Impuls från Sällskapsresan

GooooKveeeel :P

Idag har varit en intressant dag. Är mer trött än jag har varit på hela jullovet. Men skulle väl påstå att det var värt det! Sänder lite hopp till David som skall ha sitt prov imorgon. Det kommer att gå kanon!
Imorgon skall jag, pappa och Johanna åka till Isaberg för att ha en heldag med skidor! YAY! :D
Får väl se om jag kan bli bra på att åka skidor någon gång eller om jag är ett så kallat "hopplöst fall" xD
Håller tummarna för att ingen bryter något ben eller liknande!
Nu skall mycket trött Ellie ligga och kolla på de sista avsnitten av OC vilket jag tycker låter som en avslappnande kväll!
Ha det gött!

God Jul!

Rubriken säger väl allt! Vill önska er alla en mycket GOD JUL! :)

Toooomteland!

God Jul
(det börjar väl bli okej att säga det nu.. Såhär 3 dagar före julafton) :)
Det är julbak i alla hörn nu, jag deltar inte särskilt mycket men jag kan bidra till att det försvinner sen. Det luktar ljuvligt med alla brända mandlar, pepparkakor, knäck m.m.
Jag, Elias och David skulle egentligen åkt skridskor på Ullevi idag, men vi hittade inga öppettider för detta så det blir att vi åker till Heden imorgon istället. Och på så vis välta omkull varandra.
Igår hade jag en mycket trevlig dag. Det blev dock lite jobbigt att ha den träningsvärken i magen och skratta så mycket som man gjorde. Men jag klagar inte för det var grymt längesen jag och mr D var i stan och gick runt!
Det blev dock att jag luktade väldigt mycket rök efter detta. Så lite människor kan nog haft problem med det på bussen hem xD
Är lite smått frustrerad på den människan som kommenterade Ciccis blogg! Om man skall kommentera så skall man skriva vem det är ifrån. Detta är för att man skall stå för det man skriver och även kunna diskutera det med personen om det skulle vara några problem. Man skall inte behöva lista ut vem som skrev det!
Nog med klagomål, saknar Cicci i alla fall!
Awesome II är borta och det är tomt!
/ Awesome ½ ? :)

Julfest @ Parken

Igår var det julfest på Parken Nattklubb, Många ansikten man kände igen. Några som man inte hade träffat på sjukt länge och andra som man ser varje dag. Båda var lika roligt.
Jag var vimmelfotograf, det vill säga att jag gick runt och tog kort på alla. Det var lite förvånade hur folk var så otroligt galna för att vara med på kort. Till och med Cicci var med på massa kort när hon i vanliga fall springer ifrån kameran.. Men nu har jag många fina bilder på er alla (6)
Till det ämne som folk kanske undrar, några av bilderna kommer komma upp på facebookgruppen Göteborgs Highlights. De bilder som inte kommer upp där kommer jag fortfarande ha kvar. Och vill man ha dem är det bara att fråga. Dock får ni ha lite tålamod för jag kommer ha så sjukt mycket bilder och skicka alla på en gång är lite smått omöjlig! (A)
Känns mycket skönt att det är jullov. Skulle åkt till Skåne idag men det får helt enkelt bli en annan gång! :D
/ ELLIE :)

Renovera med träningsvärk

149, 150, 151... Osv. det är antal brädor har jag lyft idag. I släpkärran och sen ur den igen. Jag börjar verkligen hata det här med att renovera. Då skall vi inte nämna hur många som jag har varit nära/blivit att spetsa med spiken, som sitter kvar i brädorna. Förhoppningsvis blir det inga fler offer, nu efter lunch. Jag skall även få backa runt med släpkärran och håll er i hatten för detta har jag aldrig gjort förut men någon gång skall väl vara den första. ;)
*
Nu blir det återigen att försöka städa undan efter Safirvägens 6 nittiondeelfte krig. Det ser ut som en krigszon!
*
Lördag, finns bättre grejer jag skulle vilja gjort. Kan ju hoppas att David vinner sin match! Får se vad som händer senare.
* Kramar till er människor!
*Ellieee

Why am I sad?

Jag skall lära mig att acceptera det.
Frågan är bara hur mycket tid jag behöver.
Jag älskar er, har blivit beroende av er och nu när allt kommer att ändras kommer jag behöva lite tid för att göra mig självständig igen.
Men det skall gå.
Trodde att dagen skulle komma men inte att jag skulle reagera såhär, gråten i halsen konstant.
Vill förklara mig men hittar inte orden, som vanligt.
*
Jag behöver dig, du lovade att aldrig försvinna och nu är jag här utan dig.
Hur kan jag Lova dig att inte vara ledsen och hålla det? När du inte höll ditt löfte!
Du skulle vara kvar hos mig och hjälpa mig nu!
*

RSS 2.0