubrik! Det blir KARLSTAD!! :D

Fick reda på det för 48 minuter sen och just nu är jag i lyckorus! :D

Rhodos eller skola?

Nu har jag bestämt, om jag inte kommer in på skolan drar jag iväg till Rhodos igen. Sitter nu och kollar runt på bilder, bloggar och försöker minnas allt som var bra med den resan som vi gjorde i våras. Det känns som det var en annan livstid och det är verkligen mycket som har förändrats och hänt sedan dess. Allt är säkert för det bästa men jag blir fortfarande lite rörd när jag tänker på det.

För just nu gör jag inget annat än att jag sitter och kollar på studera.nu för att se om jag har kommit in eller något. Kan inte riktigt fundera över vad som händer om jag inte gör det så nu gjorde jag en plan i alla fall.




Tänk er att ni sitter på en bar i värmen en kväll och dricker en Fish-Ball (2,5 Liter) det var inte längesen jag gjorde detta med två mycket bra människor. Istället får det mig att fråga mig själv vad har jag gjort sen dess?

Nu blir det att byta ämne.

Skall snart åka till det stället som har tagit mest tid av mig under sommaren, vilket är Maxi! Är lite små trött på att bara göra samma sak så skall jobba ett tag till sen vara ledig lite så jag orkar vad det nu är jag får göra till hösten!

Hoppas ni har det bra där ute.

Studera

KOM IGEN NU, VILL JU VETA!!!

Högskolan

Sitter bara och väntar på andra intagningbeskedet. För tillfället står det att det håller på att granskas. Vill verkligen ha reda på det så att jag kan veta vad som kommer hända. Håller tummarna för att det kommer fram efter klockan 12. Vet exakt vem jag skall meddela först..

Tack alla för igår!

Godmorgon!

Vem är seg idag? Jag är ganska trött om man säger så men ack så roligt jag hade igår! Efter mycket om och men så blev det av. Fast på ett annorlunda sätt. Tältet plockades ner under tidiga timmar så vi fick vara inne. Det blev lite mera städning men så värt det. Tack för att det gick att ordna.
Bilder kommer att komma fram under de närmsta dagarna.

Började skriva inlägget redan klockan tio imorse men har fått börja om väldigt många gånger så nu är jag bara less på det. Har sovit ett par timmar mellan varven och duschat så jag känner mig nu som en människa igen. Nu skall jag förbereda mig för jobbet. Puss och kram på alla er som var här igår!

RSS 2.0