Lite längre inlägg på mobilen

Bloggar fortfarande från mobilen. Vaknade precis och skall nu sätta mig med matten. Imorgon drar vecka två igång av dessa två nya ämnen och man kan inte göra något annat än att låtsas vara glad och gå vidare. Vid kvart över tre skall jag möta upp Karin då vi skall gå till Sats och träna cykel 90 minuter. Kommer kännas gott i kroppen när man är klar med det. Efter träningen skall jag gå hem till henne för att se hur hon bor, jag har aldrig varit där innan så det skall bli kul. Jag har i alla fall bestämt mig för att fira min 20 års dag i Karlstad. Jag har ett par dagar ledigt nästa vecka men eftersom jag både ligger efter i matten och mekaniken plus att jag inte har mått bra den senaste tiden är det absolut bäst att stanna kvar här uppe. Om det är någon som vill komma hit är det bara att säga till så kan vi se på det. Men jag tror att det kommer att bli en 20 års dag med bara någon förfest här på campus och sen att vi går ut. Kristin planerar? :) Hur som helst, det är så komiskt att när man är hemma i kungälv vill man åka tillbaka hit för att kunna få en vardag i det hela men nu när jag är här så inser man att det spelar ingen roll hur mycket vardag jag har man vill alltid ha något annat ändå. Hur kommer det sig... Hoppas ni får en bra lördag. <3

Bloggar från mobilen

Hej på er. Min kusin har min dator då hon har sin kompis har över helgen och de ville se på film så jag var så snäll att låna ut den. Jag har ändå inte varit hemma under dagen då jag och Kristin gick ner till centrum och åt lunch. Mycket mysigt var det. Nu ligger jag här i sängen och saknar folk hemma lite grann. Sitter och tittar på titanic en mycket bra och fin film. Detta var väldigt jobbigt att blogga på mobilen så det blir mer uppdatering imorgon när jag har hämtat min dator igen. Godnatt på er :)

life in plastic is fantastic!

hejsan!
tänkte att jag skulle passa på att blogga lite medan ellie är upptagen med annat :)
hon och my baka tårta för ikväll blir det en del födelsedagsfirande och utgång med ett par trevliga människor i deras klass. vart vet jag inte ännu men kul kommer det bli oavsett. eftersom lilla ellie inte fyllt år riktigt ännu har jag vart och köpt vin till oss, men snart så vännen är det din tur :D <3

vi lyssnar på gamla godingar från 90talet; nsync, backstreet boys, aqua osvosv

ellie tror säkert att jag sitter och skriver en hel massa saker här nu eftersom det tar så hilma lång tid för mig det här. men ärligt talat vet jag inte längre vad jag ska skriva.

bye!
/kristin


Sovmorgon imorgon!

Godmorgon!

Imorgon är det lördag och jag ser fram emot det för jag skall sova ut, det var fruktansvärt jobbigt att vakna imorse och då blir det skönt imorgon att inte behöva vakna till att mobilen ringer.

Nu blir det sista lektionen för veckan och sen bär det av hem till Christer tillsammans med alla andra underbara människor. Vi skall förfesta och sen äta massa tårta. Innan vi går dit skall jag och My (troligen Kristin) skall baka våra tårtor. Vi har köpt ingridienser men vet inte riktigt vad som är planen med vår tårta men det ordnar väl sig :)

Klockan går alldeles för fort på morgonen, så ni får ha det bra!


Torsdag morgon!

Godmorgon!

Idag händer inte allt för mycket, mer än att jag skall träna boxning! Gud vad jag tycker sånt är roligt!!! Men först blir det skolan och mekanikens andra lektion. Igår gick förvånadsvärt bra så håller tummarna för att det går lika bra idag också!

Upptäckte nu att klockan var betydligt mycket mer än vad jag trodde den var så det blir inte mer uppddatering för denna gången. Lovar det skall bli lite mer seriöst ikväll eller imorgon! Ha det bra så länge!

<3

Falskhet

Hej på er!

Nu har jag testat min nya assistent för första gången, det blev kladdkaka! Det blev dock för mycket så nu är jag meda mätt! Skall snart sätta mig och fixa och trixa med mina ekonomipapper. Det är massa grejer som är nya nu när jag inte bor hemma, bara saken att jag skall deklarera är nytt för mig men det kommer säkert att gå vägen när man väl skall göra det. Vissa tycker självklart att det är busenkelt men det var lite krångligt förra året eftersom det har blivit mycket rörande mellan mina fonder.

Om en stund skall jag och Kristin färga håret på varandra, jag skall få lite blont i håret och hon blir brun. Skall bli ganska skönt att få lite i liv i håret, just nu är det ganska trist om man säger så..

Skall nu ta och häva ur mig lite av allt som ligger och irriterar mig något fruktansvärt. Vill du inte läsa om det så kan du sluta nu.

Jag är så fruktansvärt trött på att passa mina stunder efter dina humör, om du inte kan vara trevlig så kan du lika gärna hålla tyst!

Even if you said so it doesn't help

Godmorgon!

Igår mådde jag inte bra alls, var så sjukt trött och hade ont i hela kroppen, idag är allt bättre och jag har lyckats att med att inte försova mig idag så det är betydligt mycket bättre!

Ikväll kanske jag skall träna men det beror lite på vilken energi jag har under dagen, imorgon är det medlemskväll på Sats och My skall följa med mig och träna boxning. Skall försöka visa för henne vad som är så bra med Sats. Alla frågar mig mer eller mindre varje vecka varför jag går där och vill betala så mycket om man jämför med hur mycket det kostar vid skolan. Jag gillar det stället, därför tycker jag det är värt att betala lite mer för bättre träning. Skall i alla fall försöka få någon att förstå varför.

Idag börjar nästa kurs för denna läsperioden, Mekanik. Guuuud vad  roligt (ironi) Att ha två kurser som man läser samtidigt som man båda skall räkna i är aldrig roligt men det ordnar sig nog skall ni se. Vi skall i alla fall ha introduktions lektionen i stora Aulan. Varför vet jag inte men det är väl alltid roligt att byta sal. Eftersom vi är en så stor klass finns det bara två salar som vi kan vara i när vi har föreläsning. Dessa två har vi varit i enda sedan vi började här. Man behöver inte kolla schemat i alla fall för vet man att man har föreläsning så är det bara att chansa om man är i den ena och annars gå till den andra.

Nu skall jag göra mig i ordning, så sleten som jag såg ut att vara igår så är det nog bra om jag försöker att anstränga mig att komma upp och se hyfsad



Bjuder på en bild från Rhodos 2008.


Inte något viktigt

Älskar känslan att har tränat! Musklerna bränner och man känner sig trött. Det gör att jag kommer garanterat sova bättre inatt än vad jag gjorde igår. Helt sjukt hur svårt det var för mig att somna. Idag började nya matte kursen och som jag skrev igår slogs man direkt in i vardagen igen.. Usch!
Det var något jag skulle blogga om men jag kommer verkligen inte ihåg vad det var. Ämnet är som bortblåst! Så nu skall jag göra mig i ordning för att sova :)

Vardag

Hej på er!

Jag är tillbaka i Karlstad. Att vara hemma har varit underbart, har varit massa goa stunder lite synd att jag inte hann träffa en speciell person bara men det kommer snart en annan möjlighet, tror jag. Middagen i fredags var hur underbar som helst, att träffa alla människor som man inte har sett på så länge så blev det väldigt många glada känslor som jag kan leva på ett tag. På lördag dag plockade jag upp Elias för att åka till Jonas och Fia för att se deras nya lägenhet. Riktigt fin tycker jag att den var! Önskar dem all lycka i framtiden!

Kvällen var det stor kalas, väldigt mycket människor kom och jag fick jättefina presenter. Tack så väldigt mycket. Även om min födelsedag inte är förrän om två veckor.

När jag kom tillbaka till Karlstad så trodde jag allt var lugnt men så kommer man in i verkligheten fortare än att man hinner döda en fluga med flugsmällare. Denna gång vet jag inte vad som har hänt vet bara att det är på något vis mitt fel. Skall inte ge er så mycket information men jag ville bara skriva det.

Imorgon blir det skolan, yay. Nej det känns mycket jobbigt. Men det blir säkert lika snabbt rutiner i det som det blev här hemma. Nu skall jag kolla klart på filmen på 5:an sen blir det sova!

Ha en bra kväll!


Orkar inte uppdatera nu när jag är hemma

Hej på er!

Som rubriken säger så har jag bättre saker för mig än att hålla min blogg fullt uppdaterad. Nu när man är hemma så finns det liksom så himla många grejer man vill göra, i Karlstad finns det oftast en liten stund där man är ledig som man kan sitta att skriva. Men ironiskt nog nu när jag är ledig så har det inte funnits en tid då jag bara har kunnat vara för mig själv. Jag klagar endå inte.

Ikväll är det middag med alla mina saknade vänner! Det känns hur underbart som helst att alla kommer att följa med mer eller mindre. Några hade ju lite andra planer men de flesta kommer att följa med :D

Imorgon är det 110 års kalas om man adderar ihop alla oss som fyller år. Då blir det verkligen ett stort kalas och jag kommer troligen få mer än en fråga om hur det går för mig i Karlstad. Det har ju blivit standard frågan varje gång man träffar någon. Tror även att jag kommer att få den frågan ikväll ett antal gånger.

Nu skall jag i alla fall  gå och äta frukost och sen bege mig till jobbet. Jobbar fram till fyra så det är inte ett allt för långt pass. Men det är pengar!

Ha nu ett par bra dagar allihoppa. Vet inte när jag uppdaterar igen men det ser ni väl :)

Two down, one to go!

Hejsan!

Nu sitter jag här och det bränner härligt i musklerna! Har varit och tränat, idag blev det spinning. Ibland är det sjukt underbart att bara få göra något där man inte tänker alls, detta brukar jag oftast få uppleva när jag tränar.

Imorgon är sista tentan, är väldigt nervös men jag tror att det kan gå vägen! (Ja jag har pluggat och nu får det blir som det blir, personen i fråga vet vem jag syftar på) Dagens tenta gick okej, det känns ju alltid lite oroligt efter tentan men det är bara att ta igen om det skulle vara att man missar :)

Nu skall jag packa eftersom jag åker hem imorgon! Stannar i Göteborg tills på söndag, vill du ses är det bara att höra av sig :)


Tenta nr 2

Jag som skulle bloggat igår krävv hann inte med hälften av alla de grejer som jag skulle göra. Det blev istället ett väldigt långt träninspass innan det var dags för BOX 75 min. Detta box pass var bland det jobbigaste jag någonsin har gjort! Vår instruktör drev med oss så svetten rann på ställen jag inte visste att man kunde svettas. Men ack så lycklig man var när man väl hade klarat att gå hela passet igenom.

Idag är den stora dagen här! Tenta om mindre än en timma! Det pirrar lite i magen och jag fick ett väldigt roligt sms från lilla My. Hon skrev att idag är dagen då vi klarar en tenta på första försöket. Och hon har rätt. Det skall jag se till ;)

Nu måste jag gå och göra något med mitt hår för jag somnade med blött hår igår och har nog aldrig sett en värre morgon frisyr. Ha en bra dag och håll era tummar för mig :D


All matte har gått till huvudet!

Hej, imorgon är det den stora dagen, tenta i matematik. 2:a detta året och det är ju deprimerande med tanke på att det är 17 Januari. Idag fyller även mina vänner Niclas och Maria år. Så Grattis till dem. Vi firade Marias 22 års dag med att plugga massa matte och även äta en damsugare. Gud vad jag älskar det <3



Eftersom att det inte spelar allt för stor roll hur mycket man pluggar dagen innan en tenta blev det att jag nu är hemma redan. Tänk att man säger "redan" när klockan är 15,30 helt sjukt att man nu känner att det är tidigt att gå från skolan. Det blev i alla fall plugg mellan 08:15-15:10 så det är alltid något ;)
Kändes väldigt konstigt att man kom hem och det var ljust i ute. Därför är det nog så knäppt och man tror klockan är mega tidigt. Sen går det ju mot ljusare tider och det är ju alltid skönt! Hatar liksom den gråa och trista tiden som är just nu. Jag vill ha sommar!

Jag har ett berg med kläder som jag måste ta tag i men just nu finns inte motivationen att lägga in allt. Istället skall jag nu till Bergvik och försöka fjäska till mig lite pengar. Jag gjorde ett grovt misstag att stämpla in två varor istället för att ta bort den. Så då betalade jag 118 kronor för mycket. FUUUCK OCKSÅ!

Aja, skriver nog något ikväll igen!

"Ser du vad jag ser?"

Grattis

Godmorgon! Jag sitter just nu i handduk och vet mycket väl att jag borde vara vid universitetet vid det här laget. Men eftersom jag glömde att ställa klockan var det tur att Josse sms:ande mig så jag vaknade! Detta resulterade i att jag nu är väldigt sen och att jag borde stressa istället. Men endå sitter jag här, jag har brutal smärta i min rygg efter att ha bärt min tunga väska nu ett tag. Så idag blir det nog att lämna datorn hemma. Eller i alla fall ta bussen till skolan. Får se hur bra det här kommer att sluta.

Nu skall jag äta frukost och lokalisera lite kläder som jag kan ha på mig idag. Sen blir det 8 timmar plugg (minst) för att vara lite förbered till imorgon!

Just det! Idag blir min älskade MAMMA 45 år! Skall ringa henne om en stund och önska henne Grattis. Har inte hunnit med att köpa någon present men antingen blir det att jag får göra det på onsdag eller så blir det bara visa att man älskar varandra. Beror litepå hur det blir med tiden. Hoppas att mamma får en bra födelsedag även om jag inte är där ;) Puss och kram i alla fall <3

Ha en bra söndag gott folk!

KLARADE DET!

Godkväll, jag har precis ätit middag. Det blev potatisgratäng och kött! Stort utropstecken på det! Nu är jag förbaskat mätt och efter onsdag blir det nyttiga tider. Hade varit väldigt duktig med träning och så ett tag men nu är det galet dåligt på den fronten.

Måste bara berätta om dagens höjdpunkt! Jag klarade min mattetenta jag har nu klarat 13,5 av 300 HP (högskolepoäng) det är mycket kvar men nu börjar det ticka på i alla fall :D AWESOME!

Nu skall jag umgås med Kristin! Puss på er!

Kristin kommer hem!

Usssssch så seg jag är! Kändes som jag hade kört in i en betong vägg när jag vaknade imorse! Hela kroppen har stela muskler och jag vill inget annat hellre än att somna om. Men det går ju inte, ni vet vad som väntar så det behöver jag inte uppdatera er om ;)

Innan skolan skall jag ta mig en promenad bort till Coop. Detta för att jag inte har allt för mycket frukost hemma och jag har inte heller någon frukt och jag måste ha lite grejer som kan ge mig extra energi under dagen annars blir det svårt att orka!



Synvilla - Vad ser du? :)

Idag kommer Kristin äntligen till Karlstad, detta kommer då att resultera i att hela kvällen kommer hon och jag att sitta och prata! När man inte har sett varandra på exakt en månad så finns det lite att ta igen. Jag har ju redan förberett henne på att det finns lite som skall nämnas och gjort henne nyfiken. Idag skall allt ligga på bordet! Jag hoppas på att hon har lite roligt jag skall få höra om också!

Hittade inte bilderna från Karlstad så det får bli en bild på Kristin en annan dag! Nu ligger jag 34 minuter bak i planeringen för att hinna till skolan i tid. Så vi hörs av antingen ikväll eller imorgon.


Lejonkungen

Den 14 Januari klockan 22.26 är värd att uppdatera sig om. Jag har nu sett klar på Lejonkungen! Filmen var bra och jag kommer se den fler gånger. Så även om jag inte har sett den innan så är jag definitivt den som sett den mest nyligen (vet inte om man kan skriva så men det gör jag endå)

Nu sitter jag på facebook chatten och pratar med lite folk över hela världen. Ganska underhållande! Dock måste jag snart avsluta allt för att sova. Skall till skolan kvart över åtta för att plugga programmering och matematik. Yay!


Livin' La Vida Loca

Att lyssna på musik som var popluär när man var så liten att man gick på disco osv. gör min dag lite bättre. Kämpar fortfarande med matten så det är helt galet men jag har fått kläm på lite grejer nu under dagen i alla fall. Har inte suttit med de andra och pluggat, det är tråkigt att sitta och plugga själv men jag lär mig så himla mycket mer.

Nu skall jag strax fortsätta, sen ikväll skall jag baka något gott och sen sova tidigt! På onsdag bär det av mot Göteborg igen, underbart tycker jag! :)

Nya tag

Nu är det bara att ta nya tag och bege sig til skolan. Fuck everything som gick fel igår! Nu skall det bli bättre!

En mycket tung dag

Just nu mår jag dåligt. Matten idag har varit väldigt påfrestande och det känns inte alls bra. Om någon hade kunnat slå in kunskaperna så hade jag tillåtit det, så desperat känner jag mig. Det är liksom inte kul att hela tiden känna hur det släpper för alla andra och man själv sitter och tittar på sin lösning och inser att det är fel.

Imorgon blir det att gå upp väldigt tidigt och åka till skolan innan alla andra. För att lugnt och sansat försöka att få varje bit att släppa. Håll era tummar sten hårt.

Nu skall jag i alla fall laga lite middag för att samla lite energi för att orka plugga till tenta nr 2. Lär ju inte vara på bättre humör sen så hör gärna inte av er bara för att ni ser detta. Utan det är för att jag inte skall behöva ägna kvällen åt att säga att allt är bra när det inte är det som jag skriver detta.

Så nu vet ni varför, ha en bra kväll!


I will be there

Sitter och fyller min ipod med massa ny musik så imorgon skall det bli väldigt roligt att plugga matte, eller näe det kanske inte skall bli roligt men det blir i alla fall så mycket roligare att plugga! Satt i skolan till kvar i sju och sen gick jag hem där det har rullat på ganska bra. Har pratat med Carro! Vi har haft en lite knölig vänskap de senaste åren men på något sätt har vi alltid vetat att vi finns där för varandra. Så nu efter nyår känns det som det är på rätt spår igen! Skönt det :)

Nu skall jag kolla på film för att försöka bli lite trött så jag kan somna innan midnatt, känns inte som en alltför säker grej men måste verkligen försöka. Imorgon blir dagen väldigt lång. Har föreläsning mitt på dagen och sen blir det x antal timmar för att plugga gärnet.

Kul uppdatering, eller inte men det är inte så mycket mer som händer.

Skulle ladda upp en bild men det funkade inte så det blir ingen ;)


Gör inte mycket!

Hejsan, under en och en halv vecka har jag inte gjort mycket mer än att tenta plugga. Första tentan är avklarad nu är det bara två kvar. Sista är om en vecka exakt. Så min uppdatering blir inte mycket mer än att säga vad som händer.

Kommer att åka hem den 19:e och då blir det allt liten annan uppdatering, så jag ber er, mina trogna läsare haha, att hålla ut för det kommer bli bättre sen när detta helvetet är över. Nu skall jag i alla fall packa ner mina pannkakor och frukter för att förbereda mig på en väldigt lång dag av matteplugg :)

Hoppas ni har det riktigt bra där hemma!´Massor med KRAMAR!


I natt drömde jag om..

Hej på er!

I natt har jag sovit som en liten bebis. Trots omständigheterna trodde jag aldrig att jag skulle somna men det gjorde jag och jag kände mig väldigt utvilad när jag vaknade imorse. Super skönt. ¨

Jag drömde om Europa resan som vi skall göra till sommaren, och allt vad den innebär. Kommer att bli grymt roligt! (Det påminner mig att kan någon hemma kolla om mitt pass går ut i år? Jag tror att det gör det och i så fall måste jag förnya det innan, så Carro kan du be pappa göra det?)

Jag och Kristin satt och sms:ade igår om vår lilla resa på eventuella resemål.


Meningen är att vi skall tågluffa genom Europa, hur coolt är inte det egentligen!!
Planen som jag föreslog Warzawa-Berlin-Amsterdam-Paris-Bordenaux-Madrid-Barcelona-(London)
Det ser inte så mycket för världen när man ser bilden men det är ju en 5-9 h med tåg mellan alla stopp och det kommer att vara tillräckligt känner jag. Vi kan ju alltid göra "Södra Sverige" nästa sommar :D

Så nu gäller det om lite planering och en massa sparande av pengar. Det kommer att vara en lång och fattig vår men kommer sedan vara lätt värt sen :D Har en plan över hur jag skall spara så mycket pengar som möjligt. Detta är att ha en matkonto, ett konto där det sätter i pengar som skall bara gå till mat. Resterande som finns på mitt vanliga konto skall sparas så mycket som det bara går efter att hyran är betald. Detta kommer att öka synen på hur mycket pengar som verkligen försvinner på annat.

Idag är det sista dagen innan omtentan imorgon, det gör att jag nu är väldigt vaken och skall snart åka till skolan för att plugga gärnet i ett par timmar sen få en ordentlig natts sömn och gå och sätta tentan imorgon.

Efter den 19 Januari och min sista tenta för denna månaden kommer jag att befinna mig i Göteborg. Jag tänkte att alla de som vill kan ju följa med ut på resturang för att fira min 20 års dag eftersom jag kommer att vara i Karlstad under min födelsedag. Detta för att jag också skall kunna få fira alla era födelsedagar som jag också kommer att missa. Så om det finns ett intresse att äta middag på resturang den 21 Januari kan ni ju meddela mig så blir jag väldigt glad. Det kommer säkert ut ett evenemang om detta senare också :)

Det blev ett hyfsat långt inlägg idag och lite mer än bara mitt deppiga prat så enjoy! :D

"... något annat än dig"


Tentaplugg fortsätter!

Halloj omvärlden!

Det är lördag morgon men i min hjärna skulle det lika gärna kunna vara tisdag. Detta för att jag skall till skolan och tentaplugga. Tenta nummer 1 är på måndag och jag är suuuuuper nervös. Måste verkligen klara den här. Så nu blir det minst 8 h i skolan i alla fall för att börja bli säkert på alla dumma bitar innan det blir att slappna av den här lördagkvällen. Vad jag skall göra ikväll är inte riktigt bestämt det beror lite på min granne Viktor, om han kan så skall jag umgås med honom annars blir det nog att sitta inne på mitt rum och inte göra något!

Har en konstig känsla i magen,
precis som om något väntar bakom hörnet
något skall bli fel.
Hur konstigt är inte det att sitta och vänta
på att min värld skall falla samman.
Vill skaka av mig känslan, undrar bara hur?

Vill prata av mig, Krisin jag tycker att du skall ta och pallra dig till Karlstad nu, men jag vet att du inte kommer hit förrän nästa lördag vilket är riktigt tråkigt! Får leva på att tiden går fort ;)

"-Om jag bara kunde vara ärlig!"

Nästan 12 h sömn

Gick i säng med en brutal huvudvärk som jag aldrig tidigare har haft, detta gjorde att jag låg till sängs vid halv åtta. När jag imorse vaknade av alarmet såg jag på telefonen att jag hade fått ett sms från Kristin där det var något om en bil som åkte fram och tillbaka och sms:et var skrickat 23.59. Jag fick lite panik sådär på morgonen. Finns bättre grejer att vakna till och jag är ledsen att jag inte vaknade när sms:et kom. Jag sov tyvärr för djupt då..

Skall strax möta upp min kusin och hennes kompis för att gå till skolan för tentaplugg. Vet inte riktigt vad jag skall säga om hur det går utan jag håller tyst om det tills jag har gjort tentan då kan jag säga hur det kändes i alla fall.



Jag och min underbara kusin! (och jonas arm)

Ha tålamod

Jag håller på att sammanfatta mitt 2010 med bilder och grejer men det har inte velat fungera sen nyår, men det är påväg så håll ut! Finns ju massa minnen som jag vill dela med mig! :D

Nu blir det skolan igen, sen ikväll skulle jag gissa att det blir träning på hög nivå. Längtar redan efter att få komma igång ordentligt. Det ligger en stor hög med kläder som jag skall slänga, insåg att jag inte kunde stänga min byrå för det var fullt med grejer så därför blev det en ordentlig kontroll av vad som skall få vara kvar och inte :) OTROLIGT SKÖNT NU :)

Blir inte mycket till uppdatering nu utan jag ville egentligen bara säga att jag håller på med inlägget om 2010. Ha en bra dag människor!

Idag har jag bestämt mig!

Nu vet jag vad jag känner, många hade blivit chockade men skönt för min del!

Grattis världens bästa Alinde på din födelsedag! <3


Back home!

Hej!

Jag är nu tillbaka till Karlstad, känns förjävla bra! Det har varit intensivt och så under den tiden jag har varit hemma. Det är alltid bra att vara hemma med alla man känner men nu skall det bli sköntatt bara fokusera på allt annat ett tag. Och eftersom jag kommer att åka hem om 17 dagar igen så är det inte så farligt :)

Skall nu se på film.. Ha en bra kväll folket!

RSS 2.0