a

bnk

Grekland!

Hejsan!

Jag fortsätter min trend med att vara sämst på att uppdatera men jag gillar läget!

I alla fall så måste jag ju börja med att säga att Metallica och the big 4 var betydligt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig och jag hade en riktigt mysig kväll där, var mindre roligt att gå upp efter 7 timmar och jobba men det gick bra i alla fall.

Det har varit jobb måndag-onsdag denna veckan och idag har jag varit ledig. Har fram tills nu hunnit växla pengar, köpt ny bikini underdel´, sett på det regnar köttbullar och nu är jag hos Carro. En ganska så effektiv dag må jag säga. `Senare blir det hem och packa för imorgon åker jag och min älskling till grekernas land och värmen :D

Kommer bli sjukt underbart, kanske kan hålla en liten tumme för att det blir flygstrejk och vi blir kvar där nere. Jag hade inte klagat i alla fall.

Nej men nu skall jag hjälpa Carro med maten. Ha det så bra så kommer det förmodligen en uppdatering efter Grekland!

Massor med kramar!


Sämst

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera men det är för att nu under sommaren har jag så himla mycket annat för mig. Jobbet tar en del och sen spenderar jag väldigt mycket ledig tid med de människor som betyder massa. Har fullt upp hela tiden ändå så hinner jag inte.. Förstår inte riktigt.

Hur som helst så är det jobb om ca 45 minuter. Skall ta på mig skorna och bege mig ner mot Maxi-landet. I eftermiddag skall jag hem till Patriks mamma och pappa i Kareby. Blir säkert kul och imorgon är det mega långt pass på jobbet.

Söndag blir det Ullevi och metallica!

Räkna inte med en uppdatering innan dess. :)

RSS 2.0