Ny design

Håller på att göra om designen, har kommit en bra bit påväg men det blir mer om detta imorgon! Är inte helt nöjd än. Ha det bra tills dess :)


40 dagar kvar!

Hej på er i det underbart fina vädret!

Idag är det 40 dagar kvar tills jag åker hem och får sommarlov! Känns galet underbart och jag längtar så jag håller på att avlida! Skall bli mer än underbart att bara få vara hemma och runt människor man har känt hela livet.

Även om Karlstad har blivit mitt hem och det känns fantastiskt det också, men att åka till västkusten är något som är så speciellt. Kan inte ens förklara det bättre än att det är HEM! Finns inget annat ställe som kan bli mycket mer än hem för mig än det ställe som jag egentligen har velat komma bort ifrån mitt hela liv. Men nu när man sitter här, på en annan ort så uppskattar man verkligen vad lilla Kode har att ge och det är ett underbart ställe. Haha jag trodde aldrig jag skulle skriva den meningen men det är så det känns.

Alltså om 40 dagar, 4 tentor (egentligen 5 men det får bli den sista till sommaren) är jag hemma! Weeeii :D

Så förbered Kode/Kungälv och Göteborg åt mig för snart kommer jag! Båtarna skall ligga i och sommarkänslorna skall vara på topp!

Nej men nu får jag kämpa vidare i mitt tenta plugg! Ha det bra :D

Friday night!

Hej!

Jag har pluggat hela dagen och det har som jag sa tidigare gått väldigt bra. Nu sitter jag framför en film på tv4 och dricker en cider. Är en ganska bra kväll men jag är ganska trött så det blir nog att gå och lägga sig snart! Det är en dag att plugga imorgon också.

Imorgon är det valborg, händer inget speciellt eftersom jag är mitt uppe i att tentaplugga. Det är inte riktigt värt att hoppa plugget istället för att ha en bra valborg. Får hålla ut till sommaren, då kommer jag få många kvällar tillsammans med gott folk.

Det var först prat om att Kristin skulle komma hit idag men tror vi båda var lite halvdöda efter att ha studerat hela dagen. Så vi bestämde oss för att vi skall äta middag tillsammans på söndag istället. Tror att det blir bättre, middag är ju alltid mysigt att äta tillsammans med någon.

Jag saknar dig något enormt, dagarna går alldeles för sakta. Kom hit nu!!!

Näe jag har inget mer att skriva nu, men hoppas ni har en bra fredag, min blev precis mycket bättre för det plingade till i min telefon! <3


Massa plugg med sol i ansiktet

Hej på er!

Jag mår mycket bättre idag så skulle chansa att imorgon är jag nog återställd till det normala. Får hålla tummarna för det i alla fall. Idag sitter jag och pluggar gärnet. Det går till och med ganska bra och det är många pusselbitar som faller på plats. Känns grymt skönt. Solen lyser igenom fönstret och jag har öppet både altanen och fönstret i köket. Lyckorus är det. Bara lite synd att jag inte är helt frisk och ledig för den delen då hade jag ägnat dagen utomhus. Men det får bli en annan dag istället.

Tänkte om ett par timmar cykla in till centrum och köpa något gott att ha till ikväll. Bara för det är tentaplugg på hög nivå så betyder det inte att man inte får njuta av kvällen. Tänkte köpa någon god cider och bara ha framför en bra film ute på altanen ikväll. Det är ändå ganska härligt att bara kunna göra vad man vill ibland. Hade gärna haft någon att göra det med men man kan ju inte alltid få allt. Dock om någon i Karlstad orkar så är det fritt fram att pallra sig hit :)

Kristin jag röstar för att efter att jag har gjort min tenta nästa vecka så tar vi en dag och spelar biljard?!!! :D
Kunde inte ladda upp en bild så du fattade vinkeln men jag tycker det hade varit kul! och jag skall inte glömma leg nästa gång ;D

News

Idag skall jag:

Till skolan, skall försöka att stå ut i ett par timmar för att kunna skriva labbrapport och så vidare.
Diska undan all skit som har kommit upp sen jag blev sjuk och inte orkat diska.
Boka tvättid


Idag blir även Patrik 21! Hade önskat att jag kunde vara med honom och hälsa grattis personligen men jag har förberett ett kul sms så jag tror att han allt kommer att le ett bra tag efter det. Hoppas i alla fall detta. Tog mig ett antal timmar att komma på allt...Men i alla fall så önskar jag dig ett stort grattis!!!!!!!!

Sjuk!

Godmorgon!

Jag är sjuk. Har feber, hosta och för dunder förkyld. Plusa också på min mage som fortfarande inte har gett med sig så har ni ungefär kommit halvvägs av hur jag mår skulle jag tro. Inte roligt någonstans. Men hur som helst så skall jag sätta mig och plugga och göra klart vågfysikens alla uppgifter idag. Måste också till affären men det funderar jag på att göra först. Kanske kan vara bra att få lite luft i hjärnan innan allt plugg. Jag tror att jag kör på det.

Hoppas ni mår bättre nu när dagarna börjar gå mot sommaren med stormsteg.

Tillbaka från drömmen

Ja, just nu säger allt i kroppen åt mig att jag hade behövt ett par extra dagar i Göteborg för att vara redo för verkligheten. Den här helgen har varit helt fantastisk. Precis så som jag trodde att den skulle bli, kanske till och med lite bättre. När jag är hemma så är jag som en svamp som bara tar till med allt som gör mig glad och det är det som är den största drivkraften i Karlstad.

Denna veckan som kommer nu är inte en rolig vecka direkt men nu har jag bestämt mig för att lägga in en högre växel för att klara allt som skall fixas innan sommaren, för att sen vara kunna släppa taget om allt!

Glömde nästan att nämna att jag och min darling var på fotboll idag, det var min födelsedagspresent till honom. IFK vann med 2-0 och det kändes ju riktigt gott att de äntligen fick tre poäng så de kan börja samla ihop lite poäng och klättre i tabellen. Spelet var helt okej, även om om de verkligen behöver jobba på anfallet för det var alldeles för klent.




Njuter ändå

Hej på er!

Med en extrem smärta i magen önskar jag er alla en riktig GLAD PÅSK! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör fysiskt. Har haft en konstant smärta i magen sen ett par dagar tillbaka och det dödar mig bokstavlig talat. Men förutom smärtan i magen så kan inte mitt liv vara bättre just nu. Har fått färg på kroppen och jag ler åt nästan allt i mitt liv just nu. 

Vad har jag gjort under dessa dagar hemma då?

Jo, i onsdags blev det inte så mycket mer än resan till Göteborg. Det tog lite extra tis för någon idiot hade kapat och stulit elledningarna mellan Trollhättan och Göteborg. Detta orsakade att det blev buss och många sura resenärer. Väl framme i Kungälv blev det ett kort stopp hos min darling. Tills mamma hämtade mig och jag var i Kode igen.

På torsdagen blev det inkallad till jobbet i sista minuten mer eller mindre och jag jobbade mellan halv tio till halv fyra. Efter detta blev det en underbart mysig middag med familjen. Jonas, Toni och Malin kom senare på kvällen och hämtade upp mig då vi åkte till Marstrand. Där satt vi en stund och bara hade det gött. Det roade sig med att mata fiskmåsar, jag hade nog en och en annan panik attack när alla måsar var omkring mig.

Fredagen så vaknade jag upp hos min darling och hela den dagen var hur underbar som helst. Vi var på Marstrand igen och jag fick äntligen lite färg på kroppen. Så om man bortser från min magsmärta så var den dagen en av de bästa på länge. Vi avslutade dagen med mat på Tai Lee och det var sjukt gott!

Idag är det påskafton och dagen har hittills varit kanon den med (om man bortser från mina smärtor) jag tror att dagen och helgen kommer att fortsätta att vara kanon och även helgen ut.

Jag njuter av allt som är bra runt om mig. Tycker du inte att det är tillräckligt bra så är det bara att sluta läsa. Jag uppdaterar inte lika mycket nu när jag är hemma och detta beror på att jag istället njuter av att leva livet. Ha en fortsatt bra påsk! :)


Onsdag, påskveckan

Godmorgon!

Jag har en del som jag måste försöka förklara för hur jag lyckas att somna utan att säga hejdå ett par dagar i rad. Igår räckte det med att jag bara la huvudet på kudden så sov jag som en stock kändes det som. Jag njuter av att kunna somna så lätt, tro mig det gör jag. Men det hade kanske varit bra om jag hade kunnat förvarna lite innan så jag inte hade hanmnat i problem varje gång.

Hur som helst så har jag sovit super skönt inatt. Jag har börjat att dra slutsatsen om att sen jag flyttade ifrån Campus har min sömn blivit betydligt mycket djupare. Jag har lättare för att somna och sover mera. Detta är ändå väldigt viktigt när man studerar en massa så jag kommer inte direkt att försöka motarbeta det utan istället hylla detta faktum.

Idag bär det av mot Göteborg igen! Underbart roligt måste jag säga. Det är ju påskveckan och det är ju värt att fira. Detta skall jag göra med massor av underbara människor som betyder en massa och självklart en massa god mat! Det är en av mina favorit högtider för det är nästan alltid fint väder och de som känner mig börjar förstå att om det är fint väder så ökar chansen till att jag är väldigt glad! Så jag håller mina tummar!

Jag skall ta bussen idag eftersom jag måste ha med mig all packning, hinner inte hem emellan skolan och tåget så det blir att släpa runt på all packning under dagen. Bussen går hur som helst om en timme så jag känner att det är snart dags att börja göra sig i ordning så att jag slipper stressa för en gång skull.

Jag vet inte hur mycket jag kommer att uppdatera nu under påsken men jag skall försöka att göra det som vanligt. Kan inte lova något. Vi får se helt enkelt.


Jag vill önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!


You are one in i million

Godmorgon!

Somnade utan att ställa klockan igår men jag har fått in en sådan rutin så jag vaknar oavsett om jag har klocka eller inte. Är ganska praktiskt i alla fall. Skall snart ta och sätta mig på cykeln och ta min underbara morgonrunda längs älven. Det är så väldigt underbart att cykla där på morgonen när solen lyser. Då börjar dagen på rätt sätt.

Det ser ut som det skall bli en underbart härlig vårdag idag med så jag kommer nog vara på glatt humör även idag. Att vädret är fint hjälper mig att hålla humöret på topp nästan alla dagar och det klagar jag ju inte på. Idag har jag lektion fram till tolv sen blir det att åka hem för att plugga i ett antal timmar.

Jag har egentligen massa mer att skriva men jag hinner inte. Ha en bra tisdag gott folk. Imorgon åker jag hem igen :D

Vädret är underbart!

Hej på er!

PLUGG PLUGG och lite mera PLUGG. Sånt är mitt liv men just idag så kan jag inte klaga på det eftersom det har varit en väldigt bra dag förövrigt. det har varit kanon bra väder och jag har fått göra ganska så många tal i vågfysiken så nu ligger jag typ i fas där också. Alltid en skön känsla!



Nu är det vååååååååååååååår!!!! :D


110418

Godmorgon!

Jag skulle ju uppdaterat igår men jag somnade när jag var påväg att skriva. Känner att jag skulle nog behöva ha lite extra sömn idag kände jag men det får bli att jag går och lägger mig lite tidigare idag. Idag skall jag i alla fall ha föreläsning mellan 08-10 och sen efter det blir det bara plugg. Har inte riktigt bestämt mig om jag skall sitta kvar i skolan eller om jag skall åka hem och plugga men det bestämmer jag lite sen. Beror på helt enkelt. 

Min fot har fortfarande inte blivit helt bra, utan det blir nog en vecka med en del lugn och kanske några promenader. Vägarna runt om Bellevue har väldigt vacker natur så det finns gott om vägar som man kan promenera på :)

Nej men nu blir det skolan. Ha en bra måndag! :)

På tåget efter myshelg!

Hej på er!

Ja som ni märker så uppdaterade jag inte något alls nu när jag var hemma. Men det beror ganska mycket på att jag har suttit vid datorn i 10 minuter sammanlagt sen jag kom i torsdags. Kände inte direkt ett stort behov av att skriva utan jag nöjt bara av tiden istället. I fredags var det återträff på GTG och det kunde inte ha blivit bättre om man ser till alla de människor som kom till skolan. Sen vid utgången saknade jag min P något otrolig men jag sov där i alla fall. Stackarn fick vänta uppe på mig och såg helt förstörd ut. ;)

På lördags morgon så körde jag min farmor, farfar och deras två vänner till Åby travbana där jag också fick låna deras bil under dagen. Detta gjorde att jag spenderade ett par timmar tillsammans med Patrik och Elias. Gööör mysigt måste jag säga. All övrig tid har jag bara varit social mot folk och försökt njuta av all tid som man får. Även om jag kommer hem igen på onsdag så skall man njuta av ALL den tid man får.

Nu har jag ungefär en halvtimma kvar av resan till Karlstad. Min telefon är helt död så det går inte att få tag på mig förrän jag är tillbaka på Bellevue. Jag skall cykla och träna, skall hämta ut min kurslitteratur i voxnäs och försöka att plugga i ett par timmar till. Som tur är har jag lyckats att sova 80 % av resan så det gick väldigt smidigt att komma tillbaka.

Nej men jag uppdaterar mer ikväll för nu skall jag plocka ihop känner jag :)

Ha det bäst och tack alla människor som gjorde helgen underbar! :D

Hemfärd idag!

Godmorgon!

Jag satt och skrev ett långt inlägg igår men så försvann allt och jag pallade verkligen inte att skriva om det! Bestämde mig istället för att gå och lägga mig. Vilket nu resulterade i att jag är helt utvilad! Kanon måste jag säga, kanske är en bra sak med tanke på att jag skall sitta på tåget i 3 timmar mot Göteborg i eftermiddag efter att jag har haft lektioner mellan 08-17 idag. Kommer bli en ansträngande dag! PÅ tåget blir det att plugga vågfysik. Detta för att försöka att ta igen det som jag ligger efter så att det inte blir så jobbigt när det är dags för tenta!

Jag kollade mig själv i spegeln efter att jag hade vaknat och oboj vilket morgon frisyr jag har! Somnade med blött hår och det står nu åt alla håll tänkas möjligt. Jag brukar ha väldigt lätt skött hår men nu efter att jag klippte av det så har det börjat leva sin egen vilja men jag gillar det ändå Får anstränga mig lite extra på morgonen bara!

Igår var det många som besökte min blogg och det är ju alltid lika roligt, då är det ju lite extra kul att uppdatera. Även om jag inte vet vem alla är eller om flera personen kollar på olika ställen. Typ jobb, skola och hemma! Hur som helst så är det roligare!

Nu skall jag göra mig i ordning så jag kommer iväg till skolan inom kort! Ha en bra torsdag så kanske det blir ett inlägg när jag sitter på tåget i eftermiddag :)

Tjockkorv

Hej!

Foten är fortfarande svullen som en tjockkorv, skall köpa något på apoteket som jag kan lida om den sen för att inte den skall svullna upp mer när jag går på den. Även fast jag kommer undvika att gå så mycket som möjligt för det gör ont varje gång man sätter ner foten. Såg nu att jag skrapade upp knät också, fina märken man kommer börja barbens säsongen med!

Hur som helst så har jag sovit som en stock i natt. Somnade ganska så precis efter jag hade stängt av datorn och allt. Super skönt när det händer. För idag är det konstant med lektioner mellan 08-17! Helt sinnes att det ens får exsistera så många lektioner på en och samma dag. Blir till att ta med sig massor med mat så energinivån håller sig på en bra pch jämn nivå för börjar man redan vid ett blir lite halv trött så kommer dagen till fem bli ett helvete. Ryggsäcken kommer idag att innehålla en stor låda med ugnsbakad falukorv och potatismos, morötter, äpple och ett päron! Låter ganska så bra om ni frågar mig :)



Nej nu skall jag göra mig i ordning eftersom jag idag skall åka buss istället för att cykla måste jag ju vara klar lite tidigare! Så ha en bra onsdag! :)


Stukad fot

Jag skulle gå ner för att hämta tvätten och så halkade jag till i trappan och faller ner! Stukar höger fot och slår i vänster knä! Ibland kan man kalla mig klantig och idag är verkligen en sådan dag. Som tur är bröt jag inte något, kan säga att det var tur att jag inte föll högre upp för då hade det kunnat gå riktigt illa! Får ta det lite lugnare i trappan från och med nu! Det bultar och gör ont i foten så vi får se hur det känns imorgon, just nu känner jag mig mest generad!

Om man nu ändå skall uppdatera om vad jag har gjort idag så kan jag tillägga att jag har pluggat fram till halv nio och nu är jag helt tom i huvudet. Försöker att ta igen allt som man ligger efter, känns ju helt sjukt att man ligger efter när det har gått en vecka av de nya kurserna. Men det är ju verkligen inte högstadiet längre. Verkligen seriöst liv man har fått nu för tiden.

Jag klagar egentligen inte på mitt liv, det är kul att få utmaningar från skolan även om man inte alltid tycker om skolan så är det ju fortfarande något som håller mig kvar! Man vill ju inte hata skolan i 5 år och sen känna att livet är borta! Blir säkert bra det här skall ni se!

Näe nu skall jag försöka få bort smärtan i min fot! Något tips? Godnatt på er! :)


Effektivt plugg!

Nu väntar det massor av timmar med effektiv plugg! Kladdkakan står i ugnen och skall belöna mig när jag är klar! Jag har redan tränat så det känns lite bättre att stoppa i sig lite gotte saker. Men om jag inte pluggat gärnet nu i 4-5 timmar så kommer jag inte känna mig förtjänt av den! Därför skall jag strax sätta igång!

Det är inte alls lika underbart väder idag. Det är väldigt grått och trist. Så himla typiskt! Men finns inte så mycket man kan göra! Måste också tillägga att mitt mobila bredband fungerar så sjukt bra här på Bellevue! Beror troligen på att det inte är så många som slåss om samma signal vilket det var på campus!
Har fått min tv att fungera och allt. Så nu är allt perfekt. Eller en liten detalj saknas men det kan jag inte göra så mycket åt just idag utan det är bara att vänta tills jag får besök då är ALLT perfekt.

Nej men nu blir det att studera! Önska mig lycka till! :)

Så kvar i verkligheten

Godmorgon!

Såg nu på SMHI att det skall bli regn! Sjukt konstigt att gå från en mer eller mindre sommar-dag med massor med plusgrader till att vara sisodär 5 plus och regn! Det är ju bara någon grad från att snö för sjuton gubbar! Man blir ju mörkrädd! Jag som verkligen erkände igår att det var vår och att man inte längre behövde vara ordentligt klädd får nu se det här. Gillar jag inte alls!

Det känns inte som jag är lika trött idag, även om jag inte fick somnat tidigare igår men så blir det lätt när man vill smsa med en viss person så mycket som det bara går. Ni behöver inte oroa er för att jag inte får tillräckligt med sömn för hade det varit något problem hade jag lagt mig tidigare! Jag mår minst lika bra om inte bättre av smsen! ;)

Idag blir det en till föreläsning och massor av timmar med pluggning på det! Försöker att göra så mycket som möjligt så jag inte ligger allt för efter när det kommer till helgen och allt det där. Jag vill ju vara ledig en massa till helgen men det kan ju bli svårt om jag ligger efter i plugget därför är det massor med timmar att plugga idag och imorgon! :)



Saknar mina systrar och min familj! Men snart så är det sommar och då finns det massor av tid för att umgås! <3


Underbart väder

God eftermiddag!

Jag har varit hemma i ungefär 45 minuter och jag sitter nu ute på altanen och njuter av det underbara vädret. Termometern visar 17 grader och det är inte ett moln så långt ögat når! Kan man begära mer en dag i April? Nej jag skulle inte tro det! Var i skolan till klockan fyra och kämpade med de förbaskade talen i materian. Kom framåt i alla fall och sen blev det en underbar cykeltur hem. Sträckan mellan stora torget och bellevue är helt lagom att cykla två gånger per dag så jag tror att jag skall fortsätta med detta fram till sommaren i alla fall. Så länge det inte regnar!

Om en timme skall jag och kusinen gå runt här och utforska området en del! Men innan det skall jag ta och äta en matlåda för jag är vrålhungrig! :)

Ta hand om er och njut av vädret! :D

Uppskattade fel!

Uppskattade tiden totalt fel första dagen jag slkulle ta mig från Bellevue till Universiteten så det blev att jag nu är i skolan 35 minuter innan lektionen skall börja. Blir ett äventyr det här med att försöka hitta vilken tid som är perfekt för att hinna till skolan i tid. För jag tror inte att det är kul att vara i skolan såhär tidigt varje dag. Nog för att idag är det ganska skönt för det är väldigt tyst och mitt huvud behöver laddas om innan det är 2 timmars föreläsning.

Hur som helst. På fredag är det återträffen på GTG och det ser jag fram emot skall bli så fruktansvärt roligt att se alla igen och bara för några timmar känna att det var förra året igen. Efter detta röstar jag starkt för att vi alla går ut! Jag skall ut hur som helst men det hade ju varit roligt om alla hade följt med och fortsatt kvällen tillsammans. Det är ju fredag trots allt! Får ta upp det här med de som är bäst på att dra ut folk!

¨

För er som inte ser mig på bilden är jag den tjejen mitt på bilden med killarna i kostym på vänster sida och tjejerna i vitt på höger i förhållande till bilden!

Nu släcktes lamporna i salen, jag rörde mig troligen för lite! Detta hjälpte ju inte direkt mot min trötthet men aja får sitta här tills det kommer någon och tänder! :)

Måndag igen..

Hade skrivit ett inlägg men så försvann det! Gah så frusterande!

jag skall snart ta ut cykeln och rulla iväg mot stora torget där jag kommer att ta bussen till Universitetet. Detta kan nog vara väldigt bra att börja morgonen med att cykla 4 km för jag är så sjukt trött och få lite syre till hjärnan har nog en positiv effekt.

Efter skolan blir det att bege mig till Sats för en monster träning. Jag måste göra kroppen trött så jag somnar tidigt idag för min hjärna behöver en bra natts sömn men om min kropp är pigg så blir det oftast inte att jag somnar.

Nej nu blev det brottom. Ha en bra dag! Så uppdaterar jag efter skolan istället :)


nymålande naglar

Ligger nu med datorn i knät och bara njuter. Smsar med min underbara och livet kunde varit värre. Jag och Kristin har bokat vårt flyg till London som kommer att bli min resa till sommaren. Vi kommer att spendera ett par dagar i London och sedan ta tåget till Paris för de sista dagarna och sen flyg hem. Vi har inte hunnit planera så mycket men flyget har vi bokat i alla fall så resan kommer att bli av. Kommer bli awesome!!

Har insett att när man längtar efter någon eller något går tiden fruktansvärt långsamt det är helt sjukt. Men på torsdag bär det av mot Göteborg igen och på fredag då kommer allt att bli 9000 gånger bättre!

Förut så kom Josephiné, Krisin och Karin hit för att äta våfflor, mums vad gott det blev för övrigt och så fick jag tussilago utav Karin som hon hade hittat på vägen hit och nu vågar till och jag säga det är VÅR! Underbar årstid som jag har längtat efter så länge! Har haft dörren till altanen öppen hela dagen och bara känt att det var varmt ute och inte behöva känna att det är vinter längre! Lyckorus!

 

Nej nu skall jag och mina nymålade naglar stänga ner datorn och bara försöka somna! Ny skolvecka imorgon :)


Nya lägenheten!

Godmorgon!

Första natten i lägenheten och jag är kär! Det finns fortfarande en del att packa upp men det börjar att blir ganska så bra! Min mamma har packat upp det mesta i köket så det kan bli ett äventyr att försöka att hitta det men jag tror det kommer gå bra!

Idag är planen att jag skall äta frukost på altanen och sedan cykla till bergvik för att köpa lite av det som vi glömde igår! Sedan laga mat i mitt alldeles egna kök! Wow vad det känns bra att säga det! Sedan får vi se vad som händer?

Nej nu skall jag sätta fart, bilder kommer en annan dag! Håll ut tills dess :)

Bellevue

Idag bär flyttkalaset av till Bellevue! Från och med idag bor jag inte på campus längre! Känns båda bra och dåligt men mest bra!!!


Kameran var med men..

Godmorgon!

Igår blev det utgång! En ganska lyckad än om man ser till statestiken på de andra utgångarna jag har gjort i karlstad. Kameran var med under förfesten och det finns ca 300 bilder att kolla igenom men det blir när jag har gått och hämtat kameran för den ligger kvar hos Christer. Ville inte ta med mig kameran ut så det fick bli så!

Idag blir det att äta lunch tillsammans med Kristin och kanske My och Maria! Sedan skall jag till läkaren och jag tror att jag skall avsluta dagen med att åka till Bellevue för att kolla in lägenheten jag flyttar till imorgon! Senare på kvällen blir det att packa klart det sista så det bara är att lasta på släpet när mamma och pappa kommer imorgon! Det är också väldigt fint väder så jag tror att jag skall försöka att gå ut på en promenad för att få lite frisk luft!

Nej men nu skall jag börja göra mig i ordning, så ta hand om er! :)

Torsdag studenternas dag!

Godmorgon!

Skola idag mellan 08-16 känns sådär må jag säga men efter det blir det lite roligare grejer! Då blir det som jag nämde igår utgång! Sjukt längesen jag var med om en lyckad utgång så idag håller jag mina tummar! Kan inte riktigt berätta allt om idag för jag kan förstöra lite grejer men imorgon så lovar jag att ni får alla smaskiga detaljter.



"Me and You! Saknar dig!!"

Inte mer..

Dagen har varit ganska påfrestande. Jag lever bland flyttlådor och orkar inte bry mig typ. Hoppas morgondagen blir bättre. Då blir det utgång med mina underbara vänner här i Karlstad. Jag skall försöka att ta lite bilder så jag kan visa men vi får se hur bra jag kan hålla det löftet. Sjukt taggad är jag i alla fall på att göra något roligt. Men jag orkar inte skriva om dagen idag så ni får bara detta. Ha det bra!

Nostalgi sommar!

Godmorgon!

Jag undrar varför jag är konstnat trött? När klockan ringer på morgonen är det nästan helt omöjligt att öppna ögonen och gå ur sängen! Blir ju så mycket jobbigare att försöka anstränga sig så att man kommer till skolan i tid. Men får försöka att ta det lite lugnare till helgen även om det är så jag skall flytta så det kommer ju att krävas en del energi där också men kan ju i alla fall försöka att sova ikapp lite timmar.

Igår gjorde jag den där hemska ögonbottenfotograferingen och hade då stora pupiller hela eftermiddagen och det tror jag Kristin fick sina skratt ifrån innan jag hade vant mig vid att allt var lite suddigt och att hon stod för nära mig. Sen efter det åkte vi hem till oss där vi tidigare hade inhandlat MASSOR med godsaker så vi satt och fikade i ett par timmar. Vi låg efter att vi mumsat i oss väldigt mycket med varsin dator där vi kollade på bilder från tidigare år och jag måste säga att jag blev lite ledsen i ögat när man tänkte tillbaka på alla dessa underbara minnen. Seglingar och fester som vi hade! Säger bara ett ord! Sommar!!! :D




Nej nu får jag skynda mig igen.. Ha en bra onsdag gott folk!

Tisdag

Godmorgon!

Drömde en så sjukt knasig dröm inatt så jag till och med skrämde mig själv. Jag hade i alla fall blivit så arg på en tjej i min klass så jag nu hade kastat en tom vattenflaska på henne och nu var hela världen emot mig. Ja som tidigare nämnt den var konstig för ni som känner mig sen innan vet att det krävs en del för att jag faktiskt skall göra något mot en annan. Enda jag kunde komma på i drömmen var att kasta en TOM vattenflaska haha. Låter väldigt patetiskt jag vet xD

Jag är i alla fall väldigt trött. Somnade tidigt och vaknade fortfarande jättetrött. Undrar egentligen varför för jag borde inte vara så trött för jag har ändå sovit en hel del under helgen. Men aja jag får ta och gå och lägga mig väldigt tidigt idag så jag får vila ut. Det är ju trots allt bara tisdag så det är ganska bra att inte göra så hela veckan blir mega lång och seg bara för att jag inte har sovit tillräckligt.

Idag blir det i alla fall skolan fram till tolv sen skall jag till läkaren och göra ögonbottenfoto. Det är en mycket knasig undersökning när de lägger i något i ögonen så pupillen i ögat drar sig hela vägen ut till det blåa. Jag ser ganska så läskig ut men det är ganska kul. Får stirra in i någons ögon så de blir lite rädda sen. Mohaha!"

Nej nu måste jag gå ur sängen. Ha en bra tisdag gott folk! :)

" I can't belive it, but I don't care!"

My life is finally going in a good direction

Underbara lägnehet! Mitt liv känns underbart just nu och det är mycket som talar för att det kommer att fortsätta i denna riktningen. Jag hoppas verkligen det, det är min tur att det skall bli toppen även för mig. Upptäckte idag att jag har en i min klass som också bor på Bellevue och sånt är ju alltid roligt.

Bilder på lägenheten kommer imorgon för jag glömde kameran och jag har bara bilderna i mobilen och de är inte allt för bra. Så håll ut.

Om en stund kommer Jossan hit och vi skall ta en promenad i det fina vädret men innan det blir det middag för jag är vrålhungrig och det känns som jag har varit det sen jag kom hit till Karlstad. igår kväll. SÅ nu blir det att laga köttfärssås och spagetti :)

Ta hand om er och njut av vädret för imorgon skall det regna! :( 

Hinner inte uppdatera mer!

Idag får jag mina nya lägenhet! :D

Tiden hemma

Hej på er!

Jag har egentligen varken tid eller ork att skriva något. Men jag gör det bara för jag för tillfället inte har så mycket bättre för mig. Jag lovade ju trots allt att jag skulle uppdatera på tåget och det var två och en halv dag sedan.

I alla fall tentan gick helt okej, jag hoppas verkligen att jag blev godkänd och har ett mindre problem att ta itu med. Det får jag veta inom tre veckor så jag känner kanske inte att jag behöver att tänka på det nu.

Under min tid hemma har jag varit en massa med världens mysigaste. Något som gör att mitt humör har legat på topp utan att ens behöva anstränga mig. Har dock sovit väldigt lite, så imorse när jag kom hem så var det bara att lägga sig i soffan och sova i ett antal timmar. Hade nog inte kunnat göra något annat. I alla fall så skall jag om en timme åka och plocka upp Jessica för att bege oss vidare hem till Gunnar där de skall göra sig i ordning inför balen som de skall på ikväll. Känner verkligen hur jag saknar dagen då det var bal så det skall bli väldigt roligt att åka och se hur de blir fina ännu en gång.

Ikväll blir det att jag skall spendera tid med min familj. Jag hade nu tänkt att vi skall spela spelet "Med andra ord". Ett mycket roligt spel som jag tror att vi alla kan ha roligt med. Senare får jag se vart det bär av men det tror jag att jag vet ;)

Ja, dagarna går och det gör mig inte gladare men man får lära sig att uppskatta dagarna man får för att inte deppa ihop totalt. Massa roligt som händer nästa vecka så det kommer säkert gå kanon fort tills jag är hemma igen.

Nej men nu skall jag göra mig i ordning så att jag hinner hämta upp Jessi och även lämna av min kära syster i skolan. Ta hand om er!



17 Maj 2010


RSS 2.0