Boxning!



Skall snart bege mig ner till Sats och box 75 minuter!

Bjuder på en fruktansvärt snygg bild! :)

Confused!

"Vem är du egentligen?
Kan någon säga till mig att detta är bra,
det känns kanon men vågar jag?"

Sen skall jag läsa min nya bok, får se hur långt min motivation kommer när det gäller att läsa men skall försöka, det kan ju bli en avkoppling på en annan nivå genom att bara sitta och läsa.

Men först blir det lite matte! ;)


I feel happy!

Godmorgon!

Förutom att mina axlar ger mig smärta och att jag inom 20 minuter skall till skolan så mår jag bra. Jag är lycklig och tänker vara positiv och fortsätta att vara det. Har också bestämt att jag skall ta det väldigt lugnt denna veckan och inte plugga något galet mycket. Skall självklart försöka att göra klart alla uppgifter men inte mycket mer än det.

På lördag blir det att gå och se The Ark på nöjesfabriken här i Karlstad. Från början var meningen att jag skulle åka hem och fira min systers födelsedag! Men efter att ha kollat biljettpriset så bestämde jag mig för att stanna i Karlstad istället. Känns ändå helt okej. Får fira min lilla syster en annan dag!

Nu skall jag bege mig mot badrummet för att göra mig i ordning så jag hinner med bussen!

Ha en bra måndag!


Komplimanger

"Det är inte många som ber om komplimanger, men innerst inne är det flera av oss som skulle vilja ha fler. Komplimanger ger motivation för en att fortsätta på samma bana och det ger klartecken på att man gör någonting som anses vara positivt.

Jag är nog alltför sparsam med mina komplimanger till folk. I alla fall till mina nära och kära. Lite som att man tar för givet att de vet om att man uppskattar dem, att man tycker om dem som de är. Jag vet att jag hade velat ha mer motivation och det får mig att fundera på det välkända uttrycket "gör mot andra som du vill att de gör mot dig". Jag antar att jag inte är ensam om att känna så, därför vill jag bli bättre på att ge komplimanger och tala om för folk hur underbara och bra de är!"

Var inte rädd för att säga vad du tycker om någon!


Helgen so far

Hej!

Eftersom min mamma har vart här denna helgen så har jag inte orkat att berätta allt som händer, det har varit behövligt att Min mamma kom hit sent fredag och då hann vi inte så mycket innan det var dags att sova. Jag vaknade klockan kvar i nio på lördags morgonen av ren vana, trodde att jag hade försovit mig. Tragiskt liv det har blivit, att jag tror att jag har försovït mig när jag sover till nio en lördag. I alla fall så tog vi oss sedan en promenad ner till centrum i snövädret. Nere i centrum gick vi runt i affärer och fikade. Mysigt var det! Fíck köpt mig en klänning, ryggsäck, chinos och ett väldigt fint halsband.

På kvällen åt vi revbensspjäll och potatissallad. Mums. Kvällen avslutades med att vi såg melodifestivalen. Nu håller vi båda på med städning respektive tvättning. Klockan ett kommer Josse hit och vi skall äta lasange. Till slut blir det att lämna min mamma och gå och köra spinning 90 minuter! Ett mycket tufft pass men ack så roligt<3

Nej usch vad dåligt inlägg men det får bli så. Ha en bra dag alla!

"I feel it in my fingers, I feel it in my toes..." 

Min lediga helg

Hej på er!

Jag försov mig i morse så det blev ingen uppdatering som det brukar. Tänkte det var betydligt smartare att komma i hyfsad tid till skolan. Nu har jag i alla fall varit hemma i ett par timmar och inte gjort särskilt mycket, har städat på badrummet, räknat några tal och nu snart skall jag laga lite middag!

Klockan tio ikväll kommer min mamma, det blir ganska sent så det blir inte allt för mycket idag men det är bara skönt att hon kommer. 

Men imorgon blir det massa att göra egentligen allt man kan hinna utan att plugga, skall liksom ha en ledig helg och jag kan inte vara gladare. 
Kommer kanske hem nästa helg också men det är inte säkert, skall till sjukhuset på fredagen så det är ju lite att göra men eftersom min lilla syster fyller 14 år, hade det varit kul att kommer hem också, men jag får se lite.

Den 15 April är det helt bestämt att jag skall vara hemma den helgen eftersom då har GTG återförening med gamla elever och jag tänker definivivt gå! :D

Nej nu skall jag gå och göra middag! Får se vad det blir :)

Ha en bra helg gott folk!

"Jag vet inte vad som händer, håll om mig!" 

Energi?

Kan någon ge mig energi, har legat i sängen hela eftermiddagen och jag orkar inte göra något! Ha försökt med mat och mediciner för att komma igång men inget hjälper. Har varit såhär i en vecka nu och jag börjar bli lite fundersam till var min livsglädje tog vägen?

Skall i alla fall ha lite folk här ikväll då vi skall se på film. Hoppas jag inte somnar under filmen bara! Utan att det motverkar min otroliga trötta kropp!

Min låtsas fru



Igår var jag och Kristin på bio. Vi såg på denna filmen och jag kan säga att den var riktigt bra! En komedi som man i början trodde skulle bli alldeles för mycket men som visade sig var helt klockren! SÅ gillar ni komedier rekomenderar jag filmen starkt. Det var super skönt att träffa Kristin igen, får vi göra om snart!

Nu blir det skolan!


You make me happy!

Hej på er!

Imorgon är det dugga så det blir till att sova alldeles strax. Har fortfarande sjukr ont i ryggen så jag ligger just nu i läge så att jag inte rör mig något! Bara lätta rörelser med fingrarna. Känns ganska bra inför imorgon och jag känner att nu får det bära och brista. Har inte pluggat så mycket idag men det kan vara en bra sak också, eftersom man inte skall plugga sista dagen. Hjälpte bara My med de uppgifter som hon hade problem med.

Idag gjorde jag hemma gjord pizza till middag och det blev super god! Ser verkligen fram emot att äta det till lunch morgon efter provet, innan man skall sätta sig och plugga på matematiken hela eftermiddagen. Mitt liv är ju inte allt för varierat, men det känns som framtiden ser mer varierad ut. ;)

Till helgen kommer ju min mamma hit och vi skall spendera helgen bara att njuta av att inte behöva göra något vettigt och laga en massa god mat. Sen kanske jag skall ut på torsdag med alla i min klass. För vår förening SEKE (civilingenjörerna) annordnar en kväll på tempel med sommar-tema. Får se hur mycket man kommer att gå in för det men antar att det kommer bli lite i alla fall om det nu blir så att jag kommer att gå!

Tänkte nu släcka lampan. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

Godmorgon!

bland blir man väldigt anti, jag har ändå varit väldigt positiv de senaste veckorna men igår vände mitt humör 360 grader fy fan vad irriterad jag blev. Stackars min kusin fick ta den hårda smällen när vi var på boxningen. Fast hon njöt allt av att klaga på mig lite grann också. Skall försöka bygga upp mitt positiva humör under dagen, kanske meddelar hur det gick sen.

Idag är dagen innan duggan, det betyder att det skall repeteras som bara den. Hoppas på ett par bonus poäng till duggan. Det tycker jag att jag förtjärnar. Ikväll blir det mera träning. Tredje dagen i rad nu och jag känner mig lite mer motiverad till att hålla träningen i full gång nu och vi får se hur långt jag kommer :)

Nu måste jag gå upp och göra frukost! Ha en bra tisdag!



Jättegammal bild från 2008. Men gud vad man saknar folk! Här är Elin, jag och Hanna!

Godnatt

Jag lever men så är sjukt trött, har också väldigt ont i ryggen så skall ta mig en tablett och gå och lägga mig.

-23 grader

Godmorgon!

Termometerna visar väldigt kallt och jag vill inget annat än att ligga kvar  sängen och sova bort halva dagen! Men nu är jag i alla fall vaken och det är lika bra att gå upp nu och bege mig till skolan. Senare i eftermiddag skall jag träna, det blir spinnng 55 minuter non stop. Han som håller i passet är kanon så det skall bli väldigt roligt att gå på det passet idag!

Jag hade inte så himla mycket mer att säga så ni får ha en bra söndag! :)

Saturday morning

Godmorgon!

Det är lördag morgon och jag sitter just nu och äter frukost! Var lite segare upp i starten imorse så jag kommer inte att vara i skolan förrän klockan nio tidigast. Men det spelar inte så stor roll idag känner jag. Har drömt massa mardrömmar nu på morgonkvisten så jag har lite ångst som fortfarande sitter kvar i bröstkorgen. Känns inte allt för bra men det går säkert över sen.

Idag tänkte jag i alla fall plugga till ungefär fem och sen gå hem och ha en dag för mg själv. Finns ju massa saker jag tycker är härligt som jag inte har haft tid med så därför blir det att göra en hel del av det idag istället. Känns väldigt bra om man säger så ;)

Näe du skall jag väl sätta fart annars finns det stor risk att jag blir kvar här hela dagen! Ha det så himla bra och jag finns alltid på sms om det skulle vara något :)

Nu blir det fredags(mys)

Godmorgon!

Det är fredag och sista dagen med föreläsning i Mekanik innan det är dags för duggan. Blir att jobba väldgt effektivit med allt idag för att kunna repetera så mycket som möjligt i helgen. Igår bestämdes även att min mamma kommer till mig nästa helg och jag är mega glad! Blir till att ha en lugn helg med bara massa slappande, det tycker jag att jag förtjärnar sådär efter duggan!

Nu skall jag i alla fall gå och göra mig i ordning, har inte haft allt för mycket energi till att göra det de senaste dagarna men eftersom det är fredag skall jag anstränga mg lite i alla fall. Så det blir mer uppdateringar ikväll efter att vi har haft tacos kvällen.

See you on the other side!

Godkväll alla mina vänner, släktingar och ovänner som läser denna blogg!

Mitt humör idag har varit på topp! My har allt sagt ett par kommentarer som jag kan leva på länge. Allt känns idag förhållandevis bra och imorgon är det fredag! Även om det inte spelar någon roll i om det är fredag eller inte eftersom jag skall till skolan både lördag och söndag som vanligt. Dock så tror jag min mamma kommer upp helgen efter det och då blir jag lite ledig!

Duggan är på onsdag så det betyder stenhårt tenta plugg fram tills dess men sen skall jag försöka få lite distans från allt för att inte göra mig själv utbränd.

Idag kan jag inte heller hålla igång mitt vanliga smsande, min vanliga person som jag brukar smsa med är upptagen men det skall jag klara mig utan ;).

Jag har förövrigt varit sjukt duktig på att hålla koll på mitt socker sen jag var hos läkaren i tisdags, är fast besluten om att det skall bli lägre och det verkar funka när man väl bestämmer sig. Näe nu skall jag i alla fall se på lite avsnitt. Ha en bra kväll!

Grinig Ellie

Hej!

Jag pratade med min mamma i telefon när jag var påväg hem efter träningen och så är väldigt glad över att sitta på en varm buss. Då händer de som inte får hända. Bussen går bara till Universitetet och jag får gå därifrån. Många tänker nu att det är ju inte så långt men efter att ha tränat stenhårt och är svettig och sen skall gå runt i så många minus blir man väldigt grinig! Anledningen till mitt humör nu.

Kan ju säga att det var tur att jag inte drog iväg till bergvik och handlade för hade då bussen ställts in så och jag hade fått gå hem med matkassar hade jag varit betydligt gringare! Istället skulle jag chansa att jag hann ner till ICA här i närheten men eftersom nu bussarna inte går så får jag leva på det lilla jag har enda tills imorgon! Kan bli tufft men skall försöka ;)

"Saknar min familj!"

It to hard

Godmorgon!

Brukar vara på morgonen som jag har som mest att skriva men idag är det ordtorka utan dess like. Är inte motiverad att gå till skoan överhuvudtaget. Utan vill egentligen bara vara hemma. Gårdagen var jobbig, riktigt jobbig och orkar inte förklara allt för alla idag så idag kommer också bli jobbig.

Men har man människor som bryr sig så har man. Det vill jag ju ha så missförstå mig inte. Men det tar på mig om man säger så.

Nu skall jag bege mig till skolan om en stund så ha en bra onsdag! :)

Kort uppdatering

Hejsan!

Kommer skriva en ytterst kort inlägg, jag hann inte göra allt som jag skulle göra idag utan det blev bara sjukhuset. Resultatet var inte så bra. Mer kommer jag inte säga. Nu ligger jag i sängen och skall räkna de sista talen i matten. Ha en bra kväll.


Är ganska nöjd ändå!

Godmorgon!

Det blir bara en snabbt inlägg nu eftersom jag ligger lite efter men jag tänkte jag kan blogga under tiden jag äter min frukost. Idag är en sådan dag då jag inte är sugen på frukost och måste verklgen anstränga mig för att överhuvudtaget kunna få i mig något, aldrig roligt när man måste äta och allt bara tar emot. Men nu sitter jag i alla fall med en av mina tonfiskrullar för det var det enda som såg hufsat okej ut...

Igår var det alla hjärtans dag! Dagen är för många väldigt speciell och man frirar den på mängder av sätt. Men eftersom jag inte har någon pojkvän att spendera den så blev det inte allt för speciell. Men min poäng är i alla fall om att jag har fått en ny människa i mitt liv som betyder väldigt mycket, det är alltid lika kul att avsluta kvällen så. Tänker inte säga så mycket mer än så.

Nu skall jag göra mig i ordning! Ha en bra dag!



Lägtar till sommaren!

Alla hjärtans dag

Hejsan!

Ligger nu med matteboken framför ögonen för att göra klart de sista talen innan det kommer nya imorgon! Det känns ändå ganska bra så det borde inte ta allt för lång tid. Imorgon är det även läkarbesök i Karlstad för första gången, vilket jag inte ser fram emot!

Idag har jag varit väldigt effektiv då jag har hunnit göra massor av de saker som jag skulle göra

- Sagt upp min lägenhet på STUB
- Tecknat ny försäkring till lägenheten så att jag är fullt försäkrad från dagen jag flyttar in¨
- Varit på banken och tagit ut så jag nu har pengar för handpenningen till lägenheten
- Skapat en ny fond att spara pengar i, som har lite högre risk så det faktiskt kan hända lite mer i utveckligen. Det kan ju gå gööör dåligt eller totala motsatsen men det handlar ju om att försöka att satsa.
- Lagat massor av matlådor så jag nu inte behöver göra lunch på ett par dagar

Så det har hunnit bli en del och än är kvällen ung. Jag och Kristin såg på 10 orsaker att hata dig precis och det är en sån film som jag kan alla repliker till och tycker fortfarande den är rolig. Kul att umgås med Kristin också det var änna längesen. Min kusin mådde inte bra så hon fick stanna hemma men henne träffar jag imorgon på spinningen.

Skall ta och lämna in min nya dator på reparation imorgon, det börjar bli riktigt irriterande att vissa knappar är så sjukt tröga och ibland inte ens vill ge mig bokstaven. Lika bra att lämna in den direkt så inte garantin går ut eller så :)

Eftersom det hela tiden krånglar när jag skall lägga in nya bilder i arkivet så tar jag en bild som redan låg i arkivet.  



Me and You!

Glad alla hjärtans dag på er <3



Vilken hjärnhalva är du?



Snurrar den åt vänster eller höger? Eller kanske båda?

Höger: Är bra på matte och tekniska ämnen
Vänster: Kreaktiv

Jag ser bara att den snurrar är höger! Så jag antar att jag har valt rätt ämne att studera!

Ha en bra måndag!

Klippbok

Hej!

Jag skulle egentligen träna förut men det orkade jag inte alls, utan det blev att jag låg under täcket tills jag hade tillräckligt mycket energi för att laga lite mat. Det blev inget jobbigt utan tonfisk rulle men ack så gott det var! Helt sjukt hur något så lätt kan vara så gott! Så nu ser jag fram emot att äta det till lunch imorgon!



De senaste timmarna har jag suttit med min klippbok och gjort den första boken klar. Efter att jag har jobbat med den de senaste 6 åren var det på tiden att den blev klar. Så nu har jag ungefär 300 bilder att sätta in i den andra fotoalbumet. Det skall inte ta lika lång tid att sätta in bilderna i detta album har jag i alla fall bestämt tänkte till och med satsa på att bilderna skall vara klara innan jag flyttar till Artellerigatan i April. Detta är en hög ribba som jag har satt men just nu känns det som något jag skulle kunna klara av.



En bild som togs för ungefär 3 år sen, det har hänt mycket mellan oss men nu känns det som det är påväg att gå tillbaka till hur det var innan. Du var ju trots allt min bff en gång för längesen. Det här är en av bilderna jag har satt in i min klippbok idag!

Avlutar med ett citat

"Kom hit och visa mig vad jag vill att du skall visa!"

Söndag!

Godmorgon!

Idag tog jag en liten längre sovmorgon! Klockan är 8 och jag ligger fortfarande i sängen men snart skall jag upp och duscha för att sedan gå ner till Universitetet och plugga i ett par timmar. Efter det blir det att åka ner till Sats för att stå på maskinerna i någon timme. Denna veckan har det inte blivit så mycket av träning så därför måste jag ner dit idag. Det hade ju inte varit kul att hoppa av programmet som jag har satt mig på nu om man säger så.

Ikväll tänkte jag att jag skulle umgås med min kusin. Det var verkligen mega längesen hon och jag umgicks så det äör nog allt på tiden att vi träffas. Skall höra av mig till henne sen.

Imorgon är det alla hjärtans dag och det är ju inget speciellt för mig eftersom jag inte har någon speciell att fira det med. Men jag har redan skickat två kort till de två personer som betyder mest för mig. Korten var dock lite för snabba så de kom fram redan i fredags men jag tror allt att jag gjorde deras dag! Kändes fruktansvärt bra att göra någon annan så glad. Skall göra det flera gånger tror jag :)

Nu skall jag gå in i duschen och stå där en stund. För det är så himla skönt att bara ta det lugnt på morgonen istället för att stressa. Det brukar man ju få göra de andra dagarna i veckan så att inte göra det på helgen är super skönt!

Ta hand om er!

Girlsnight!

Nu vet nu betydligt mycket mer om varandra! Skvaller kan vara kul ibland ;)

Sängen är min favoritplats!

Hejsan!

Kan ju börja med dagens största nyhet. Jag är nu ägare av en bostadsrätt. Det är en 1:a på 38,9 km2. Det skall bli så sjukt roligt att flytta in till något eget även om det blir lite tomt att flytta ifrån allt här. Men jag är övertygad om att de som betyder för mig kommer finnas kvar även om jag kommer bo lite längre bort. I alla fall flyttar jag 4:e April :D Oj oj oj så känns det just nu, helt overkligen men super kul :D

Sen till kvällens senaste händelse. Vi var på tacobuffé tillsammans förut men det blev inte särskilt sent utan när jag kom hem blev det sängen ganska snabbt. Jag somnade nästan direkt och vakanade för en kvart sen och trodde det var morgon. Så tragiskt har livet blivit så man trodde att det var morgon efter att man bara sovit i ett par timmar. Det var fortfarande mörkt ute och jag var fullt redo för att gå till skolan. Men jag tittade på klockan som tur var eftersom jag annars hade gått upp och pluggat.

Nu sitter jag i alla fall här och skall snart göra mig i ordning för den riktiga sovstunden som kommer att vara betydligt mycket längre, man kan ju hoppas i alla fall!




Lägenhet?

Om en liten stund gäller det! Vi är två som budar och jag har lagt mitt sista bud på lägenheten, höjer den sista nu så kommer jag att hoppa av. Tänk att om ett par timmar så kan jag äga min alldeles egna lägenhet. Det känns helt ofattbart! Men samtidigt spännande. Men jag tror det är bäst om jag ställer in mig själv på att jag inte får den. Lättare så i fall jag inte skulle få den :)

Nu skall jag i alla fall gå upp och göra hela den vanliga rutinen som man gör varje morgon, idag är det fredag men det spelar inte så stor roll eftersom jag kommer att vara i skolan både på lördag och söndag denna veckan för att ta ikapp det som jag ligger efter. Ikväll är meningen att vi skall till Leprechaun och äta Tacos buffé. Det är alltid lika mysigt att umgås med folket från min klass men vi har blivit så himla många nu så det är liksom svårt att träffas hemma hos någon utan att man lämnar någon utanför. Därför är det nu lättare om man ses ute så som vi skall göra ikväll.

Tänkte avsluta med ett citat

"Det krävs två för en vänskap"


Klarvaken

Godmorgon!

Jag vaknad för en timme sen och var klarvaken, men sen insåg jag att jag är fortfarande lite pirrig från visningen igår! Där hade jag lätt kunnat tänka mig att bo i framtiden! Så det blir att försöka att få den lägenheten :D Skall ringa Mäklaren idag och lägga bud!

Idag är det i alla fall massa Mekanik som skall göras, och det är ju verkligen inte skoj så typ skjut mig. Förstår inte hur man lyckas att få knäppa lärare varje gång. Jag orkar inte riktigt att hela tiden behöva vara ett geni i att redan kunna allt innan skolan börjar. Vi får väl se hur detta kommer att gå, men enligt min nya motivation skall det gå kanon! :D

Ikväll blir det i alla fall träning och tvätta. Saker som man måste göra helt enkelt. Men det finns ju inget som är så mycket skönare än att lägga sig i rena sängkläder, så det är bara att man tar sig tiden till att tvätta! Har även lite extra tvätt sen Elias och Jonas var här så därför är det lika bra att få bort allt ikväll.

Jag har massa folk som jag inte har hört av på ett tag, börjar bli lite orolig/fundersam vad ni håller på med! Ta kontakt människor!

Lägenhet!

Hej på er!

Nu skall jag snart på visning! Vi får se hur det blir sen!

Lättad!

Godmorgon!

Inatt har jag sovit som en gris, jag har väntat på att jag skall få sova så att man känner sig utvilad! Det behövdes troligen att jag skulle få reda på min sista tenta! Den klarade jag förövrigt! :D :D Så nu kan jag konstatera att allt jobb jag la ner under Januari månad var värt det! Nu gäller det bara att fortsätta i detta tempot så att man klarar de i Mars också. Men det skall nog kunna gå bra!

Idag är det i alla fall Mekanik som skall pluggas på och det är nästa stora hinder om man ser till tentor. Det är en kurs som kommer kräva mycket blod svett och tårar, nej men i alla fall tid! Ikväll tror jag att jag skall åka och kolla på en bostadsrätt som skall säljas! Vet inte om det blir något av det emn det känns väldigt kul att åka och kolla på den! Måste bara ringa och boka tid för visning! Sen gäller det att hitta dit också men det ordnar sig!

Sen efter det blir det kanske träning men det beror lite på hur trött jag är osv. Annars blir det bara att åka hem och ta det lugnt se på några mer avsnitt av OC och sen sova tidigt! Jag gjorde soppa igår så jag behöver inte tänka på att laga mat ikväll vilket är ganska betryggande!

Nu skall jag göra mig i ordning för skolan, ta hand om er!

Tisdag!

Godmorgon!
Det bästa med att vara ledig igår är ju att det är redan tisdag! Man tänker liksom att det måndag och att veckan nu skall börja men istället blir det annat :D. Jag har tr'ningsvärk i kroppen efter att vi tränade igår och det tycker jag känns härligt! Alltid lika bra att man känner att man har ansträngt sig!

Igår var jag på Ikea och jag kom hem med två ramar, en blomma och lite annat smått och gott! Men mina ramar har jag nu satt i kort i ramarna och det är bilder på folk som jag saknar! Skall definitivt köpa två ramar till, för det gjorde hela mitt rum när jag fick fram bilder!

Nu måste jag klä på mig lite vettiga kläder men jag har inte hittat motivationen till att gå till skolan än, men det kommer kanske mer sen. I alla fall får jag hoppas på det! Ha en bra TISDAG :D

The game!

Vad är det för sjukt jag hör om? Man spelar inte med andras känslor!

Måndag och ny vecka!

Godmorgon!

Jag har nu sovit i ett antal timmar, skulle nog kunna sova väldigt många mer men det är bättre att gå upp och plugga, jag sitter på nålar för att vänta och se på mitt tenta som vi borde få reda på idag eller imorgon. Vill inget hellre än att ha lyckats med tentan!!! Håll alla era tummar för mig nu så att det går vägen.

Idag har jag inga lektioner men det betyder inte att jag skall vara ledig utan jag skall sätta mig ganska så snart med mina mekanikböcker. Skall vänta på att My skall vakna för hon skall bjuda mig på frukost! Låter så himla mysigt eller hur?

Om jag hade hittat funktionen till att aktivera Bluetooth på min dator hade ni kunnat få se hur mitt knä ser ut för tillfället men det verkar inte att fungera så det blir ingen bild, det är nog tur för er för mitt knä ser inte vackert ut just nu. Jag får blåmärken väldigt lätt har jag insett, såret för inte allt fär ont idag vilket jag tycker är tur eftersom jag då kan träna boxning ikväll om jag har tur. Fick ju nya boxningshandskar av Josse i lördags så då vill man ju slå skiten ut armarna idag ;)

Nu skall jag gå ur sängen och fram till mekanikböckerna. Ha en bra måndag! :)

Åldern tickar på

Godmorgon!

Jag mår bra, det är många som kan tro att jag skulle vara bakfull nu efter mina tre dagar av festande. Men jag mår väldigt bra och hade kunnat köra igen ikväll. Kommer verkligen inte att göra det utan nu blir det en alkoholfri fortsättning av den här månaden. Tänker spara pengar om jag och Kristin någonsin skall komma iväg på vår resa!

Nu tillbaka ända till fredag. Inflyttningsfesten hemma hos Daniel var rolig, gick hem ganska tidigt ändå. Jag tror aldrig att jag har känt att det har varit så långt att gå från Daniel som jag gjorde den kvällen. Men när jag kom hem så mötes jag av Krisin och Elina som hade värmt muffins. Det var nog en av de största anledningarna till att jag mådde bra när jag vakanade igår!

Min födelsedag var sjukt rolig, Jonas och Elias kom på morgonen och det satte fart på min födelsedag på riktigt. Vi åkte till systemet och handlade allt inför ikvällen. När vi kom hem igen såg vi hela filmen Titanic som förövrigt är 3 h och 9 s tills eftertexterna kom. Vettigt vetande, svar nej.
När alla andra kom på kvällen hade jag som roligast. Tackar alla som var med igår och gjorde min 20 års dag så bra som den blev!

Nu skall jag försöka mata Elias och Jonas med frukost. Ta hand om er!


20 ÅR

Jag är nu 20 år! Närmare bestämt blev jag 20 klockan 20,58 det är totalt awesome :D


Bild dagen till ära!



Idag blir jag 20 år!

Snart kommer också underbara Elias och Jonas hit, gud vad jag längtar. Synd att Elias inte mår allt för bra men det skall säkert bli kanon ändå! Vi skall åka till systemet för att handla inför kvällen och senare äta pizza tillsammans med de som är här på campus! Nej nu får de ta och komma hit!!!!!!!

Kvällen som var igår och den som kommer vara idag kan jag berätta om en annan gång! PUSSS!!!

Från förvirrad till nöjd till förvirrad igen

Dagarna rullar på men det blir inte lättare att lista ut vad du tänker, driver du bara med mig eller vad är det frågan om? Jag är förvirrad och det verkar som det inte kommer bli lättare. Ge mig ett svar!

Hej på er!

Jag sitter nu inne hos Kristin och försöker att tagga om för att orka med kvällens planering. Förfest sen utgång. Idag är ju liksom dagen innan, vid tolvslaget är det min födelsedag! Även i år har jag lyckats att vara peppad på att fylla år. Tycker verkligen det är synd att många inte tycker det är kul att fylla år, att man kanske inte gör något speciellt. Min födelsedag har alltid varit en speciell dag och det hoppas jag att den alltid kommer att vara. Enligt mig tycker jag att det är viktigt att det finns minst en dag varje år där man får känna sig lite extra speciell. Man behöver inte göra något stort men bara något så dagen blir speciell.

Kommer ihåg min 18 års dag då jag fick en gigantisk elefant som nu heter TEA! Denna elefant fick jag gå runt med hela dagen och vi fick oss många skratt åt folks blickar över varför en tjej i den åldern gick runt med ett gosedjur i form av en elefant!

De är dagar som man minns!

Nu skall jag i alla fall förbereda mig för att gå till bussen, blir inflyttningsfest! Ha en bra fredag gott folk!

Skuldkänslor

Hej!

En av tre utgångar är gjorda, den igår fick ganska bra om man kollar på den på ett sätt, och det är synvinklen är att jag kom därifrån billigare än jag brukar göra. MEN inte min finaste stund när jag bara lämnade mina vänner där utan att säga något. Jag har stora blåmärken på min vänster arm och ben. Gjorde ett stort fall igår och det kommer jag få lida för men skall troligen vara nykter ikväll.

Nu skall jag äta frukost och sen bege mig ner till stan för att träna, blir till att försöka att göra en ansträngning! Viktigt att jag håller mig till programmet som jag bestämde mig för att håll på.

Det känns som jag bara babblar på och inget vettigt kommer ut så jag skall sluta.


Sov dåligt inatt med..

Ytterliggare en dag med alldeles för lite sömn. Det var fruktansvärt längesen jag sov otroligt skönt, måste lära mig att koppla bort tankar så att jag kan sova för detta kommer inte hålla i längden. Men nu har jag i alla fall varit vaken i ett par timmar och hunnit duscha och göra allt som innefattar hygien, alltid skönt.

Mitt rum är i alla fall städat och så nu inför lördag vilket är otroligt skönt. Ikväll skall vi gå på en branch kväll i skolan där vi det kommer att vara mingel med viktiga människor inom företag i Karlstad, föreläsning och en middagsbuffé. Efter detta kommer det att bli kick-off fest på tempel och eftersom jag bara var på den i höstas en kort stund, av en anledning jag inte tänker dra upp igen, skall det bli extremt kul!

Skulle egentligen behöva träna idag också, jag måste hinna med att träna en gång innan söndag för att följa mitt program med 2 träningar i veckan i tolv veckor. Det är vanligtvis inte så svårt men just denna veckan är det så himla massa annat som är planerat. Men jag tror att det får bli träning imorgon innan Daniels inflyttningsfest. Finns inte någon gräns på hur länge man måste träna så ett tag kan jag säkert hinna klämma in.

Jag är i alla fall ledig idag, imorgon och måndag så det är långledigt! Underbart hade det varit om jag inte hade haft saker att plugga på men skall sätta mig nu så jag inte har allt för mycket som kommer ligga och tynga ner mig nu i helgen, det hade ju inte varit roligt! Mitt humör inför min födelsedag ligger fortfarande på topp, fick också ett sms i natt om att Jonas kanske kommer, om jag fattade det rätt och det är inte fel!

Saknar alla hemma och önskar ni hade kunnat vara här med mig på lördag men jag skall ha så kul jag bara kan ändå, det är trots allt underbart bra vänner jag har här i Karlstad också så det kommer att bli bra :D

Ha en bra torsdag gott folk!

Konstig dag!

Hej på er!

Idag har varit en fruktansvärt konstig dag och då har jag gjort massor så skall inte gå in på varför den är konstig. Hoppas bara att jag skall kunna koppla bort alla tankar inatt så jag kan få en ordentlig natts sömn! Var ett tag sedan jag somnade på direkten. Men idag har jag bestämt mig för det.

Skall innan jag går och lägger mig hinna göra sit-ups, upp-hopp och lite annat som innefattar träning, detta för att jag lättare skall kunna sova och sen börja arbeta på mina magmuskler. Mina muskler i magen är som sagt icke exsisterande men jag tror allt att de kan kunna bli några om jag arbetar tillräckligt mycket!

Har också kommit fram till att Naturgodis är förbaskat gott! Sitter just nu med lite jordgubbar och njuter av att kolla på film, det är väldigt tråkigt att kolla på film själv men det funkar ju, blir till att umgås väldigt mycket med alla människor i Karlstad. Jag blir ju som jag tidigare nämnt 20 på lördag! OMG, så känns att tiden har gått grymt fort, vill lite att det skall sakta ner och inte gå så himlans fort. Nu är det som det är i alla fall och jag är nu lite mer motiverad på lördag, det går i perioder men förhoppningsvis är det påväg att gå upp nu och kommer fortsätta att vara så.

Nu skall jag ta och ordna tvätten som ligger i tvättrummet så ha det bra tills vi hörs igen. Vi kan ju hålla tummarna för att mina kära syster har börjat med en ny design för mig så att det blir lite nytt här också, men det beror ju på om hon har tid. Så håll ut där också!

Puss och kram mina kära vänner!

Vardagen är som vanligt!

Hej på er!
Igår fick jag reda på att jag fick en 5:a i programmering. Högsta betyg och det känns underbart! Väntar nu bara på att jag skall få reda på den andra tentan och hoppas med allt jag har att jag har blivit godkänd på den också.
Nu skall jag sätta mig och plugga i ett par timmar för att sedan göra något gott som man kan ha med sig till skolan. Så ser planen ut i alla fall men jag tror att den kommer att ändras men så är planen just nu :)
På lördag blir jag 20 år, en dag jag hade sett fram emot ett tag men just nu känns det som jag hellre vill ligga och sova bort hela dagen, men det blir att fira den med Kristin och hennes kompisar + min kusin och kanske någon mer från min klass. Anledningen till att jag inte vill fira den längre är att det är hela tiden jämföranden med när jag firade den hemma med antingen min familj eller dagen då jag blev 18 och verkligen alla var med. Denna blir säkert bra när den kommer men det är massa som jag måste fixa. Usch får se om jag gör något!

RSS 2.0