Sleep is not overrated!

Godmorgon!

Har fått sova en extra timme i natt vilket var underbart! Nu är det söndag och jag skall snart stiga upp och åka till skolan för en rejäl kraftansträngning när det kommer till matten. Det bästa med allt de här är att jag faktiskt har lyckats få en ganska bra dygnsrytm jag är liksom inte trött när jag vaknar eftersom jag somnar tidigt och sover djupt.

Allt det kommer väl att slås ur funktion sen efter tentan men det är ganska bra om de håller i sig till på tisdag i alla fall.

Nu skall jag i alla fall förklara kort hur nästa vecka ser ut
  • Måndag: Sista dagen att plugga inför tentan
  • Tisdag: Tenta mellan 08:15-13:00, Min syster Carro kommer med tåget kl. 14.00
  • Onsdag och Torsdag: Jag och syrran hittar på massa grejer
  • Fredag: Carro åker med tåget hem klockan 16 och Alinde och Jessica kommer med tåget klockan åtta.
  • Lördag och Söndag: Vi hittar på massa roligt!
Kommer bli väldigt kul må jag säga. Efter det är allt igång som vanligt igen men tills dess skall jag njuta :D

Nu skall jag i alla fall inte ta ut segern i förskott för jag har fortfarande en massa plugg att ta itu med. Så tills ni hör från mig igen får ni ha det bra! :)

Seg och trött

"Ibland vill man bara ligga lågt och inte bry sig, men ändå gör man det!"

!

Hej!
Idag har varit en extrem lång dag och jag orkar inte allt för mycket nu. Usch säger jag bara. På tisdag kommer min syster hit och det blir början av min lediga vecka vilket skall bli ENORMT SKÖNT!

2x+y-3z=0

Det blir en kort uppdatering eftersom jag verkligen inte har tid för mycket annat än att plugga matte.

Återkommer när jag andas igen.

.


Ibland längtar man hem enormt mycket!

Tillägnad Kristin

5 inlägg på 5 minuter! Slå den Kristin! Jag uppdaterar lika ofta som dig! HAHA <3

Wish me good luck

NU måste jag börja plugga igen! Ha det bra människor! :)

Jag kan hålla på såhär liksom!

Måste också nämna att mina muffins som jag bakade förra veckan är väldigt goda även pepparkakor är mumsigt goda!

Pluggar!

Sitter och skriver labbrapport parallellt med matte! Längtar så sjukt mycket till när tentan är över!

Hur kan du säga att jag inte uppdaterar?

Haha, jag tycker det är uppdateringar från min sida hela tiden KRISTIN! HAHA

Sova hur skönt som helst

Kroppen skakar och jag är så nöjd med min insats idag. I alla fall när det kommer till träning! Imorgon blir det plugg, plugg och lite mer plugg. Suck säger jag bara.

Jag är inte social för tillfället men det kommer att bli bättre sen när jag är klar med tentan jag lovar!

Seg och trött

Hej på er!

Jag är så himla trött och jag orkar inte skriva något egentligen. Men bara för att jag skall uppdatera skriver jag hur jag mår. Det är sista veckan nu innan tentan och det går i alla fall framåt. Vill få den överstökad nu.

Godmorgon

Det är nu lördag morgon och här är det ingen sovmorgon inte. Skall om 39 minuter vara redo att powerwalk'a ner till stan då det är dags för en timme av bodypump. Känns mycket ambitiöst. Sen efter det skall jag åka till skolan där jag och helena(säkert någon mer) skall sitta och vara duktiga med att plugga matte i biblioteket.

Senare skall jag i alla fall träffa Carina och mormor som kommer på besök. Skall alla bli lite roligt att träffa andra människor som man inte ser lika ofta längre. Planen är att jag skall äta middag med dem.

Det finns många planer men vet inte riktigt om dagen blir exakt så man man kan ju alltid hoppas. För jag tycker alla att dagen låter väldigt välplanerad och jag hade känt mig duktig om det hade blivit så :)

Vill också önska Kristin lycka till på högskoleprovet och meddela henne om jag hoppas hon får med sig en massa tur och att hon förstår allt super bra.

Nu blev det bråttom ha det bra!

Hemma hos Josse

Hej på er. Jag är nu hos kusinen. Jag bloggar från min mobil för första gången. Vi gör inte så mycket men ibland är det trevligt också. Vi hörs imorgon eller något :)

Muffins i mängder!

Hej på er!

Idag har jag varit i skolan mellan åtta och ett sen kom jag hem och tog en paus. En paus som varade tills nu. Jag har bakat muffins så nu har jag tillräckligt med motivation att sätta mig ner och plugga i ett par timmar till. Senare ikväll skall jag färga Kristins hår eftersom jag har lovat detta.

Imorgon är det sittning med SEKE där vi skall ha en såkallad tackfest, där vi skall tacka faddrarna för att de ordnade nollningen åt oss. Då skall jag vara utklädd till grekisk gudinna tillsammans med några i min klass. Får se hur alla är klär sig eftersom vi har temat "Vi må va fula men vi hade i alla fall tur med faddrarna" det vill säga vi kan klä oss i nästan vad som helst!

Nu har jag babblat på tillräckligt och jag skall nu gå och plugga. Önska mig lycka till så önskar jag dig en bra dag tillbaka :)

Pyssla

Tjolahopp!

Från det att jag skrev mitt förra inlägg har tiden bara rusat iväg. Nu ligger jag i sängen med rena sängkläder och ingen smutstvätt kvar! 1 vuxen poäng till mig!

Mina kort som jag har framkallat kom med posten idag. Har under de sena timmarna fixat lite med dem och det börjar bli riktigt bra. Det är nu när man sitter och skriver massa kommentarer så är man väldigt glad över hur många bra minnen man har fått under åren. Tack till min familj och vänner för det <3

Nu skall jag njuta av att jag har sex and the city-boxen och sen sova!

Seriöst? Oja!

Idag har jag varit effektiv eller egentligen inte men det känns så eller så kanske jag bara intalar mig själv att det är så.. Hur som helst känns det lite bättre idag.

Vid fem är det tvättid parallellt med tentaplugg och matlagning. Alltså som vanligt när man är student.

"Det är bra dagar och så är det dåliga dagar"

Monday again...

Godmorgon!

Nu var det lite längesen jag bloggade igen så jag slänger in ett inlägg nu även om jag kommer få stressa till skolan inom kort. Har sovit så sjukt bra inatt! Vaknade och var inte trött för en gång skull och då vaknade jag som vanligt. Idag blir det hard work. Skall lägga ner massa tid på att plugga, har massa nya tal och gamla för den delen plus en labbrapport som skall bli klar idag så vi inte har något som hänger över oss.

Igår blev det spinning istället för zumba vilket jag tyckte var skönt eftersom min kordination suger. När vi var klara kändes det i kroppen att man hade kämpat något fruktansvärt och det var nog anledningen till att man sov så gott inatt.

Den 5 november kommer Alinde och Jessica hit! Can't wait!! De stannar till söndag morgon och det är min morot till att jag skall lyckas och förtjärna att träffa dem. Gud vad kul!! Hihi!

Nu skall jag i alla fall försöka att göra något med mitt hår som står åt alla håll. Ha en bra dag alla så kanske det finns en ny uppdatering ikväll. Inget jag kan lova men skall försöka!

CbG

Hej på er!

Nu är jag less på att plugga, så nu skall jag och Kristin åka ner till centrum där vi skall gå till ett ställe som heter Coffehouse by George. Vi hade tänkt att dricka lite vin och bara sitta och prata i ett par timmar denna lördag.



Känner fortfarande en stor ångest över matten, det är som en stor klump i magen. Vet inte riktigt vad jag skall säga mer om det än att det känns jobbigt. Det är dock inte någon annan än jag som kan fixa det så håll tummarna för mig bara.

Nu blir det i alla fall duschen!

Vem gör inget?

Jag gör allt annat än pluggar, finns liksom alltid något som är roligare. Får skärpa mig nu. Det kommer att bli så att man har för mycket att göra så man istället inte gör något. Vilket jag inte vill. Imorgon skall jag åka till skolan och sitta där i minst 6 timmar och plugga. Söndags plugg är inte kul men jag har inget val.

Kristin har sina föräldrar och syster här och jag är lite avis jag vill också träffa mina nära och kära och göra något kul istället för att sitta här. Buhu..

Anyway har beställt framkallning av mina bilder nu. Kommer bli kul att kunna sätta upp bilder i album och på väggen med mera. Så se upp du kanske kommer kanske sitta på min vägg snart :D

Nu måste jag fortsätta igen.. Bläääää!

Min nya frisyr :)

Klagomål

Hej på er!

Kristin har klagat att jag uppdaterar alldeles för sällan och visst det kan vara sant men om jag skall vara ärlig har jag inte varit vid datorn så mycket den senaste tiden, tiden har gått så extremt fort så det har inte funnits så mycket tid. För när man har varit vid datorn har jag bara hunnit kolla Facebook och sen var det något annat som jag skall göra men jag skall försöka att uppdatera oftare.

Frustrerad?

Hej.

Sitter i skolan och är arg. Blir ju aldrig roligt att när man verkligen försöker att vara flitig och få allt gjort så gör inte människor desamma. Utan nu har jag fått gissa mig till och bara hålla tummarn att mitt minne är rätt. Ibland vill man ju bara hoppa av och göra något roligare i livet. Men det är inte ett alternativ nu. För nu har jag börjat och det är ingen mening med att hoppa av. Håll tummarna för mig bara.

Andra årstagarna sitter och har tenta nu, det gör jag själv om sisodär 3 veckor. Tanken att tentan närmar sig gör att jag får ont i magen. Usch! Har i alla fall fått betydligt mycket mer motivation till att plugga så det kommer att gå bra. Det är väl tur att jag faktiskt tycker matematik är roligt. Annars hade jag haft problem just nu.

Det känns som det var flera veckor sedan jag var hemma och deprimerande nog var det i söndags. Alltså två dagar har gått och det känns redan långt bort. Självklart gillar jag att bo själv nu när man har vant sig vid det men det är ju alltid något man saknar. Tur att Kristin, Josse och alla de andra goa människorna är här så livet inte blir lika tråkigt!

Nu väntar matteboken och 400 tal på mig att bli räknade, förståda och avklarade! Wish me luck, again!

Talk to you soon!

"You were in my dream last night"


Till verkligheten igen

Heeej!

Nu rullar tåget tillbaka till Karlstad igen. Veckan har gått så sjukt snabbt att man inte kan förstå att den redan är slut. Har hunnit en hel del men inte allt som jag ville gjort. Det kommer finnas fler tillfällen att ses, det är jag övertygad om.

Tack alla människor som jag hann träffa och väldigt trevligt att se era ansikten igen. Nu när jag skall sitta här ett par timmar så vet jag inte riktigt vad jag skall göra men något kommer jag säkert på. Har i alla fall mitt mobila bredband som underhållning. Utan det hade nog resan varit väldigt seg.

När jag kommer upp skall jag knacka på hos Kristin där jag skall få se hur henne hår ser ut. Spännande. Vi kommer nog att ha en kväll framför tv:n med min box som ligger och lockar i brevlådan. Hihi. Gissa om jag kommer att se Sex and the City mycke framöver eller? Nej, jag skall faktiskt ta tag i allt som betyder matematik och få det ordnat. Lite segt men finns inte så mycket annat att göra.

Själv har jag också klippt av mig allt hår. Chockade Cicci lite grann igår, blev nog en stund innan hon smälte det. Jag gillar frisyren väldigt mycket och det är skönt att äntligen ha fått bort allt slitet hår. Förstår om det är lite annorlunda och jag kan erkänna.... det är det för min del med.

Trots att tåget nu har rullat i 10 minuter har jag redan svårt att komma på vad jag skall göra. Det finns en gubbe som snarkar väldigt högt plus tre fnittriga damer i medelålder som troligen kommer att vara sådana hela vägen. Ibland kan jag tycka det är väldigt bra att de har gjort hörlurar med musik där man kan stänga ute allt oljud. För 2 timmar och 40 minuter av fnitter vs. snarkningar hade blivit alldeles för mycket.

Näe, men nu skall jag sätta mig och redigera lite bilder. Ha det gött tills vi ses! PÖSS

Bla bla bla bla

Hej på er!

Dagarna går väldigt snabbt när man är hemma. En så länge har jag bara hunnit allt för få människor. Imorgon skall jag till Ullared. Skall bli lite skönt att göra något annat. För många av timmarna som jag har varit hemma har jag pluggat. För med facit i hand så måste jag öka min studietakt med 300 %. Känns sådär. Får kämpa helt enkelt.

Jag har inte så mycket att skriva, sitter nu och pratar med Kristin och det är betydligt mycket mer motiverande. Ni hör av mig en annan dag :)

Jag är kär

Inte mycket mer i att säga. Har under helgen gjort om mitt rum, jag vet att jag bara bott här en månad men nu är jag riktigt nöjd!

Skola imorgon, inte motiverad. Ser fram emot tisdag.

Nu skall jag sova och titta på min gris :)

Bloggen?

Min blogg verkar vara offline. Skriver egentligen detta för att se vad som händer om jag publicerar ett inlägg. Håller tummarna för att det kommer att gå snart :)

RSS 2.0