Seg i huvudet

Sår på 15x10 cm.. Hatar att vara allergisk.. Ja det blir väl sjukhus imorgon för att bli av med infektionen.

Skall också försöka att sätta upp tältet imorgon eftersom det verkar att det skall bli regn torsdag och fredag.. Surt som fan. Men längtar verkligen till lördag skall bli trevligt! Innan det blir det jobb torsdag, fredag och lördag. Är verkligen i behov av långledigt nu..

2 Augusti blir det till att få reda på hur det blir med skolan. Oj vad tiden går fort.

Riktigt ointressant inlägg men nu har jag i alla fall uppdaterat.

Trött!

Klockan är nu 04.55 och jag skall gå till bussen! Ussssch ._.

Someday, Sunday

Hej på er!

I mitt förra inlägg fick ni se den otroligt sexiga killen som har varit i ganska många filmer som jag har sett på den senaste tiden. Hans kropp är inte att leka med. Grrrr.

Idag har det blivit en del shopping av flytta-iväg-grejer. Inget är klart ännu men det är för att jag skall bli mentalt förberedd på att flytta inom en månad. Det blev också massa grejer som kommer bli fint i min lägenhet i framtiden i alla fall. Även om det inte blir till hösten.

Skall snart gå och lägga mig eftersom det blir att ta bussen 05.22 imorgon. Önskar verkligen att min bil blir klar på verkstaden snart så jag slipper åka kollektivt. Urk för det om man säger så.. Blir att plocka upp massa varor imorgon och förbereda sig för att träffa den berömda tanten, Asta på Maxi. Hon är verkligen krävande mer än vad någon kan klara av. Tror det börjar bli dags att känna igen henne.


"When I talk to you, it's the best thing of the day"

Channing Tatum

Har fått CHANNING TATUM mani!


Han är ju så sjukt snygg och sexig! Ingen som säger motsatsen? :D

Tickande tid

Dagarna går

Livet rullar på

Hur livet kommer att gå

Är ingen som vet.

Vad jag vet

Är att dem som är med mig

Kommer få min vänskap, min omtanke och min kärlek

Då blir mycket hopp och lek.


Hade många planer

Det finns dagar där man inte finner motivation till något. Idag är en sådan dag. Har städat halva delen av rummet men det är fortfarande lika mycket kvar. Kanske var ett dåligt exempel eftersom städning aldrig är roligt. Skall troligen träffa min favorit senare och bada, hoppas på det i alla fall <3

Det har spelat musik i mina högtalare hela dagen. Musiken har varierat men just nu spelas den spellista som vi hade på flaket på studenten. Får lite återblickar i hur lång tid som har gått sen vi var på GTG. Skall bli kul att träffa många av dem på lördag igen! Då blir det PARTY! Skall bara rigga tältet först...

Har lyckats döda min kaktus. Detta är ett bevis på att jag borde inte ha ansvar för något som kräver vård av mig. Min ansvarsförmåga är nog lika med noll när det kommer till att se efter något under en längre tid. För när jag nämnde detta för min mamma så frågade hon om jag hade vattnat den en gång om året som man skall göra. Bevisligen har det gått mer än några år för den är död. Får köra på mina plastblommor för de är mig trogna än så länge. Dödar jag dem så vet jag inte vad jag skall ta mig till..


-"Kom hem nu!"

Är det inte mina val?

I min vardag får jag ständigt höra vad jag borde och inte borde göra när jag har diabetes. Alla ni som nu vet bättre än vad jag gör om min egen sjukdom kan ju ta en funderare. Ingen av oss är lika så ingen vet hur den andra mår eller tänker när det kommer till sig själv.
Jag erkänner att jag kanske inte är den mest "ypperliga" patienten enligt alla forskningar som gjort under åren om diabetes. Mitt val är idag att jag har accepterat min sjukdom men på mitt sätt. Jag vill inte gå runt varje dag och känna att jag har något som hindrar mig bara för det.

Visst jag måste äta regelbundet men måste inte vi alla det? Ingen människa klarar ett liv utan mat. Sen att jag anpassar min dos efter hur mycket jag äter är den enda skillnaden som jag ser.

Nu tänker ni självklart att jag inte borde äta socker. Såsom godis, läskedryck m.m. Det finns tillfällen då jag väljer själv att inte äta det och de finns de stunder jag inte gör det.

Du väljer hur du lever precis som jag vill göra.


(Detta är ett försök för att försöka att skriva om något annat än vad jag gör. Säg gärna vad ni tycker.)

Segling, kändisar på Källö/Knippla

Det blev ingen uppdatering kort och ofta. Livet är roligare att leva än att skriva om så enkelt är det.
Segling Knippla igår och idag och det sammanfattas med motorproblem ditresan dock löste vi problemet ganska så bra. Efter det blev vi kändisarna på Knippla, de flesta hade sett var ankomst om man säger så.
Men med god mat (majskolvarna blev ingen hit) och vin blev kvällen ändå väldigt härlig!

Imorse blev det frukostbuffé för 60 kr och att vi slapp hamnavgiften och tillsammans med att motorn faktiskt startade direkt började hemresan bra tyckte vi. Dock fick vi bita i det sura äpplet ganska så direkt efter start, vi hissade segel och kom inte framåt snarare bakåt.. Att då lägga till att regnet öste ner och jag satt i bomullskläder som blev tunga kan vi sammanfatta att jag hade ett BMI som antydde att jag hade extrem fetma när vi tillslut anlände till Hjuvik.

Efter en powernapp blev det premiärdopp för i år. Väldigt sent jag vet men allt något.

Jessica ligger på sjukhus och vill också passa på att sända en tanke till henne och säga att jag älskar dig och hoppas du blir bra snart! <3

Kort och ofta?

Hej på er!
Nu har jag fått lite tips hur folk skall se det som "roligare" att läsa min blogg.

Tydligen skall jag skriva oftare, kortare, med mer bilder och inte om vad jag gör hela tiden.



Ni flickor gör mig allt lycklig! Blir ju alltid så glad av att se och prata med er. Finns en hel del fina bilder från studenten. Blev bra på en hel del av bilderna. Dock kanske det blir ett lite för brett leende på den här men jag var en mycket lycklig tjej den dagen!

Det får vara bra för idag. Puss på er som fortfarande hänger kvar ;)

Lyssnar på Ulf Lundell

Hello my friends.

Jag är lycklig. Jag är glad. Mitt liv blir bara bättre. Om ni inte har förstått detta är denna bloggen om mig! Mitt liv och mitt humör. Det som skrivs är så jag känner.

Denna sommaren känner jag på mig kommer bli en grymt bra sommar! Problem har jag glömt av totalt och det kommer att fortsätta att vara så. Mellan jobbtiderna blir det att motionera, träffa mina vänner och njuta av god mat. Låter ju som livet skall vara. Subtrahera nu till sommarväder. Underbart!



"You are in my mind, when do I get to see you again?"

Tröttheten är återställd

Godmorgon!

Nu har jag tagit igen all den sömn som jag inte har fått i helgen. Men ack så underbart bra piratfesten blev! Att vi hade en sand och en palm på trädgården gjorde det hela ännu lite mer speciellt. Kommer att lägga upp lite bilder på facebook så ni förstår vad det var jag menade.

Om det inte hade varit att jag jobbade om en o en halv timme så hade jag inte varit vaken nu. Bilen gick sönder igår när jag åkte hem från Kärna och jag måste nu ta bussen till Maxi. Inte vad jag känner för när jag har fått tiden att öppna 06.45.

Köpte mig en gottepåse igår eftersom tanken var att jag skulle ha en kväll för mig själv och bara se på film. Men eftersom jag somnade innan jag hann tänka tanken på att sätta på film så får jag göra det idag istället. Ser fram emot en filmkväll senare. Kanske kommer lite människor som jag tycker om också! Inte fel säger jag då!

"I went for it,
I got it, but I still lost"
Det betyder bara att jag kommer att försöka igen!

Happy!

Det är varmt och jag taggar piratfest. Inte mycket mer att säga.

Hemligt-uppdrag!

Godmorgon!

Det blev inget inlägg igår. Orkade helt enkelt inte med det när jag kom hem. Filmen var för övrig den bästa utav de som har varit hittills. Man klagar inte på barkläda killar med magrutor i första taget. Idag är det operation hemlig som kommer att äga rum! Hoppas verkligen på att det blir en positiv reaktion men även lite grejer som är roliga som jag kan dela med mig av här senare.

Först blir det ett par timmars jobb. Skall nog inte bli allt för ansträngande.

Måste bara tillägga att jag är enormt pepp på lördag! Alla som har varit omkring mig de senaste dagarna har märkt detta. Jag har testat sminkning, köpt kläder och detaljer för att jag skall se lite ut som en pirat. Verkar som det skall vara en sandstrand ? på tomten också vilket kan bli mycket roligt att se :D

Nu blir det jobb! Ha en bra dag!

RSS 2.0