My life would suck without you

Jag är riktigt otrevlig idag, har inte sovit särskilt bra inatt så jag är nog GTG:s största bitch.. Det blir nog bättre imorgon men idag tänker jag inte ens försöka bli på bättre humör. Nu är i alla fall skolan slut och jag är ensam hemma. Skönt!

Forever young

Skrev den här för ett par månader sedan och det är galet hur mycket det har ändrats till den person som den var riktad till och hur den har blivit sann för någon annan. Det är säkerligen inte något som är negativt, bara ironiskt!

Jag kommer att sluta vara din vän.

Senare kommer jag att berätta när det är.
Då den dagen kommer, blir jag nöjd över det vi haft.
Kan se tillbaka på allt och få ett leende på mina
läppar när jag minns de goda stunderna.

Kanske att man hade velat ha mer minnen med dig
men när denna dag är kommer det inte finnas någon
mer vänskap mellan oss.

Bara dåtiden.

Den dagen som jag kommer att sluta vara din vän är
den dagen då jag dör.

Vuxenpoäng

Har massa att göra men jag har tappat orken till att göra något. Såg att kusinen äntligen har pallrat sig ner till Kungälv vilket var på tiden! Jag är sugen på en promenad snart så du får komma hit! Var lite längesen jag såg dig och vi har mycket att ta igen.
Skall om en stund ta itu med allt som jag har tappat motivationen till att göra, det blir bland annat att
  • Söka till högskolan
  • Städa mitt rum
  • Föra över pengar till sparkontot
  • Se på det nya avsnittet av Gossip Gril
  • Försöka att fixa ett bråk som jag inte orkar med
  • Boka service på min lille bil
  • Fixa ordning skattepapper
Det låter väldigt mycket som vuxenpoäng att göra allt detta och det finns en tanke bakom jag lovar, ni kommer nog förstå inom kort. Nu skall jag ta och göra det viktigaste vilket är att försöka söka utbildningarna till högskolan. Så ni får ha det bra!

Ledig måndag!

Som rubriken beskriver har jag en ledig måndag, det känns så himla skönt att schemat börjat glappa lite nu. Det kan allt bli en underbar vår känner jag.

Idag fick jag besök av Awesome II eftersom vi båda är lediga. Vi har gjort en hel del i det som vi har att plugga på. Känns ändå lite skönt, jag har fattat fysiken och Cicci har gjort två av sex grejer. Det är alltid något även om vi båda har lite kvar.

Det är nu väldigt fint väder ute så det är troligen det som gör att jag är på sånt bra humör som jag är, bilen har till och med fått sommardäcken på idag så nu börjar verkligen vårkänslorna komma rusande.

Vi skall snart äta mat, det blir ugnsbakad falukorv med potatismos. Yummi! Hoppas också att Cicci gillar detta annars blir säkert salladen med fetaost tillräckligt bra. Det är idag 26 (!) dagar kvar till vi åker till Rhodos! :D
Tiden går sjukt snabbt och det är snart dags att sitta på planet :D
WIIIIE :D

Sammanfattande vecka

måndag: Sjuk
tisdag: SJUK!!
onsdag: SJUK!!
torsdag: Sjuk!
fredag: Sjuk men blev bättre.
lördag: Kunde klassa mig som frisk igen och fick en riktigt trevlig kväll ute. Lite dyrare än planerat.

SÖNDAG:
Det är dagen jag skall blogga om mestadels. Åkte ner till Cecilia för ett par timmar sedan. Vi kollade runt på lägenheter tills David kom ner. Vi spelade kort tills jag blev för sur och inte hade tålamod mer, då förstörde jag stämningen ganska så rejält men jag tror de förlåter mig.. Kom precis hem därifrån då jag kände att min säng lockade alldeles för mycket jämfört med ett pyjamasparty! :)

Imorgon är jag LEDIG så Cicci kommer hit och så skall vi plugga. Planen är också att det skall bli våfflor till lunch och det ser jag fram emot. Äter jag alldeles för sällan så det skall bli riktigt mumsigt! Nu skall jag kolla på film och hoppas jag somnar inom ett par timmar, ta det lugnt människor men lev livet.. Du lever bara en gång ;)

Dyr kväll

Det blev inte billigt igår, gjorde inte av med allt för mycket pengar i stan. Det blev att jag åkte bussen hem vid tolv för att jag trodde att jag skulle vara chaufför dagen efter, så jag hoppade på Grön Express 00.18. Den blev väldigt sen och det gjorde att jag missade anslutningsbussen i Kungälv. Klockan var då 00.55 och nästa buss skulle gå 02.38.... :O

Jag ville verkligen inte sitta på Kungälvs busstation ensam så jag fick ta en taxi hem från Kungälv. Detta tjohej kostade mig 300 kronor. Skall försöka att få tillbaka lite pengar från Västtrafik som kompensation för återigen gett mig ett hemskt minne.. Vill verkligen inte bo kvar i Kode då det aldrig kan vara lätt att ta sig hem!!!
För att grädda på historien så behövde jag inte vara chaufför, vilket kanske var skönt men lite ironiskt haha

Girls night out + someones(David)

Sitter nu hemma hos Cecilia och vi skall snart ner till stan för att ta ett par cider och bara ta det lugnt och umgås. Amanda skall självklart med men jag vet inte vilka andra som följer med, någon blir det säkert. Har med detta engagerat mig den senaste timmen åt att bestämma kläder åt de andra. Resultatet blev bra och det står nu två snyggingar redo för att gå om en timme.

Imorgon skall jag vara chaufför till farmor och farfar som skall till stan. Detta betyder att jag på något sätt måste ta mig hem inatt men det kan ju vara skönt att sova i sin egen säng.

Nu skall jag ta hand om Cecilias hår och försöka göra något med det. Wish me luck, det kan behövas xD

A misson

Godmorgon!

Det är läskigt hur jag har lyckats vakna och kolla på klockan vid samma tidpunkt i tre dar, 11.36. Har insett, att när jag nu ser mig som "frisk" går dagen väldigt fort när man vaknar senare. Vid detta tillfället håller jag på att planera vad som skall hända under denna lördag. Just nu ser det ut som jag skall hem till Cicci och vi skall sedan vidare till stan för att ta det lugnt på stan.

Jag fick träffa Ciccis kompis (frugan) igår. Hon var på besök från Skåne och det var väldigt angenämt att träffa henne. Det var allt en trevlig tjej så det skall bli roligt att vara på stan med dem ikväll. Det kan nog bara bli lite galet med tre tjejer i farten men det bjuder jag på och förhoppningsvis de andra!


"Livet är förutsägbart ibland.."

En bättre dag!

Nu är det sista dagen på veckan innan helgen och jag mår ganska okej, hade ännu en sömnlös natt men somnade lite tidigare nu på morgonen så jag har i alla fall gått en 5 timmar idag vilket är dubbelt. Wihooo!

Hur man än ser det så mår jag bättre och bättre för varje dag. Mamma är lite orolig med att jag klagar över att jag inte får luft ordentligt men jag tror inte det är ett väldigt stort problem så jag åkte inte till vårdcentralen idag.. Jag skall istället göra mig i ordning och försöka att få lite riktigt syre utomhus. Jag tror att det kommer hjälpa mycket.

Vill också ta och gratulera Fia och Jonas som firar 1 år tillsammans idag! Tiden har gått fort men man ser på er hur mycket ni tycker om varandra och det är en inspiration till oss alla. Ha en underbart bra dag så vill jag höra var Jonas hade planerat nästa gång vi ses! <3

Imorgon är det Earth Hour och för ungefär ett år sedan tillbringade jag det med ganska så goda vänner. Var vi var skall jag inte avslöja för då kommer jag nog hamna i klistret lite grann. Men vi hade det trevligt och om jag nu blir bättre kommer jag spendera den med Cicci detta året med. Inget jag klagar åt i alla fall :)


Bilden är tagen från Marstrand 6 Mars 2010

Kvack kvack!

Nu är det torsdag kväll, jag är fortfarande sjuk men det går framåt. Det som är mitt största problem just är att svara i telefon. Jag låter som en anka och folk har lite svårt att höra vad jag säger när de ringer för att kolla upp hur jag mår. Mitt råd till er är att sms:a istället för att vara helt säker på att ni vill kunna förstå vad jag säger.

Måste säga att det var underbart skönt att se lite sol nu, såg på termometern att det även var härliga grader så nu är motivationen ännu större att bli frisk för att komma ut i det härliga vårvädret! Känns så himla skönt att kunna säga att det är vår nu!

Det är idag en månad kvar till jag och Cecilia sitter på stranden i underbara Rhodos. Det blir liksom inte helt fel om man säger så. Kan inte riktigt fatta det?! Om 30 dagar och några timmar och tar en drink vid stranden och bara njuter! Jag hade en bild på en underbar drink som jag beställde förra gången jag var där nere men den ligger nu på en hårddisk som inte finns i närheten. Därför blir det en bild som miss C har målat för ett tag sedan.. ( Vi får se vad hon säger nu )


"Jag saknar dig, men vet inte hur jag skall säga det!"

Good night sleep, Not!

Klockan är 05.58 och jag har officiellt gett upp att sova, det har varit den jobbigaste natten nu när jag har varit sjuk. Jag sitter nu i vardagsrummet och har satt på en film. Meningen är att jag skall somna till den här men jag känner mig inte så hoppfull till det här som alla andra timmar som rullade på sen igår. Så är jag lika uttråkad om några timmar igen kanske jag skriver igen annars finns jag på min mobil!

One more day in sickness

Nu har i alla fall febern börjat gå ner. Har fortfarande lite men den har nu ersatts av en extrem förkylning så det blir att jag kommer få ta det lugnt.. Det är vad jag har gjort idag, har suttit och redigerat bilderna från Marstrand då jag och Elias var och fotograferade.  :D





Vi får göra det igen, Elias!!

Har blivit sämre

Godkväll, jag har blivit sämre, min feber stiger och kroppen börjar ta riktigt mycket stryk av detta. Har inte kunnat sitta upp mer än 15 minuter och sen har jag varit så trött att jag har fått lägga mig ner. Det gör nog att jag inte kommer att komma till skolan på hela veckan. Känns lite elakt att dissa min grupp på den mässa som vi skall ha denna veckan men jag kan inte vara där och hjälpa er tyvärr.

Nu orkar jag inte skriva så himla mycket mer, kommer nog snart somna om igen..

Måndag kväll...

Yay, ligger nu med 39 graders feber och en ångest över att jag inte kommer att kunna gå till skolan imorgon! Så fort jag ställer mig upp blir jag svimfärdig och musklerna börjar att skaka. Blir bara att resa mig ur sängen ett par korta stunder för att inte få musklerna att stelna.

Jag såg en oroväckande bild på Elias som hade fått problem med bilen påvägen till Lund och jag hoppas att det går smärtfritt att ta sig hem idag. Annars vet vi ju fler som kommer att vara hemma imorgon!

Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting..

Godmorgon!

Nu ligger jag hemma, har fortfarande feber och det blir att stanna hemma idag. Känns inte bra att missa ytterligare en lektion med Kenneth men den känns inte seriös så det blir lite mindre motiverat att ens stiga upp då. Undrar dock om vi har prov i hans kurs på fredag eller om det blev ändrat??? Någon som vet?!

Håller tummarna för att febern har gått ner tills imorgon eftersom jag måste till skolan då. Vi skall få information från studievägledaren och det känns ganska viktigt. Sen på eftermiddagen skall jag ha prov.

Idag fyller även G.mormor år och det skall jag ringa och önska henne Grattis om en liten stund! Sen skall jag göra så lite som möjligt idag för att inte bli värre, blir nog att dricka en hel del te och äta något.

"Bättre en uppriktig fiende än en falsk vän."

Vem är jag?

Mitt namn är Ellinor Wennberg och jag är speciell. Jag orkar ingen mer skit så nu tar jag och säger ifrån. Det skall vara en bra vår och bara massa glada minnen skall komma ifrån det. Positiva tankar och ett gott försök till förändring. Det var allt jag hade att säga nu. Så ha det bra, så får vi ses om vi kommer att ses någon gång under våren.

Somewhere over the rainbow.

Godmorgon!

Ligger fortfarande kvar i Ciccis säng då jag inte har orkat gå upp ännu, det gör nog inget eftersom hon troligen inte kommer komma hem på många timmar. Sov inte så bra i natt utan väldigt oroligt det kanske kan bero på mycket av det som hände igår. Tittar nu på Alice in wonderland. Den är ändå helt okej men kommer nog inte se klart hela.

För att sammanfatta det hela igår var det bra. Jag råkade komma emellan fel människor vilket nu har gjort att jag har lite märken men det är väl inget som inte försvinner antar jag. Bussresan hem ensam, var inte den roligaste men det var skönt att komma in i värmen när jag var framme..

Just nu är min familj på kalas för att fira min gamla mormor. Hon fyller 88 år imorgon så Grattis till henne. Jag känner att jag borde plugga lite idag men vi får se hur mycket det blir med det. Har ungefär 4 grejer , prov/inlämningar/tal/mässa jag måste göra nästa veckan vilket nu betyder att jag är återigen körd.

Lördag!!!!

Tjolahoppsan!

Humöret fortsätter och idag är det helt fullbokat på mitt schema. Om någon timme skall jag vara i stan för att hjälpa Awesome II att hitta en balklänning. Detta kan bli ett litet problem eftersom Cicci inte gillar att prova kläder men jag har stora förväntningar på henne att även hon är taggad på det här.

Senare ikväll blir det UTGÅNG! Vi drar alla till Karisma för att fira kvällens många timmar. Först blir det förfest hemma hos Cicci för att minimera våra kostnader så mycket som möjligt. Sedan kommer vi att träffa massa underbart roligt människor och ha mega party hela natten lång. ;)


Nu är jag hungrig och skall gå och göra mig en god frukost för att fortsätta med mitt goda humör hela dagen lång. Take Care! :D


Yeah xD Mig som blond btw..

"Hello world!"

Hej hopp gummi snopp.

Intruduktionen beskriver väl mitt humör just nu. Kan inte riktigt sätta ord på hur man beskriver det så du får göra tolka det exakt hur du vill. Att beskriva min kväll finns 1000 olika sätt att göra på. Har fått massor av saker gjort och det går inte riktigt att klaga. Har fått ett erbjudande om att dygna vilket låter ganska lockande men blir nog inte så bra med tanke på hur hektiskt min dag kommer vara imorgon och jag kommer att behöva massor av energi.

Jag har så mycket ord som jag egentligen hade velat skriva men det verkar som jag inte kan få ut dem utan att såra andra så jag försöker undvika detta till fullo. Den dagen jag säger allt som gör mig glad, lycklig, ledsen, arg och deprimerad är en dag jag inte kan se mig framför mig. Jag har alltid varit så himla dålig på att uttrycka mig så jag har aldrig försökt att göra det i många sammanhang men jag blir bättre och bättre vilket jag ser som posivit.

Imorgon är det röj! Massor av roliga människor kommer att gå med till Karisma och jag läääääääängtar! :D

Nu skall jag fortsätta på allt som jag har att göra innan morgondagen. Wish me luck...


Frendship

Det ligger nu massor av broschyrer från Chalmers över mitt rum, det var verkligen givande att gå dit idag och jag har nu fått motivation till att plugga till hösten vilket jag inte ser som något negativt. Gick dit tillsammans med Elias vilket visade sig vara ett mycket klokt val eftersom vi hade samma tankar om vad vi skall läsa efter studenten. Planerna blev ganska lika också vilket jag tycker är awesome!

Efter Chalmers vandrade jag runt i stan en lite stund, det var längesen jag kände motivationen till att göra det. Önskar dock att jag hade lite pengar att spendera men det får bli en annan gång. Nu ikväll har jag varit ute på min dagliga promenad. Jag hade idag sällskap av Cicci en stund men hon dissade mig för David så jag fick avsluta min promenad med massor av sköna låtar istället. Inte fel det heller om man säger så ;)

Nu blir det en blodapelsin som kvällsmat för att avsluta en grymt bra dag!

Sommartider?

Vaknade av att Jessica ringde precis. Insåg att jag hade glömt säga till henne att vi skulle ha "rådgivar möte" nu på morgonen och skulle inte till skolan, FÖRLÅT för det!  Så det gjorde att jag nu inte kan somna om men det gör inget för har ändå lite jag måste fixa med innan jag skall träffa Elias klockan elva.

Vi skall käka lunch och senare bege oss ner till Chalmers för öppet hus. Hade ju möte med SYO igår och det gick riktigt bra, nu har jag lite mer koll på vad jag skall göra nästa år.

Jag hann aldrig gå ut och gå igår så idag får det bli en riktigt lång promenad som kompensation. Jag skall också få sällskap av Cicci i telefon eftersom det är torsdag vilket jag ser som trevligt.


Jag längtar till sommaren och Rhodos, det är bara 37 dagar kvar idag :D

I Believed In You

NU sitter jag och väntar på att programmeringen skall börja. Idag är det inte lika roligt för jag är ensam. Jessica ligger sjuk hemma i sin säng så det blir att jag får försöka klara den här lektionen själv. Jag tvivlar på att det kommer gå bra men skall verkligen försöka.

Sen har jag bokat möte med Studievägledaren för att prata om vad jag skall göra till hösten. Vet inte riktigt vad jag skall säga, vill nog bara ha lite råd över hur jag skall tänka :) För imorgon bär det av till Chalmers för öppet hus. Skall förhoppningsvis få tillräckligt mycket inspiration imorgon så jag vet vad jag vill gå.. Känner mig mycket hoppfull för det här. Kommer att vara hemma runt sju OM jag har tur med bussar/tåg.

Jag längtar till lördag i alla fall för då blir det utgång.. Hoppas du följer med :)

Sunshine

Godmorgon

Det fina vädret har gett mig lyckorus. Det är helt underbart hade det inte varit så att jag hade haft en gigantisk blåsa på hälen hade jag gått ut.. Min mage har i alla fall lugnat ner sig nu så jag kan sitta upp igen. Känns skönt!

Jag är väldigt sugen på att gå ut på lördag?! Alla som vill följa med är välkomna. Cicci?? :D
Har också lovat att åka med Cicci in till stan för att kolla balklänning, det kommer nog bli hennes mardröm men väldigt roligt på samma gång. Får ge dessa förslagen till en del människor så får vi se vad som händer ;)

"Ingen är så döv som den som inte vill höra."

Step down

Hejhej ^^
Har varit så fruktansvärt opepp på att skriva här på grund av några händelser den senaste tiden. Får väl dock ta och ignorera det och gå vidare. Vad har jag gjort den senaste tiden då?

Inte särskilt mycket. Firade att UF-mässan var över i lördags med lite film som jag visserligen fick problem för på många olika håll så jag kommer inte att ha filmkväll på ett bra tag känner jag. (Och nej Cicci det är inte dig jag syftar på nu..)

Fick reda på att vi har en till mässa idag.. Usch säger jag åt det. Vill verkligen inte lägga ner mer tid åt att försöka få vissa i min grupp åt att förstå att jag inte orkar med det mer. USCH!

För att skildra mina tankar har jag varit ute och promenerat i en och en halv timme, pratade med Cicci i en timma under tiden vilket gjorde att jag gick ännu mer effektivare. Min plan är att från och med denna veckan gå på en promenad varje dag fram till Rhodos. Det är idag 40 dagar kvar så jag borde klara det. Cicci får jag sällskap av via mobilen på måndagar och torsdagar vilket kan bli skoj!

Ber om ursäkt för mitt extremt oengagerade inlägg och förstår ifall ni officiellt slutar kolla min blogg nu..

"Från och med nu betyder du ingenting."

Uppdatering

"-Det är lika fel att lita på alla som att inte lita på någon."

Peppar, peppar ta i trä

Jag borde sagt det, allt gick kanon bra idag. Jag fick klart allt som rör UF och tänkte jag skulle färga min utväxt. Resultatet i detta var att mitt hår fick en nyans som jag verkligen inte är charmig ._.

Sitter nu med en alldeles för mörk nyans i mitt hår och jag är lite ledsen för att mitt blonda hår är borta :/
Vill ha tillbaka det.. Får ta och fixa det så fort min ekonomi kommer i ordning! :) Lääängtar! :D

Skall du fixa allt som skall med till mässan imorgon! Det är sammanlagt 12 olika grejer som skall packas ner men det kommer att gå bra :)

Nedräkning

Det är nu 46 dagar och 9 timmar till planet lyfter och vi far till Rhodos!

Under vår resa skall vi göra en hel del grejer för att kompensera för den vår som har bjudit oss på sjukt mycket plugg. Några av dem sakerna som vi skall göra är:
  • Äta Fetaost!
  • Sola
  • Äta lite till Fetaost
  • Ha party!
  • Träffa snygga greker!!
  • Äta massor av FETAOST
Så man kan sammanfatta det med tre ord: fetaost, killar och alkohol! På grund av att det är så kort tid kvar har jag bestämt mig för att inte se några problem tills dess. Är fullt medveten om att jag kommer att klaga hela den här veckan på grund av UF men nu syftade jag på lite andra grejer. Jag har precis förvirrat en person lite för mycket, vilket inte alls var meningen men jag hoppas att det löser sig och att även det blir bra inom kort.

Nu när inte många förstår vad det är jag babblar om bjuder jag på en bild som jag ser fram emot lite för mycket skulle jag tro: Gissa vad det är? :D     Det börjar på F.. och slutar på ...ETAOST! :D


Mmmmmmmmmm! :D

Sick and tired

Kan inte bara denna veckan ta slut?!?!

Längtar tills lördag då jag skall fira att mässan är över och att jag kan få tillbaka min energi igen. Letar ständigt efter något som kan göra mig på ett humör som inte någon annan ser som mycket dåligt, dock får jag slag emot mig hela tiden och det är inte lätt att vara glad. xD

Ikväll blir det plugg plugg och lite mer plugg eftersom jag har prov och inlämning imorgon.. Skall även se till att få allt klart så det inte är så mycket problem med mittkonsolen imorgon, vi får se hur detta kommer att gå :P

Låter passar in just nu!


"I don't care!"

Måndag

Död åt UF!
Mer lektioner och bara mer saker som går fel. Hälften som inte hjälper till och istället går hem har gjort att jag helt seriöst HATAR UF.. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Dagens komiska händelse var att jag lyckades stoppa biltvätten i Tuve och på så vis komma försent till lektionen som jag var två timmar förtidig till innan. Jessica och jag satt helt hjälplösa i en tvätt som inte rullade oss framåt. Det var ganska underhållande. Till slut kom vi ut i även den vilket var skönt. Tror att folket bakom var LITE smått arga på oss då de hade fått stå i kö ett bra tag xD

Negativt humör

Hejhej

Har sovit i stort sett hela dagen, det tog hårt på mig att inte sova den här natten heller. Åkte hem från Cicci klockan nio på ett ungefär och fick inte allt för glad nyhet på vägen hem. Anledningen till att mitt humör gick från att vara på topp till att ligga under normalt. En kompis till mig kommer att försöka muntra upp mig lite senare vilket uppskattas. Skall nog gå en promenad för att komma ut och röra på mig. Hoppas bara inte min hals blir värre och jag blir sjuk :/

Imorgon är det 2 dagar kvar innan mittkonsolen skall vara klar till UF. Det känns som paniken blir lite för stor och att veckan kommer bli hektiskt.. Det får dock bli som det blir, alla ligger efter och det är inte mycket mer man kan göra. Hoppas allt löser sig ändå..

Denna dagen gör jag om, imorgon!

Helg igen! Känns riktigt gött :D

Igår firade jag som sagt Johanna för hon fyllde år. Jag fick även mina presenter för min 19 års dag vilket uppskattades. Tack så hemskt mycket!

Idag har jag varit med Elias. Vi hade en underbart skön dag där vi först åkte till Marstrand. Det var så sjukt härligt väder och det blev riktigt fina bilder från oss båda. Jag har inte lagt in dem ännu så när jag gör det, lägger jag upp dem här. Vi fick båda ett lyckorus av den fina naturen och att solen sken! Det blev en mysig fika med semla och kaffe på ett café som hade premiär öppet idag. Vissa gånger har man tur ;)

Elias hade tur att hitta 200 kr i jackan också vilket gjorde hans dag ännu bättre.. Med detta så begav vi oss till Stenungsund för att se om vi skulle ta lite mer bilder :) Det blev inga mer bilder denna dag men det var chill och jag är helt exalterad på grund av den här underbara dagen!

"Det har sagts att vi behöver bara behöver 3 saker i livet:
Någonting att göra, något att se fram emot och någon att älska"

Johanna 13 år

Idag är det en av mina lilla systrars födelsedag, vilket betyder kalas. Gästerna kommer klockan sju och jag kände förut att jag var tvungen att sova en stund för att inte däcka helt senare. Nu har jag sovit  ett par timmar och är fortfarande nyvaken.

Är väldigt glad att den här veckan är över för den har varit väldigt intensiv, har varit ett par konflikter under veckan men det har mycket med stress att göra. Jag kan ju inte alltid vara vän med alla (A)

Nu är det helg i alla fall och imorgon kommer förhoppningsvis Elias och vi skall åka till havet där vi skall ta lite kort. Med tanke på det underbara vädret som har varit nu ett par dagar kommer det bli riktigt fina bilder imorgon. Kanske lägger upp några efter :)


Fariytale gone bad

Kommer nog alltid att gilla den här låten! Har väldigt många speciella minnen med den <3


"This is the end, you know"

50% klart 50% kvar..

Ett av två prov idag är avklarade. Fysiken gick hyfsat. Det var inte så svårt som jag befarade förhoppningsvis räckte det till ett bra betyg också. Hade varit skönt att slippa ligga efter i den kursen.

Skulle transportera mig till Torslanda för att ha prov nummer två. Påvägen hit somnade jag ganska kraftigt vilket resulterade i att jag tog ett extra varv med bussen. Jag tror att jag måste sova snart.. Anyway så är jag i skolan nu och skall snart ta tag i papperna och plugga på det sista innan provet börjar. Tycker verkligen det är tur att jag får ha med mig anteckningar annars hade jag haft mer panik för allt. Nu fixar jag bara det så gott jag kan ^^

I eftermiddag blir det att plugga till provet imorgon. Det vill säga att man skall skriva ut källor och hitta på bra argument till varför vägverket inte borde ta bort dubbdäcken. Till min hjälp har jag bett Cicci att hjälpa mig sen, kom dock på att ämnet jag har valt inte passar henne särskilt bra. Hon löser det säkert så bra man bara kan sen :)

Kan ju alltid ringa någon liten bilnörd i min klass som kan komma på massa bra argument (A) om det skulle skita sig ändå..

Glädje vs. Plugg...

Idag var jag och åkte skidor i Sunne, måste säga att jag är stolt över mina framsteg idag. Det kändes verkligen skoj att jag nu kunde svänga och stanna utan att sätta mig på rumpan. Att jag tog mig ner för flera röda backar kändes extra skoj! Det riktigt sken om mig när jag hade lyckades första gången. Jag bjuder på om jag såg dum ut för jag var glad :D Tyvärr dog min kamera det första den gjorde så det blev inga bilder från mig denna dag :(

När jag kom hem för ett par timmar sedan var det bara att dyka in i fysikboken. Har två prov imorgon och ett på torsdag och detta känns som en förjävligt tung börda. När jag väl blir klar med denna veckan så kommer nästa. Då blir det MASSOR av timmar på svenska mässan och det kommer nog att irritera mig en aning. Så jag varnar redan idag att från och med nu kommer jag att vara extrem osocial för att plugga så allt går ihop till det bästa. Det betyder inte att jag inte kommer svara när DU ringer/skriver eller kontaktar mig utan bara att det finns stor risk att jag själv inte tar kontakt. Våga ta chansen :P

Nu skall jag sova eftersom min kropp har sagt ifrån.. Godnatt mina goa läsare xD

Say what you want but I am Awesome

Hejsan

Det var en mycket kort skoldag idag, var ifrån skolan efter bara 20 minuter. Eftersom vanligtvis mina lektioner är på 3 h och 20 minuter så var det ganska så chill. Då bar det av till Bäckebol för att inhandla en plastmatta. Resan dit visade sig inte vara det lättaste för mig och Jessica. Dit kom vi ungefär samtidigt som Elias (som hade åkt hem och hämtat bilen) Efter många timmar av handlande så var målet hammarkroken. Skall sova hos David idag för att kunna komma till Operan klockan 04.45 Yay typ .. NOT

Är riktigt pepp på resan imorgon. Skall bli riktigt skoj i alla fall.. Har hittat någon jag kan åka med ifall David blir för bra xD Får väl putta till honom så han blir halvt halt annars så han kan åka med värdelösa mig :D (A)

"Skidor krävs skills men det är något jag saknar!"

RSS 2.0