!

Grått trist väder, vad gör man då? Jag känner verkligen att det hade varit skönt att komma bort och en resa till solen. För att inspirera mig själv tillräckligt mycket skall jag försöka att boka resan till sommaren snart.
Ayia Napa fuck yeah!! :D
Så vad händer nu för tiden, ja inte mycket mer än vanligt. Blir kanske att besöka Angered som börjar bli standard för mig. Vad händer där vet jag väl inte, men film står säkert på schemat. Så mycket film som jag har sett de senaste 2 månaderna har jag inte gjort någon annan gång. Det är sorgligt att vi inte längre kan komma på något annat att göra än att se på film. Vi kunde detta innan men nu verkar det inte som det är möjligt. xD
Jag skall väl inte klaga, med awesome vänner som betyder har man inte rätt att göra det.
Förstår att det inte kan vara alldeles för kul att läsa min deprimerande blogg men jag skall försöka att skärpa mig, för jag mår bättre och bättre för varje dag som går.
Tackar Cicci för mycket av detta :) <3

Korkad

Alla ni som tror att jag är smart kan nog tänka om, sämre resultat på högskoleprovet går inte att få xD
Skäms verkligen, haha va fan hände liksom. :O
Aja, blir inte att söka på resultatet liksom xD
Kan ju alltid börja jobba på banan på Volvo<3 gött att ha en utväg xD
Not so smart  aka Ellie

Tom på ord.

Senaste tiden har jag börjat sakna gamla grejer. Det har varit många olika grejer som har förändrats över åren. Många till det bättre. Önskar ibland att man kunde de in i framtiden och veta exakt vad som skulle hända, så att man kan förhindra att må dåligt.
Jag behöver en förändring! Något som faktiskt kan få mig att sluta tänka och bara vara glad igen. Vad det är vet jag inte, dock när jag inser vad det är, kommer jag att vara en mycket gladare tjej.
Men tills dess får du eller ni lämna eller stå kvar för det är de valen som människor har.
XO Ellie

Helgen är här.

Helg ja det är underbart.
Känner mig smått lite ledsen och jag önskar att allt skulle vara lättare. Hade nog ett utav världens jobbigaste samtal förut om man inte räknar i tisdags. Vill egentligen inte prata om det så förstår inte varför jag gör det,, ;) Älskar dig och kommer att göra det trots vad som har hänt! <3
Men nu till lite mer glada nyheter. Det är utgång idag. Och Awesome II har lovat att ge mig åtminstone en kram vilket jag är lite smått rädd för eftersom jag har så F**king träningsvärk så att ha armarna över naveln är ungefär fysiskt omöjligt. Får väl undvika att detta händer allt för många gånger.
Håll tummarna för att det blir en bra dag idag ,, för även om det låter lite självgott, det förtjärnar JAG! :D
PUss!
E

Behov av en kram

Idag är den dag som skulle varit bättre än den blev!
Sänder mina tankar till dig ändå<3
Jag lovar dig att jag skall hålla mitt löfte, jag skall inte vara ledsen.

RSS 2.0