Eclipse

Godmorgon!

Idag blir det att åka till Jessi för att kolla på hotell som vi skall bo på när vi åker till London! Kommer att bli hur kul som helst att åka känner jag. Skall inom de närmsta minutrarna gå till tåget.

Ikväll blir det också premiär av tredje filmen av Twilight!! Som ni kanske kan förstå är jag otroligt pepp på att se den! Finns egentligen inte så himla mycket mer att säga, skriver mer ikväll om hur dagen har varit. Så ha en mycket bra dag!


"I am as happy as I can be!"

Skrämmande artikel

Hej på er!

Dagen har gått fort, kan inte riktigt förstå att klockan är redan tjugo i åtta. Har under dagen inte gjort särskilt mycket. Väcktes på morgonen av att jobbet ringde. Meningen var att jag skulle få jobba mellan 16-22 men hon gjorde fel och ringde tillbaka efter en stund och ställde in det. Istället fick jag åtminstone en tid på fredag. Imorgon kommer jag nog att vara ledig eftersom det är bio som står på schemat på kvällen.

Skall också åka till Jessica för att boka resan till London imorgon!!! Sen blir det att handla en randig tröja som kommer att förfylla min piratklädsel! Har den senaste halvtimmen testat runt på en del sminkning och nu kommit fram till hur en äkta pirat skall se ut. Kommer bli kul!

Pratade med Caroline för en stund sedan och eftersom det var längesen jag pratade med henne via telefon var det självklart roligt att höra henne prata. Dock kanske hon borde sluta klaga för hon har inget att klaga över!! Syssh helt enkelt!!

Har inte kunnat lokalisera min nattspruta igår och idag. Har letat som en galning men kan inte komma på var jag har lagt den. Får göra ett nytt försök om en stund för snart måste jag ha den. Är inte så roligt att ta engångssprutor hela tiden. Någonstans måste den ju ligga.

Läste precis en artikel på aftonbladet om en tjej som är 4 år och har haft mens i ett år. Det är ju helt galet att en liten tjej som fortfarande går på dagis, kan få stå ut med något som man inte skall behöva hantera förrän många år senare. Inte nog med att hon har fått stora problem med att bara förstå vad som händer. Det kan ju inte vara lätt att förklara för en 4-åring. Hennes kropp kommer att utvecklas allt för snabbt och det är inte rätt. En tjej i hennes ålder skall vara fullt upptagen med att leka, inte behöva förstå vad det innebär.

Hemsk tanke måste jag säga. Eller vad säger ni?

Nya tider

Hej på er.

mitt humör idag har varit otroligt bra hela dagen. Dagen ute på Marstrand var precis vad jag behövde. För jag behövde tänka. Den senaste tiden har varit upp och ned när det kommer till olika känslor. För att då få mitt huvud på rätt bana behövdes en sådan här dag. Lite skönt att få sol på kroppen också.

Har en födelsedags present liggande hemma sen ett par veckor tillbaka. Har dock inte kommit mycket längre med den, kommer väl en stund någon gång i framtiden. Annars vet jag inte.

Nu till en ny del av mitt liv, det handlar lite om känslor. Har inte riktigt satt fingret på vad det är för känslor men jag kan säga att det är bra. Det är ingen som hade sagt något annat skulle jag tro. Har dock bestämt mig för att satsa lite mer på det nu i framtiden så kommer det fram så märker ni väl det.

Imorgon har jag inget jobb vad jag vet i alla fall. Det kommer nog inte bli så mycket jobb denna veckan överhuvudtaget eftersom jag har lite andra grejer som är planerade. Till exempel skall jag och tjejerna på premiären av tredje filmen av Twilght på onsdag vilket kommer att bli kul. En av de saker som kommer att hända är fortfarande hemligt så det kan jag inte dela med mig av. Hur som helst kommer det bli AWESOME!

Det lutar åt att jag och Jessica skall ut och resa. Vi tror att det kommer att bli London och det är ju väldigt spännande om vi kommer i väg. Att få se en storstad på det sättet är ju något som verkligen måste upplevas. Sen vill jag också hinna med att träffa Patricia. Om det blir att vi träffas här i Göteborg eller att jag kommer ner till henne spelar inte så stor roll, det viktigaste är att vi ses. Fååååår liksom inte gå 8 år igen xD

Nu skall jag snart sova för att vakna i tid för de bästa soltimmarna imorgon också. Skall ta och läsa ut det som är kvar av min tidning. Köpte en Cosmopolitan igår och det har varit mitt nöje hela dagen. Så jag skriver väl imorgon och delar med mig om tankar och händelser i mitt liv.





"Är det meningen att jag skall ta åt mig?"

Marstrand!

Godmorgon!

Detta är min lediga dag! Efter en mycket slitsam vecka är jag extremt glad att vara kunna göra något annat, jag har valt att åka ut till Marstrand för att njuta av att det är sommar. Det verkar inte som det var npgon som var motiverad att följa med men jag hoppas att jag träffar någon trevlig där ute istället.

Hur det var på Marstrand skriver jag lite senare men just nu hoppas jag det blir att de få molen försvinner och solen kommer fram helt. Ha en bra dag för det är det jag tänker ha! :D


"Vad kommer det här ifrån, kanske är värt att satsa på?"

Gått en tid nu..

Hej!

Vet knappt hur man skall beskriva hur underbar dagen var igår. Vädret var helt perfekt. Genom att äta massa god mat, sitta runt elden där vi alla sjöng allsång och pratade allmänt så blev stämningen mycket bra. Det fanns dock lite problem för en del att ta sig dit. Det blåste en hel del ute på havet igår och eftersom stor del skulle ta sig dit med båt så orsakade det massa problem. Alindes båt fick bogseras av hennes familjs båt men Alinde c.o var ändå först på plats. Gunnars båt är en helt annan historia. De fick motorhaveri och fick bogseras tillbaka till Skärhamn för att ringa en mekaniker. Efter många timmar av väntande så var de påväg. Lite synd var det dock att när de kom dit så hade vi alla både ätit middag och börjat med våra efterrätter/snacks. Inget stoppade väl oss från att fortfarande hålla båtkärleken uppe.

Senare på kvällen började temperaturen att sjunka och det blev bildades en stor ring runt vår brasa som brann på trädgården. Det fanns ju en anledning till att alla våra kläder luktade sjukt mycket rök när vi vaknade imorse.

Meningen var att jag skulle ta massa underbara bilder igår och jag hade för en gång skull tagit med mig min kamera dock hade jag glömt minneskortet så det blev inga bilder från mig denna dag. Får se om det dyker upp några från annat håll.


Framåt midnatt så var det dags för midnattsdopp! Själv var jag för feg för att ta detta steg eftersom det var inte varmt i luften. Får väl ta och ge beröm till dem som faktiskt badade och extra till dem som tog steget ännu längre och så som det skall vara och bada nakna. Till sist när vi kom tillbaka började alla försöka få upp temperaturen igen vilket gjordes på de mesta sätt. Kändes dock som det är ett under att inte någon har fattat eld under kvällen för vissa stunder trodde man det.

Tillslut var det dags att sova och eftersom vi var över 30 personer så fick vi alla inte plats i Dermans hus. Några sov i tält andra hemma hos de andra som bodde där men jag och Alinde vi sov på de mest Volvo-aktiga platserna = Min S60. Kanske inte låter så bekvämt men efter att fält ner så vi låg ner i bilen så fanns det inget att klaga på. Dock har jag konstaterat att Alinde andas mer än mig.

Morgonen började tidigt men det var väldigt behagligt att vakna upp och höra musiken i bakgrunden. Vid åtta körde jag ner massa flickor till Kungälv för att göra mig själv i ordning för att jobba hela dagen.

Det blev ett mycket mer detaljerat inlägg än vad jag hade tänkt mig men detta var för att sammanfatta att jag hade sjukt trevligt hemma hos Derman och att jag gärna gör om det fler gånger! Får se till att det blir en segling innan Ms. Lisa drar till Malaysia i alla fall hoppas jag att det hinns med.

Mardröms pass!

Hej!

Har haft en väldigt bra dag hittills, har planerat dagen imorgon så nu är jag riktigt pepp på att fira midsommar. . Jag har också fått uppgiften att handla för dem som skall segla i Salt. Vi kommer nog att ha lite mer åt grillning än traditionell midsommarmat. Hur som helst blir det kanon för mat är ju alltid gott eller hur?

Idag är det Elias födelsedag och eftersom han inte är i närheten av Göteborg så försöker jag gratulera honom så överdrivet jag bara kan. Detta är min andra gång då jag publicerade en gratulation till honom. Får väl hoppas att han blir lite glad i alla fall. Hade kanske hoppats mer att han hade befunnits sig här nere. Särskilt imorgon då det är midsommarafton. I alla fall GRATTIS ELIAS!!!

Skall om en timme bege mig till Maxi för att jobbar till stängning och det kan inte bli bra det där. Alldeles för mycket folk kommer de vara men bara att bita ihop!


Go away!

Hej på er!

Skövde var en ganska så mysig stad må jag säga, kommer nog att åka dit fler gånger för att fotografera och göra en heldag av det. Dagen har varit sjukt lång och jag är nu trött igen. Har nu på kvällen suttit på altanen med familjen och ätit popcorn i takt med att solen gick ner.

Imorgon kommer troligen snickarna tillbaka för att göra det sista på huset. Ser inte fram emot det direkt på så vis kan man väl tänka att det är tur att jag jobbar imorgon. Sen att jag har lite små ångest över att morgondagens pass kommer att vara extremt påfrestande eftersom halva Sverige kommer att vara i affärerna för att handla till midsommar. Men pengar som pengar, önskar kanske att det hade varit ett annat sätt än just imorgon.

Det är midsommarafton på fredag och den skall firas hemma hos Derman och alla "gamla" klasskompisar som vill vara där. Att vara med dem lovade jag från första början och har nu fått tacka nej till en del som har frågat. Ser dock fram emot att vara ute vid havet på midsommar eftersom det hör lite till. Planerna är väl inte full planerade så det blir nog lite panik-planering för min del på själva midsommarafton efter som jag jobbar till stängning imorgon. Om det dock är någon som vet när vi skall vara hos Derman? :)

Nu skall jag stänga ner internet och sätta på en film. Det har blivit min sysselsättning den senaste tiden och jag har nu börjat vänja mig med vid det! Finns värre öden. Nu blinkar dock min dator som indikerar att jag har dåligt batteri så det blir min signal att förflytta sig från altanen till min säng där laddaren och filmen väntar.

"går inte under det namnet längre"

Skövde

Godmorgon!

Sitter nu och väntar på att jag skall gå till tåget. Idag blir det Skövde och jag är lite nervös för att hitta dit men jag tror att det skall gå med guidening från min pappa i telefon. Han gjorde tydligen lumpen upp i Skövde så han kan området lite bättre än vad jag kan vilket är skönt. Igår gick han runt och sa "Upp till Skövde som ingen behövde!" med en rappar stil.

Nu blev jag distraherad av att de ringde så nu har tiden rusat iväg och jag måste gå till affären för att köpa något så jag klarar denna dag.

Ha det bra! Ciao!

Hang in there

Godnatt, typ!

Tårarna rinner ner över mina kinder. Har efter denna jobbiga dag sett på för mycket sorgliga filmer som inte var bra för min känslosamma humör just nu. Igår räddade Fia min dag och satte ett stort leende med ett mycket gulligt sms. Tack för det <3

Imorgon skall jag åka till Skövde kommer säkert att bli ett äventyr att hitta dit och även göra alla de tester som jag kommer att göra där. Kanske borde sova snart så jag orkar med allt imorgon.

Men innan jag nanar så kan jag ju nämna att jag har varit och shoppat på internet i den nya REAN som har dragit igång. Blev 6 olika plagg från HM från under 400 kronor.. Soooo sweet enligt mig :D

Några plagg som jag beställde


Klänning 49.90 kr
Linne 79.90 kr



Vad tycks? :)

E M P T Y

Nu är det söndagkväll igen!

Har under helgen inte gjort mycket annat än att tjärnat pengar och sovit. Har samanlagt jobbat 23 timmar från i fredags och det är inte allt fel när det kommer till min privata kassa. En hel del är ju sköna OB-timmar!! Det blir jobb imorgon med, skall försöka få så mycket som möjligt denna veckan men eftersom jag skall åka till Skövde på onsdag! Kommer bli två mycket långa resor men det blir en del sms:ande och sen massa musik!

Imorgon skall det bli fint väder och om inte dessa snickare kommer så skall jag sola på altanen innan jobbet. Det kan dock vara några irriterande människor (som har en förmåga att stirra lite för mycket) här och då flyr jag var som helst. Lutar mot stan och röda sten för lite nostalgi.

Om jag skall vara ärlig känns mitt liv väldigt ensamt just nu!
Jag har självklart mig själv att skylla men det gör ju inte det hela bättre.

Utmattad - Blev ingen filmkväll

Hejsan

Skulle jobba från 06.45-13.00, men det var gratis tårta som serverades i butiken och det gjorde att det blev rusningstrafik genom kassorna så jag fick inte gå hem... Eftersom jag inte hade sovit mer än 3.5 h igår natt så var jag helt slut när jag kom hem. Jag somnade till bröllopet på TV. Var väldigt svårt att vakna men tillslut kom jag upp och nu ligger jag halvdöd framför en film. Ser någon film med skådisen till Bridget Jones det är ju alltid lika roligt att se hur hon bjuder på sig själv i en komedi.

Skulle egentligen vara med på filmkväll hemma hos en person som Jonas känner men jag kände att om jag skall orka jobba imorgon så behöver jag sova tidigt. Därför tackade jag nej men jag tror att de har trevligt utan mig. I alla fall hoppas jag det.

Jag fixat en del jobb nu framöver vilket har gjort mig super glad! Pengar gör mig lycklig! Om jag och Jessica skall åka till London så får jag ju ha lite :D

Nu skall jag fokusera på filmen och sen nana igen!

Har inget mer att säga

Hej hej!

Klockan är nu ett och jag vaknade precis. Var nog extremt trött eftersom jag har sovit över tolv timmar. Skall åka till jobbet om en och en halv timme så det blir nu till att försöka hitta något gott att äta. Skall jobba fram till stängning så idag blir det massa pengar<3

Har kommit in i en svacka där det känns så fruktansvärt meningslöst att blogga. Det enda som jag verkar kunna skriva om är mitt jobb och vädret. Det kan ju inte vara så roligt att läsa för det är definitivt inte roligt att skriva men eftersom det inte händer något mer som slår det så får alla ni stå ut.


"Make it stop!"

100617

Hej på er!

Dagen började ännu värre än igår så humöret var kanske inte det bästa i början. Jag la mig på altanen och solade detta utvecklade ett betydlig bättre humör. Nu närmare kvällen var jag glad, tyvärr har jag inte mycket mer att säga idag. Ser fram emot att jobba imorgon.

Hör av mig imorgon istället.

Explosion

Hej!

De gubbar som renoverar vårt hus gjorde att det inte blev någon solning mer idag. Hejar för imorgon istället. Vill verkligen jobba imorgon men har inte hört något mer idag så får vänta och se imorgon istället. Köpte jordgubbar till familjen idag, har käkat massa och magen är allt nöjd.

Nu under kvällen var det vår tur att göra arbete uppe hos g.mormor. Jag orkade inte anstränga mig så mycket idag så jag var social mot henne istället. Efter att Carro även kommit in så dök pappa upp i fönstret. Totalt neddränkt i olja. Det visade sig att gräsklipparens oljetank hade exploderat och han hade fått allt över sig. Jag fick mig ett skratt i alla fall för det var ju lite lustigt (A)

Vi har nu kommit hem och jag skall inte göra något mer idag. Kanske startar en film eller så blir det TV.

Godnatt människor!

Dagen började inte bra!

God förmiddag!

Jag hade stora planer av att ligga på stranden och tycka synd om mig men jag hade inte räknat med så otroligt mycket sällskap. Det var inte så mycket folk på stranden utan sällskapet bestod av flugor! Fy fan säger jag för de förstörde min dag fullständigt. Det blir istället att jag solar hemma istället för där kunde jag inte ligga kvar.

Nu blir det att fundera vad vi skall käka till lunch. Johanna befinner sig i värmen på Ullared. Kanske kan vara kul men jag tror det hade varit för varmt. Solen skiner ju och det är 23 grader i skuggan. Me like!!

Nej men nu blir det ut i solen igen. Hoppas flugorna håller sig borta!!! Ciao

Liseberg - Nordens största nöjespark

Tjoo!

Idag blev en betydligt längre dag än vad jag hade planerat när jag vaknade. Visste ju att jag hade en tanke på att åka hemifrån eftersom det är frustrerande att vara hemma under renovering.

Pratade med Cicci på MSN och efter att jag kom ut ur duschen så skrev jag ett meddelande att hon skulle göra sig klar och möta mig i stan. Efter att ha sett min syster sitta framför datorn och läsa dessa 1000 bloggar som hon läser varje dag kom jag på idén om att vi skulle åka till Liseberg. Fick med Cicci på planerna också och tillslut bar det av mot stan och Liseberg.

Carro höll på att springa omkull tågvärden påvägen in men det slutade som tur var med att hon hann väja i tid. Tror inte han hade uppskattat detta ;)

Väl på Liseberg sken solen och det var riktigt varmt. Vi har blivit väldigt blöta efter våra tre åk i Kållerado, fick även nya vänner som åkte med oss ett åk till. Tror dock inte vår vänskap har någon framtid. Sen har jag åkt attraktioner som jag aldrig provat innan eftersom jag är en riktigt stor fegis när det kommer till många attraktioner. Det blev upp-attraktionerna som invigdes för min del. Tillslut kände min mage av att jag inte hade ätit något vettigt på hela dagen och det blev inte nya saker för min del.

Känner mig i alla fall väldigt nöjd med dagen, var längesen jag umgicks med Cicci så det var väldigt roligt att du följde med <3 sen att man fick se min syster vara så mallig över att hon är överlägsen när det kommer till Liseberg var minst lika roligt. Så ni båda skall ha ett stort tack för en toppenbra dag :D <3

Nu skall jag snart sova. Är sjukt trött så skriver väl mer imorgon! :P



"-Its was a beautiful day!"

Tvungen att skriva det!

Godmorgon!

Detta inlägget kommer att bli lite mer seriöst än de andra.

Jag har den senaste tiden bestämt mig för att inte lägga energi på andra när de säger eller gör något som sårar mig. Detta för att minimera alla problem som kan uppstå. Nu när till och med detta inte ens fungerar utan att människor tror att jag drar mig undan för att jag inte säger problem gör det att jag absolut inte förstår hur i helvete det går att lösa. När någon kommer på det, meddela mig för just nu är jag så sjukt trött på att det inte finns något rätt sätt.

Det var det allvarliga i detta inlägg.

Fick också precis ett sms om att det fanns jobbtider ikväll men det var någon som hann före mig.. Jag var tydligen person nr 2 att ringa in till Maxi. Hade gärna jobbat idag men aja jag får bli person nr 1 nästa gång istället.

Så idag har jag ingen aning om vad som händer. Vet bara att jag skall snart hoppa in i duschen och sen bege mig härifrån eftersom denna renovering inte är på min bra sida. Hoppas snart de är klara!!

Ikväll blir det träning. Kan inte ut och springa nu på morgonen eftersom det står 5 stycken som åskådare när man kommer tillbaka. Blir inte en bra start på min dag om man säger så.

För nu skall jag prata med Cicci på msn en stund sen skall jag in i duschen och åka härifrån. På med musiken på hög nivå först i alla fall.

Enjoy!

Igår var jag och Johanna på Tjörn där vi tog lite kort. Vi var nere vid bryggan och vi vandrade även på Tjörnbron. För att nu visa lite av de resultat som blev lägger jag upp några bilder här.




Bank. bank, bank OMG

Det finns 5 killar som just nu står och renoverar taket på huset. De började runt halv sju imorse så jag har haft lite svårt att sova från dess. Stereon går på hög volym för att jag inte skall bli helt knäpp, hoppas inte detta skall pågå hela veckan för det driver mig till vansinne.

Det blir att åka från huset så snabbt som det bara går. Skall bara sminka mig sen tar jag bilen härifrån. Skall köpa något färg som dessa snickare skall ha imorgon och sen hade jag tänkt kolla om det finns klipptid. Mitt hår ser väldigt slitet ut så jag tror det är dags att klippa det lite.

Tänkte lägga upp lite bilder från igår men det får jag göra i kväll när snickarna har åkt eftersom bilderna åker på kameran.

NÄE nu åker jag, det driver mig till vansinne....

Födelsedag

Bara för idag är det Cecilias födelsedag Hurra, hurra, hurra. Stort GRATTIS till henne. Hoppas hon får en kanon bra födelsedag. Verkar dock inte som om jag kommer att träffa henne idag, får väl se när det blir i framtiden.

Jobbade igår, det var extremt lugnt fram till sista halvtimmen, OMG. Det var kö till långt efter stängning förstår inte riktigt varför folk panikhandlar i sista minuten jämt. Makes no sense. Efter det bar det av mot Hjuvik för att hämta min mamma och hennes arbetskamrat som hade varit på lite party med folk från jobbet. Efter mycket körande runt runt i rondeller hittade jag tillslut och fick komma hem med alla i välbehåll.

Idag skall jag i alla fall vara ute så mycket som möjligt eftersom solen skall skina nu på eftermiddagen. Vi har några arbetare som gör om taket och det låter väldans mycket så jag kommer inte vilja vara hemma idag. Har inte riktigt bestämt vad det är jag skall göra men det löser sig.

Hoppas ni också får en bra idag.

Nu skall jag nana!

Liten uppdatering innan jag nanar för natten. Har sett på Dear John igen, tyckte verkligen den var värd att se igen och eftersom jag hade en mycket tyst kväll passade denna filmen utmärkt för mitt humör. Har städat bort allt som har med innan studenten att göra så från och med idag börjar mitt vuxna och "mycket" ansvarsfulla liv.

Haha vi får se vad det innebär imorgon GODNATT!

Tårtbuffé

Dagen har gått så extremt fort det är helt galet, känns som jag precis blev väckt och att det skall vara flera timmar kvar på dagen men icke sa nicke. Skall snart börja städa så att jag kan ta emot någon rolig människa inom kort. Just nu har alla människor besöksförbud för hur det ser ut och det kan ju inte vara trevligt.

Förändringen som har skett den senaste tiden blir bara mer och mer uppenbar. Jag tror inte man kan stoppa något som händer men tiden får gärna gå lite långsammare så att man har kvar lite av det som jag hade innan skolan slutade. Jag har en känsla inom mig som bara bubblar av ilska och frustration. Den vill komma ut men jag håller den inom mig.

Allt är ändå väldigt bra om man bortser från det. Jessica åker till Turkiet på lördag och är borta i hela två veckor, kommer bli riktigt tomt utan dig. Vi får ses när du kommer hem, darling. Då blir det massa seglande, filmkvällar och utgångar ;)

Imorgon skall jag åka till Tunge skolan igen, har inte varit där sen jag slutade 6:an så det kan bli lite knasigt. Johanna går i alla fall ur skolan denna dag så vi skall höra dem sjunga och spela på sina små instrument. Efter det är det tårtbuffé i klassrummet. Tänk er att varje unge i hennes klass har med sig en tårta förutom de barn vars föräldrar är ansvariga för tårtbaket för de orkade inte. Detta blir i alla fall 14 tårtor som kommer att finnas till hands för en klass på 19 barn och föräldrar. Ni kan nu förstå att det kommer att bli en massiv tårtbuffé och enormt många lass tårta. Tror också att de kommer att finnas 19 barn som har ont i magen första dagen på sommarlovet.

Senare på dagen skall jag jobba. Gillar att jobba för det blir ett avbrott från vardagen. Vet inte riktigt hur jag kommer att jobba fram till vecka 28 men jag håller tummarna att det blir en hel del.


"Jag är trött på att leva på hoppet, skall leva i verkligheten istället"

Its my life

Godmorgon!

Fick vakna över att någon väckte mig idag igen.. Börjar bli riktigt trött på att ingen kan förstå att jag sover då, enda som är okej att bli väckt till är om jag skall få jobb. För alla de som väcker mig kan ju fundera om det är okej att ni blir väckta av mig. Självklart så finns det ju dem som det är okej att bli väckt av men just nu är det bara dålig tajming eftersom jag inte fått vakna av mig själv sen jag tog studenten.

Idag blir det inte så mycket som händer utan jag skall bara ta det lugnt och möjligen gå ut på en promenad. Behöver röra på mig lite nu, har kommit ur motivation till träning sen jag slutade fotbollen. Känns inte bra någonstans så idag är in tanke att jag skall röra på mig! Heja mig!


Snart läggdags

Hej igen!

Är så sjukt trött egentligen, har inte fått sova ut ännu och min sparade energi börjar ta slut. Har återigen haft en underbart härlig dag med Jessica. Vi har gått runt i massa affärer, ätit sallad och letat biljett till min lilla syster som jag fick reda på också ville haft biljett till filmen. Det gick inte som vi planerade men påvägen dit började vi prata om hur vi ville se Sex and the City 2 och spontant bestämde vi oss för att se denna. Absolut inget jag ångrar för den var väldigt rolig.

Nu har jag stirrat på inlägget i 15 minuter och inte kommit mycket längre, Funderar på om jag skall nöja mig med att vara glad eller om jag skall klaga lite. Kommer nog att leva i min bubbla ett tag till och ignorera det problem som märks tydligt.

Skall nu somna till en film, puss på det :D

Planerna fortsätter

Godmorgon!

Har fått ofrivilligt vakna för tredje gången idag. Jag får istället sova ut imorgon känner jag eftersom världen uppenbarligen inte vill att jag skall sova idag.

Om två veckor bär det av till Skövde. Skall göra en allvarlig grej och sen skall jag se mig omkring för att vara lite spontan i sakerna som händer.

Nu skall jag i alla fall klä på mig och bege mig till Kungälv där jag skall fixa träningskort på sportlife. Får ett extremt bra erbjudande på Maxi som jag inte kan tacka nej till. Så håller tummarna för att det finns några som faktiskt vill träna med mig så jag slipper göra det ensam. Hur som helst skall jag få upp mina kondition igen så se upp för här kommer jag ;D

Om någon timme skall jag åka in till stan för att hämta ut biljetterna till Premiären av nya Twilight filmen. Jessica bokade biljetter till oss imorse så jag tänkte vara så snäll och hämta ut dem.

Mer än så är inte planerat. Skriver säkert senare :)

That hurt

Hej på er igen!

Det har varit väldigt stressigt de senaste, har varit fullt upp att planera ihop både arbete och vänner men jag gör mitt bästa det är ju alltid något.

Igår var jag i stan för lite seriös shopping och det blev det allt. Fick med mig en del ifrån stan. Bland annat en klänning och massa underkläder. Direkt efter stan blev det att stressa upp till Kungälv för att kunna jobba. Det blev ytterligare en sjukt rolig dag på jobbet men jag var verkligen helt slut när jag kom hem och sov därför gott inatt.

När jag vaknade klockan 8 imorse gick jag in i duschen och sedan bar det av mot Torslanda och underbara Alinde. Meningen var att vi skulle seglat men eftersom vädret inte tillät det så såg vi på film hemma hos henne. Det hade också varit en spontan idé om att vi skulle åka till Ullared men eftersom jag blev tvungen att gå på möte på jobbet i sista sekund var det väl tur att Ullared inte blev av. Vi får ta och göra det en annan dag istället.

Träffade också efter fyra dagar från GTG en lärare på Maxi. Kändes lite skumt men det var väl trevligt.
Nu när jag har kommit hem från mötet och sett på en film tillsammans med en inte så pigg person har jag gjort planer för imorgon. Det kommer att bli att sova ut eftersom jag inte har gjort de på länge och sen (ifall jag inte får jobb) skall jag träffa darlingen Jessi.

Hur som helst blir det en bra dag. Hoppas ni har det bra där ute.

Kul med välplanerade dagar!

Hej!

Snart skall jag ta på mig kläder och åka in till stan för lite seriös shopping! Senare skall jag åka till mitt kära Maxi för att jobba ett par timmar. Något som inte är helt säkert är om jag skall på bio i kväll eller om vi skall ta det en annan dag. Hur som helst hade det varit roligt. För det var längesen jag var på bio. Har nog inte varit det sen jag såg Avatar :O och det var längesen...

Imorgon skall jag träffa mina goa flickor, Alinde och Jessica. Eftersom Jessica reser bort på lördag måste jag ju träffa henne lite innan. Jag håller tummarna för att vädret blir bra och att vi kan ut och segla. Detta ligger ju alltid högt upp på listan av extremt mysiga saker. Om vädret dock inte tillåter skall vi träffas i stan för att fika och bara umgås. (Jag tror inte jag skall jobba imorgon)

Till helgen har Fredrik Derman lovat mig att vi skall ha en stor segling! Hoppas så många som möjligt från Tesla följer med så att man inte tappar kontakten nu efter studenten. Vi får se helt enkelt.

Som ni ser är det lite saker som blir planerade, men jag gillar planering så varför inte liksom ^^

Nu skall jag sminka mig och sen gå till tåget :)

Dear love

Hej!

Jag lever på lyckorus! Det finns absolut inget fel med mitt liv just nu. Har den senaste tiden tagit studenten (!!!!!!!), träffat nya vänner och definitivt inte haft några problem!

Sen jag kom hem från jobbet har jag sett på en riktig tjejfilm "Dear John" det var en film som verkligen passade mig idag rekommenderar dem som gillar sådana filmer att se den!
Plus Channing Tatum är snygg! Njuter varje gång man ser honom.


Imorgon skall jag jobba igen, blir 14.30-20.00. Alltid något. Skall innan jobbet åka till stan för att shoppa lite kläder, det har jag inte gjort på EVIGHETER skall bli roligt.

Har fått sommarschemat nu, skall i alla fall jobba mer än vad de står på schemat. För vill verkligen få ihop en del pengar eftersom man inte vet hur det blir till hösten!

Skriver mer imorgon!

Nationaldagen!

Godmorgon!

Idag åkte Elias till Östersund och kommer inte tillbaka på länge. Det gör mig lite deprimerad. Får säkert ledigt i sommar så kan träffa honom i alla fall.

Nu blir det jobb mellan 10-17. Eftersom det är söndag är det en skön timlön så jag kommer inte att klaga. Skall också få sommarschemat idag så jag vet när jag kommer att jobba.

Skriver mer ikväll när jag har kollat på bilderna från den underbara veckan och även slutat jobbet. Cya then!


"Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna. 
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden. 
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden."



Student - bästa dagen på länge

Igår tog jag studenten. Det var en helt underbar dag från början till slut och jag kommer aldrig att glömma den. Man vill liksom göra om den, för känslan med den var inte att leka med.

Dagen började med att vi fick väldigt skön underhållning i skolan av lärare som verkligen bjöd på sig själv. Det som var bäst var ju herrbaletten som ni kommer kunna hitta på youtube inom kort. Alla mina vänner har skrivit så himla fina saker i min mössa så jag bli lite rörd det kan liksom inte bli en bättre avslutning på Tesla när man vet att man var uppskattad.

Utspringningen var skoj, men inget toppar flaket överhuvudtaget. Det var många oroliga blickar som vinkade av oss när vi åkte iväg på vårt flak som vinglade ganska så mycket. Alla vi som stod på flaket kände inte samma oro, utan det var så sjukt roligt att stå och dansa till vår awesome ljudanläggning.

Väl hemma igen åt jag massa god mat och umgicks med släkten, verkligen inget att klaga på där. Fick massa fina presenter som jag kommer att ha nytta av i framtiden. En väldigt fin klocka, flytta-hemifrån-grejer och pengar till min efterlängtade dator som jag skall köpa snart.

På kvällen blev det Peacock! Massa shotar och dansande med människor som var lika glada som jag och inget kunde få oss att inte behålla det på topp!

Sammanfattar dagen som totalt awesome och tackar alla människor som var med. Ni gjorde den till en av de bästa dagarna i mitt liv.

Bilderna har jag inte hunnit kolla på men de kommer snart att komma upp de med. Ha de bra så länge!


"För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra!"

Petras student

Hej och hå

Igår var det som sagt Cecilias student. Detta firades till max. Först var vi hemma hos henne där vi åt massa god mat och sötsaker. Senare på kvällen bar det av mot Trädgårn och studentfest. Sjukt mycket glada studenter och man blir ju riktigt förväntansfull över att min egen student är imorgon. Träffade folk som jag inte hade planerat att träffa igen, detta var mycket trevligt så jag klagar inte. Kvällen slutade med att jag, Cecilia och David tog taxi hem. Sov i ett par timmar innan jag kände att paniken över allt som skulle fixas idag är ett måste.

Är just nu lite små trött men jag tror att det är lika bra att hålla mig upptagen och somna tidigare ikväll istället så jag orkar min student IMORGON!!.

Om en stund skall jag och min mamma åka ut till Tjörn för att se min kära syssling springa ut från sin skola. Skall bli väldigt roligt. Senare blir det hem för att fixa för både min och Petras studentmottagning imorgon.

Vad som skall ordnas:
  • Tvätta bilen
  • Hämta maten
  • Städa...
  • Se till så att alla hittar till skolan imorgon
  • Ordna fram alla kläder m.m.
Detta skall göras efter jag kommer hem från Petras student runt 4. Kan bli lite hektiskt men men..

Måste springa in i duschen nu. Ta hand om dig<3

Allt börjar bli klart

Tältet som nu står i trädgården var inte lätt att få upp. Är helt slut efter att slit. Det kommer i alla fall att bli mycket bra student om man ser till alla möjligheter som finns just nu..

Skall snart gå in i duschen eftersom imorgon behöver man vara i ordning eftersom det är AWESOME II:s student och fotografering i skolan. Skall bli roligt med båda. Planen är att man skall vara pigg imorgon också så att man orkar hela kvällen och natten, därför skall jag snart gå och lägga mig.

Imorgon har några bestämt att vi skall vara i skolan klockan 09.00 vilket jag tycker är ganska oplanerat eftersom vi inte skall ta foto förrän 14.40. Det är väl bara att acceptera faktum.

Hann inte träffa Elias idag heller, det kändes inte bra. Dagarna går alldeles för snabbt och snart åker han :(

Nu skall jag börja min make-over inför imorgon. Skall bli roligt att se hur mycket jag orkar innan jag somnar lite blir det förhoppningsvis.

Eftersom det är Cecilias student imorgon tänker jag bjuda på en bild från hennes bal (A)


Visst var hon fin? :D

I need more time

Hello my friends.
Det blir inget inlägg på engelska idag heller men någon gång i framtiden kommer det att bli det. Har bara inte bestämt när.

Har gjort massa inför studenten idag. Det är ansträngande grejer så jag är lite trött nu. Tanken på att vi skall sätta upp tältet om en liten stund gör mig inte mer motiverad direkt. Skall inte klaga det är en underbar tanke om att det är student på fredag.

Nu skall jag äta tacos, skriver mer senare :)

RSS 2.0