Grattis Caroline

Idag fyller min syter år, det betyder att jag inte har allt för mycket tid att göra något annat än att fira henne. Denna dag brukar vara hennes dag hela dagen, det kanske låter väldigt fumt eftersom hon fyller ju år hela dagen men det är lite annorlunda om man jämför med min eller Johannas födelsedag. Detta är en dag som alla vet att det inte finns någon annan tid än att ordna för kalaset och så.

Nu skall jag i alla fall börja packa undan massa grejer för att bli av med det värsta som ligger på mitt rum, det är väldigt jobbigt att bo i en resväska för övrigt. Tur att jag skall tillbaka till Karlstad på söndag. Då blir det normala rutiner igen.



Det här var en bild, från att jag var ute och fotograferade! Jag gillar den starkt!


Skit start!

Hej

Idag blev en av de tråkiga starterna på dagen, och mitt humör blev inte det bästa. Varför skall jag inte skriva eftersom det finns risk att mitt humör blir ännu sämre senare. Nu skall jag i alla fall sätta mig med matteboken och beta av några kapitel, för att senare kunna träffa min darling! Gud vad man kan sakna henne ibland alltså. Från början när vi började GTG har Jessica alltid funnits där och det känns mega skönt att hon gör det även nu när jag har flyttat. Även om man märker att det är svårare för oss att hålla relationen på samma nivå eftersom vi tidigare sågs nästan varje dag och jag pratade med henne så fort det var minsta lilla. Men nu kan man säga att även om det inte är minsta lilla så vet jag att hon hade lyssnat även om ingen annan hade tyckt det var värt att vara upprörd över. Så nu skall jag bara säga att Jessica betyder väldigt mycket för mig och jag är glad att vi hamnade i samma klass<3<3

På söndag blir det Karlstad igen och det är så himla många människor som jag vill hinna träffa innan dess. Men som jag troligen inte kommer hinna träffa. Nästa gång jag kommer hem skall jag inte ha med mig något att plugga så då får det bli betydligt mycket mer att träffa alla. Elias du har en heldag bokad vilket du vill eller inte!! :D

Åter till verkligheten, nu blir det matte... Ha en bra dag!

"Livrädd för verkligheten, skall jag chansa eller vara som jag är?"

Livet är för kort för tråkiga händelser

Godmorgon!

Nu har jag suttit här med min mattebok i lite drygt två timmar. Är så sjukt less på det så jag funderar på att ta en paus och göra något annat, egentligen får jag inte göra det eftersom jag i eftermiddag skall på bio med Caroline, Linda och Victor. Men eftersom detta skall egentligen vara mitt "jullov" så finns tanken att jag skall göra det. Skall ta den lilla bilen, som jag tror att jag skall ha med mig upp till Karlstad, och bara åka ut och kolla runt. Behöver en liten stund för mig själv nu känner jag.

Vart det bär av vet jag inte men det är det mindre problemet. Det är fint väder så jag kan åka och ta lite foton. Att ta kort var hela mitt liv för ett par år sedan, jag har alltid med mig kameran, men nu de senare har jag tappat intresset lite. Men sen finns det vissa dagar då det är underbart fint klimat som jag får lite sug efter det igen, iag är en sådan dag.

Kan ju bero på att det inte är så kul att sitta framför matteboken hela tiden men jag går upp lite tidigare imorgon istället och pluggar så jag tar igen det som jag missar nu :)

Ha en bra tisdag!

Kallt!

Är ganska glad att jag inte har gått ut något extra idag, mer än nödvändigt för att hålla huset i en varm temperatur. Har under stora delar av dagen suttit med matteboken och räknat. Åker tillbaka till Karlstad på söndag och då blir det matte för hela slanten men det är ju bra att ha fått räknat så mycket som möjligt innan det :)

Imorgon skall jag gå på Harry Potter tillsammans med syster och två av mina kusiner. och på onsdag blir det att träffa Jessica! Massa kul och detta kommer bli lite svårare att planera ihop med min matte men jag är övertygad om att det kommer att gå :D

Alldeles strax skall jag gå och göra lite mat till familjen gäller bara att det ploppar upp en idé på mat. Svårare än vad jag brukar känna, haha. Okej det blev ett deppigt inlägg men det var inte meningen för jag är väldigt glad nu. Så det borde inte vara det. Avslutar i alla fall med att tillägga att jag är glad.

"Saknar dig"

God fortsättning!

Hej på er!

Hur var er julafton? Fick ni alla era önskningar?

Jag kan sammanfatta med att jag fick väldigt många fina grejer, har nu så mycket grejer att det kommer att vara jobbigt att ta sig hem till Karlstad igen. Kan ta en bild sen när jag har alla grejer och skall på tåget. Hoppas jag slipper tåget och jag jobbar för fullt på det, men vi får se hur det kommer att gå med det :)

Nu idag blir det kalkon hemma hos mormor och morfar, har bara ätit det en gång innan, närmare bestämt förra året. Så att nu hela släkten skall åka och äta kalkon hör inte til vanligheterna men det skall bli väldigt spännande! Senare ikväll tror jag att det blir utgång! Skall bli underbart att träffa alla människor igen och bara umgås och dansa! Var väldigt längesen jag gick ut för att bara dansa, det har alltid varit något annat som har varit huvudpunken i någon sittning elelr likande, men idag blir det inte något annat än det!

Men innan allt roligt väntar min närmaste vän i form av matteboken, skall ägna lite tid åt det för att känna att dagen är värd en utgång sen. Imorgon skall hela familjen in till stan för att kolla in mellandagsrean och då blir det inte mycket matte, just därför blir det detta idag.

GLAD FORTSÄTTNING!

Önskar en GOD JUL

Tänkte önska alla er en riktigt God Jul! Hoppas alla får den jul som ni har velat ha länge. För visst drömmer vi alla om en jul som skall vara lite extra någon gång? Eller det kanske bara är jag. Själv känner jag inte att det är julafton idag. Visst det står fullt med julklappar under granen inne i vardagsrummet men igår kändes det endast som en kväll som inte innehöll något speciellt. Och nu imorse när man vaknade till "God Jul"-sms så kunde jag först inte koppla till att det var julafton.

Även fast jag inte känner julstämning överhuvudtaget kommer dagen säkert att bli riktigt mysig, mamma står just nu och gör risgrynsgröt som vi alla skall äta tillsammans under familjefrukosten. Senare kommer Farmor och Farfar hit för att fira med oss en kortis. Vi brukar träffa dem på kvällen men i år skall vi hem till min moster Anna och det har vi aldrig varit innan!

Att vara omkring människor man älskar är ju egentligen så himla mycket mer än alla pressenter och saker som jul brukar handla om som barn. Tycker synd om alla de människor som sitter fast på olika ställen runt om i världen pågrund av snön, de kommer inte att få en jul tillsammans med de människor som betyder något och det är verkligen synd. Därför skall jag njuta av att bara vara omringad av alla idag.

"I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is...
You"

GOD JUL!


Mot Göteborg imorgon!

Jag har haft ett par riktigt jobbiga dagar, just nu är allt ett snäpp bättre. Lever på hoppet om att det blir bättre så fort jag kommer till Göteborg. Skall nu gå och packa för att slippa göra det imorgon. Har inte fått biljetten hem ännu, och det gör mig orolig. Har till och med köpt ytterliggare en biljett eftersom jag hade fått lite problem med den första, men nu får jag ingen biljett med den heller. De har dragit pengarna och allt men allt verkar motarbeta mig för tillfället.

Det är ganska tomt i korridorren och då kommer lite tankar. Det finns en ordspråk "man vet inte vad man har förrän man har förlorat det" det är allt skönt ibland att ha människor runt mig hela tiden för nu känns det tomt när det inte är så många kvar.

Jag vet inte när jag kommer att skriva igen, men när jag gör det skall det vara något vettig eller i alla fall underhållande att läsa. Ha annars en bra jul och nyår! :)

Skriva av sig?

nu har jag kommit in i en sådan fas igen där jag har massa att skriva men allt stoppar mig. vill skriva allt som jag tycker och tänker men något håller mig tillbaka, varför gör det de? meningen med att blogga är väl att skriva allt man tycket och tänker. inte bry sig om vad de andra kanske säger, jag tror att jag har förlorat meningen med att blogga.


En mycket konstig avslutning på en bra kväll.

Utgången igår var riktigt bra, min alkoholnivå var alldeles lagom. Avslutet var inte det bästa men jag tänker inte skriva något om det. Nu är det dags att tvätta men innan det är det en välförtjänt frukost som väntar.

Runt elva tror jag My kommer förbi, vi skall plugga matte hemma hos mig under tiden som jag tvättar sen tror jag vi åker till Universistetet :)

Senare ikväll skall jag vara med min kusin på en depp-kväll! Känns ganska underbart just nu om man säger så :)

Ha en bra lördag människor!

Humör påväg uppåt!

Hej igen!

Det blir inte lika långt inlägg som förut, långt ifrån det. Tänkte bara uppdatera er snabbt om att mitt humör är stadigt påväg uppåt efter 4 dagar av arga tankar. Detta kan jag tacka Christer och My för, var längesen jag skrattade så mycket på en sträcka som från universitetet och hem. Glädjen vinner till och med över att jag blev puttad i snön och inte kände mina knän för de hade avdomnat.

Snart skall jag till Kronoparken för att kolla på en lägenhet som jag kanske kommer att flytta till. Egentligen tycker jag den är lite för stor men jag drar inga slutsatser på om jag inte vill ha den eller inte förrän jag har kollat på den.

Efter det bär det av mot Klaravik och förfest. Tror kvällen kommer bli bra :)


!= Skrivkramp

Godmorgon!

Jag tog mig en sovmorgon idag, tyckte allt att jag var värd det efter min väldigt påfrestande gårdag. Kan säga att min kusin räddade mitt humör genom att bara var där! Det betyder massa för mig att du finns här i Karlstad med mig Josse<3 Vi satt i alla fall och fikade med lussekatter och peppakakor, allt som hon har bakat tillsammans med Nina och Erika, väldigt gott må jag tillägga.

Jag sov lite extra idag för att jag skall orka att åka till Daniel senare och vara på förfest. Det blir den sista utgången för mig innan jag åker tillbaka till Göteborg på onsdag! Så idag blir det att tagga. Ganska komiskt att jag inte ens har åkt hem ännu och att jag igår beställde biljetterna tillbaka hit. Kommer att komma till lägenheten kvällen den 2 Januari. För att då köra stenhårt tentaplugg innan det är dags för tenta 1/3.

Hoppas idag att jag får den glada nyheten att Elias kommer och hälsar på mig inom de närmasta dagarna. Det är en person som jag verkligen saknar och vill bara sitta och lyssna på allt som händer. Tiden för varje gång vi skall ses har en tendens att jobba emot oss. Varje gång jag är i Göteborg eller han stannar i Karlstad har vi båda massa att göra så det blir inte att vi ses. Komiskt nog skall han till Mexico den 26 så jag kommer ju knappt se honom i jul heller :O :(

Livet är inte rättvist men det är inte mycket man kan göra åt saken utan man får bara acceptera hur allt blir och försöka att leva med det som händer. Även om man inte alltid håller med om besluten så är det bara att se glad ut och försöka att se allt från den ljusa sidan. För det blir inte bättre av att hela tiden gå och fundera på vad skulle ha hänt om det hade hänt eller kanske något annat, FÖR EFTERSOM DET INTE GJORDE DET SÅ ÄR DET INGEN MENING MED ATT FUNDERA PÅ DET. Detta var min grundtanke i natt och faktiskt anledningen till att jag somnade.

Det var bara en liten sak som jag var tvungen att få med för att jag skulle få skriva av mig lite. Alldeles strax skall jag gå upp ur sängen och äta frukost för att senare kunna gå tillbaka till min vän, matteboken. Har lite som jag måste räkna på och det skadar ju inte att lägga ett par timmar åt det. Dock tror jag inte att jag kommer åka till Universitetet utan att jag blir kvar hemma. Kanske blir bättre plugg här och det är exakt vad jag behöver. Efter att jag har pluggat i ett par timmar skall jag gå ut på en promenad. Var längesen jag var ute och gick i spåret och idag tänkte jag allt att det är på tiden. Behöver rensa min hjärna. Ha det bra tills vi hörs! <3

"ooa hela natten, ooa hela dan..."

Lite bättre

Hej på er!
Jag har varit på Universitetet i två timmar och sen gick jag hem och bara försökte att komma på bättre humör. Gick in till Kristin och sa inte så mycket utan bara var där liksom. Riktigt skönt med vänner då de förstår utan att man behöver sitta och förklara allt var som är fel! Hon åker hem idag och det känns redan tomt. Kommer sakna dig din lilla skit ;)
Fick ett till lägenhetserbjudande idag! Efter gårdagen så kan jag inte påstå att det är allt för fel att acceptera erbjudandet. Blir till att ringa upp personen som äger lägenheten för att se om det finns möjlighet till att åka och kolla på lägenheten idag eller imorgon! Vad som hände igår kommer jag inte att diskutera här men det var tydligen mer än vad jag kunde ana. Inte kul om man säger så..
Snart skall jag möta upp Karin och Christer för att de skall hålla mig sällskap till Maria. Vi skall alla nämligen julfika!! Hoppas att allt annat går en fortsatt stadig väg uppåt. Har lite förtroende på att det kommer att göra det i alla fall.
Har egentligen en massa som jag skulle behöva skriva av mig men jag väntar tills jag har mer tålamod på att göra det :P
-"Kristin, jag kommer sakna dig!"

Varning för arg Ellie

Har inget mer än att säga att denna natten var den värsta natten sen jag flyttade till Karlstad, fylld med ingen sömn och massa tankar. Plus en fest som aldrig tog slut. Blir att gå hem och sova sen!

Nostalgi

Mitt inlägg försvann som vanligt därför blir det bara en mening. Ikväll blir det fest i köket och nu skall jag börja tagga. Ha en bra kväll :)

Blogg blogg blogg

What's up!

Att det snart är jul känns helt offattbart. Kristin åker hem på torsdag och då kommer jag inte att träffa henne förrän jag har gjort min omtenta. Kristin är en tjej som jag har träffat mest i Karlstad (om man då bortser från min kusin som jag ser i stort sett varje dag.) och det blir lite konstigt att inte ses på så länge. Dock blir det säkert roligare att ses när vi alla kommer tillbaka :)

Just nu sitter jag framför tv:n och blir bara mer irriterad ju mer jag tittar, anledningen är att jag kollar på Lyxfällan där det är en familj som är totalt blåst. De tror inte trots att de har 1 MILJON i skulder att de inte har ett problem. Nu skall jag inte sitta och skriva ut alla mina aggressioner mot dessa två idiotiska människorna. Istället skall jag skriva att jag nu tänker gå ut och laga chili con carne, detta skall bli extremt gott att äta! Det var längesen jag gjorde en ordentlig måltid som jag fakriskt var förväntansfull att äta. Så idag då jävlar skall det bli god och avancerad mat tillagad!

Blir till att städa rummet, lägga tvätt på rätt ställe och massa annat som inte gör mitt tråkiga humör bättre men ibland blir det att bara se glad ut även om man känner så deppig, eller hur?

Det skulle egentligen vara middag ute ikväll tillsammans med min korridor men efter en hel del prat så bestämde jag mig för att inte gå, istället blir det att jag kommer att delta i julfesten imorgon istället. Då kommer även min vänner från klassen och det kan bli till en kul grej istället. Får troligen sova hemma hos Josse imorgon eftersom festen kommer att hålla på hela natten och jag har lektion klockan 8 dagen efter. Men eftersom Josse bor såpass nära gör det mig inget om jag hade tvingats att sova där en natt. Tvärtom egentligen, kul med lite sällskap på kvällen ;)

Nu skall jag börja röja upp, för att senare kunna gå och laga lite middag. Bättre att göra allt i den ordningen än att laga mat och sen skita i att städa. Vill ha en fin lägenhet imorgon :) Talk to you later!

"Jag..."

Mycket behagligare under täcket med dig!

-13 grader och jag vill bara ligga kvar i sängen. Istället blir det matte för hela slanten. Vad gör vi? Nu kör vi!

1 Timme kvar till Karlstad

Hejsan!

En helg i Göteborg är alltid skönt, men att komma hem till Karlstad känns just nu lika skönt. Detta kan vara för jag vet att jag kommer åka tillbaka till alla inom kort. Närmare bestämt 10 dagar. Ni förstår nu att denna resan var väldigt onördig men jag gjorde det för min farfar. Vi var tidigare idag på överraskningskalas för honom. Att jag fick ge honom min fotobok och se honom bli glad gjorde mig alldeles varm inombords. Tänk att ett leende har den effekten. Så därför tycker jag idag att alla borde göra en extra ansträngning och få den personen som betyder för just dig att le lite extra imorgon. Det har jag planerat att göra för flera stycken och jag är förväntans full för resultatet.

Imorgon är det den 13 December vilket betyder Lucia, jag skall till universitetet och kolla på alla som sjunger och bara njuta lite extra på morgontimmarna. Det bjuds även på lussefika och då gör det verkligen värt att gå ännu mer. Efter firandet börjar officiellt nästsista skolveckan innan jul. Detta kommer att tillängnas åt matematik. Även om jag ligger hyfsat i fas just nu är det skönt att plugga lite extra så att inte jag får en till omtenta. Det hade varit väldigt irriterande.

Nu har jag passerat Åmål och det börjar närma sig Karlstad. Hoppas inte tåget är allt försenat, inte mer än 15 minuter, för då kommer jag missa min sista buss till campus. Dumma söndagstrafik. Till och med bussarna till Kode går senare vilket är väldigt konstigt ändå. Men om tåget är senare så blir det att ta taxi hem och det är ju lite pengar som går som jag egentligen vill lägga på annat. Men har man inget val så har man, vill ju inte riktigt stanna i centrum hela natten.

Nu skall jag börja läsa min tidning som jag köpte på Maxi innan och även sätta på lite musik i öronen för det är en gubbe bakom mig som snarkar något fruktansvärt. Jag brukar vara bra på att förtränga sånt men just när jag skall läsa blir det jobbigt. So, music it is.

"If you keep it up, you will lose me forever!"

Mitt nya liv med gamla människor

Hej hej!

Nu sitter jag här och har varit på Liseberg tillsammans med min familj där vi bara har gått runt och myst tillsammans. Har ätit massa god mat också så nu är jag alldeles för mätt. Gillar inte riktigt den känslan, men det finns ju inte riktigt någon annan att skylla på.

Om en liten stund skall jag åka ner till stan för att umgås tillsammans med Oskar, Addé och David. Är inte allt för motiverad till att dricka men det skall bli kul att sitta och tjöta en stund bara. Det är end´å konstig att de mnniskorna som man umgicks med, där det inte gick mer än ett par dagar mellan man sågs har nu gått och blivit månader. Livet har allt konstiga vändningar ibland.

Missförstå mig inte fel för jag älskar mitt nya liv i Karlstad med alla mina underbara vänner. Men det finns fortfarande en längtan och saknad efter alla hemma. Komiskt värre är allt egentligen.

Nu skall jag gå :) Ha en bra lördag!

Frukost

Har precis ätit en julfrukost med julskinka och sill. Ibland är allt så himla underbart och det tycker jag att det är idag! Nu skall vi strax åka till Göteborg för att bara njuta av ledigheten och sen blir det Liseberg efter att pappa har kommit med tåget från Stockholm.

Livet leker!
"I wish you were here with me!"

Fryser!

Hej på er.

Nu sitter jag på tåget som skall ta mig söder ut, närmare bestämt hem. Har haft beslutsångest om jag skall åka hem överhuvudtaget. Jag får inte skriva anledningen till att jag skall hem men ibland funderar jag på om det ör värt det, tror egentligen inte att det är det.
 
Det är i alla fall svinkallt om fötterna på tåget så nu kommer jag nog aldrig att få upp värmen här. För er som känner mig är det så att jag lätt fryser. Det är inte lätt att sitta still på tåget när man hela tiden känner att det är kallt och man hellre skulle vilja sitta hemma och njuta denna kyliga fredag. Men om 2 timmar och 20 minuter är jag i mitt älskade Göteborg igen i alla fall, där kommer min mamma att möta upp mig och det är ju alltid trevligt!

Det är sånt himla kort besök ner till Göteborg, ett besök på 45 timmar, delvis därför allt känns segt.

Det finns inte mycket vettigt jag har att säga nu och det suger för nu har jag egentligen grymt mycket tid att bara sitta och ordbajsa. Men motivationen är 0 typ.

Så jag slutar plåga mig själv. Ha det bra :)

Julsittningen


101210

Hej på er!

Kvällen igår blev inte riktigt som jag tänkt mig, jag var nog lite för laddad så det blev bara pannkaka av allt. Men kvällen var rolig ändå så det behöver ni inte dra någon slutsats ifall jag säger så ;)

Nu skall jag snart gå in i duschen för att spendera min sista tid för den här veckan på universitetet. Sen bär det vidare mot Göteborg! Massa som måste fixas innan dess och jag har 0 i motivation. Känns rínte riktigt meningsfullt att åka hem nu när man bara skall vara i Karlstad i 10 dagar när man kommer tillbaka. Men jag gör det för de jag älskar, annars hade jag hellre gått på bunkern med de andra och ätit tacobuffé idag.

Efter min föreläsning skall jag över till min kusinis och snacka en massa skit med henne. Skall försöka köpa med mig något gott att äta också så samtalet inte blir så ansträngt.

Ni får ha en bra helg helt enkelt :)


Humörsvängningar

Godkväll på er!

Dagarna bara går så himla fort nu för tiden, mitt humör går upp och ner som en berg o dalbana, börjar bli riktigt frustrerande att mitt humör inte kan vara på en hyfsat jämn nivå under en dag utan att jag nu ägnar dagen åt att grubbla, det är aldrig bra för min del!

Det är sittning på torsdag i alla fall och nu är allt färdigt när det kommer till förberedelserna och jag är super laddad! :D

Nu orkar jag inte skriva mer. hoppas det är okej! :)

"584044558109447"

Box 75 minuter

Nu är det dags igen! Det är måndag kväll och jag skall om exakt 7 minuter börja promenaden ner mot centrum och SATS. Som vanligt skall jag och kusinen banka skiten ur armarna i boxning. Det är det absolut roligaste passet man kan gå på och det som jag tycker ger mest. Självklart menar jag i synvinkeln muskelbygge för skall man träna kondition är det spinning.

Det är i alla fall dags att sätta på sig en massa kläder för att inte få stela muskler påvägen ner. Kanske skriver något när jag kommer hem, troligen inte. Ha en bra måndag kväll alla!

2:a advent

Godmorgon!

Jag tänkte att jag skulle åka till Universitetet idag med men det blev att jag nu bestämde mig för att plugga hemma istället. Det gör att jag nu inte behöver göra mig i ordning för att tänka att det kommer någon oväntad gäst. Människorna i min korridor räknas inte eftersom de har sett mina dåliga dagar.

Det blir så att jag skall sitta och plugga i ett par timmar nu, sen blir det troligtvis att jag skall ner till gymmet för att träna, idag blir det cykelpuls i en timme. Gillar att jag har kommit igång med den efterlängtade träningen igen. Man känner ju sig så sjukt mycket bättre när man håller igång. Dock kan jag säga att mina blåmärken på ryggen inte är att leka med. Det ser ut som jag har varit med om något väldigt våldsamt, kan lugna era hjärtfrekvenser med att det har jag inte. Jag tränade bokxning i torsdags och det blev bara att jag tryckte ifrån med ryggen istället för benen i en övning och landade då många gånger på ryggen som orsakade dessa märken.

Nu skall jag resa mig ur sängen, trevlig 2:a Advent på er!

"love is not blind, love is retarded"

Feelings

Jag är så himla spänd för julsittningen! Det var så sjukt längesen jag ens var ute, det bubblar av bara tanken av att det är sittning på torsdag och sen UTGÅNG! Har i alla fall varit och rådfrågat tre personer om vilken klänning jag skall ha på mig och de alla har sagt samma. Det blir en svart lite tajtare klänning! Kommer bli snyggt!

Idag har jag varit väldigt duktig och repeterat väldigt många av min mattetal så nu känns integraler inte lika hemska, det blir dock att jag går till skolan imorgon också för att komma så långt som möjligt innan Bengt börjar med diff. ekv. på måndag. Ser jag inte fram emot alls.

Har lite delade meningar för om jag skall åka hem nästa helg. Om det egentligen är det smartaste, men jag har bestämt mig för att inte oroa mig om det utan känns det för jobbigt stannar jag helt enkelt i Karlstad nästa helg.. Det är trots allt inte långt kvar till jul, då får jag träffa alla er som jag längtar efter!

Nu skall jag gå och göra paj, det är min middag idag och det kommer bli så sjukt gott! :D

"Det här driver mig till vansinne!?! - Kan man inte bara trycka på en knapp och få allt som jag vill?"

Skola, lördag

Godmorgon!

Hade den mest konstiga drömmen i natt men det är jag glad över för nu kan jag verkligen säga att jag tänker på något annat. Skönt det. Klockan är nu tjugo över åtta och det är lördag, jag skall till skolan om ca 40 minuter tillsammans med min kusin för att sitta och plugga i ett par timmar. Det känns bäst att göra det direkt så man inte kommer på att man kan göra något annat och sedan hoppar att plugga.

Senare ikväll skall jag och Kristin sitta och kolla på One Tree Hill skulle jag chansa på. Hon fick mig att lova att inte kolla vidare utan henne och det är irriterande för jag vill... Haha, men jag gör det för henne.

Igår var hon och jag i stan för att handla lite nödvändiga saker. Det slutade med att vi inte kom hem med det som jag egentligen skulle ha. Jag har köpt min klänning som jag skall ha på mig julsittningen på torsdag! Kommer vara en snygging må jag tillägga.

Har nu på morgonen sett på julkalendern och den är endå helt okej i år eller så kanske det är bara jag som är desperat behov av att komma i julstämmning innan det är dags att åka hem för julen. Detta är en av de få åren som jag har sett fram emot att bara njuta av julen. Vanligtvis brukar det inte finnas några förhoppningar alls och det är då så himla tråkigt..

Hoppas ni har en bra lördag så hörs vi en annan gång.

"Glad 4:e december, darlings"

.

I'm sitting here in a dress and completely unprotected against my feelings.

You are always on my mind!

Kan någon få mig att tänka på något annat?

Boxning

Just nu är det minus 15 grader utomhus och jag skall snart bege mig ut på en promenad ner till träningen. Jag och Josse skall på box! Det är den roligaste träningen som vi gör måste jag tycka. För att ha någon som står och peppar mig för att hela tiden pressa mig till det yttersta.

Efter träningen skall jag hem till Daniel. Lite folk skall kolla på film och bara ha en lugn torsdag kväll. Eftersom jag är ledig imorgon också blir det till att ta igen lite av den sömn som jag har förlorat de senaste dagarna. Har inte sovit så värst bra utan har bara legat och tänkt på allt och det har gjort att jag inte har sovit för mycket direkt.

Jag har fortfarande ingen motivation till att blogga så det får räcka för idag. Ta hand om er

Oseriös

Jag vet att det var längesen jag skrev något om hur jag hade det men de senaste dagarna har jag levt på lyckorus och bara inte velat vara så aktiv här, sanningen rent igenom. Mitt glada humör har lagt sig lite men det är fortfarande inte så man kan klaga.

Idag har jag varit i skolan med en hemsk dag av programmering. Jag trodde ärligt inte att jag skulle behöva klaga över detta någonsin igen men ack så fel jag hade. Hoppas tentan blir lätt.

Nu skall jag snart åka och panta mina flaskor och tvättid ikväll.

Ja, mitt liv blir inte mycket mer intressant än så.

Det är 1 December och vi kommer allt närmare jul och det är inte fel! Första året på länge jag längtar som bara den! Jag skall nu lämna datorn och sluta skriva när jag nu märkt att jag fortfarande inte har en inspiration att skriva. Får se när det blir igen!

RSS 2.0